ismini20 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Από τα καλύτερα t-shirt που έχω δει είναι ένα που γράφει: I still miss my ex boyfriend... http://www.bucklesofestes.com/images/M156_gun.jpg But I'm getting better every day Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vana Δημ. May 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Από τα καλύτερα t-shirt που έχω δει είναι ένα που γράφει: I still miss my ex boyfriend... http://www.bucklesofestes.com/images/M156_gun.jpg But I'm getting better every day Όπα βρε Ισμηνη, ξεκόλλα!!! Λοιπόν τί είδα σε μπλουζάκι κοπέλας και κουφάθηκα; ΄Ενα «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ» με μεγάλα γράμματα... Αν είναι είναι δυνατόν, τί άλλο θα δούμε...:blink: Παράθεση Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Σώπα μωρέ, ένα απλό λογοπαίγνιο είναι! Δεν είπαμε να τον σκοτώσουμε οπωσδήποτε! Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Gia antres http://www.happytreefriends.de/oxid.php/sid/5f4e9b8d8881ba94bec2619877898109/cl/details/cnid/8e6418f9f39094116.99640331/anid/5654278e1b7f41876.37040422/T-Shirt-_Prepare-to-die_/ Gia gynaikes http://www.happytreefriends.de/oxid.php/sid/5f4e9b8d8881ba94bec2619877898109/cl/details/cnid/8e6418f9f0ca71a36.65034932/anid/2f543a15bf3de50e3.21956225/Girlie-Shirt-_-The-End-is-Near-_/ An kai o flippy einai theos (exw idi to weapon of mass destruction t-shirt)THEIKO!!!!! Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 psaxnw fwto apo to paidiko pinky kai brain,mipos mporei na vrei kaneis mia fwto tou pinky kai mia tou brain mpros pisw,na einai mprosta kai pisw sto t-shirt?oso kai an epsaksa den vrika kati tetoio. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Μια μερα που τρυπήθηκα φρικάρισα πήρα βελονα και κλωστή και με μαντάρισα επισης και το "σε μια πορεια στην Αθηνα μερος ελαβα μα ημουν μελος των ΕΚΑΜ και με συνελαβα" Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKLDS Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Έχει αγοράσει κανείς t-shirt από το http://www.yourway.gr ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 επισης και το "σε μια πορεια στην Αθηνα μερος ελαβα μα ημουν μελος των ΕΚΑΜ και με συνελαβα" :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 παραθετω ολοκληρο το τραγουδι για τυχον ιδεες... Από μικρό παιδί εμένα με κοπάναγα εγώ δεν είμαι αυτός που φανταζόμουνα θέλω να με βρω, να μου μιλήσω ψάχνω να βρω το νούμερο να μου τηλεφωνήσω Ετσι μια μέρα σπίτι μου με κάλεσα μα δεν μου άνοιξα και έξω με περίμενα τι μου έχω κάνει και δεν με θέλω πια αυτή η εσωστρέφεια μας θέλει χωριστά Εγώ μαζί μου δεν μιλιόμαστε όποτε είμαι μαζί μου πάντα τσακωνόμαστε με πήρα στο τηλέφωνο και τό 'κλεισα με είδα στο δρόμο μ' έφτυσα και με κλώτσησα Μια μέρα που τρυπήθηκα φρικάρισα πήρα βελόνα και κλωστή και με μαντάρισα σε μια πορεία στην Αθήνα μέρος έλαβα μα ήμουν μέλος των ΕΚΑΜ και με συνέλαβα Ετσι μια μέρα μ' ερωτεύτηκα μου έκανα καμάκι αλλά δεν δέχτηκα του εαυτού μου πάντα του τη φύλαγα, ακόμα κι αν με χτύπαγα δε μίλαγα Ετσι μαζί μου εγώ την ψώνισα τα πήρα με την πάρτη μου και αυτοκτόνησα τώρα που με σκότωσα μ' άφησα μόνο μου ψάνω στη νύχτα να με βρω να πω τον πόνο μου Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 It takes no time to fall in love, but it takes you years to know what love is . . . ένα απο τα καλύτερά μου και το έχω ξεχωρίσει απο το "life is wonderful" Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BugsBunny Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Everything I like is either: ILLEGAL FATTENING or IMMORAL ;) Παράθεση Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Είναι βαριά, βαριά η... γκλίτσα του τσολιά!!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Γύρο-γύρο όλοι....εγώ προτιμώ μπιφτέκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Το t-shirt που κάναμε σε ένα παρτυ και εχει μεινει απο τότε Μπροστα΄ '' Έχω και κότερο'' Πίσω ''Πάμε μια βόλτα ;'' by Kostas Voutsas :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 fear not what you can see but what you cant kalo e Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 "you looked better on Myspace" kai "Tom is my best friend" opoios kserei yia to myspace.com tha katalavei..:lol: oso yia ti kopela tis proteinw "an eixa a**** tha htan megalutera apo ta dika sou!" to eida sto tshirthell k to kana metafrasi:D Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 σαν την χαλκιδικη....δεν εχει..:D starfm@cocus rulez :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Επαναφέρω το θέμα γιατί είναι περίοδος πενθήμερων και στα σχολεία αρχίζουν οι παραγγελίες. :) Όπως λοιπόν και στα περισσότερα Λύκεια έτσι και στο δικό μου μοιράστηκαν τα κλασικά βιβλιαράκια με τα σχέδια. Επειδή όμως τα περισσότερα ήταν βλακείες εγω δεν πήρα και λέω να πάρω απ' έξω. σαν την χαλκιδικη....δεν εχει Λέω να κάνω αυτό που έγραψε ο kostakiss (έχει λίγο καιρό βέβαια :p ) αλλά να γράψω μπροστά "Καλή η Ρόδος..." και πίσω "... αλλά σαν τη Χαλλκιδική ΔΕΝ ΕΧΕΙ!" (δεν είναι τυπογραφικό τα 2 λλ ;) ). Θα 'ταν καλύτερα όμως να έχει και σχήματα (μπροστά τη Ροδο και πίσω τα τρία ποδια). Στο Τ-Βar μπορώ να κάνω μια τέτοια; Αν όχι πού μπορώ; (Θεσ/νικη) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Για τους fan του 24: Some people see the glass as half full. Others see it as half empty. Jack Bauer sees the glass as a deadly weapon. ή: When bad things happen to good people, its probably fate. When bad things happen to bad people, it’s probably Jack Bauer. Εγώ με το δεύτερο πάντως έριξα πολύ γέλιο και σίγουρα θα το τυπώσω κάποια στιγμή Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Funny quote "When the going gets tough,the tough gets going.... Τωρα κατεβαινω μαμα! " Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Funny quote "When the going gets tough,the tough gets going.... Τωρα κατεβαινω μαμα! " ελληνιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 t-shirt του Myphone να δουμε ποτε θα βγαλουμε,πρεπει να κανουμε μια ομαδα που να αναλαβει κατι τετοιο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Μία από αυτές :rolleyes: PPS (1.2mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 egw thelw na kanw mplouza "YOUR GIRLFRIEND THINKS I AM HOT" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsotos1000 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 to sima tou bacardi kai anti na grafei bacardi na grafei bastardi:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts