katsifis Δημοσιεύτηκε March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 19, 2006 Τα τει αυτην την βδομαδα λειτουργουν?Κατι ακουστηκε για απεργια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 +1 για τα ΤΕΙ, απ'όσο γνωρίζω τα ΑΕΙ θα παραμείνουν κλειστά. Βέβαια θα το μάθουμε αύριο το πρωί αν λειτουργούν τα πρώτα είτε μ'ένα τηλέφωνο στην γραμματεία, είτε μ'ενημέρωση από κάποιον φίλο που ξύπνησε νωρίς για να παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Να προσθέσω ότι το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ αύριο (Δευτέρα) θα είναι ανοιχτό..:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Να προσθέσω ότι το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ αύριο (Δευτέρα) θα είναι ανοιχτό..:( Dammit, με την ελπίδα έμεινα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Dammit, με την ελπίδα έμεινα. :( Κάτι ακούγεται για Πέμπτη για εμάς. Οπότε μην απελπίζεσαι! Υπάρχει ακόμη η ελπίδα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Τι θέλουν οι καθηγητές ΑΕΙ/ΤΕΙ πάλι;;:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Και τα ΑΕΙ απο 20-24 δε θα λειτουργουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Τι θέλουν οι καθηγητές ΑΕΙ/ΤΕΙ πάλι;;:X Μάλλον 5μερο διακοπών :Ρ Τέσπα, δεν είναι δεσμευτικό ότι θα κλείσουν ΟΛΑ τα ΑΕΙ. Για παράδειγμα η ΑΣΟΕΕ δεν κλείνει στο σύνολό της. Κάθε καθηγητής μπορεί να επιλέξει αν θα κάνει απεργεία. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankard Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Μάλλον 5μερο διακοπών :Ρ Τέσπα, δεν είναι δεσμευτικό ότι θα κλείσουν ΟΛΑ τα ΑΕΙ. Για παράδειγμα η ΑΣΟΕΕ δεν κλείνει στο σύνολό της. Κάθε καθηγητής μπορεί να επιλέξει αν θα κάνει απεργεία. κι ο πειραιάς ανοιχτός θα μείνει.δε κλείνουν εκεί με τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ripper7 Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Και το ΤΕΙ Αθήνας ανοιχτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 για το ΑΠΘ έχει μάθει κανένας;; alexel,hostolis??:worry: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Σ'εμας στο ΑΠΘ το πρωτο μαθημα δεν θα γινει παντως. Ειναι στο χερι του καθηγητη Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 για το ΑΠΘ έχει μάθει κανένας;; alexel,hostolis??:worry: Εγω παντως στο πολυτεχνειο ειδα κατι αφισες για απεργια για ολη τη βδομαδα. Θα κατεβω παντως ουτως ή αλλως αυριο (οταν με το καλο ξυπνησω :yawn: ), οποτε αν εχω νεα θα τα ποσταρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Εγω παντως στο πολυτεχνειο ειδα κατι αφισες για απεργια για ολη τη βδομαδα. Θα κατεβω παντως ουτως ή αλλως αυριο (οταν με το καλο ξυπνησω :yawn: ), οποτε αν εχω νεα θα τα ποσταρω :) και εγώ έτσι και αλλιώς από τις 9 θα κατέβω:(:cry: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Το Πολυτεχνείο του ΑΠΘ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα απεργήσει όλο. Μίλησα με ένα καθηγητή που έχουμε μάθημα την Τρίτη και μου είπε ότι επειδή θα γίνουν κινητοποιήσεις θα προσπαθήσει να ''περάσει'' το μάθημά του ως εργαστήριο-φροντιστήριο για να μας παραδώσει την ύλη που χρειάζεται για να κάνουμε το εξαμηνιαίο θέμα. Ομοίως και 2 καθηγητές απ' τους Τοπογράφους που μας κάνουν μάθημα στον τομέα, κι αυτοί μας είπαν ότι θα βγάλουν ανακοινώσεις πως θα απεργήσουν. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Για το Α.Π.Θ δεν ξέρω, εμείς οι γείτονες όμως: Τα μέλη ΔΕΠ του πανεπιστημίου Μακεδονίας, συμμετέχοντας στις ευρύτερες κινητοποιήσεις του κλάδου μας, αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε: - απεργία στις 22 και 23 Μαρτίου και - εκδήλωση για το θέμα της αξιολόγησης των πανεπιστημίων στις 22 Μαρτίου. http://afroditi.uom.gr/syllogosdep/index.php?id=66 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Κάτι ακούγεται για Πέμπτη για εμάς. Οπότε μην απελπίζεσαι! Υπάρχει ακόμη η ελπίδα! Την Πέμπτη πρέπει να παραδώδω εργασίες σε εργαστήριο και μόνο τότε τον βρίσκω αυτόν :( . Άυριο έπρεπε να την κάνουν που έχω προγραμματισμό 2 και βαριέμαι αφάνταστα :yawn: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Ομοίως και 2 καθηγητές απ' τους Τοπογράφους που μας κάνουν μάθημα στον τομέα, κι αυτοί μας είπαν ότι θα βγάλουν ανακοινώσεις πως θα απεργήσουν. Ποιοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Ο Υφαντής μέχρι στιγμής είναι 99% για απεργία, θα βγάλει ανακοίνωση, και ο Δούκας είπε ότι σχεδόν πάντα απεργεί αλλά μπορεί να μη βγάλει ανακοίνωση για να μαζευτούν οι φοιτητές στη σχολή (κοινώς για σπάσιμο νεύρων). Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Ο Υφαντής μέχρι στιγμής είναι 99% για απεργία, θα βγάλει ανακοίνωση, και ο Δούκας είπε ότι σχεδόν πάντα απεργεί αλλά μπορεί να μη βγάλει ανακοίνωση για να μαζευτούν οι φοιτητές στη σχολή (κοινώς για σπάσιμο νεύρων). αυτοί δεν είναι τοπογράφοι :p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennisthemenace Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Ηλεκτρολόγος είμαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoni Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Την Πέμπτη πρέπει να παραδώδω εργασίες σε εργαστήριο και μόνο τότε τον βρίσκω αυτόν :( . Άυριο έπρεπε να την κάνουν που έχω προγραμματισμό 2 και βαριέμαι αφάνταστα :yawn: Και γιατί δεν πετάς τις εργασίες σου κάτω από την πόρτα του γραφείου του άλλη μέρα? Εγώ έψαχνα μια φορα να βρω τον καθηγητή μου για μέρες κι επείδη ποτέ δεν κατάφερνα να τον βρω μου είπε κάποιος να το κανω αυτό και έπιασε! Ένιωθα λίγο γελοία όταν το έκανα :lol: αλλά αν δε το είχα κάνει θα είχα χάσει το εργαστήριο! Ηλεκτρολόγος είμαι Κι εγώ ηλεκτρονικός! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Όπως το φοβόμουν, έγινε κανονικά μάθημα σήμερα. Μόνο την Πέμπτη απεργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 Στο Πολυτεχνείο Α.Π.Θ. το θέμα είναι ιδανικό ρευστό... Όποιου του καπνίσει κάνει απεργία...όποτε του καπνίσει... Το γενικό τμήμα έχει την τάση να απεργεί περισσότερο... Οι μηχανολόγοι δεν είναι και πολύ της απεργίας δυστυχώς :( Ένας καθηγητής μας πάντως αύριο θα λείπει για άσχετο λόγο οπότε -2 ώρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2006 και εμας ότι να'ναι. σήμερα κανονικότατο μάθημα πάντως... Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts