Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

Αν ξερεις γιατι τα κανεις, τοτε σιγουρα θα τονιζουν οτι εχεις επιλεξει. Αν τα κανεις γιατι ειναι in fashion, or whatever, τοτε οχι μονο δε τονιζουν το σωμα σου, αλλα they look disgusting. Πρεπει να το σκεφτεις πολυ και να εισαι σιγουρος/σιγουρη, τη ακριβως θελεις, πριν κανεις tattoo.

Modifying our bodies, is a one way, and permanent thing. So think twice, before you have anything done, on your bodies.

And don't forget.....

It's a way of life and expression, and not a fashion thing.

Happy New Year, to all of you:happy:

σίγουρα!

όπως προχθες που είδα εναν , στου οποίου δεν διέκρινες ίχνος ροζ δέρματος στα χέρια του (ακόμα κ στα δάχτυλα) , τατού στα μάγουλα κ στο δόξα πατρί :X

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σίγουρα!

όπως προχθες που είδα εναν , στου οποίου δεν διέκρινες ίχνος ροζ δέρματος στα χέρια του (ακόμα κ στα δάχτυλα) , τατού στα μάγουλα κ στο δόξα πατρί :X

Αρα ξερει τι κανει και γιατι!!!! Προτιμω να βλεπω ανθρωπους οπως αυτον που περιγραφεις, παρα αγορακια και κοριτσιακια με 1, 2, 3 tattoos που τα εχουν κανει γιατι ειναι "in style, in fashion, what the hell ever":!:

Αρα ξερει τι κανει και γιατι!!!! Προτιμω να βλεπω ανθρωπους οπως αυτον που περιγραφεις, παρα αγορακια και κοριτσιακια με 1, 2, 3 tattoos που τα εχουν κανει γιατι ειναι "in style, in fashion, what the hell ever":!:
ναι , αλλά αυτό δεν είναι μια υπερβολή ;

σίγουρα ο ίδιος ξέρει γιατί τα έκανε.

Καλησπέρα!

Μήπως ξέρει κάποιος καλό studio για tattoo στην Πάτρα?(ας στείλει pm αν είναι εκτός θέματος http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/blush.gif)

εγώ έχω 4 tattoo, και θέλω ακόμα 1 αλλά δεν πρόλαβα τώρα τις γιορτές.

και σκέφτομαι να το χτυπήσω αγγλία που θα γυρίσω σε λίγο αλλά με προβληματίζει το γεγονός που όλοι λένε οτι είναι βρώμικα,δεν υπάρχει υγιεινή,κτλ κτλ.

έχει κανείς ανάλογη εμπειρία απο αγγλία να με διαφωτίσει??

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

σίγουρα!

ναι , αλλά αυτό δεν είναι μια υπερβολή ;

σίγουρα ο ίδιος ξέρει γιατί τα έκανε.

Καλημέρα...Ο καθένας κάνει ότι τον αντιπροσωπέυει...:shifty:

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ :mad: μαζί σου φίλε μου, δεν ξέρουν γιατί το κάνουν αν ρωτήσεις τα περισσότερα "μικρά"... :shifty:

οχι δεν ξερει...ξερω εγω ομως...

(ειναι μ@λ@κ@$)

Δεν νομίζω να είναι όπως τα λες γλυκιά μου...:rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

εγώ έχω 4 tattoo, και θέλω ακόμα 1 αλλά δεν πρόλαβα τώρα τις γιορτές.

και σκέφτομαι να το χτυπήσω αγγλία που θα γυρίσω σε λίγο αλλά με προβληματίζει το γεγονός που όλοι λένε οτι είναι βρώμικα,δεν υπάρχει υγιεινή,κτλ κτλ.

Καλα και κακα, υπαρχουν παντου. Τωρα αυτες οι γενικολογιες απο "ολους" οπως λες, δεν ισχυουν. Ποιοι ειναι αυτοι που σου τα λενε?:wacko:

έχει κανείς ανάλογη εμπειρία απο αγγλία να με διαφωτίσει??

Για London, μπορω να σου πω, για Newcastle nope

Καλα και κακα, υπαρχουν παντου. Τωρα αυτες οι γενικολογιες απο "ολους" οπως λες, δεν ισχυουν. Ποιοι ειναι αυτοι που σου τα λενε?:wacko:

Για London, μπορω να σου πω, για Newcastle nope

αυτό για την αγγλία μου το είχαν πεί και στην ελλάδα(εκεί που χτύπησα τα δικά μου) ,αλλά και κάποιοι που χτύπησαν στην αγγλία.υπάρχουν πολλά κρούσματα με μολύνσεις,κτλ.

και δεν είναι δύσκολο να το πιστέψει και κανείς.οι άγγλοι δεν είναι και οι πιο καθαροί άνθρωποι στον κόσμο.

για λονδίνο τι προτείνεις δηλαδή?

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτό για την αγγλία μου το είχαν πεί και στην ελλάδα(εκεί που χτύπησα τα δικά μου) ,αλλά και κάποιοι που χτύπησαν στην αγγλία.υπάρχουν πολλά κρούσματα με μολύνσεις,κτλ.

και δεν είναι δύσκολο να το πιστέψει και κανείς.οι άγγλοι δεν είναι και οι πιο καθαροί άνθρωποι στον κόσμο.

για λονδίνο τι προτείνεις δηλαδή?

Into you. Ειναι ενα απο τα καλυτερα στο κοσμο. Μονο με ραντεβου βεβαια.

Στην Ελλαδα σε πιο studio το εκανες?

Into you. Ειναι ενα απο τα καλυτερα στο κοσμο. Μονο με ραντεβου βεβαια.

Στην Ελλαδα σε πιο studio το εκανες?

ελλάδα ,καισαριανή -prive νομίζω λεγόταν.καλό είναι-ήταν ή μάπα?

εγώ πάντως ευχαριστημένος είμαι απο τη δουλειά που έκανε.

και όλα τα piercings που έχω ,εκεί τα έκανα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ελλάδα ,καισαριανή -prive νομίζω λεγόταν.καλό είναι-ήταν ή μάπα?

εγώ πάντως ευχαριστημένος είμαι απο τη δουλειά που έκανε.

και όλα τα piercings που έχω ,εκεί τα έκανα.

Αφου εισαι ευχαριστημενος, what do you care? Δε το ξερω παντως το studio αυτο. Εχει website? What kind of style are they better on? Old School, japanese? Παντως αν σκοπευεις να κανεις κατι μεγαλο το Into you ειναι one-way street. Αν πας για μικρο, ισως δεν αξιζει τα λεφτα που θα δωσεις.:)

Αφου εισαι ευχαριστημενος, what do you care? Δε το ξερω παντως το studio αυτο. Εχει website? What kind of style are they better on? Old School, japanese? Παντως αν σκοπευεις να κανεις κατι μεγαλο το Into you ειναι one-way street. Αν πας για μικρο, ισως δεν αξιζει τα λεφτα που θα δωσεις.:)

http://www.privetattoo.gr/ αυτό είναι το website.

τα δικά μου τα σχέδια είναι gothic και τα 4.και τώρα θέλω να γράψω κάτι με gothic γράμματα στο αριστερό χέρι.

οι τιμές τους είναι ψιλοτσουχτερές,αλλά είναι αρκετά καλός αυτός που χτυπάει.

θα ψάξω αυτό με το into yoυ, που λές,να δώ πως μπορώ να κλείσω ραντεβού και κυρίως πότε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@eliasj

Τι piercings εχεις κανει??

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

@eliasj

Τι piercings εχεις κανει??

Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι δεν εχω στα αυτια, γλωσσα, μυτη, φρυδια, κλπ. :p

Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι δεν εχω στα αυτια, γλωσσα, μυτη, φρυδια, κλπ. :p

Δηλαδη τι εχεις κανει??

Γιατι σε ενα προηγουμενο ποστ σου να λες :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1702593#post1702593

Με εχεις μπερδεψει :D :D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Δημήτρης

Δηλαδη τι εχεις κανει??

Γιατι σε ενα προηγουμενο ποστ σου να λες :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1702593#post1702593

Με εχεις μπερδεψει :D :D

Γιατι μπερδευτηκες??? Αλλα σημεια δεν υπαρχουν που κανουμε Pierce??;)

Γιατι μπερδευτηκες??? Αλλα σημεια δεν υπαρχουν που κανουμε Pierce??;)

You 're right...:) :)

Δεν θα μας τα πεις??:)

Δημήτρης

εγω θελω να κανω στο ενδιαμεσο σημειο κατω απο τα χειλια. Το θεωρω ακρως σεξουαλικο και για νατ πω πιο ωμα, ειναι μεγαλη κ.... Παλιοτερα ηθελα να κανω το φρυδι αλλα τωρα το θεωρω τρομερα πασε. Ενω εκει με τρελλαινει. Ασε που θα μου πηγαινει κιολας. αλλα μονο να με δουνε στη δουλεια με αυτο. Εφραγμα ο Ζ και ο Δ ... Χαχαχαχχα!

να κανεις

εχω και εγω εκει και δεν θα σου ειναι προβλημα στην δουλεια αφου μπορεις να ''ξεβιδωνεις'' την μπιλια και ν αφηνεις την μπαρα η οποια φαινεται αμυδρα αφου καλυπτεται απο το χειλος σου...;)

καλη χρονια σε ολους κι ολες.εχω κανει κι εγω το πρωτο μου piercing στο σημειο αυτο κι επειδη δεν ηθελα να φαινεται στην δουλεια μου το εβγαζα τελειως κι εβαζα μια μπετονια για ψαρεμα τοσο χοντρη οσο η μπαρα.βεβαια για να μην φυγει προς τα εξω εχω κανει εναν κομπο (απο μεσα) και μετα την εκοψα στο μηκος που ηθελα.

mplip^ αν αφησεις μονο την μπαρα να προσεχεις οταν τρως μηπως φυγει απο την θεση της.

eliasj μπορεις να μου πεις απο που κρινεις οτι ο dildo δεν ειναι επαγγελματιας;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

Στη γλωσσα δηλαδη, αλλα μονο στην κατω μερια?

Δημήτρης

καλη χρονια σε ολους κι ολες.

eliasj μπορεις να μου πεις απο που κρινεις οτι ο dildo δεν ειναι επαγγελματιας;

Καλη χρονια και ευτυχισμενο το 2007. Για να μην επαναλαμβανομαι, κοιτα τα προηγούμενα posts μου.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...