Jump to content

Πλυντήρια αυτοκινήτων

Γιάννης
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι βασανο ειναι αυτο ρε παιδια να μην βρισκεις ελευθερο πλυντηριο καθε φορα που θελεις να πλυνεις το αυτοκινητο σου ??? Τρια τεταρτα γυριζα το απογευμα και παντου ηταν γεματα...

Μου ειπε η γυναικα μου οτι πριν ενα μηνα περιπου σε καποια πρωινη εκπομπη στην TV ηταν καποιος με εδρα το Μαρουσι νομιζει που ειχε τον καταλληλο εξοπλισμο και ερχοταν στο χωρος μας και επλενε το αυτοκινητο....Θα ηταν μια πολυ καλη λυση...Μηπως ξερετε κατι παραπανω ????

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Απαντήσεις 93
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το μονο που ξερω ειναι οτι δεν προλαβαινει γιατι εχει πολυ δουλεια!

Συνεργαζεται με καποιον οδοντιατρο.

Πιστευω να ΄΄ανοιξει΄΄ την επιχειρηση του γιατι εχει πεσει πολυ διαφημιση απο τα καναλια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο πλυντηριο απλα θελει προσοχη να μην εχει βουρτσα, αλλα πανια για να μην γδερνει το χρωμα του αμαξιου!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

στο πλυντηριο απλα θελει προσοχη να μην εχει βουρτσα, αλλα πανια για να μην γδερνει το χρωμα του αμαξιου!

Οριστε? :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ υπερεβαλλα λιγο, η βουρτσα δεν γδερνει το χρωμα αυτο καθεαυτο αλλα ουσιαστικα το επανω στρωμα του χρωματος και φαινονται θαμπαδες μετα..

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

καλο εινα να το πλενει με το χερι και οχι με εκεινες τις αυτοματες βουρτσες που γυρίζουν γιατι κανουν μικρες γραμουλες στο χρωμα . σαν ιστος αραχνης .

καλα αν ειναι να πλενονται 1 φορα την βδομαδα δεν νομιζω να δημ.προβλημα...ετσι κ αλλιως με γυαλισμα κτλ εξαφανιζονται οι μικρες γρατσουνιες,θαμπαδες

καλα αν ειναι να πλενονται 1 φορα την βδομαδα δεν νομιζω να δημ.προβλημα...ετσι κ αλλιως με γυαλισμα κτλ εξαφανιζονται οι μικρες γρατσουνιες,θαμπαδες

ειναι αρκετο το 1 φορα την εβδομαδα για να κανει "κακκο"

ομως σιγουρα με ενα καλο κερωμα-γυαλισμα αυτο φευγει . :)

σιγουρα με κερωμα θα φυγει αλλα ποιος ο λογος να "καταπονουμε" το χρωμα στα τουτουνια μας?

κανενας γιαυτο δεν το εχω βαλει ποτε σε τετοιες βουρτσες .

και δεν σκοπευω να το κανω .

αα

ποια η διαφορα του κερωματος και του γυαλισματος ?

τι ειναι καλο να γινεται και ποτε?

ειχα την εντυπωση οτι το κερωμα ειναι το περασμα του αυτοκινητου με το ειδικο κερι ωστε να γλυστρανε τα νερα και να προστατευται λιγακι...

μηπως γυαλισμα εννοειται το περασμα με αλοιφες για να φυγουν μικρογρατζουνιες???

ειχα την εντυπωση οτι το κερωμα ειναι το περασμα του αυτοκινητου με το ειδικο κερι ωστε να γλυστρανε τα νερα και να προστατευται λιγακι...

μηπως γυαλισμα εννοειται το περασμα με αλοιφες για να φυγουν μικρογρατζουνιες???

ακριβώς αυτό είναι.απλά με το κέρωμα λένε και καλά οτι προστατεύεται και απο τον ήλιο.

Αποφεύγω τα αυτόματα πλυντήρια γιατί εκτός του ότι δεν έχω ιδέα αν όλα αυτά τα μηχανήματα και τα καθαριστικά κάνουν καλό ή κακό στο χρώμα και γενικά στο αυτοκίνητο, γδέρνονται αναπόφευκτα και οι ζάντες ή τα τάσια μου στην προσπάθεια να βάλω τις ρόδες στις ράγες...

Όποιος βρει το τηλ αυτού που έρχεται σπίτι ας το postarei! :)

"In the morning u know u won't remember a thing.."

amorphis ενας φιλος μου που φοραγε bodykit και ειχε χαμηλωσει το πορσα του, παραλιγο να αφησει ολο τον μπροστα προφυλακτηρα γιατι ο υπευθυνος επεμενε οτι το αυτοκινητο περναει απο τη ραγα...ασε ειναι λιγο επικινδυνο!

Ποτέ δεν έμεινα ευχαριστημένος σε αυτόματο πλύσιμο.

Πάντα θα μείνει βρωμιά ειδικά στους μαρσπιέδες ή λίγη σαπουνάδα κάπου αλλού.

Ευτυχώς μπορώ και το πλένω σπίτι μου,και όταν δεν μπορώ απλά προτιμώ να γίνει self service στο μηχάνημα με τις μάρκες.

• 1 month later...

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Η ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΝΙ Η ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΒΟΥΡΤΣΑ ΣΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..!!!

Το καλύτερο πλύσιμο θα το κάνετε εσείς στο αυτοκίνητό σας.

Αν μη τι άλλο, θα εκτιμήσετε και τον κόπο αυτών που σας τα πλένουν :)

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Εγω παιδια το πλενω μονος μου το αυτοκινιτο το θεωρω πεταμενα λεφτα να το παω σε πλυντηριο και δεν το εμπιστευομαι εξαλου χωρο εχω σπιτι οποτε μονος μου καλυτερα κι εχω αι το κεφαλι μου ησυχο...
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

• 2 weeks later...

ξαναβάζω το τοπικ στην κορυφή μήπως και δει κανενας απο Λάρισα και μου πει για πλυντηριο η βενζινάδικο που πλένει με σφουγγάρι και οχί με βούρτσα

αντε ρε παιδιά βοηθάτε!!!:lol:

• 8 months later...
Θα ήθελα να ρωτήσω,αν γνωρίζετε κάποιο καλό πλυντήριο κοντά στη Ν.Σμύρνη,που να κάνει βιολογικό καθαρισμό,και αν γνωρίζετε,το έχετε δοκιμάσει;Τι εντυπώσεις σας άφησε;:)

ξερει κανεις κανενα car wash σε δυτικα προαστια που να πλενει και μηχανη και το αμαξι απο κατω, να εχει ραμπα δηλαδη;

δυστυχως δε το κανουν ολοι και θελω να το ξεπλυνω απο κατω

:X

Θα ήθελα να ρωτήσω,αν γνωρίζετε κάποιο καλό πλυντήριο κοντά στη Ν.Σμύρνη,που να κάνει βιολογικό καθαρισμό,και αν γνωρίζετε,το έχετε δοκιμάσει;Τι εντυπώσεις σας άφησε;:)

ισως autoglym ston dromo π ειναι το πρακτικερ αλιμου...

autocare sthn amfi8eas στον δρομο προς παραλια πριν την εκκλησια

meguiars isws na kanei biologiko h sunexeia ths amfi8eas pros a8hna katw apo thn gefyra ακριβως στην γωνια πριν βγεις στην παλια παραλιακη.

βιολογικος καθαρισμος?χμμ δηλ τι διαφορα εχει?

ξερει κανεις κανενα car wash σε δυτικα προαστια που να πλενει και μηχανη και το αμαξι απο κατω, να εχει ραμπα δηλαδη;

δυστυχως δε το κανουν ολοι και θελω να το ξεπλυνω απο κατω

Στα πιο πολλα βενζιναδικα επειδη αλλαζουν λαδια εχουν ανηψωτικο και πλενουν μηχανες και απο κατω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.