gtaz Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Δεξί κλίκ πάνω στο .exe --> ιδιότητες --> Συμβατότητα --> τσεκάρεις την επιλογή "εκτέλεση προγράμματος σε λειτ. συμβατότητας για" και επιλέγεις windows 95 :) Το ******.exe που έχεις κατεβάσει στον υπολογιστή σου δεν τρέχει διότι υποπτεύομαι ότι έχεις windows XP ενώ το ****** τρέχει μόνο σε προηγούμενες εκδόσεις. Δεξί κλικ λοιπόν στο αρχείο, κ επιλέγεις Run in combaitibility mode (βάλε windows 95 ή 98 k θα δεις κανονικά τον κωδικό). Πες μου αν σου δούλεψε. ναι,xp έχω. μόλις γυρίσω σπίτι σήμερα, θα το παλέψω πάλι! δηλ.μόλις τρέξει το exe, θα κάνω απλά register στο ηδη εγκατεστημένο πρόγραμμα,ε; σας ευχαριστώ πολύ,θα σας πω νεότερα! :) λοιπόν, crytpo και fscaller, works fine! σας ευχαριστώ πολύ κύριοι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Δεξί κλίκ πάνω στο .exe --> ιδιότητες --> Συμβατότητα --> τσεκάρεις την επιλογή "εκτέλεση προγράμματος σε λειτ. συμβατότητας για" και επιλέγεις windows 95 :) Σωστος ο player...:happy: Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 μήπως είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος με pm τα k@#$!n των office suite, task manager? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Παιδιά από ποιό φάκελο σβήνω τα ίχνη των προγραμμάτων ώστε να μπορέσω να ξανατρέξω σε trial to skyecaller μέχρι να κρακαριστεί; http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobyN73 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Παιδιά γεια σας. Μάταια προσπαθώ και εγώ να εγκαταστήσω το route66. Μου βγάζει μήνυμα Resource error, Resource files are missing. Με τον card reader βλέπω το system folder από τον Windows explorer. Δεν έχει φάκελο apps εκεί, όμως έκανα copy όλο το folder apps όπου μέσα είναι ο route66. Δεν δουλεύει. Υποψιάζομαι ότι ο χάρτης Athens.prm που υπάρχει στο φάκελο maps δεν είναι συμβατός. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 ego re paidia to vazo kanonika to route66 sto kinito (n93) kai trexei kanonika kai vlepei kai ton xarti alla molis patao preferences skaei h efarmogi kai kleinei exei kaneis ta idia symptomata???? episis na rotiso ama ginetai me kapoio tropo na emfanizontai oi dromoi sta ellinika... eixa to destinator se ena qtec 9000 kai h efarmogi einai poly mprosta krima pou den yparxei gia symbian!!!! Kataferes na trkseis diladi to arxeio mobile7.sis? Egw kolisa se afto to simeio. Ti firmware exeis?ekanes update? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 παιδια αγορασα το skyecaller(δεν αντεξα:) ) και το εβαλα στο 73 μου... ενω για τις κλησεις δουλευει κανονικα η Photo κτλ.....στα sms υπαρχει προβλημα..... δεν λειτουργει δηλαδη το προγραμματακι...ενω θα πρεπε να εχει εικονα και εκει... το δοκιμασε κανεις αλλος...??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 παιδια αγορασα το skyecaller(δεν αντεξα:) ) και το εβαλα στο 73 μου... ενω για τις κλησεις δουλευει κανονικα η Photo κτλ.....στα sms υπαρχει προβλημα..... δεν λειτουργει δηλαδη το προγραμματακι...ενω θα πρεπε να εχει εικονα και εκει... το δοκιμασε κανεις αλλος...??? EΜένα στην trial περίοδο λειτουργούσε κανονικότατα και στις κλήσεις και στα μηνύματα...:) http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 EΜένα στην trial περίοδο λειτουργούσε κανονικότατα και στις κλήσεις και στα μηνύματα...:) pos legetai to programma? den to ehei to gnosto magazaki? Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 pos legetai to programma? den to ehei to gnosto magazaki? SkyeCaller, είναι πολύ καλύτερο σε χαρακτηριστικά και ποιότητα αλλά και πιό πλήρες του γνωστού FSCaller και δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα κρακαρισμένο πουθενά...:( http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 ψαχνω ενα χρονομετρο για το ε50.καμια ιδεα πως το ψαχνω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 ψαχνω ενα χρονομετρο για το ε50.καμια ιδεα πως το ψαχνω? Ψαξε για το handy clock,διαθετει και χρονομετρο :) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarm Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 thanks.... το βρηκα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 EΜένα στην trial περίοδο λειτουργούσε κανονικότατα και στις κλήσεις και στα μηνύματα...:) λειτουργει κανονικα σε μενα...στις εισερχομενες/εξερχομενες κλησεις και στα εξερχομενα sms.... οταν ομως μου ερχεται sms η εικονα δεν βγαινει....δοκιμασα τα παντα αλλα δεν....:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 λειτουργει κανονικα σε μενα...στις εισερχομενες/εξερχομενες κλησεις και στα εξερχομενα sms.... οταν ομως μου ερχεται sms η εικονα δεν βγαινει....δοκιμασα τα παντα αλλα δεν....:( Aπεγκατάστησέ το και ξαναεγκατέστησέ το....Εμένα λειτουργούσε με το Ν73 σωστά και τέλεια και στα εισερχόμενα sms....Αν δε, καθυστερήσει να κρακαριστεί θα το αγοράσω και εγώ....Είναι άψογο...:D Και απ΄ότι διάβασα και στο site του ετοιμάζεται και το αντίστοιχο με αναγνώριση video....:D http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Μια ερωτηση σε ολα τα κινητα της σειρας Ε δουλευει το προγραμμα IR rmeote που αφορα τηλεχειρισμο τηλεοπτικου δεκτη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Aπεγκατάστησέ το και ξαναεγκατέστησέ το....Εμένα λειτουργούσε με το Ν73 σωστά και τέλεια και στα εισερχόμενα sms....Αν δε, καθυστερήσει να κρακαριστεί θα το αγοράσω και εγώ....Είναι άψογο...:D Και απ΄ότι διάβασα και στο site του ετοιμάζεται και το αντίστοιχο με αναγνώριση video....:D το κανα ηδη φιλε μου...... το ειχα στην καρτα μνημης και το εβαλα στο τηλ.... εικονα στα sms δεν εχω.....:blink: δοκιμασε το καλα πριν το αγορασεις... και οχι μονο σε μια επαφη.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει το Handy Weather σπ*σμενο; Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EWS Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Παιδες καλησπερα. Μολις καταφερα να εγκαταστησω το Route 66 στο Ν80 μου και παιζει μια χαρα. Ο χαρτης που χρησημοποιησα ειναι ο παλιος που ειχα στο Mobile 7 που ειχα στο 6630 μου. Υπαρχει κανενας πιο καινουργιος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Μια ερωτηση σε ολα τα κινητα της σειρας Ε δουλευει το προγραμμα IR rmeote που αφορα τηλεχειρισμο τηλεοπτικου δεκτη? Πως να δουλεψει αφου δεν εχει κυκλοφορησει για symbian 9.1 ? :wacko: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει το Handy Weather σπ*σμενο; Δεν έχει σπάσει. Και είναι μάλλον αδύνατο να σπάσει, αφού είναι απαραίτητη η επικοινωνία με server για την ενημέρωση του καιρού (αυτό συμβαίνει με κάθε πρόγραμμα που επικοινωνεί με server). Κι αυτό, γιατί όταν κάνει ενημέρωση στέλνει το IMEI της συσκευής. Αν αυτό δεν βρίσκεται στη database του server (γιατί δεν έχει αγοραστεί), δεν γίνεται ενημέρωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagsera Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιος τρόπος ώστε να δημιουργήσουμε στο Ν80 έναν φάκελο μέσα στην έκθεση -πχ. στη μουσική ή στις φωτογραφίες- για καλύτερη ταξινόμηση των αρχείων? Αυτή τη δυνατότητα την υποστηρίζει και το πιο φτηνό sony ericsson με κλειστό λειτουργικό.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 και αλλο προβλημα με το skyecaller.... πριν απο λιγο μου εξαφανισε(και δεν ειναι η πρωτη φορα) ολες τις Photos που ειχα αποθηκευσει διπλα στις επαφες.....:wacko: παιδια το ξαναλεω δοκιμαστε το καλα αν ειναι να το αγορασετε... (τι να πω...θα με κουφανει το κινητο σημερα....).... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 και αλλο προβλημα με το skyecaller.... πριν απο λιγο μου εξαφανισε(και δεν ειναι η πρωτη φορα) ολες τις Photos που ειχα αποθηκευσει διπλα στις επαφες.....:wacko: παιδια το ξαναλεω δοκιμαστε το καλα αν ειναι να το αγορασετε... (τι να πω...θα με κουφανει το κινητο σημερα....).... παιδια καλησπερα πωs μπορω να δω τιs φωτο και τα video απο το Ν80 Sτην tv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 παιδια καλησπερα πωs μπορω να δω τιs φωτο και τα video απο το Ν80 Sτην tv δεν νομιζω να γινεται δεν εχει tv out. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts