Jump to content

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ


katsifis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που κολλανε τα φροντηστηρια με το γεγονος οτι ενας φοιτητης δεν μπορει ζησει στην Ελλαδα με part job ενω στην Αγγλια μπορει?Κι συγκρινομαστε κι με Αγγλια :lol: .
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να υποθεσω Χριστινουλα οτι εργαζεσαι part time και σου φτανουν τα φραγκα ζησεις και να σπουδασεις, ή τα λες έτσι;

 

Επειδη και εγω εχω φιλους σε Αγγλια θα σου πω οτι δουλευουν το καλοκαιρι γκαρσονι και μαζεουν τα κεφτα για τα διδακτρα, αρα μενουν στην εστια εφοσον την εχουν πληρωσει και το part job ειναι για τα περαιτερω εξοδα. Φυσικα και εξακολουθυουν να οερνουν βοηθεια απο τους δικους τους ειδικα προς το τελος της χρονιας χωρις να σημαινει οτι ειναι πλουσιοι.

 

Και κατι αλλο. Στο εξωτερικο ο εργαζομενος φοιτητης ειναι λιγο πολυ κοινο σε ολλους και αποοδεκτο στην κοινωνια, δεν σε αντιμετωπιζουν οπως εδω. "Εχεις παει φανταρος;" , "Εισαι γραμενος στον ΟΑΕΔ;" , "Αα φοιτητης ε; Αρα θα εχεις και μαθηματα δεν θα μπορρεις να δουλευεις τα ωραρια που θελω" , και τετοια.

http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ...
Link to comment
Share on other sites

Δε διαφωνώ ότι το άσυλο είναι ευρύτερη έννοια, αλλά συνεχίζεις να μπλέκεις 2 πράγματα άσχετα μεταξύ τους: το άσυλο και την οικονομική/διοικητική αυτοτέλεια των πανεπιστημίων.

δε τα μπλεκω εγω, οι νεες συνθηκες τα μπλεκουν.:D

Link to comment
Share on other sites

ferryman με 600 ki 400 ευρο δεν ζεις ειδικα με ενοικιο.Ποσα να δωσουν πια για ενα part time job στην Ελλαδα?

 

αν παρεις 400 ευρω να εισαι υπερευτυχης.:)

Link to comment
Share on other sites

Με πήραν τηλέφωνο παιδιά απο την σχολή (ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ) και μου είπαν ότι θα είμαστε κλειστά πάλι ως την επόμενη Τετάρτη :worry:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490
Link to comment
Share on other sites

Με πήραν τηλέφωνο παιδιά απο την σχολή (ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ) και μου είπαν ότι θα είμαστε κλειστά πάλι ως την επόμενη Τετάρτη :worry:

Αυτο εμαθα κι εγω. Κλειστα παλι μεχρι την αλλη Τεταρτη.:(

Χρειαζομαι ενα χαρτι απο την γραμματεια ρεεε. Μ'ακουει κανεις;:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά γνωρίζετε αν σταμάτησε η κατάληψη στο Φυσικό ΑΠΘ;

 

Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, please!

...It does not do to dwell on dreams and forget to live...
Link to comment
Share on other sites

Τέσσερεις τραυματίες είναι ο απολογισμός συμπλοκών ανάμεσα σε αντίπαλες φοιτητικές παρατάξεις που σημειώθηκαν την Τετάρτη στη Νομική με αφορμή τη γενική συνέλευση της Σχολής για το τι μέλλει γενέσθαι με τις καταλήψεις.

 

Τα επεισόδια πήραν έκταση και μεταφέρθηκαν στην οδό Σόλωνος, όπου και τραυματίσθηκαν τα τέσσερα άτομα, τα οποία και μετέβησαν με δικά τους μέσα σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες.

 

Συνεπεία των συμπλοκών έκλεισαν οι οδοί Σόλωνος και Ακαδημίας, ενώ στην περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που, όμως, λόγω ασύλου, δε μπορούν να επέμβουν.

 

http://news.antenna.gr/articleDetail/0,3091,153287,00.html

 

Αστεια παιδακια...

Link to comment
Share on other sites

Exω πραγματικα κουραστει να επαναλαμβανω τα ιδια κι τα ιδια .

 

Δημοκρατια θα πει να γινεται οτι θελουν οι πολλοι το να κανει καθενας οτι θελει η να κανουν οτι θελουν οι λιγοι δεν ειναι δημοκρατια.Το να λεμε λοιπον δεν κανω οτι θελω εγω δεν ειναι δημοκρατικο αυτο ειναι απο οξυμωρο ως κι ευτραπελο.

 

Μήπως έχεις μπερδέψει λίγο τον ορισμό της δημοκρατίας; Τελευταία φορά που κοίταξα στο λεξικό δεν έλεγε οτι θα γίνετε αυτο που θέλουν οι πολλοί αλλα ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει οτι θέλει....

 

Για την ποιοτητα των ελληνικων πανεπιστημιων τι σχεση εχει αυτη η ποιοτητα απο των αριθμο των φοιτητων που αργουν να τελειωσουν την σχολη.Αυτο απο οτι ξερω συμβαινει κι στην Γερμανια οχι μονο στην Ελλαδα.Κι επετρε μου να σου θυμισω μια μικρη διαφορα τυα παιδια που πηγαν στην Αγγλια τις περισσοτερες φορες εχουν απολαβες κι πολυ καλεςαπο γονεις εχω φιλους αντιθετα εδω που εργαζονται κανονικα για να ζησουν κι δεν εχουν χρονο να πηγαινουν σε ολα τα μαθηματα στην σχολη κι χανουν χρονιες.

 

Σε αυτα τα παιδι α λοιπον να πεις αυτο που ειπες πριν.Κι δυστυχως παιδια υπαρχουν ακομη οι κοινωνικες διακρισεις που θα οξυνθουν αν ψηφιζοταν ο νομος.Ενα παιδι που σπουδαζει κι εργαζεται κι μπηκε με 19 σε μια σχολη φαινεται τεμπελης σε σχεση με καποιον που εφυγε εξω κι παιρνει κι λεφτα απο γονεις.

 

Να σε πληροφορήσω οτι υπάρχουν και στην Αγγλία και γενικά στο εξωτερικό παιδιά που δουλεύουν για να σπουδάσουν και να ζήσουν!

Μια ερώτηση... από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι αυτοί που δεν κατάφεραν να περάσουν σε ελληνικό πανεπιστήμιο δεν πρέπει να σπουδάσουν γιατί δεν το αξίζουν! Το ότι παίρνει λεφτά από γονείς για να σπουδάσει δεν είναι ντροπή! Επειδή οι γονείς του έχουν την οικονομική άνεση να τον βοηθήσουν στις σπουδές του δεν σημαίνει κάτι. Όλοι έχουμε δικαίωμα στις σπουδές άσχετα αν υπάρχουν κάποιοι που φέρνουν σαν δικαιολογία τα λεφτά των γονέων! Θες να μου πεις ότι εσύ (και όχι μόνο εσύ) δεν πήρες ποτέ λεφτά από τους γονείς σου; Τα έκανες όλα μόνη σου; Αν ναι τότε μπράβο σου! Αλλά μην περιμένεις να ζητήσει κάποιος “συγνώμη” επειδή οι γονείς του τον βοήθησαν οικονομικά!

Ελπίζω να κατάλαβα λάθος και να εννοείς κάτι άλλο γιατί μου ακούγετε κάπως ρατσιστικό…

 

αυτά

Link to comment
Share on other sites

Σε κάθε αγορά προιόντος ή υπηρεσίας ο αγοραστής είναι αυτός που αξιολογεί την ποιότητα.Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανεξάρτητου ή επιπρόσθετου ελέγχου πέρα από αυτόν που θα κάνει ο αγοραστής όταν θα λάβει στα χέρια του το προιόν ή θα κάνει χρήση της υπηρεσίας.

 

Αφού μιλάς με γλώσσα εμπορίου επίτρεψε μου να σου απαντήσω αναλόγως! Ο αγοραστής με βάση τα δικαιώματα που του παρέχει ο νόμος μπορεί να κάνει όπως και κάνει επιφανειακό έλεγχο! Υπάρχουν, άλλοι αρμόδιοι και εξειδικευμένοι οργανισμοί που κάνουν αυτή τη δουλειά πάντα με γνώμονα την προστασία του καταναλωτή και του επενδυτικού κοινού.

Παραδείγματα εταιρειών που κάνουν τον λεγόμενο ποιοτικό και όχι μόνο έλεγχο… PricewaterhouseCoopers, Delloite, KPMG κτλ κτλ

Αυτό βέβαια είναι υποχρέωση που την έχει ορίσει η Ε.Ε. μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω αυτοί; Επειδή εργάζομαι σε μία τέτοια εταιρεία αυτό που έχω καταλάβει όταν κάποιος αποφεύγει τον έλεγχο είναι γιατί έχει λερωμένη την φωλιά του και δεν δέχεται κανέναν για να τον διορθώσει και να του πει που κάνει λάθος…

 

αυτα...

Link to comment
Share on other sites

λοσπσι ελεος θα βαλω τα κλαματα λεμε που τα ειπα εγω ολα αυτα που λες ?

 

Δεν εχεις καταλαβει απλα λαθος τα εχεις παρερμηνεψει πληρως ομως μαλλον εχεις διαβασει τα μισα κι δεν εχω λογο ν α απολογουμαι γιατι καποιος παρερμηνεψε.Απλα μην μου βαζεις στο στομα λογια που εχω πει κι τα αντιθετα.

 

Παει με τοσο μαλωμα δεν την γλυτωνω την φατσουλα που κλεει.Na πω πως δεν μαλωνω απλα με στενοχωρει πολυ να λεω αλλα κι να τα παρερμηνευουν.:( :(

Παντως μου κανει εντυπωση το ελπιζω να καταλαβα λαθος λες κι το ξερες

Link to comment
Share on other sites

Αντιγράφω από αλλού:

 

 

 

 

"Σας κλειδωνουμε μεχρι να αποφασισετε(?) αυτο που θελουμε εμεις"

 

 

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=782870&lngDtrID=244

 

Ζήτω η δημοκρατία θα προσέθετα :)

 

Ενα ΖΗΤΩ και απο μένα!

 

Αυτοί όχι μόνο έχουν το θράσος να αποκαλούνται φοιτητές... αλλά υποτίθεται ότι αυτοί ανήκουν στην ομάδα των ανθρώπων που θα καλλιεργήσουν τις αρχές και το ήθος της παιδείας στη χώρα μας και ταυτόχρονα θα συμβάλουν στο μέλλον αυτής.

Μάλλον θα είναι ο ορισμός της δημοκρατίας σύμφωνα με την xristinoula

Link to comment
Share on other sites

Ρε λοσπσι ελεος θα βαλω τα κλαματα λεμε που τα ειπα εγω ολα αυτα που λες ?Εχω εξηγησει πολυ καλα πανω τι λεω κι τα χω συζητησει κι με τα παιδια δεν εχω πει πουθενα αυτα που λες οτι ειπα.Επιτηδες τα λες για να με μαλωσεις?Τι επιθεση ειναι αυτη σε πραγματα που δεν ειπα?Δεν εχεις καταλαβει απλα λαθος τα εχεις παρερμηνεψει πληρως ομως μαλλον εχεις διαβασει τα μισα κι δεν εχω λογο ν α απολογουμαι γιατι καποιος παρερμηνεψε.Απλα μην μου βαζεις στο στομα λογια που εχω πει κι τα αντιθετα.

 

1) Μια ερώτηση... από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι...

2) Ελπίζω να κατάλαβα λάθος και να εννοείς κάτι άλλο...

 

Δεν ζητάει κανένας να μου απολογηθείς! Συζήτηση κάνουμε και ο καθένας εκφράζει τις απόψεις του. Είναι λογικό σε ένα τέτοιο θέμα να υπάρχουν ασάφειες...

Δεν είπα οτι τα είπες... ρώτησα για διευκρινήσεις!!!

Link to comment
Share on other sites

Οτι υπαρχουν κι παιδια που δουλευουν εξω το χουμε αναλυσει ηδη με τον Παντα.

Οσο για το σν τα παιδια σπουδαζουν εξω εννοειται οτι οι γονεις βοηθουν τα παιδια τους αυτο που ειπα ηταν απαντηση σε κποιο παιδι που ειπε οτι ο ιδιος τελειωσε αμεσως στην Αγγλια ενω στην Ελλαδα πολλοι αργουν κι αυτο που του ειπα ηταν οτι μην σιγκρινει Ελλαδα με Αγγλια πρωτον γιατι πολλα παιδια κει δεν εργαζονται κι 2ον γιατι εκει με ενα part time job τα ψιλοβγαζεις περα με αυτα εδω δεν βγαιν εις.Η Αγγλια δεν συγκρινεται με Ελλαδα σε πολλα.Παντως δεν εχω πει πουθενα οσα ει[πες .

Link to comment
Share on other sites

Με λίγα λόγια το πρόβλημα είναι οτι επειδή η πλειοψηφία των παιδιών που σπουδάζουν στο εξωτερικό τελειώνουν στην ώρα τους, κάνουν τα παιδιά που σπουδάζουν στην Ελλάδα και λόγο των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα φαίνετε οτι είναι τεμπέληδες. Σωστά;

 

Τότε γιατί είσαι εναντίον σε ένα σύστημα το οποίο θα βοηθήσει οικονομικά την χώρα σου, (γιατί θα μειωθεί το συνάλλαγμα) και ταυτόχρονα θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός και τα ελληνικά πανεπιστήμια να υιοθετήσουν κάποιο σύστημα το οποίο θα αλλάξει τελείως την ποιότητα εκπαίδευσης;

Γιατί ο φοιτητής να μην βρίσκει τον καθηγητή που θέλει αμέσως; Γιατί το αν θα περάσει το μάθημα να στηρίζετε στις πολιτικές του πεποιθήσεις; Γιατί άτομα που δεν πατάνε το πόδι τους στα μαθήματα να παίρνουν πτυχίο επειδή ξέρουν οι γονείς του τον καθηγητή; Και τέλος γιατί το αν θα πάρει κάποιος πτυχίο, ανεξάρτητα αν δουλεύει η όχι, να στηρίζετε σε κάποια άτομα που πιστεύουν ότι με την κατάληψη θα λυθούν προβλήματα και σε κάποιους καθηγητές που επειδή είναι στο δημόσιο πιστεύουν οτι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να έχουν κάποιους να τουσ ελέγχουν; Έχεις σκεφτεί ότι αν γινόταν κάποια άλλη προσέγγιση στο θέμα από τους φοιτητές να λυνόντουσαν πολλά προβλήματα στον τομέα της παιδείας;

Ρωτάω τόσα πολλά γιατί δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο δεν θέλουν την ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα! Σε παρακαλώ, μην μου πεις για κατάργηση δωρεάν παιδείας γιατί δεν άκουσα κάπου να λένε ότι θα κλείσουν τα δημόσια πανεπιστήμια! Γιατί υπάρχουν φοιτήτές που είναι υπέρ και δεν μπορώ να καταλάβω αυτό γιατί δεν τους επηρεάζει...

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπαρχει αναγκη για ιδιω τικα πανεπιστημια ποσο μαλλον για ακομη περισσοτερα με ισοδυναμα πτυχια με των δημοσιων.

Τα περισσοτερα επαγελματα ειναι υπερκορεσμενα κι το να μπαινεις αυριο μεθαυριο σε ενα ανσασερ τυχαια κι ολοι να ναι γιατροι,δικηγοροι,οικονομολογοι ειναι τραγελαφικο.Ηδη ολα τα χειρωνακτικα επαγγελματα γινονται απο ξενους γιατι οι Ελληνες δεν θελουν να στειλουν τα βλασταρια τους να κανουν τετοιες δουλειες κι ολοι κουτσα στραβα εχουν ενα πτυχιο.Το τι θα το κανουν κι αν το αξιζουν ειναι αλλο θεμα.

 

Τα ποσα αναφερεις δεν θα λυθουν αν υπαρχουν ιδιωτικα κι σε αυτα δεν φταινε τα δημοσια αλλα η μικρονοοτροπια του Ελληνα.Τι σου φταιει ο καθηγητητς αν ο καθε πατερας παιρνει τηλεφωνα στα σπιτια για να περασει το παιδι του το μαθημα?Το χω δει το εργο κι απο ααντιθετη μερια απο φιλικο προσωπο που διδασκει σε δημοσιο κιο εμεις τα κανουμε εμεις τα κατηγορουμε.Αυτα που λετε λοιπον απλα δεν λυνονται γιατι οι Ελληνες ετσι λειτουργουμε κι ελπιζω αυριο που θα κανεις παιδια μην κανεις κι εσυ το ιδιο.Γιατι εμεις τα κανουμε εμεις τα κραζουμε.Ξερω περιπτωση γονιου σε σχολειο που ημουν που ερχοταν παρακαλου σε καθηγητες για να παρει καλουε βαθμους το παιδι του κι εφτασε στο σημειο να τσακωθει το παιδι πηρε τελικα καλους βαθμους αλλα πετσοκοφτηκε στις εξετασεις.Εφοσον υπαρχουν τετοιοι γονεις οι καθηγητες τι φταινε?

 

Ενα τμημα των απεργιων ειναι κι τα ιδιωτικα που θεωρουμε οτι δεν χρειαζονται το αλλο ειναι οτι κι εμεις κανουμε διαμαρτυριες για τρην βελτιωση της παιδειας περισσοτερα κονδυλια κι ολα αυτα κι καλυτερες ρυθμισεις.Κι εχουμε φτασει στο οριο με την σταδιμοτητα απραξια κι προσπαθεια πολωσης για να μην ξοδευτουν κεφαλαια κι προχωρησει επιτελους η παιδεια μας για αυτο κι κανουμε τις στασεις μας.

Θεωρω οτι καποιοι προσπαθουν να κρατησουν αυτο το κρατος σε κατασταση ελειψης απαιτησεων μισθοι πεινας ,συνταξεις λιμοκτονιας κι σπουδες υποπληρωμενες απο το κρατος κι εξαρτωμενες απο αλλους ιδιωτες ξενες επιχειρησεις κτλ .Δεν θελουμε αλλη κοροιδια θελουμε σωστη μεταχειριση

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπαρχει αναγκη για ιδιω τικα πανεπιστημια ποσο μαλλον για ακομη περισσοτερα με ισοδυναμα πτυχια με των δημοσιων.

Τα περισσοτερα επαγελματα ειναι υπερκορεσμενα

 

Τα ποσα αναφερεις δεν θα λυθουν αν υπαρχουν ιδιωτικα κι σε αυτα δεν φταινε τα δημοσια αλλα η μικρονοοτροπια του Ελληνα.

 

Ενα τμημα των απεργιων ειναι κι τα ιδιωτικα που θεωρουμε οτι δεν χρειαζονται

 

Χαίρομαι που κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς. Δεν χρειάζονται τα ιδιωτικά πανεπιστήμια γιατί υπάρχει υπερκορεσμος επαγγελμάτων και επειδή αυτοί που είναι στα ιδιωτικά θα τελειώσουν στην ώρα τους τις σπουδές τους θα φάνε την θέση εργασίας του έλληνα φοιτητή που σήμερα κατέστρεψε την μισή Αθήνα, δημιούργησε κυκλοφοριακό κουμφούζιο και δεν κατάφερε τίποτα... συγνώμη όχι οι φοιτητές (μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι υπάρχουν κάποιοι που αξίζει να λέγονται φοιτητές) οι κουκουλοφόροι ή αλλιώς γνωστοί άγνωστοι.

Λυπάμαι που έχεις αυτή την άποψη γιατί πολύ θα σε θεωρούσαν συνάδελφο ασχετα εάν έχουν σπουδάσει το εξωτερικό π.χ. εγω. Λυπάμαι γιατί υπάρχουν άτομα που βλέπουν τα πτυχία και τις σπουδές προνόμιο των λίγων!

Εύχομαι να ιδρυθούν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (χωρίς να με επηρεάζει καθόλου εμένα για το τι θα γίνει) μήπως και καταλάβουν οτι οταν ζητήσεις δουλειά θα δούνε τι πραγματικά ξέρεις και εαν τελικά είσαι φελός.

 

Καλή συνέχεια στις σπουδές σου με το καλό να τις τελειώσεις και καλά αποτελέσματα!

 

p.s.1 Τελικά είναι ρατσιστικό γιατί απο την στιγμή που "δεν υπαρχει αναγκη για ιδιω τικα πανεπιστημια ποσο μαλλον για ακομη περισσοτερα με ισοδυναμα πτυχια με των δημοσιων. Τα περισσοτερα επαγελματα ειναι υπερκορεσμενα" τότε τα παιδία που δεν περνάνε σε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο "να κάνουν ολα τα χειρωνακτικα επαγγελματα γινονται απο ξενους γιατι οι Ελληνες δεν θελουν να στειλουν τα βλασταρια τους να κανουν τετοιες δουλειες κι ολοι κουτσα στραβα εχουν ενα πτυχιο". Αναρωτιέμαι εσύ τι θα κάνεις με τα παιδιά σου εάν γίνει κάτι και δεν καταφέρουν να μπουν σε ελληνικό πανεπιστήμιο... πράγμα που με το χέρι στην καρδιά δεν το εύχομαι! μακάρι να σε κάνουν περίφανη και ευτυχισμένη!!! να εξηγούμε για να μην παρεξηγούμε!!!

 

p.s.2 όταν θα ψαξεις για δουλειά πες μας να μην ψάχνουμε εμείς που έχουμε σπουδάσει εξωτερικό μήπως και σου φάμε την θέση...

Link to comment
Share on other sites

Αυτο εμαθα κι εγω. Κλειστα παλι μεχρι την αλλη Τεταρτη.:(

Χρειαζομαι ενα χαρτι απο την γραμματεια ρεεε. Μ'ακουει κανεις;:cry:

 

Και εγω ρε γαμωτο θελω ενα μια βεβαιωση σπουδων και δεν μπορω να την παρω!! Δεν ξερω ποσο ακομα θα κρατησουν οι καταληψεις αλλα οσο και να κρατησουν καλο θα ηταν να ανοιξουν καποια στιγμη οι γραμματειες να κανουμε και εμεις τις δουλειες μας!!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Link to comment
Share on other sites

Εκφρασεις κι χαρακτηρισμοι οπως αν εισαι φελος κι σε λυπαμαι κτλ τις θεωρω υβριστικες οσο για το αν σε αφορα το θεμα το εχεις γραει στο θεμα για το δικατσα.

Πουθενα δεν ειπα οτι δεν αφηνω καποιον να σπουδαζει στο εξωτερικο παλι παραλλαζεις τα λογια μου παλι καταλαθως?Οσο για τον ρατσισμο που με κατηγορησες παλι δεν στο επιτρεπω δεν ειναι ντροπη ουτε κατωτερο η χειρονακτικη εργασια κι σου απαντω οτι δεν εχω παιδια αλλα εχω αδερφια κι ξαδ4ερφια που οταν δεν παιρνουν τα γραμματα συμβουλευω τους γονεις να γινουν κομμωτες ,αισθητικοι κτλ:) μια χαρα δουλιτσα.

 

Προτιμω να εχουν μια εργασια παρα ενα πτυχιο κι να ειναι ανεργοι.Κι το ιδιο θα κανω κι με τα παιδια μου αν δεν εχουν δυνατοτητες .Το πρεστιζ μας εφαγε κι το να ειμαστε ολοι πτυχιουχοι:p Κι η καλιεργεια κι η εξυπναδα δεν ταυτιζονται με τις σπουδες.

 

Δεν περιμενα να θυμωσω με καποιον εδω αλλα εχω την εντυπωση οτι επιτηδες παραποιεις τα λογια μου απο το πρωι φιλικα παντα.

 

Οσο για το αν μου φας την δουλεια μαθε πρωτα να συμπεριφερεσαι με σεβασμο στους αλλους κι ασε τα υπολοιπα.Απο το πρωι η ιδια συμπεριφορα.

 

Πχ το χαιρομαι που καταλαβα τι ακριβως εννοεις δεν ειναι ειρωνια?

Link to comment
Share on other sites

Να κάνω μία μίνι-δημοσκόπηση???

 

Πόσοι από σας που σπουδάζετε/σπουδάζατε, πρωτομπαίνοντας στη σχολή σας είδατε συγεκριμένα άτομα να ασχολούνται με τα συνδικαλιστικά της σχολής σας και λογικά βρίσκονταν σε κάποιο έτος (επί πτυχίο κλπ, ποιος ξέρει), και όταν ήρθε η ώρα να πάρετε πτυχίο, όλως τυχαίως τα ίδια άτομα υπήρχαν στα ίδια πόστα????? (προφανώς χωρίς να έχουν πάρει πτυχίο και ακόμα πιο προφανώς χωρίς ιδιαίτερη πρεμούρα να το πάρουν ;))

 

Can you spell ...."επαγγελματίες συνδικαλιστές" ;) ?????

 

Περιμένω απαντήσεις :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Να κάνω μία μίνι-δημοσκόπηση???

 

Πόσοι από σας που σπουδάζετε/σπουδάζατε, πρωτομπαίνοντας στη σχολή σας είδατε συγεκριμένα άτομα να ασχολούνται με τα συνδικαλιστικά της σχολής σας και λογικά βρίσκονταν σε κάποιο έτος (επί πτυχίο κλπ, ποιος ξέρει), και όταν ήρθε η ώρα να πάρετε πτυχίο, όλως τυχαίως τα ίδια άτομα υπήρχαν στα ίδια πόστα????? (προφανώς χωρίς να έχουν πάρει πτυχίο και ακόμα πιο προφανώς χωρίς ιδιαίτερη πρεμούρα να το πάρουν ;))

 

Can you spell ...."επαγγελματίες συνδικαλιστές" ;) ?????

 

Περιμένω απαντήσεις :)

 

δυστυχως αυτοι ειναι αρκετοι. δημιουργουν συνηθως δηθεν προβληματα για το πτυχιο τους(που φυσικα δεν τους νοιαζει) κ συνεχως φωναζουν οτι θελουν να ορκιστουν. ειμαι 3 χρονια στο τει καβαλας κ σε καθε συνελευση βλεπω τους ιδιους κ τους ιδιους.ελεος:p

Link to comment
Share on other sites

Να κάνω μία μίνι-δημοσκόπηση???

 

Πόσοι από σας που σπουδάζετε/σπουδάζατε, πρωτομπαίνοντας στη σχολή σας είδατε συγεκριμένα άτομα να ασχολούνται με τα συνδικαλιστικά της σχολής σας και λογικά βρίσκονταν σε κάποιο έτος (επί πτυχίο κλπ, ποιος ξέρει), και όταν ήρθε η ώρα να πάρετε πτυχίο, όλως τυχαίως τα ίδια άτομα υπήρχαν στα ίδια πόστα????? (προφανώς χωρίς να έχουν πάρει πτυχίο και ακόμα πιο προφανώς χωρίς ιδιαίτερη πρεμούρα να το πάρουν ;))

 

Can you spell ...."επαγγελματίες συνδικαλιστές" ;) ?????

 

Περιμένω απαντήσεις :)

Γιατί να αγχωθούν; Αφού θα το πάρουν με τους γνωστούς τρόπους...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...