Dragonheart Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Καλησπερα σε ολους και παλι! Θα ηθελα να μου, πειτε αν ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο σου επιτρεπει να αποθηκευεις τις 3G συνομιλιες που κανεις. Δηλαδη να αποθηκευει και εικονα και βιντεο. Υπαρχει κατι τετοιο; http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Καλησπερα σε ολους και παλι! Θα ηθελα να μου, πειτε αν ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο σου επιτρεπει να αποθηκευεις τις 3G συνομιλιες που κανεις. Δηλαδη να αποθηκευει και εικονα και βιντεο. Υπαρχει κατι τετοιο; Δεν υπαρχει.Τα προγραμματα που υπαρχουν μπορεις να τα βλεπεις:http://www.my-symbian.com [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 kalispera... ithela na rwtisw pernoun ta symbian 9.1 videotones? kai an kai me pia efarmogi? efxaristw polu! Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 kalispera... ithela na rwtisw pernoun ta symbian 9.1 videotones? kai an kai me pia efarmogi? efxaristw polu! παιρνει με το skycaller. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 to ekana kai den mou doulepse, kamia idea? ta mp4 video giati den mou ta pezei o real player? enw mou dixnei tin proepiskopisi, meta grafei adinamia anaparagogis Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 kalispera... ithela na rwtisw pernoun ta symbian 9.1 videotones? kai an kai me pia efarmogi? efxaristw polu! Υπάρχει και το ClipTone. ClipTone from WebGate enables your device to ring with videos on incoming calls. Just choose the video you want and your incoming calls will start coming in colourful sounds and motion. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, ελπίζω να δουλέψει. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 to ekana kai den mou doulepse, kamia idea? ta mp4 video giati den mou ta pezei o real player? enw mou dixnei tin proepiskopisi, meta grafei adinamia anaparagogis Αν δεν ειναι του τηλεφωνου τα mp4 τοτε δεν ειναι περιεργο που δεν τα παιζει. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optica_michalaro Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 το εβαλα το προγραμματακι κ οντως ειναι κορυφη,πολυ γελιο.ενας φιλος μου ψαχνοταν κανονικα...χαχαχα...μεχρι και restart και shut down κανει στην συσκευη...τελειο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 το εβαλα το προγραμματακι κ οντως ειναι κορυφη,πολυ γελιο.ενας φιλος μου ψαχνοταν κανονικα...χαχαχα...μεχρι και restart και shut down κανει στην συσκευη...τελειο... se ti siskeuh to dokimases? Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 kapoia efarmogi gia tin veltiosei tou ixou(ston idi player tis siskevis i kai se allon player) gia to nokia 3250 iparxei?exo dokimasei arketous mp3 players alla den me ikanopoiisan.iparxei kati? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 paidia exo to n93 kai otan pao na anoikso to lifeblog den anoigei leei den einai dinati i prosbasi stin basi dedomenon lifeblog:wacko::wacko: kserete ti na kano??euxaristo!! Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optica_michalaro Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 se ti siskeuh to dokimases? το δοκιμασα σε nokia n95 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 to kinito mou (n93i) exei poli ligo xoro gia apothikeysi efarmogon.Thelo oles tis efarmoges na tis egkathisto stin mnimi tou kinitou,kai ayti exei sxedon gemisei.Ti mporo na sviso gia na ayksiso tin mnimi tou?Foto video,ktl ola stin karta ta apothikevo. Episis ta tragoudia pou na ta vazo oste otan pao na theso ringtone na min emfanizontai?Exo ta ringtones apo ta mp3 tracks se diaforetikous fakelous,kai otn pao na valo ringtone emfanizontai ola ta mp3 kai kano aiones na vro ta ringtones. Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 to kinito mou (n93i) exei poli ligo xoro gia apothikeysi efarmogon.Thelo oles tis efarmoges na tis egkathisto stin mnimi tou kinitou,kai ayti exei sxedon gemisei.Ti mporo na sviso gia na ayksiso tin mnimi tou?Foto video,ktl ola stin karta ta apothikevo. Episis ta tragoudia pou na ta vazo oste otan pao na theso ringtone na min emfanizontai?Exo ta ringtones apo ta mp3 tracks se diaforetikous fakelous,kai otn pao na valo ringtone emfanizontai ola ta mp3 kai kano aiones na vro ta ringtones. Πανε στο c/data/installs και δες αν εχει εκει μεσα αρχεια εγκαταστασης.Αν εχει σβηστα,δεν χρειαζονται.Αλλιως σβησε μονο οτι εχεις βαλει εσυ και οχι του κινητου.Για το δευτερο δεν γνωριζω αν γινεται κατι.Αν θες ομως να βρισκεις ευκολα τους ηχους κλησεις τοτε κανε μετονομασια και βαλε μπροστα ενα νουμερο για να τα εχεις ολα μαζι. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Υπάρχει μήπως κάποια έκδοση του FExplorer που να λειτουργεί την παρούσα περίοδο; Η έκδοση που χρησιμοποιούσα έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Υπάρχει μήπως κάποια έκδοση του FExplorer που να λειτουργεί την παρούσα περίοδο; Η έκδοση που χρησιμοποιούσα έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό. Γιατι δεν βαζεις το x-plore ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Πανε στο c/data/installs και δες αν εχει εκει μεσα αρχεια εγκαταστασης.Αν εχει σβηστα,δεν χρειαζονται.Αλλιως σβησε μονο οτι εχεις βαλει εσυ και οχι του κινητου.Για το δευτερο δεν γνωριζω αν γινεται κατι.Αν θες ομως να βρισκεις ευκολα τους ηχους κλησεις τοτε κανε μετονομασια και βαλε μπροστα ενα νουμερο για να τα εχεις ολα μαζι. Ειναι μια καλη λυση οντως.Αλλα το θεμα ειναι πως και τα κομματια εχουν μπροστα αριθμους και παλι θα μπερδευονται. Επισης για να ακουγονται δυνατοτερα οι ηχοι κλησεις τι θα μπορουσα να κανω? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Ειναι μια καλη λυση οντως.Αλλα το θεμα ειναι πως και τα κομματια εχουν μπροστα αριθμους και παλι θα μπερδευονται. Επισης για να ακουγονται δυνατοτερα οι ηχοι κλησεις τι θα μπορουσα να κανω? βαλτα σε φακελο music πχ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Ειναι μια καλη λυση οντως.Αλλα το θεμα ειναι πως και τα κομματια εχουν μπροστα αριθμους και παλι θα μπερδευονται. Επισης για να ακουγονται δυνατοτερα οι ηχοι κλησεις τι θα μπορουσα να κανω? Βάλε τα αρχεία που δεν θέλεις να εμφανίζονται στη λίστα σε ένα φάκελο εκτώς του "Κλιπ ήχου". Στην έκθεση θα εμφανίζονται κανονικά, μην ανησυχείς. [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Γιατι δεν βαζεις το x-plore ? Χρησιμοποιώ τον SysExplorer, αλλά θεωρώ πολύ πιο εύχρηστο τον FExplorer. Γι'αυτό και ρώτησα αν υπάρχει διαθέσιμος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidewalker Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 και να δεις που ειμαι χαζουδι και θα το εχετε ηδη απαντησει αλλα καντε μια καλη... 269 σελλιδες ειναι βρε παιδια!! ειμαι σιγουρος οτι και εσεις το εχετε προσεξει αλλα το https://www.symbiansigned.com/ πλεον δεν αφηνει εγγραφες με μαιλ απο κλασσικους (free) providers (yahoo, hotmail, κλπ). ξερει κανεις τροπο να το παρακαμψουμε αυτο μπας και μπορεσουμε τα ερμα να εγκαταστησουμε καμια εφαρμογουλα και κανα theme της προκοπης; :D απο οσο εχω δει στα γνωστα fora υπαρχουν ανθρωποι που στο κανουνε δινοντας τους το ΙΜΕΙ σου, αλλα τωρα αυτο κατα ποσο ειναι ασφαλες αλλου παπα ευαγγελιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Υπάρχει μήπως κάποια έκδοση του FExplorer που να λειτουργεί την παρούσα περίοδο; Η έκδοση που χρησιμοποιούσα έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό. Χρησιμοποιώ τον SysExplorer, αλλά θεωρώ πολύ πιο εύχρηστο τον FExplorer. Γι'αυτό και ρώτησα αν υπάρχει διαθέσιμος. Εδω κοιταξες ? http://www.gosymbian.com/FE_beta_download_3ed.html FExplorer 1.16 BETA - English expiration date : End of October 2007. ειμαι σιγουρος οτι και εσεις το εχετε προσεξει αλλα το https://www.symbiansigned.com/ πλεον δεν αφηνει εγγραφες με μαιλ απο κλασσικους (free) providers (yahoo, hotmail, κλπ). ξερει κανεις τροπο να το παρακαμψουμε αυτο μπας και μπορεσουμε τα ερμα να εγκαταστησουμε καμια εφαρμογουλα και κανα theme της προκοπης; :D απο οσο εχω δει στα γνωστα fora υπαρχουν ανθρωποι που στο κανουνε δινοντας τους το ΙΜΕΙ σου, αλλα τωρα αυτο κατα ποσο ειναι ασφαλες αλλου παπα ευαγγελιο... Υπαρχει σχετικο θεμα ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=179447 Ριξε μια ματια ,... [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidewalker Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 @nervous, εχεις δίκιο, αυτο εδω το thread μου ειχε ξεφυγει!! ειναι και το πρωτο μου symbian (να σκεφτεις οτι αυριο θα το εχω στα χερια μου αλλα το εψαχνα εδω και κανα μηνα) και εχω πελαγωσει στο οτι θα επρεπε να ειναι ολα ετσι και αλλιως και αλλιωτικα... παντως το προτιμησα σε σχεση με τα witendo (sic) mobile κινητα καθοτι τα σιχτηριζω γενικως τα win, να σιχτηριζω και στο κινητο; :) αστειευομαι, μην εχω παρεξηγηση απο καποιον Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Τα προγραμματα που ηχογραφουν χωρις μπιπ και το προγραμμα που μπαινεις στο κινητο του αλλου μεσω μπλουτουθ ειναι παρανομα? Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Τα προγραμματα που ηχογραφουν χωρις μπιπ και το προγραμμα που μπαινεις στο κινητο του αλλου μεσω μπλουτουθ ειναι παρανομα? ε,λιγο.λογικο δεν ειναι??:O:O [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts