Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] Εφαρμογές v6.1/7.0 & 8.0a

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το callrecorder 1.01 που εχω στο 3230 και το power dictaphone δεν κανουν μπιπ.Μαλλον το προβλημα ειναι με τα symbian 8...

αυτο λεω και γω....

και στο 7610 χωρις μπιπ ηταν....

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο λεω και γω....

και στο 7610 χωρις μπιπ ηταν....

Ποια εκδοση του dictaphone εχεις? Την 1.04? Αυτην εχω εγω.Δες αν βγηκε καινουργια.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

songless_bird αυτην εχω και γω...(1.04)....

στο 6630 και στο 6680 κανει το γνωστο μπιπ....

το ιδιο οτι προγραμματακι και αν εβαλα για το συγκεκριμενο λογο....

το χαμε συζητησει το θεμα και αλλη φορα αν θυμαμαι....μαλλον δεν υπαρχει λυση....

Το callrecorder 1.01 που εχω στο 3230 και το power dictaphone δεν κανουν μπιπ.Μαλλον το προβλημα ειναι με τα symbian 8...

Εγώ που έχω το 7610 και την έκδοση 1.2 από το power dictaphone(που σχεδόν σε όλους ΔΕΝ κάνει μπιπ) σε εμένα κάνει κανονικά μπιπ κάθε 5 δευτερόλεπτα.Οτι και αν έκανα δεν βγαίνει.Τι να πω?

Min ta leme 100 fores.. Ola tha ta briskete sto http://www.iphone-forum.org i sto IRC.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Den peirazei as ta leme 100 kai 1000 fores...

to ena melos prepei na voithaei to allo... :)

Το θεμα ομως ειναι να διαβαζουμε και λιγο τις προηγουμενες σελιδες ενος thread και που και που να χρησιμοποιουμε και την αναζητηση.

Γιατι αν τα λεμε 100 και 1000 φορες τοτε τα thread γινονται 100 σελιδες και μετα κανενα καινουργιο μελος δεν τα διαβαζει... :rolleyes:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Το θεμα ομως ειναι να διαβαζουμε και λιγο τις προηγουμενες σελιδες ενος thread και που και που να χρησιμοποιουμε και την αναζητηση.

Γιατι αν τα λεμε 100 και 1000 φορες τοτε τα thread γινονται 100 σελιδες και μετα κανενα καινουργιο μελος δεν τα διαβαζει... :rolleyes:

exeis dikio alla i voitheia se ena kenourio melos mexri na akaktisei tis dinamis tou pada xriazete... ;)

M E L O :innocent:

Δεν θα διαφωνησω ,αλλα καθε μελος ,παλιο ή νεο, θα πρεπει να μαθει και πως λειτουργει το φορουμ και με ποιο τροπο ειναι πιο αποτελεσματικο ;) :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Εγώ που έχω το 7610 και την έκδοση 1.2 από το power dictaphone(που σχεδόν σε όλους ΔΕΝ κάνει μπιπ) σε εμένα κάνει κανονικά μπιπ κάθε 5 δευτερόλεπτα.Οτι και αν έκανα δεν βγαίνει.Τι να πω?

πως θυμαμαι εγω ρε συ οταν ειχα το 7610 οτι μπορουσες να ηχογραφησεις κανονικα μια συνομιλια και ο αλλος δεν καταλαβαινε τιποτα....(παντα στο θεμα μπιπ...)

θα ψαξω να δω ποια εκδοση ηταν....

πως θυμαμαι εγω ρε συ οταν ειχα το 7610 οτι μπορουσες να ηχογραφησεις κανονικα μια συνομιλια και ο αλλος δεν καταλαβαινε τιποτα....(παντα στο θεμα μπιπ...)

θα ψαξω να δω ποια εκδοση ηταν....

Είχα μιλήσει και με τον asymvivasto παλιότερα για το ίδιο θέμα.Και αυτός την 1.2 είχε αν θυμάμαι καλά και δεν του έκανε μπιπ.Σε μένα δεν ξέρω τι φταίει.Δεν είναι πολύ έντονος ο ήχος αλλά τον κάνει κάθε 5 sec.Όταν μιλάς ίσως να μην ακούγεται τόσο πολύ αλλά όταν γίνει μια παύση σίγουρα ακούγεται.

Προγραμματα που μπορω να βρω εκτος απο εδω.Εχω αρχισει να ψαχνω και δεν βρισκω κατι αξιολογο ενω οσα βρισκω ειναι trial version ή ειναι με πληρωμη.

Οποιος γνωριζει ας βοηθησει!!!!

Time is time was time is not..

Προγραμματα που μπορω να βρω εκτος απο εδω.Εχω αρχισει να ψαχνω και δεν βρισκω κατι αξιολογο ενω οσα βρισκω ειναι trial version ή ειναι με πληρωμη.

Οποιος γνωριζει ας βοηθησει!!!!

Ένα ειναι το site www.iphone-forum.org

Είχα μιλήσει και με τον asymvivasto παλιότερα για το ίδιο θέμα.Και αυτός την 1.2 είχε αν θυμάμαι καλά και δεν του έκανε μπιπ.Σε μένα δεν ξέρω τι φταίει.Δεν είναι πολύ έντονος ο ήχος αλλά τον κάνει κάθε 5 sec.Όταν μιλάς ίσως να μην ακούγεται τόσο πολύ αλλά όταν γίνει μια παύση σίγουρα ακούγεται.

αυτο ακριβως παθαινω στο 6680/6630.....

κανει μπιπ και πολυ εντονο μαλιστα...

φιλε και γω μπερδευτηκα σε αυτο το θεμα για αυτο και τα παρατησα... :D

αν θες ψαχνω να βρω την εκδοση που ειχα στο 7610 και αν ειναι στην στελνω και μου λες αν δεις διαφορα....

Παιδιά το ****** του i-phone δεν δουλεύει(για το magenta).Αρχικά όταν βάζεις ένα serial number σου γράφει registered και όλα καλά.Μετά όμως από καμια 100 αναζητήσεις σου πετάει και πάλι μήνυμα"dictionary unregistered"...Και φτού κι απ'την αρχή!

Ξέρετε να παίζει κα'να άλλο?Έστω και απλό serial για να πάψει να μου βγάζει μήνυμα unregistered και να επανέλθουν τα νεύρα μου στη θέση τους???? :cry:

Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν εβγνώμον.Άς μου στείλει PM ή ας το στείλει στο rosacruz1@yahoo.com!

Αγαπάτε Αλλήλους

Παιδιά το ****** του i-phone δεν δουλεύει(για το magenta).Αρχικά όταν βάζεις ένα serial number σου γράφει registered και όλα καλά.Μετά όμως από καμια 100 αναζητήσεις σου πετάει και πάλι μήνυμα"dictionary unregistered"...Και φτού κι απ'την αρχή!

Ξέρετε να παίζει κα'να άλλο?Έστω και απλό serial για να πάψει να μου βγάζει μήνυμα unregistered και να επανέλθουν τα νεύρα μου στη θέση τους???? :cry:

Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν εβγνώμον.Άς μου στείλει PM ή ας το στείλει στο rosacruz1@yahoo.com!

Bale to AbsoluteWord kai oxi to Magenta, kai meta bale ta arxeia .prc tou Magenta ston fakelo SlovoedDicts, kai tha exeis kai ta 2 mesa cr@cked.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Καλησπέρα παιδιά!!!έχω μια ερώτηση να κάνω. στο 6630 μου δεν τρέχει το AntiMosquito2. Το έχει δοκιμάσει κάνενας άλλος??? μήπως φταίει η έκδοση του "Sympian" μου που είναι η 8 στο 6630??? λέω μήπως...
Never Settle 3...

Καλησπέρα παιδιά!!!έχω μια ερώτηση να κάνω. στο 6630 μου δεν τρέχει το AntiMosquito2. Το έχει δοκιμάσει κάνενας άλλος??? μήπως φταίει η έκδοση του "Sympian" μου που είναι η 8 στο 6630??? λέω μήπως...

Το έχω δοκιμάσει. Δε δουλεύει. Βολέψου με την έκδοση 1

παιδιά βάλτε το νεο mp3player 3.31.

παιδιά το 6630 παίζει απαιχτα τα mp3 πλέον και πολύ πιο δυνατά απο πρίν.

Και το κυριότερο τα παίζει δυνατά και καθαρά. αμα έχετε εγκατεστημένο και το ogg play παίζει και ogg.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ!!! KAI ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΑΚΟΎΓΕΤΕ "Τ Ε Λ Ε Ι Α"

αφήστε τις κουτσομούρες (ogg) και βάλτε τον mp3 player...

περιμένω εντυπώσεις.

μη ρωτάτε που θα το βρείτε...

http://w*w.iphone-forum.org .Ολα εδώ!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Παιδιά υπάρχει κάποιος να έχει εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα ηχογράφησης συνομιλίας στο 6680 και να μην ακούγεται μπιπ κέθε 5 δευτερόλεπτα;

Το έχω δοκιμάσει. Δε δουλεύει. Βολέψου με την έκδοση 1
Εχω δοκιμασει την εφαρμογη στο 3230(που εχει symbian v8.0)και δουλευει κανονικα.Σιγουρεψου οτι ειναι ''νορμαλ'' η εκδοση.Κυκλοφορουνε πολλες μουφα εκδοσεις τωρα τελευταια :X

m@n05 XXIII

May the Force be with you

Καλο χειμωνα μαγκες!!!!!

Toν default δεν τον χρησιμοποιό καθόλου, για mp3 πρίν βάλω τον mp3player είχα τον ogg ο οποίος έχει την ίδια ποιότητα με τον default.

Ο mp3player είναι καλύτερος πάντος, φτάνει στα όρια την αναπαραγωγή των mp3. παίζει πολύ πιο δυνατά και σε ίδια ποιότητα με τον ogg

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Ego ebala tin ekdosi 3.31.Ma otan to anoigo h efarmogi kolaei,kai den mporei to kinito oute kan sto menu na mpei.Kai anagkazomai na kleiso to kinito.Ama mporeis moy stelneis to diko soy to arxeio sto argirakis7@yahoo.Gr.Na sai kala

Εχω δοκιμασει την εφαρμογη στο 3230(που εχει symbian v8.0)και δουλευει κανονικα.Σιγουρεψου οτι ειναι ''νορμαλ'' η εκδοση.Κυκλοφορουνε πολλες μουφα εκδοσεις τωρα τελευταια :X

Το Νοκια 3230 έχει Symbian 7.0 αν δεν κάνω λάθος.