mona-liza Δημοσιεύτηκε March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2006 Solarium...θα κάνατε? Τώρα που σε λίγο καιρό έρχεται καλοκαιράκι, σκεφτόμουν οτι ο περισσότερος κόσμος θα έχει μαυρισμένο κορμί και εγώ πάλι φέτος τίποτα,ενώ μου αρέσει πολύ το μαύρισμα. Δεν μπορώ να καθίσω στον ήλιο,αν μείνω πάνω απο μισή ωρα με πιάνει πονοκέφαλος .Έτσι λοιπόν είμαι στην παραλία πάντα κάτω απο την ομπρέλα. Το συζητούσα με μια φιλή και μου είπε να κάνω Solarium, δεν ξέρω όμως τι επιπτώσεις θα έχει στην υγεία μου,αν μετά ξεβάψω ανομοιόμορφα ή αν εκεί που με χτυπάει ο ήλιος πχ αυτοκίνητο μαυρίσω ποιο πολύ.Αν υπάρχει κάποιος που ξέρεις κάτι ή να έχει κάνει ας μας πει την εμπειρία του.thanks Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.1.2818/hifi/timhellas/int; Nokia 6230; en; U; ssr)) Solarium...θα κάνατε? Τώρα που σε λίγο καιρό έρχεται καλοκαιράκι, σκεφτόμουν οτι ο περισσότερος κόσμος θα έχει μαυρισμένο κορμί και εγώ πάλι φέτος τίποτα,ενώ μου αρέσει πολύ το μαύρισμα. Δεν μπορώ να καθίσω στον ήλιο,αν μείνω πάνω απο μισή ωρα με πιάνει πονοκέφαλος .Έτσι λοιπόν είμαι στην παραλία πάντα κάτω απο την ομπρέλα. Το συζητούσα με μια φιλή και μου είπε να κάνω Solarium, δεν ξέρω όμως τι επιπτώσεις θα έχει στην υγεία μου,αν μετά ξεβάψω ανομοιόμορφα ή αν εκεί που με χτυπάει ο ήλιος πχ αυτοκίνητο μαυρίσω ποιο πολύ.Αν υπάρχει κάποιος που ξέρεις κάτι ή να έχει κάνει ας μας πει την εμπειρία του.thanks Me tipota omws... Mia xara eimai etsi aspros-aspros... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Με τοσο ηλιο στη χωρα μας & θα κανεις σολαριουμ?:blink: Μπορεις να καθεσαι οταν δεν ειναι εντονος ο ηλιος,πχ. προς το απογευμα,αν σ'ενοχλει...ασε που το σολαριουμ ειναι επικινδυνο,καθως υποπτο για καρκινο του δερματος & δε δημιουργει φυσικο μαυρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Να...! Κατι τετοιες ωρες ευχαριστω τον Θεο που με εκανε αγορακι... :D :p :lol: ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Solarium = cancer!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DVD_GR Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Solarium = cancer!!!! +melanoma... 2κακα σε 1 :P :P Παράθεση Χανια - Ολα Για Τα Χανιά (mini portal) || Ονοματα .GR|| O top o/c guide! Oδηγος αναφορας για καθε PC user! http://getdot.gr/images/logo.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Όχι, με τίποτα...άσε που μετά μυρίζεις σαν καμμένο κοτόπουλο Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rose_9 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 'Εχω κάνει solarium στο παρελθόν αρκετές φορές και το θετικό είναι ότι αποκτάς ομοιόμορφο μαύρισμα...:) 'Αλλωστε, τους ίδιους και περισσότερους κινδύνους διατρέχεις κάνοντας ηλιοθεραπεία... Δέν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις...:p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/roseface11.jpg Κάτω απ' τον ήλιο σε μια απέραντη αγκαλιά καράβι η αγάπη ταξιδεύει, κι εμείς στη πλώρη του να δίνουμε φιλιά κι η θάλασσα να μας ζηλεύει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Χανεις λεφτα και επειτε στην παραλια σε βλεπει και καποιος,βλεπεις/ακους τη θαλασσα ενω στο σολαριουμ μπαινεις στο κουκουλι σαν του ματριξ και βγαινεις εχοντας χασει χρονο και χρημα. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Παντως οσους εχω δει να κανουν σολαριουμ φαινονται καπως...αφυσικοι,ειδικα στο χρωμα του προσωπου...:p :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Όχιιιιιιι!!! Είμαι ήδη μαύρος!!!! :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 μιας και ειμαι ηδη αρκετα ευαισθητος στο θεμα του μαυρισματος δεν θα εκανα ποτε κατι τετοιο,αλλα και παλι και ασπρος να ημουν ποτε δε θα εβρισκα λυση σε ενα τετοιο μηχανημα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 έχω κάνει ήδη solarium, θα σας πω αναλυτικά πως έκανα. καθάρισα το τζαμάκι πάνω και κάτω στο κουβούκλιο. ξάπλωσα,κάθησα 15 λεπτά περίπου με μία πετσέτα στα μάτια για την έκθεση, αλλά δεν είδα αλλαγή στο χρώμα του δέρματος. έκανα 3 φορές την εβδομάδα. απορώ πως κάποιοι γίνονται σταρένιοι. βέβαια εγώ είμαι κάτασπρη, αλλά μετά από 2 εβδομα΄δες δεν είδα τρομερή αλλαγή και σταμάτησα. το είχα δοκιμάσει επειδή είχα την ευκαιρεία και δεν πλήρωσα. δεν θα το ξανα εκανα γιατί η ζέστη δεν μου άρεσε. αυτά! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Έχω μερικά τζάμπα solarium και ίσως το τολμήσω... Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Έχω μερικά τζάμπα solarium και ίσως το τολμήσω... τόλμισε το, δεν είναι τίποτα. έχε υπόψιν οτι όλα είναι ένα "χαλασμένο τηλέφωνο" που συμπεριλαμβάνει την υπερβολή, την ανοησία, και την έλλειψη γνώσης η οποία αποκτιέται είτε από την προσωπική χρήση είτε από την παρερμήνευση&κάτι τελευταίο όλοι οι οργανισμοί δεν είναι ίδιοι. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Γιατί θέλετε να φαίνεστε μαυρισμένοι είτε με τον φυσικό είτε με τον τεχνητό τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Στην Παρμα που ημουν πολλες κοπελες εκαναν solarium για μαυρισμα γιατι δεν τους αρεσε το λευκο δερμα τους. ΟΚ, καλα εκαναν και κανεναπροβλημα δεν εχω.Αν τους αρεσει να ειναι λιγο πιο σκουρες στο χρωμα, παω πασο. Αλλα στην Παρμα το καταλαβαινω...Μιας και οι κοντινοτερες παραλιες ειναι στου...απαυτου την μανα. Τωρα στην Ελλαδα ρε 'σεις...που αν εχουμε κατι αφθονο ειναι οι παραλιες και ο ηλιος; Μετα οσον αφορα εμενα: 1)Το ασπρο δερμα προσωπικα μου αρεσει. 2)Αν θελω να μαυρισω παω σε μια παραλια και αραζω... 3)Για να μην γινω ψητος δεν παω μεσημερι αλλα απογευματακι 4)Για να μαυρισεις ΔΕΝ χρειαζεται να εισαι 60 ωρες ζαβλακωμενος κατω απο τον ηλιο!Ημαρτον ρε παιδια.Καθιστε κανα τεταρτακι με 20 λεπτα. Βλεπω κατι κοπελες να καθονται 3 ωρες ξαμπλα και να καρβουνιζονται. 5)Δεν ειναι αναγκη να μαυρισεις με τα 2 πρωτα μπανια. 6)για εμενα δεν υπαρχουν πιο ωραιες γυναικες απο αυτες που ειναι ανοιχτοχρωμες με μαυρα μαλλια! Και τελος, χιλιες φορες πιο ωραιες δειχνουν οι κοπελες και οι αντρες που φαινεται οτι το μαυρισμα τους ηταν φυσικο επακολουθο του οτι πηγαν για μπανακια, απο αυτους που φαινεται οτι το μαυρισμα τους ηρθε γιατι πηγαν στην θαλασσα μονο και μονο για να ψηθουν. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Συμφωνω απολυτα με Μαριο...κανοντας 20-30 μπανια το καλοκαιρι στανταρ μαυριζουμε εστω & λιγο,χωρις ακροτητες & τεχνητα μεσα.:!: Υ.Γ.Κι αυτες οι ιταλιδες (και οι ιταλοι!) μανια με το σολαριουμ...:p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Τόσοι δερματολόγοι να το αφορίζουν και να μην υπάρχει ούτε ένας θετικός, ε, κάτι παραπάνω θα ξέρουν Εδώ δε μιλάμε για άσχετους ή με προσωπική πείρα ή ο,τιδήποτε. Οταν λοιπον υπάρχει η (έστω) υπονοια για καρκίνο του δέρματος, εσύ θα το σκεφτείς? Ούτε πρώτη φορά καν, όχι δεύτερη! Περσι που είχαμε κάποια περιοδο αφιερωμένη στις ασθένειες του δερματος, βγαίναν πολλοι δερματολόγοι στην τηλεόραση και μιλούσαν τόσο για την έκθεση στον ήλιο χωρίς αντιηλιακό όσο και για το σολάριουμ. Κι ένα τελευταίο (και ίσως φανεί και λίγο άσχετο): ο παιδίατρος μου είπε πως απο δω και στο έξης (που ακόμα δεν εχει μπει ο απρίλης να φανταστείτε) η μικρή μου (πεντεμισυ χρονων) να φοράει οπωσδήποτε αντηλιακό με το που ξεκινάει τη μέρα της. Και μιλαμε για άνοιξη ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Για όσους σκέφτονται/κάνουν ήδη solarium: έχετε παρατηρήσει πόσο γελοία αφύσικο δείχνει ένα σώμα που είναι τεχνητά μαυρισμένο με αυτόν τον τρόπο? Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Υ.Γ.Κι αυτες οι ιταλιδες (και οι ιταλοι!) μανια με το σολαριουμ...:p :lol: Eλα ,μου ντε!!!! Μιλαμε εμοιαζαν ολοι τους απο καποια φαση και μετα, με γυφτακια στο χρωμα...:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Για όσους σκέφτονται/κάνουν ήδη solarium: έχετε παρατηρήσει πόσο γελοία αφύσικο δείχνει ένα σώμα που είναι τεχνητά μαυρισμένο με αυτόν τον τρόπο? Έτσι.:) Σαν όψιμες μελιτζάνες δείχνουν.:p Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 ΟΤΑΝ και ΑΝ θα χαθει ο ήλιος τοτε τοτε μπορει να υπαρξει μια περιπτωση στις 100.000 να σκευτω να το κανω, προς το παρων γευομαι τον ηλιο. Με λιγα λογια ποτε δεν θα εκανα pSolarioum :lol: :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 έχε υπόψιν οτι όλα είναι ένα "χαλασμένο τηλέφωνο" που συμπεριλαμβάνει την υπερβολή, την ανοησία, και την έλλειψη γνώσης η οποία αποκτιέται είτε από την προσωπική χρήση είτε από την παρερμήνευση&κάτι τελευταίο όλοι οι οργανισμοί δεν είναι ίδιοι. Aν εννοείς "χαλασμένο τηλέφωνο" και υπερβολή αυτά που λέγονται περί επικινδυνότητας του solarium, τότε μια απλή έρευνα στο internet (τσάμπα είναι το google) σε διαψεύδει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. March 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Μέτα από μία αναζήτηση στο google (που ειναι και τσαμπα οπως ειπε ο φιλος πιο πανω)και μετα απο τις απόψεις που γράφτηκαν μαλλον δεν θα κάνω. Φοβήθηκα λιγο με ολα αυτα και κυρίως με τον καρκίνο:cry: ισως πηγαινω απογευματακια στην παραλια και καθομαι κανενα μισαωρακι. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts