Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά χρειάζομαι μία εφαρμογή για να βλέπω τον οδικό χάρτη της Ελλάδας (όσο πιο πρόσφατο γίνεται) καθώς και τους δρόμους των κυριότερων πόλεων. Δεν χρειάζομαι σύνδεση με GPS. Απλώς όταν ψάχνω να βρω πχ την Αλεξάνδρεια στο Νομό Ημαθίας, να υπάρχει ο οδικός χάρτης σαν κάτοψη όπου θα μπορώ να βρω την πόλη. Χρειάζομαι zoom in-out και scrolling για μετακίνηση στα τμήματα του χάρτη.

Διάβασα τα σχετικά για τα Tom Tom, Route 66, Nokia Maps κλπ αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μέχρι τώρα κάνω τη δουλειά μου με το SmartCom GPS, το οποίο χρησιμοποιεί χάρτες σε μορφή .ogf2 - .map. Προφανώς οι χάρτες αποτελούν σκαναρίσματα τυπωμένων χαρτών που μετετράπησαν σε αρχεία .ogf2. Επειδή όμως οι χάρτες αυτοί δεν είναι πρόσφατοι και δεν μπορώ να βρω νεότερους πουθενά, έλεγα να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη σχετική εφαρμογή.

Τι έχετε να μου προτείνετε; :worry:

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα είμαι νέος στα θέματα των GPS και δεν θέλω να σας κουράσω και να σας εκνευρίσω με χαζές ερωτήσεις …..το μόνο που θέλω από εσάς είναι να μου πείτε ποιο πρόγραμμα GPS να πάρω. Eέχω ένα Ν80 και έχω ακούσει για πολλά προγράμματα τύπου route66,tom-tom ,navigom, ποιο εσείς νομίζετε καλύτερο , επίσης θέλω αυτές τις μέρες να πάρω ένα Bluetooth Gps Receiver αν έχετε και καμιά καλή ιδέα για το receiver μου λέτε .

Σας ευχαριστώ

Contrast

Το Route66 έχει το πλεονέκτημα της καλύτερη κάλυψη στην Αθήνα αλλά για την επαρχεία προτείνεται Nokia Maps.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έτσι από περιέργεια, τι του έχεις φορτώσει και παίζει στα 6-7mb?

Eγώ με άλλο theme,full screen caller και κάτι άλλα να τρέχουν, είμαι πάντα 10-12mb.

Τώρα για το πρόβλημά σου.

Υπάρχουν εξειδικευμένες εφαρμογές που κάνουν αυτή τη δουλειά, αλλά δεν έχω δοκιμάσει κάποια.

Κάνε 1 check στα γνωστά site.

Πάντως με το Best Taskman, αν επιλέξω Close All, φτάνω στα 14,9mb.

Το έχω τεστάρει.Ξέρει κανείς πόσο είναι το αρχικό ποσό της ελεύθερης ram?

Επιλογή για compress ram όπως είχε το taskman στο 3650 δεν έχει.

Ποιά θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή για να βλέπετε την ελεύθερη RAM του κινητού και πιθανόν επιπλέον "system" settings?

Sony logo.gif

Να ρωτήσω...την ελεύθερη RAM του κινητού πως την βλέπετε? Μέσα από το τηλ. η με άλλη εφαρμογή?

με την εφαρμογη handy taskman.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιά θεωρείτε την καλύτερη εφαρμογή για να βλέπετε την ελεύθερη RAM του κινητού και πιθανόν επιπλέον "system" settings?

Δεν χρειάζεσαι τρίτη εφαρμογή. Μόλις μπεις στο μενού, πατάς Επιλογές (αριστερό softkey) -> Μνήμη -> Μνήμη Τηλεφώνου

Συγνώμη...όταν λέμε διαθέσιμη RAM εννοούμε την χωρητικότητα του C: ???

Εγώ ξέρω οτι είναι διαφορετικά πράγματα...όπως και στο PC ..:O

Sony logo.gif

Συγνώμη...όταν λέμε διαθέσιμη RAM εννοούμε την χωρητικότητα του C: ???

Εγώ ξέρω οτι είναι διαφορετικά πράγματα...όπως και στο PC ..:O

Ναι διαφορετικές είναι.

Βάλε την εφαρμογή που σου είπε ο aris_21 δηλαδή τη Handy Taskman.

Θα μπορείς να δεις την ελεύθερη ram, το C (μνήμη τηλεφώνου) καθώς και το Ε (κάρτα μνήμης).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Δοκιμασε και το NSysInfo μπορεις να δεις πολλα στοιχεια του κινητου :)

(Για να κανει εγκατασταση γυρνα την ημερομηνια του κινητου σου ενα χρονο πισω)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκιμασε και το NSysInfo μπορεις να δεις πολλα στοιχεια του κινητου :)

(Για να κανει εγκατασταση γυρνα την ημερομηνια του κινητου σου ενα χρονο πισω)

Επισης...

http://www.nokia.com/A4596393

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Ναι διαφορετικές είναι.

Βάλε την εφαρμογή που σου είπε ο aris_21 δηλαδή τη Handy Taskman.

Θα μπορείς να δεις την ελεύθερη ram, το C (μνήμη τηλεφώνου) καθώς και το Ε (κάρτα μνήμης).

Ωραία κάτι ξέρουμε κι εμείς λοιπόν :lol:, αλλά το D: drive που βλέπω με 6688kb free από 6693, τι αντιπροσωπεύει? By the way, έχω διαθέσιμη RAM 6688 από 44ΜΒ... (info από την BETA εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ)

Μπέρδεμα....

Sony logo.gif

Ωραία κάτι ξέρουμε κι εμείς λοιπόν :lol:, αλλά το D: drive που βλέπω με 6688kb free από 6693, τι αντιπροσωπεύει? By the way, έχω διαθέσιμη RAM 6688 από 44ΜΒ... (info από την BETA εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ)

Μπέρδεμα....

Το D είναι η RAM.

Χμμμ...αυτό το φαντάστηκα από το νούμερο και μάλιστα φαίνεται οτι αντιστοιχεί στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ RAM και αλλάζει μεταβαλλόμενο δυναμικά ανάλογα με τις ανοιχτές εφαρμογές. (π.χ D=6683kb)

Επίσης, ως RAM status γενικά, μου δίνει ελεύθερη ποσότητα ίση με το D από total size πάντα 44ΜΒ...(π.χ 6683kb από 44ΜΒ)

Άρα, μήπως τελικά το κινητό ως RAM χρησιμποιεί το C drive, εξ ου και το αρχικό μπέρδεμα απο την απάντηση που μου έδωσε ο φίλος Oculatus???

ΥΓ: Πολύ καλή η εφαρμογή της ΝΟΚΙΑ τόσο στο κινητό όσο και στο pc-αναλυτική και σταθερότατη (για beta version...)

Sony logo.gif

Oχι γιατι ετσι οπως το λες ειναι σαν να λεμε οτι εαν γεμισουμε το Ψ δεν θα εχουμε καθολου ram :)

Το Route66 έχει το πλεονέκτημα της καλύτερη κάλυψη στην Αθήνα αλλά για την επαρχεία προτείνεται Nokia Maps.

καλησπερα...οταν λεμε route66 πχ που το βρισκουμε σε παρακαλω και αυτο οταν το περασω στο κινητο ειναι ετοιμο η χρειαζομαι και απο αλλου χαρτες?χωρις Gps μονο για ευρεση διευθυνσεων κανει?συγνωμη για τις ερωτησεις ενος πρωταρη στην πλοηγηση!

υγ.υπαρχει καποιο thread αφιερωμενο στο gps αποκλειστικα γιατι δεν το βρισκω

ευχαριστω πολυ

@ilka71 κατεβασε το απο εδω, πρην το κανεις εγκατασταση στο κινητο σου θα πρεπει να το κανεις sign :)

Καλημέρα, παιδιά..

α) για το Handy Weather υπάρχει κωδικός ξεκλειδώματος για να το χουμε πάνω από 14 ημέρες. Δοκιμάζω κάποιους από το σχετικό ******, αλλά μάταια..

β) εστω πως θέλω να κάνω μια ταινία από dvd σε avi με υποτιτλους για να τη βλέπω στο κινητό. Το μεγάλο avi κατάλαβα πως θα το κάνω σε διαστάσεις κινητου, αυτό που δεν έχω πιάσει είναι πως θα κάνω το dvd - avi..

β) εστω πως θέλω να κάνω μια ταινία από dvd σε avi με υποτιτλους για να τη βλέπω στο κινητό. Το μεγάλο avi κατάλαβα πως θα το κάνω σε διαστάσεις κινητου, αυτό που δεν έχω πιάσει είναι πως θα κάνω το dvd - avi..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1931970#post1931970

Eαν δεν μπορεις να καταλαβεις κατι πες.. :)

Παιδιά εγώ με του που ανοίγω το κινητό το Handytaskman μου λέει ότι έχω 20.8 ΜΒ ελεύθερη RAM, μόλις κάνω Kill και τον Player πάει στα 21.1ΜΒ.

Ε ντάξει μετά όταν αρχίζεις να ανοίγεις sms, browsers και ιστορίες πέφτει γύρω στα 17-18

Καλά πώς γίνεται και ξεκινάς εσύ στα 20??

Δεν έχεις εγκαταστήσει τίποτα?Εγώ είδα σήμερα στο δικό μου 15.98 το οποίο είναι το μέγιστο που έχω δει με τα πάντα να τα έχω κλείσει manually.

Το Ν95-3, που είναι το αμερικάνικο, παίζει στα 80mb Ram. Αυτό προφανώς δε θα δουλεύει στην Ελλάδα, έτσι?

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μια που μιλαμε για την ram μολης βρηκα μια ωραια επιλογη για να μας εμφανιζει ενα μικρο παραθυρο επανω αριστερα στην οθονη μας που τρεχει συνεχια για να βλεπουμε ποση ελευθερη μνημη ram εχουμε..

Κανουμε εγκατασταση στο κινητο μας το προγραμμα ΑctiveFile και παταμε:

επιλογες/ tools/ ..star memory monitor :)

Καλά πώς γίνεται και ξεκινάς εσύ στα 20??

Δεν έχεις εγκαταστήσει τίποτα?Εγώ είδα σήμερα στο δικό μου 15.98 το οποίο είναι το μέγιστο που έχω δει με τα πάντα να τα έχω κλείσει manually.

Έχω εγκαταστήσει αλλά μάλλον δεν θα ναι προγράμματα που φορτώνουν κατά την εκκίνηση. Λογικά τα extra που φορτώνουν σε μένα, είναι το theme, οι γραμματοσειρές (δεν νομίζω να επηρεάζει την RAM), και το handytaskman.

Εσύ τι εφαρμογές έχεις που φορτώνουν με το άνοιγμα;

Το Ν95-3, που είναι το αμερικάνικο, παίζει στα 80mb Ram. Αυτό προφανώς δε θα δουλεύει στην Ελλάδα, έτσι?

Μια χαρά λειτούργει στην Ελλάδα, απλώς δεν έχει 3G διότι δεν έχει τη συχνότητα WCDMA 2100.

Τα Χριστούγεννα που θα πάω, σκάφτομαι σοβαρά την αγορά του διότι έχει τα 2 κυριότερα πλεονεκτήματα του 8GB δηλαδή μπαταρία και ram.

Κατεβασε το απο εδω εχει μεσα ολες της γλωσσες και το κλειδακι..

Το προγραμμα που ψαχνεις λεγετε restart, διαβασε πιο πισω το ποστ 5573

και το 5574

Εαν κανεις οτι λεει σε αυτο το ποστ δεν θα εχεις κανενα προβλημα.. με αυτον τον τροπο εχω βαλει στο κινητο μου πολλες ταινιες

:)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!Θα Τα ψαξω και θα σου πω!!!

Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini

Έχω εγκαταστήσει αλλά μάλλον δεν θα ναι προγράμματα που φορτώνουν κατά την εκκίνηση. Λογικά τα extra που φορτώνουν σε μένα, είναι το theme, οι γραμματοσειρές (δεν νομίζω να επηρεάζει την RAM), και το handytaskman.

Εσύ τι εφαρμογές έχεις που φορτώνουν με το άνοιγμα;

Εγώ τα μόνα process που έχω δει να τρέχουν είναι το fscaller και κάποια από το truphone (όχι τα βαριά του που τρώγανε την μπαταρία σε 4 ώρες).

Οπότε δε θεωρώ ότι έχω πολύ πράγμα στο άνοιγμα.

Άντε και το theme.Fonts δεν έχω άλλα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μια που μιλαμε για την ram μολης βρηκα μια ωραια επιλογη για να μας εμφανιζει ενα μικρο παραθυρο επανω αριστερα στην οθονη μας που τρεχει συνεχια για να βλεπουμε ποση ελευθερη μνημη ram εχουμε..

Κανουμε εγκατασταση στο κινητο μας το προγραμμα ΑctiveFile και παταμε:

επιλογες/ tools/ ..star memory monitor :)

ωραιο ακουγεται, θα το δοκιμασω, thanks :D

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...