Reex15 Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Εχω εγκαταστηση το Bloover αλλα δεν ξερω τη ρυθμισεις θελει προσπαθησα να κανω επιθεση σε 5 διαφορετικα κινητα φιλων μου αλλα τιποτα μηπως χρειαζετε κανενα αλλο προγραμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Εχω εγκαταστηση το Bloover αλλα δεν ξερω τη ρυθμισεις θελει προσπαθησα να κανω επιθεση σε 5 διαφορετικα κινητα φιλων μου αλλα τιποτα μηπως χρειαζετε κανενα αλλο προγραμα Το προγραμμα αυτο φιλε μου παρολο που λεει οτι μπορει να "επιτεθει" δεν κανει τιποτα. Πλεον με τις αναβαθμισεις εχουν κλεισει τυχων "τρυπες" που υπηρχαν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 τελικα παιδια το Mobiola Web Camera υπαρχει "ολοκληρο"...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Βγήκε το OggPlayMMF για τα N series. Στο Ν90 παίζει στο 1/4 της οθόνης αλλα τη δουλειά του την κάνει... :O Κατεβάστε το απο εδω: http://w*w.megaupload.com/?d=Q6X8FI2H ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Σε μένα αν και εμφανίζεται στο 1/4 εξακολουθεί να μην παίζει. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Σε μένα αν και εμφανίζεται στο 1/4 εξακολουθεί να μην παίζει. Σε εμένα παίζει κανονικά... Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 k se mena paizei kanonika!!!!!!k se oli tin othoni!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 pedia kalimera iparxi kana programa pou na kani ixografisi aperioristi giati afto pou exi to n70 den kani aperioristi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 pedia kalimera iparxi kana programa pou na kani ixografisi aperioristi giati afto pou exi to n70 den kani aperioristi To Power Dictaphone einai h efarmogh poy anazhtas.Tha thn vreis edo: http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=24682&highlight=dictaphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Α Ψ Ο Γ Α !!! Μάλλον το θέμα έληξε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 To Power Dictaphone einai h efarmogh poy anazhtas.Tha thn vreis edo: http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=24682&highlight=dictaphone efxaristo poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 To Power Dictaphone einai h efarmogh poy anazhtas.Tha thn vreis edo: http://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=24682&highlight=dictaphone Δεν είναι απόλυτα συμβατή με το Ν70...Ακόμα λιγότερο η σπασμένη έκδοση...Ας επιβεβαιωθεί αυτό... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Δηλαδή; Tι πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Δηλαδή; Tι πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Αντιμετώπιζα, γιατί την αφαίρεσα (πριν την τελευταία αναβάθμιση) Πάταγα το πλήκτο της συντόμευσης για να ξεκινήσει η ηχογράφηση και δεν έβγαινε η μικρή οθόνη δεξια και πάνω της εγγραφής. Όμως η εγγραφή ξεκινούσε και ήταν αδύνατο να την ελέγξεις....Πολλές φορές αυτό συνέβαινε και τυχαία.... :( Δεν γνωρίζω αν τα πράγματα έχουν αλλάξει με την αναβάθμιση και παρακαλώ ενημερώστε με σχετικά.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Αντιμετώπιζα, γιατί την αφαίρεσα (πριν την τελευταία αναβάθμιση) Πάταγα το πλήκτο της συντόμευσης για να ξεκινήσει η ηχογράφηση και δεν έβγαινε η μικρή οθόνη δεξια και πάνω της εγγραφής. Όμως η εγγραφή ξεκινούσε και ήταν αδύνατο να την ελέγξεις....Πολλές φορές αυτό συνέβαινε και τυχαία.... :( Δεν γνωρίζω αν τα πράγματα έχουν αλλάξει με την αναβάθμιση και παρακαλώ ενημερώστε με σχετικά.... :O Σχετικα με αυτό….. Παρατήρησα ότι το ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΕΙ….. Ισως για αυτό να εχεις αυτές τις ιστοριες…. Παντως εμενα αν εξαιρέσω αυτό δουλευει κανονικότατα…στο 70…….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Καλό είναι να επιλέγετε το μολυβάκι ως πλήκτρο ηχογράφησης το οποίο χρειάζεται να το πατήσετε 3 φορες για να ξεκινήσει εγγραφή. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 ποια εκδοση εχεις.....??? γιατι σε μενα το μολυβακι δε το πιανει "καν"...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 oyte emena,k evala to 5 :| Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Oταν πατάτε την επιθυμητή συντόμευση, τότε ακούτε κατευθείαν το χαρκτηριστικό ήχο έναρξης της ηχογράφησης και βλέπετε την οθονούλα με την διάρκεια ηχογράφησης;;; Μιλάμε πάντα για το Ν70.... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Oταν πατάτε την επιθυμητή συντόμευση, τότε ακούτε κατευθείαν το χαρκτηριστικό ήχο έναρξης της ηχογράφησης και βλέπετε την οθονούλα με την διάρκεια ηχογράφησης;;; Μιλάμε πάντα για το Ν70.... :blink: nai nokia 7610 exw egw :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Σε Ν70 με πλήκτρο το * (κρατημένο) αρχίζει σχεδόν αμέσως, άντε κανα δευτερόλεπτο καθυστέρηση το πολύ... έκδοση 1.04 Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Σε Ν70 με πλήκτρο το * (κρατημένο) αρχίζει σχεδόν αμέσως, άντε κανα δευτερόλεπτο καθυστέρηση το πολύ... έκδοση 1.04 Kai gw to * exw valei, kai polles fores patietai mono tou.... :p Kai meta akouw synomilies mou diarkeias mias wras :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Και εγώ την 1.04 έχω και δεν γίνεται να βάλεις το μολυβάκι(έχω 7610) ενώ με την 1.02 που είχα πριν γινότανε. Επίσης και κλειδωμένο να έχεις το κινητό είτε απλά είτε με κωδικό ασφαλείας η ηχογράφηση ξεκινά κανονικά.Εμένα μου είχε γράψει 72mb(δεν θυμάμαι πόσα λεπτά ήταν) μια φορά χωρίς να το ξέρω.Το είχα στην τσέπη και πατήθηκε το κουμπί.Πάντως αυτό το αρχείο το κινητό δεν το άνοιγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Καλό είναι να επιλέγετε το μολυβάκι ως πλήκτρο ηχογράφησης το οποίο χρειάζεται να το πατήσετε 3 φορες για να ξεκινήσει εγγραφή. Akrivos. Sto 6630,me thn ekdosh 1.04,protimo to molyvaki os ''hot key''.Oi pithanothtes na ksekinhsei akoysia mia hxografhsh einai apeiroelaxistes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Akrivos. Sto 6630,me thn ekdosh 1.04,protimo to molyvaki os ''hot key''.Oi pithanothtes na ksekinhsei akoysia mia hxografhsh einai apeiroelaxistes. A, twra to vrika oti xreizetai na to pathseis 3 fores. Sthn arxh kai gw ayto eixa valei kai to pataga mia fora , den ekane tipota , kai nomiza oti den to dexotan... :O Twra tha einai poly kalytera pisteyw. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts