Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο N71 το path είναι [Z: -> system -> sounds -> Digital] αλλά... με ποιά εφαρμογή γίνεται η δουλειά; Με το Y-Browser δε μ'αφήνει να κάνω paste μέσα στο Z: :wacko:

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι στο Ζ στο Ε βαλτο αλλα αν διαβασεις πιο επανω υπαρχει και αλλος τροπος στο Ν73 στα αλλα δεν ξερω :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Οχι στο Ζ στο Ε βαλτο αλλα αν διαβασεις πιο επανω υπαρχει και αλλος τροπος στο Ν73 στα αλλα δεν ξερω :)

δεν εκανα επανεκκινηση για να μη χαλασω μπαταρια :p :p

στο Ν73 ισως δουλευει επειδη ειναι camera phone και δινουν ετσι μια επιπλεον δυνατητα στους χρηστες.

λογικο ειναι παντως να μη δουλευει, αφου η καμερα δεν ειναι ακριβως συστημα αλλα μια εφαρμογη η οποια ειναι ρυθμισμενη να βλεπει τους ηχους σε συγκεκριμενους φακελους, οποτε δεν αλλαζει :)

Καμια εφαρμογη για να βγαζω φωτογραφιες με το n91 υπαρχει;

Μπας και γλιτωσουμε απο τον ηχο του "κλειστρου".

Δε βγαζω ακαταλληλες φωτο ρε παιδια, αλλα τι'ναι αυτο το πραγμα, βγαζω φωτο κατι και γυρνανε ολοι και με κοιταζουν.. :X

Επισης οταν ανοιγω το κινητο μου, τρεχει το ultimate voice recorder ενω το εχω βαλει να μη τρεχει on startup..

Μετα απο μερικα δευτερα ομως κλεινει! :blink:

Δοκιμασε να να πας στο προφιλ -> γενικο -> επεξεργασια -> ηχοι πληκτρων: απενεργοποιηση και πες μου τι εγινε...

:superman: SX1 RULES !!!

Το ACDSee v9 Photo Manager..

Ευχαριστω!

Δοκιμασε να να πας στο προφιλ -> γενικο -> επεξεργασια -> ηχοι πληκτρων: απενεργοποιηση και πες μου τι εγινε...

Πριν βγαλεις φοτο δοκιμασε να κλησεις τους ηχους προειδοποιησης μεσα απο το προφιλ και πεσμου τι εγεινε :)

Γύρνα το στο προφίλ "Αθόρυβο", δεν ακούγεται κιχ.

Τιποτα απ'ολα αυτα δεν λειτουργησε.. :(

Αν βρουμε σε πιο φακελο μεσα στο Z ειναι ο ηχος του κληστρου και μετα φταξουμε ενα δικο μας αθορυβο ηχο μεσα στο Ε ακριβος στο ειδιο μερος με το ειδιο ονομα λετε να πετυχη?? το δοκιμασε κανεις? θα το δοκιμαζα τορα αλλα ειμαι σε αλλο pc :rolleyes:

Το σκεφτηκα και γω..

Αλλα πως γινεται; :worry:

στο μαγαζακι μας βρηκα και πηρα την επεξεργασια εικονας της νοκια.μηπως υπαρχει και η επεξεργασια βιντεο?
Ποιο ειναι το μαγαζακι μας;

Αυτο το προγραμμα βοηθα στη δημιουργια wallpaper για κινητο; Κανενα λινκ;; :O

Το σκεφτηκα και γω..

Αλλα πως γινεται; :worry:

Δεν θα λειτουργισει αν το κανεις :(

αν διαβασεις πιο επανο στο ποστ 3463 θα δεις οτι το εκανε ο @nikoskat και δεν πετυχε :)

Μπορεί να μου πει κάποιος ποιά εφαρμογή αφύπνισης λειτουργεί με κλειστό το κινητό; Έχω ένα Ν73 και θέλω να χρησιμοποιήσω αφύπνιση με επανάληψη αλλά με κλειστό κινητό. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Igor Dontsov Alarm Manager 1.2 αλλά τελευταία μου κάνει διάφορα. πχ αντί να χτυπήσει στην ώρα που το έχω ορίσει, αντικαθιστά την αφύπνιση με μία καταχώρηση από το ημερολόγιο :wacko:

Επίσης χρησιμοποιώ κι εγώ το ultimate voice recorder κι έχω ρο ίδιο πρόβλημα με τον FestoNero, όταν ανοίγει το κινητό, προσπαθεί να τρέξει την εφαρμογή ενώ δεν το έχω ορίσει να εκκινεί μαζί με το κινητό :mad:

Μπορεί να μου πει κάποιος ποιά εφαρμογή αφύπνισης λειτουργεί με κλειστό το κινητό; Έχω ένα Ν73 και θέλω να χρησιμοποιήσω αφύπνιση με επανάληψη αλλά με κλειστό κινητό. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το Igor Dontsov Alarm Manager 1.2 αλλά τελευταία μου κάνει διάφορα. πχ αντί να χτυπήσει στην ώρα που το έχω ορίσει, αντικαθιστά την αφύπνιση με μία καταχώρηση από το ημερολόγιο :wacko:

Επίσης χρησιμοποιώ κι εγώ το ultimate voice recorder κι έχω ρο ίδιο πρόβλημα με τον FestoNero, όταν ανοίγει το κινητό, προσπαθεί να τρέξει την εφαρμογή ενώ δεν το έχω ορίσει να εκκινεί μαζί με το κινητό :mad:

Το Handy Clock από ότι λένε την κάνει τη δουλειά. Εγώ δεν ξέρω, γιατί δεν το κλείνω, το βάζω "εκτός σύνδεσης". Και να σου πω, από ό,τι άκουσα η ενέργεια που τρώει για την εκκίνηση είναι περισσότερη από αυτή που θα φάει σε 7 ώρες εκτός σύνδεσης και σε νάρκη. Έτσι, και το ρολόι χτυπάει πάντα και δεν περιμένεις ένα λεπτό για να πάρει μπροστά.

Σε "εκτός σύνδεσης" πάντως μπορώ να επιβεβαιώσω ότι λειτουργεί τέλεια το Handy Clock.

Όσο για το ultimate voice recorder είναι το μοναδικό που ηχογραφεί χωρίς μπιπ και για να το καταφέρει χρησιμοποιεί "πλάγιες" μεθόδους.

Κατά την εκκίνηση φαίνεται ότι κάτι ρυθμίζει στο λειτουργικό για να εξαλείψει το μπιπ, σε περίπτωση ηχογράφησης, δηλ. το προετοιμάζει και μετά κλείνει. Μάλλον αυτη η "παρέμβαση" είναι δυνατόν να γίνει μόνο κατά την εκκίνηση και γι' αυτό έχει αυτή τη συμπεριφορά.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Όσο για το ultimate voice recorder είναι το μοναδικό που ηχογραφεί χωρίς μπιπ και για να το καταφέρει χρησιμοποιεί "πλάγιες" μεθόδους.

Κατά την εκκίνηση φαίνεται ότι κάτι ρυθμίζει στο λειτουργικό για να εξαλείψει το μπιπ, σε περίπτωση ηχογράφησης, δηλ. το προετοιμάζει και μετά κλείνει. Μάλλον αυτη η "παρέμβαση" είναι δυνατόν να γίνει μόνο κατά την εκκίνηση και γι' αυτό έχει αυτή τη συμπεριφορά.

Υπάρχει και το beep off το οποίο συνεργάζεται με όλα τα προγράμματα ηχογράφησης κλήσεων ;)

να σας ρωτησω παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να μεταφερει τα αποθηκευμενα μηνυματα απο το κινητο στον κομπιουτερ αλλα σε μορφη ΤΧΤ η κατι τετοιο και πως μπορω να αυξησω το οριο των μηνυματων που αποθηκευει το κινητο πανω απο τα 999?

το κινητο που εχς ειναι Ε50

να σας ρωτησω παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να μεταφερει τα αποθηκευμενα μηνυματα απο το κινητο στον κομπιουτερ αλλα σε μορφη ΤΧΤ η κατι τετοιο και πως μπορω να αυξησω το οριο των μηνυματων που αποθηκευει το κινητο πανω απο τα 999?

το κινητο που εχς ειναι Ε50

- Best MessageStorer

http://www.smartphoneware.com/product/nokia_e65/messagestorer60_3.php

-δεν υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο ,τοσα πολλα εχεις ? :blink:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

ειχα καλοσυνηθισει με το Siemens SL-45i για το οποιο η ιδια η εταιρεια εδινε προγραμμα μετατροπης των μυνηματων σε ΤΧΤ μορφη και απλα σε λιγο καιρο παω στην μαμα πατριδα αρα τα 999 δεν ειναι πολλα πιστεψε με:)

Υπάρχει και το beep off το οποίο συνεργάζεται με όλα τα προγράμματα ηχογράφησης κλήσεων ;)

Δεν το ήξερα. Μόλις βρήκα το ultimate voice recorder σταμάτησα να ψάχνω κι έχασα επεισόδια.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Δοκιμασε να ηχογραφησεις χωρις το μπιπ με αλλο τροπο

1)κανε εγκατασταση το LivePVR

2)κανε εγκατασταση το Total Recall

3)ρυθμισε το LivePVR να μην κανει μπιπ οταν κανει ηχογραφηση

4)ασε το LivePVR ανηκτο και ηχογραφισε μια κληση μεσα απο το Total Recall

Μαλον θα πετυχη :)

Στεφανε αυτη η εφαρμογη που λες νομιζω πως δεν υπαρχει για τα 3rd Edition μονο για τα παλιοτερα nokia :)

To ultimate voice recorder οσο καλο και αν ειναι το ειχα εγκαταστηση αλλα μου διμοιουργουσε μεγαλο προβλημα.Εσβηνε το κινητο απο μονο του στα καλα καθουμενα.Μετα την απεγκατασταση του απο το κινητο ολα ειναι μια χαρα.Δεν ξερω παντως αν αυτο διμιουργειτε και σε αλλους αλλα δεν το ξαναβαζω γι αυτο το λογο.Κριμα μιας και ειναι το μονο που αφαιρει το "Bip" κατα την ηχοχραφηση της συνομιλιας!

@loydcoyl αυτο που εγραψα λιγο πιο επανο πρεπει να κανει δουλια :)

To ultimate voice recorder οσο καλο και αν ειναι το ειχα εγκαταστηση αλλα μου διμοιουργουσε μεγαλο προβλημα.Εσβηνε το κινητο απο μονο του στα καλα καθουμενα.Μετα την απεγκατασταση του απο το κινητο ολα ειναι μια χαρα.Δεν ξερω παντως αν αυτο διμιουργειτε και σε αλλους αλλα δεν το ξαναβαζω γι αυτο το λογο.Κριμα μιας και ειναι το μονο που αφαιρει το "Bip" κατα την ηχοχραφηση της συνομιλιας!

Είναι και το LivePVR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Healthy disregard for the impossible.

Παιδές ένα πρόβλημα

Έχω το Windows Live Messenger 1.000.1003.en και για 5 μέρες δούλευε τέλεια.Σήμερα όμως όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει ένα μήνυμα "this service is not available yet outside China,Hongkong n Taiwan.For more information ,please go to mclient.msn.com.cn" και μετα "connecting to server failed,please try again later". Είναι όλη μέρα που προσπαθώ αλλά δε γίνεται τίποτα.Συμβαίνει κάτι στο σύστημα ή εγώ πρέπει να κάνω κάτι στο κινητό;

Fasten Your Seatbelt Dorothy Because Cansas is going Bye Bye

παιδια εχω εγκατεστημενο και εγω στο Ν80 μου το ultimate voice recorder αλλα δεν γραφει με το 0 που οριζει ως κουμπι εγραφης ουτε το 1 δουλευει για plyback και δεν μπορω να αλλαξω τα συγκεκριμενα κουμπια (δεν με αφεινει το προγαμμα).Αν κρτησω πατημενο το 0 παραδειγμα για να αρχεισει η εγραφη αλλα προσπαθει να συνδεθει στο Ιντερνετ.Πως δουλευει αυτ ο το προγραμμα; δεν δουλευει σαν το PowerDictaphone;

Παιδια να ρωτησω κατι, θελω να εχω editor για word , excel, powerpoint στο Ν95 . Εψαξα στα γνωστα μερη και βρηκα αυτα τα 2 QuickOffice.Premier.Upgrade.v4.0.19.2 και QuickOffice.Premier.v4.0.19.2

Ποια η διαφορα τους και πιο πρεπει να βαλω??

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

Rotise kai enas filos pio prin. Iparxei kapoios tropos gia na mporo na episinapto kai na stelno mikra programmata me mms? px na steilo kapoio paixnidi se ena allo kinito??

με MMS οχι,δεν γινεται.Με Bluetooth,γινεται...:)

Κανεις δεν μπορει να βοηθησει ρε παιδια???

Παιδια να ρωτησω κατι, θελω να εχω editor για word , excel, powerpoint στο Ν95 . Εψαξα στα γνωστα μερη και βρηκα αυτα τα 2 QuickOffice.Premier.Upgrade.v4.0.19.2 και QuickOffice.Premier.v4.0.19.2

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

Κανεις δεν μπορει να βοηθησει ρε παιδια???

Μην βιαζεσαι ,αν γνωριζει καποιος ,θα σου απαντησει...:)

προφανως βαζεις το upgrade σε περιπτωση που υπαρχει ηδη εγκατεστημενη

καποια προγοηουμενη εκδοση .

Λογικα το αλλο θα ειναι ολοκληρο.

Δεν υπαρχει διαφορα και στο μεγεθος ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...