tesa Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Το κακό ειναι το κάπως αφύσικο χρώμα που δίνει το σολαριουμ. Έιναι ψιλοκόκκινο και φαίνεται λίγο χάλια. Εμένα μου έχουν προτείνει και μου ακούγεται λογικό κατά το μαιο να κάνω κανά σολαριουμ έτσι ώστε να πάρει μπρος η μελανίνη έτσι ώστε όταν βγεις στην παραλία η επιδερμίδα να μην φάει απότομα τον ήλιο. Γεια όσους φωνάζουν-φοβούνται για καρκινο κλπ υπάρχει και το spray-tan που από περσι το έιδα να εμφανίζεται και στην Ελλάδα. οφφ τοπικ - Εκάνα μαμακια που πήγα και είδα το final destination 3 με τις ξανθιές που πήγαν για σολαριουμ.... μπλιαχ ..... Παράθεση I don't mind coming to work, but that eight hour wait to go home is a bitch... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Na pate na deite to Final Destination 3 na sas po meta an tha kanete solarium!!! :lol: :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 εγω εχω κανει και εχω να πω οτι αν γινεται με μετρο , δεν εχεις κανενα προβλημα. ηρεμηστε πια. Ε ναι αν πας και το τερματισεις, οχι καρκινο θα παθεις αλλα και τα αυτιά θα σου πέσουν (Σικ) Παντως αν κανει καποιος 2-3 πριν αρχισει τα μπανια, δε καιγεται. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Μέτα από μία αναζήτηση στο google (που ειναι και τσαμπα οπως ειπε ο φιλος πιο πανω)και μετα απο τις απόψεις που γράφτηκαν μαλλον δεν θα κάνω. Φοβήθηκα λιγο με ολα αυτα και κυρίως με τον καρκίνο:cry: ισως πηγαινω απογευματακια στην παραλια και καθομαι κανενα μισαωρακι. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Μόνα-Λίζα κι εγώ νομίζω ότι το καλύτερο είναι να κάθεσαι λίγο το απόγευμα που ο ήλιος δεν είναι τόσο επικίνδυνος, ή στην ανάγκη νωρίτερα,με αντηλιακό πολύ υψηλού δείκτη προστασίας. Αν το κάνεις συστηματικά (λίγο κάθε μέρα, για όλο το καλοκαίρι) μαυρίζεις πολύ φυσικά και ομοιόμορφα. Απλώς πρέπει να έχεις πάντα πολύ καλό αντηλιακό (και καπέλο) και να αποφεύγεις να κάθεσαι πολλές ώρες συνεχόμενα (ομολογώ ότι δεν το τηρώ πάντα:X ). Σολάριουμ δεν θα έκανα ποτέ γιατί νομίζω ότι φαίνεται πολύ ψεύτικο. Προτιμώ την ασπρίλα (και είμαι πολύ άσπρη:( ) από το fake. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 δεν το αφορίζουνε οι δερματολόγοι, απλά λένε να μην γίνει υπερβολική χρήση. όταν το δοκίμασα δεν είδα αλλαγή στο δέρμα μου. από εκεί και πέρα στο χέρι του κα΄θε ένα είναι να δοκιμάσει οτι θέλει. ε δεν είναι και ναρκωτικά.χαλαρώστε λίγο επίσης πολύ δεν ξέρουνε να μαυρίσουνε ακι φυσικά με τον ήλιο. τί να πει κάνείς;:lol: :p :cool: Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 δεν το αφορίζουνε οι δερματολόγοι, απλά λένε να μην γίνει υπερβολική χρήση. Για μια ακόμη φορα η πραγματικότητα διαφωνεί μαζί σου. Κάποιοι (τουλάχιστον, δεν ξέρω όλοι!) δερματολόγοι το αφορίζουν! http://www.sunsmart.com.au/article.asp?ContentID=pressrelease20051001 Epilektika: "The message is simple using a solarium for even a small amount of time can increase your chances of developing skin cancer. ... .... "With more than 1300 Australians dying from skin cancer every year, too many people assume that solariums are a safe way to tan. This is wrong. Dermatologist John Kelly said he was most concerned many of his patients had contracted skin cancer as a result of solarium use. "The irony is that by trying to make themselves look more attractive, they're actually putting their health at risk and causing premature ageing. As with many cancers, skin cancer can be prevented, but young women seem to have the attitude it won't happen to them." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. March 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 θυμαστε σε ενα επεισοδιο του αμαν τα καθαρματα στο αμαν telemarketing την σουβλοξαπλωστρα???:lol: :lol: μηπως να δοκιμασω?? Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Θυμάμαι ένα επεισόδιο στο παντρεμένοι με παιδιά με κάτι παρεμφερές. Ο Μπαντ είχε κοιμηθεί στο σολάριουμ και ξύπνησε ψημένος παντου και πέρασε τα πανδεινα (που θα' μαι εντελώς πια off αν σας τα περιγράψω), πάντως φοβερό γέλιο το επεισόδιο!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Αν και ειμαι πολύ ασπρη και θα ήθελα να εχω ενα πιο σταρένιο χρώμα δεν νομίζω ότι θα το κάνω. Προτιμώ στην παραλία κάτω απο το δεντράκι μου, με τον χυμούλη μου και το βιβλίο μου από το πρωί μεχρι το βραδυ κι ας μαυρίσω στο τέλος του καλοκαιριού. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 από ότι βλέπω μόνο οι γυναίκες ασχολούνται με αυτά. Εμείς τα αγοράκια μάλλον μαυρίζομε κανονικά σε καμιά παραλία!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Αν έχετε προσέξει το solarium δεν δινει το 'σοκολατί' :p χρώμα που δίνει ο ήλιος αλλά ένα απαίσιο Καρροτί :O Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Δεν εχω σκοπο να κανω ποτε solarium αν και τρελαινομαι για τη μαυρισμενη επιδερμιδα το φοβαμαι λιγακι... αφηστε που εχω και κλειστοφοβια και δεν μπαινω σε κεινο το κουβουκλιο!!!Οχι οτι ο ηλιος ειναι καλυτερος αλλα μονο που ξαπλωνω ακουω το κυμα και πινω το παγωμενο μου καφεδακι δεν τον αλλαζω με τιποτα!!!!Καλοκαιρακι που εισαι???????Ελααααα γρηγορα!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Εντάξει οι κεντροβορειο-ευρωπαίοι που έχουν μάθει να ζουν με την ομπρέλλα παραμάσχαλα. Για μας όμως που ζούμε σε μια χώρα με πολύ μεγάλο μέρος ηλιοφάνειας τον χρόνο και ψηνόμαστε απο το αλάτι στις θάλλασες, είναι α μ α ρ τ ί α να σκεφτόμαστε solarium ή scrubs που χρωματίζουν το δέρμα (όπως είχα δει στα βοδισοπ). Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sebastiano Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Επαναφέρω μετά από καιρό γιατί μου έκανε εντύπωση που όλοι βάλεστε κατά των Ιταλίδων και γενικά προτιμάτε τις λευκές επιδερμίδες... Μα πάτε καλά ;:p Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από μια τρυφερή γυναικεία μαυρισμένη επιδερμίδα, ειδικά αν συνδιάζεται με ένα ζευγαράκι όμορφα πεδιλάκια; Αν όντως είναι καρκινογόνο το solarium αποφύγετέ το, διαφορετικά αν δεν έχετε τέτοιους ενδυασμούς κάντε ρε κορίτσια, γιατί το σκέφτεστε; Γιατί στην Ελλάδα να μην μπορούμε να δούμε μεταξένιες επιδερμίδες και το χειμώνα παρά μόνο όσο διαρκεί το καλοκαίρι; Γιατί μας το στερείτε ; :happy: Σεβαστές οι απόψεις των λευκοεπιδερμολάγνων (LOOOOL) αλλά υπάρχουμε και μεις που προτιμάμε το αντίθετο και πιστέψτε με είμαστε πάαααααρα πολλοίιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!! Αυτά ... :D Εντάξει οι κεντροβορειο-ευρωπαίοι που έχουν μάθει να ζουν με την ομπρέλλα παραμάσχαλα. Για μας όμως που ζούμε σε μια χώρα με πολύ μεγάλο μέρος ηλιοφάνειας τον χρόνο και ψηνόμαστε απο το αλάτι στις θάλλασες, είναι α μ α ρ τ ί α να σκεφτόμαστε solarium ή scrubs που χρωματίζουν το δέρμα (όπως είχα δει στα βοδισοπ). Αμαρτίες και πράσινα άλογα... τρεις μήνες διαρκεί το καλοκαίρι Πάνο, και τους υπόλοιπους 8 όλες είναι άσπρες σαν το γαλακτομπούρεκο Σερρών... Το S o l a r i u m δεν χρειάζεται απλά, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Γιατί στην Ελλάδα να μην μπορούμε να δούμε μεταξένιες επιδερμίδες και το χειμώνα παρά μόνο όσο διαρκεί το καλοκαίρι; Γιατί μας το στερείτε ; :happy: Σεβαστές οι απόψεις των λευκοεπιδερμολάγνων (LOOOOL) αλλά υπάρχουμε και μεις που προτιμάμε το αντίθετο και πιστέψτε με είμαστε πάαααααρα πολλοίιιιιιιιιιιιι!!! χμ..κατάλαβα καλά?:confused: Προτρεπεις τα κορίτσια σε μια καρκινογόνο συνήθεια, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις τη μαυρισμένη δερματολαγνεία σου? :blink: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Αμαρτίες και πράσινα άλογα... τρεις μήνες διαρκεί το καλοκαίρι Πάνο, και τους υπόλοιπους 8 όλες είναι άσπρες σαν το γαλακτομπούρεκο Σερρών... Το S o l a r i u m δεν χρειάζεται απλά, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!!!!! Epivaletai kai o karkinos? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Αμαρτίες και πράσινα άλογα... τρεις μήνες διαρκεί το καλοκαίρι Πάνο, και τους υπόλοιπους 8 όλες είναι άσπρες σαν το γαλακτομπούρεκο Σερρών... Το S o l a r i u m δεν χρειάζεται απλά, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!!!!! Γιατί τι έχει το γαλακτομπούρεκο Σερρών;Μπορεί να είναι άσπρο αλλά είναι νοστιμότατο!:p Ρε παιδια ωραίο στην γυναίκα αν είναι μαυρισμένη.Εγώ όμως που είμαι σαν να έχω ξεβάψει πως να απαιτήσω από μια κοπέλα να έχει μαυρίσει από τη στιγμή που είναι επικίνδυνο για την υγεία;Δηλαδή αυτή ψυχή δεν έχει; Για να γυρίσει και να μου πει μετά το τραγούδι της Τσίλα "Μαύρη,μου χεις κανει τη ζωή μου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Σιγά να μη κάνουμε solarium ρε παιδιά.Μιά χαρά ειναι και ο ήλιος!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Σιγά να μη κάνουμε solarium ρε παιδιά.Μιά χαρά ειναι και ο ήλιος!:cool: Συμφωνώ είναι ότι καλύτερο για τον καρκίνο του δέρματος. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Αμαρτίες και πράσινα άλογα... τρεις μήνες διαρκεί το καλοκαίρι Πάνο, και τους υπόλοιπους 8 όλες είναι άσπρες σαν το γαλακτομπούρεκο Σερρών... Το S o l a r i u m δεν χρειάζεται απλά, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!!!!! Το λευκο ειναι γαματο...;) Εγω ειχα κανει σολαριουμ μια φορα και με ειχε πιασει κλειστοφοβια εκει μεσα... Το καλοκαιρι δινω μαχη για να κρατηθω μακρια απο τον ηλιο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Το λευκο ειναι γαματο...;) Εγω ειχα κανει σολαριουμ μια φορα και με ειχε πιασει κλειστοφοβια εκει μεσα... Το καλοκαιρι δινω μαχη για να κρατηθω μακρια απο τον ηλιο... +1,Και εγω δεν τον μπορω τον ηλιο,και για διακοπες που παω δεν πολυψηνομαι,ασε που θεωρω λιγο περιεργο να κυκλοφορεις σαν τον Ψινακη μες το καταχειμωνο[no offence]... [offtopic]Βεβαια Σοφια να υποθεσω...οτι στο bitefight εισαι βρυκολακας?[/offtopic] Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 +1,Και εγω δεν τον μπορω τον ηλιο,και για διακοπες που παω δεν πολυψηνομαι,ασε που θεωρω λιγο περιεργο να κυκλοφορεις σαν τον Ψινακη μες το καταχειμωνο[no offence]... [offtopic]Βεβαια Σοφια να υποθεσω...οτι στο bitefight εισαι βρυκολακας?[/offtopic] Αφενος πιστευω οτι το μαυρισμα ειδικα μεσα στο καταχειμωνο ειναι απαισιο, λες και ειμαστε ο Βας ο Παρασκευας, αφετερου ο ηλιος βλαπτει! Ενω η σκια ποτε δεν εβλαψε κανεναν. Το σολαριουμ δεν ξερω, αλλοι λενε οτι δεν βλαπτει αλλοι οτι ναι...Τι ισχυει τελικα;:worry: Αλεξ ναι βρυκολακας!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 δεν εχω κανει ουτε το σκοπευω..ειμαι μελαχροινουλα απο φυσικου μου. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ΟΧΙ με τίποτα. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά κάποιος μου είπε ότι για εμας που είμαστε γάλατα (:rolleyes:) επιβάλλεται να κάνουμε μία με δύο φορές πριν βγούμε στον ήλιο... Τώρα αυτό είναι αλήθεια; Φυσικά εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts