gkr41 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Εχεις δει βιβλιοθηκη πανεπιστημιου η εργαστηριο?Ξερεις ποσα λεφτα χρειαζονται για να αγοιραστουν αυτα τα βιβλια?Μπορει ενας ιδιωτης να τα διαθεσει?Η μαλλον η σωστη ερωτηση ειναι υπαρχουν τα οικονομικα κινητρα στην Ελλαδα για να ξοδεει ο αλλος εκκατομυρια επι εκκατομυριων για να φοιτησουν μεσα μερικες χιλιαδες παιδια?Η θα πτωχευσει?Ειμαι πεπεισμενη πληρως οτι ειναι ανεφικτο να γινει σοβαρη δουλεια απο ιδιωτηνστην Ελλαδα Έχεις δει υποδομές ιδιωτικών σχολείων και φροντιστηρίων σε σχέση με τα δημόσια; Αυτοί πως επιβιώνουν δηλαδή; Και αμάν με αυτές τις βιβλιοθήκες. Στην τελική όποιος κόπτεται να τις χρησιμοποιήσει, ας πάει σε μία από τις τόσες δημόσιες. Ευχαριστώ και ανταποδίδω.Τα 3/4 των σχολών ξέρεις είναι υπο κατάληψη οπότε και οι μεταρρυθμιστές δεν περνάτε και τις καλύτερες στιγμές. Αυτή τη γηπεδική νοοτροπία να μην είχαμε ώρες-ώρες... ναι αλλα με την ιδια λογικη, γιατι καποιος που ειναι οικονομικα ''ανετος'' να διεκδικησει παιδεια αναλογη με αυτον που εδωσε ιδρωτα για να κερδισει κατι που ειναι δωρεαν? επισης, δεν ειναι διαδικασια ξεσκαρταρισματος οι πανελληνιες με την εννοια που το δινεις εσυ, ειναι μια διαδικασια για να διαχωριστουν οι αξιοι απο τους αναξιους υποτιθεμενους γιατρους. αλλωστε, εσυ ποιον εμπιστευεσαι περισσοτερο?αυτον που εβγαλε με 9 την ιατρικη αθηνων σε 6 χρονια (τοσο ειναι αν δε κανω λαθος:worry: ) ή αυτον που περασε 4 χρονια στη ρουμανια.;) δε λεω οτι ο δευτερος δεν ειναι γιατρος, προς θεου, λεω ποιον εμπιστευεσαι εσυ περισσοτερο.:ninja: Αυτόν που θα κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Αν το σκεφτείς και ανάποδα, γιατί να είναι καλύτερος ο γιατρός που πήρε όπως πήρε το πτυχίο του στην Ελλάδα (με τους γνωστούς τρόπους), από έναν που πραγματικά κόπιασε για να το πάρει στη Ρουμανία; υγ: και γιατι να διωχνεται στα 8 χρονια καποιος που τα βγαζει δυσκολα περα και πρεπει να εργαζεται για να τελειωσει και απο την αλλη οι ''λεφταδες'', επειδη δεν εχουν οικονομικες δυσκολιες και αλλα αναλογα ''βασανα'' να τελειωνουν ανετα σε 4 χρονια? Φαντάζομαι θα υπάρχει ρύθμιση για όσους πραγματικά δεν τα έξυναν αυτά τα 8 χρόνια. Δε θα σε διώχνουν απλά επειδή άργησες να τελειώσεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Τα λες όλα μόνο σου γιατί είμαστε αντίθετοι.Και τι είναι η παιδεία μωρέ να εξαρτάται από τις ορέξεις και να είναι υπο τις διαταγές Μπόμπολα, Λαμπράκη, Κόκαλη και λοιπών; Που θα είναι το πρόβλημα αν ανοίξει ο Κόκκαλης πανεπιστήμιο δηλαδή; Σοβαρά ρωτάω τώρα, δε βλέπω κάτι το μεμπτό :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Φαντάζομαι θα υπάρχει ρύθμιση για όσους πραγματικά δεν τα έξυναν αυτά τα 8 χρόνια. Δε θα σε διώχνουν απλά επειδή άργησες να τελειώσεις... Και κακα τα ψεματα, δυσκολα να μην τα εξυνες και να μην εχεις παρει πτυχιο σε 8 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Και αμάν με αυτές τις βιβλιοθήκες. Στην τελική όποιος κόπτεται να τις χρησιμοποιήσει, ας πάει σε μία από τις τόσες δημόσιες. Αυτόν που θα κάνει καλύτερα τη δουλειά του. Φαντάζομαι θα υπάρχει ρύθμιση για όσους πραγματικά δεν τα έξυναν αυτά τα 8 χρόνια. Δε θα σε διώχνουν απλά επειδή άργησες να τελειώσεις... μα δεν εχουν ολες οι βιβλιοθηκες πανεπιστημιακα συγγραματα, τουλαχιστον της δικης μου σχολης τα βιβλια δυσκολα τα βρισκω ακομη και σε αλλες "σχετικες" σχολες. και αν πας να κανεις καμμια επεμβαση τι θα κανεις? θα παρεις και καποιον μαζι σου για να κανει ο γιατρος πανω του τη δοκιμη και να ελεγξεις το μεταεγχειρητικο σταδιο?:p πλακιτσα... παντως καταλαβες τι εννοω.;) μακαρι να ηταν ετσι αλλα κατι τετοιο δεν εχει ακουστει (τουλαχιστον απο μερους μου, αν κανω λαθος ας διορθωθω, εκτος να χρωστας ενα-δυο μαθηματα και πεσεις σε καλο καθηγητη και ευνοηθεις απο την καλοσυνη του... και παλι καταλαβες τι λεω.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Και κακα τα ψεματα, δυσκολα να μην τα εξυνες και να μην εχεις παρει πτυχιο σε 8 χρονια. εδω θα διαφωνησω μαζι σου...:) πολλα παιδια αναγκαζονται να δουλευουν για να συντηρησουν οικογενειες και να φροντιζουν αλλα εξοδα.;) αυτο τους παει πισω στις παρακολουθησεις και κατα συνεπεια στις εξεταστικες. επισης υπαρχουν σχολες με υπερβολικα δυσκολο προγραμμα σπουδων τοσο απο πλευρας μαθηματων οσο και απο πλευρας παρουσιας και δραστηριοποιησης στη σχολη. συγγνωμη για το διπλο post! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 gkr καλο μου δεν ισχυει αυτο που λες οι βιβλιοθηκες ειναι απαραιτητες.Πρεπει να να ναι πληρως εφαδιασμενες.Δεν ειναι ετσι τα πραγματα ας παει καπου αλλου να διαβασει:lol: Κι οχι τα βιβλια αυτα σαφως κι δεν υπαρχουν στις δημοσιες:lol: :lol: .Τα βιβλια χρειαζονται για εργασιες ,μελετη κι πολλα αλλα.Κι αλλο σχολειο κι αλλο πανεπιστημιο δεν ειναι ιδιο το ευρος των σπουδων ενος πα νεπιστημιου με το να μαθεις να μιλας λιγα κουτσοαγγλικα. Γκατι ενα παιδι με οιονομικα προβληματα πλυν ολων των αλλων να εχει κι περιορισμους κι αγχος για το πως θα τελειωσει την σχολη του?Ποσα να αντεξει ενα 18,20χρονο παιδι κι πρεπει να ακουλουθει ειδικες προυποθεσεις?Κι ποιοι ειναι οι εκαστοτε πολιτικοι για να το δυσκολεψουν περαιτερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 εδω θα διαφωνησω μαζι σου...:) πολλα παιδια αναγκαζονται να δουλευουν για να συντηρησουν οικογενειες και να φροντιζουν αλλα εξοδα.;) αυτο τους παει πισω στις παρακολουθησεις και κατα συνεπεια στις εξεταστικες. επισης υπαρχουν σχολες με υπερβολικα δυσκολο προγραμμα σπουδων τοσο απο πλευρας μαθηματων οσο και απο πλευρας παρουσιας και δραστηριοποιησης στη σχολη. συγγνωμη για το διπλο post! Εγω θα διαφωνησω περισσοτερο. Ε οχι και πολλα παιδια...ποσοι ειναι αυτοι; 1 στους 200; 3 στους 200; Ποσοι ειναι που εχουν ξεπερασει τα χρονια της σχολης τους κατα πολυ; Μαλλον πολλοι περισσοτεροι. Το παραμυθακι με τις βιβλιοθηκες ας σταματησει σας παρακαλω. Δεν νομιζω η πλειοψηφια των φοιτητων (συμπεριλαμβανομενου και εμενα) να ξενυχτουν στις βιβλιοθηκες. Αντε καμια φορα οταν ειναι να κανουμε καμια εργασια να τσιμπησουμε ενα βιβλιο για να το βαλουμε στη βιβλιογραφια... Οχι οτι οι βιβλιοθηκες ειναι αχρηστες, καθε αλλο! Αλλα λιγοι τις χρησιμοποιουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Δεν ξενυχταμε στις βιβλιοθηκες αλλα τα βιβλια ειναι απαραιτητα για πολλα μαθηματα.Κι οι καθηγητες μας παραπεμπουν εκει.Κι ακομη κι να μην ηταν τι πανεπιστημιο νοειται χωρις τα απαραιτητα βιβλια ? Οσο για το παραμυθακι πιστευω απολυτα αυτο που λεω δεν σου επιτρεπω να με αποκαλεις ευτρα.Δεν νοειται ιδρυμα μεταδωσης γνωσης κι ιδεων χωρις βιβλια. Τι ειναι ψιλικατζιδικο?Πως θα διδασκουν οι καθηγητες αν δεν εχουν την απαραιτητη βιβλιοθηκη?Πανεπιστημιο χωρις βιβλιοθηκη?:mad: Αναλογα με την σχολη που εισαι σε πολλες σχολες αν δεν συμβουλευτεις κι την βιβλιοθηκη πολλα μαθηματα δεν τα περνας δεν την εχουμε για διακοσμητικο στοιχειο ευτυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Δεν ξενυχταμε στις βιβλιοθηκες αλλα τα βιβλια ειναι απαραιτητα για πολλα μαθηματα.Κι οι καθηγητες μας παραπεμπουν εκει.Κι ακομη κι να μην ηταν τι πανεπιστημιο νοειται χωρις τα απαραιτητα βιβλια ?Οσο για το παραμυθακι πιστευω απολυτα αυτο που λεω δεν σου επιτρεπω να με αποκαλεις ευτρα.Δεν νοειται ιδρυμα μεταδωσης γνωσης κι ιδεων χωρις βιβλια.Τι ειναι ψιλικατζιδικο?Πως θα διδασκουν οι καθηγητες αν δεν εχουν την απαραιτητη βιβλιοθηκη?Πανεπιστημιο χωρις βιβλιοθηκη?:mad: Διαβαζεις τι λεω ή μπα; Οχι οτι οι βιβλιοθηκες ειναι αχρηστες, καθε αλλο! Οσο αφορα τη διδασκαλια , τι να τη κανουν τη βιβλιοθηκη; Τα βιβλια τους οι καθηγηταραδες τα εχουν και σπιτι τους οποτε μπορουν να τα δωσουν στα παιδια οι ιδιοι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ηρεμια παιδια, συζητηση κανουμε!:innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Διαβασα οτι εγραψες κι δεν συμφωνω οχι μονο δεν ειναι αχρηστες κι καθε αλλο.Ειναι γελοιο να υφισταται πανεπιστημιο χωρις την απαραιτητη βιβλιογραφια.Αν ειναι ας διδαξουν οι καθηγητες σπιτι τους.Το ιδιο θα ναι.Κι για τα περι παραμυθιων προτιμησες να μην απαντησεις κι να συνεχισεις τα ιδια.Τελος παντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 ηρεμια παιδια, συζητηση κανουμε!:innocent: Ειναι επιπεδου Γενικης Συνελευσης "φοιτητων" :lol: :p Διαβασα οτι εγραψες κι δεν συμφωνω οχι μονο δεν ειναι αχρηστες κι καθε αλλο.Ειναι γελοιο να υφισταται πανεπιστημιο χωρις την απαριτητη βιβλιογραφια.Αν ειναι ας διδαξουν οι καθηγητες σπιτι τους.Το ιδιο θα ναι.Κι για τα περι παραμυθιων προτιμησες να μην απαντησεις κι να συνεχισεις τα ιδια.Τελος παντων. ΔΕΝ διαβασες τι εγραψα, επιμενω. Ξαναλεω λοιπον, οι βιβλιοθηκες ειναι χρησιμες αλλα λιγοι τις χρησιμοποιουν. Στην Ελλαδα ειδικα, πολλες φορες δεν τις χρησιμοποιουν οι φοιτητες γιατι οι καθηγητες δινουν μονο δικα τους βιβλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Απολυτου επιεδου ειναι φωναζεις ,προσβαλεις ,ειρωνευεσαι.Ακου παραμυθακια.Στην δικια μου σχολη παντως οι βιβλιοθηκες ειναι βασικες.Χωρις τα βιβλια δεν γινεται δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Απολυτου επιεδου ειναι φωναζεις ,προσβαλεις ,ειρωνευεσαι.Ακου παραμυθακια. Τα εκανα εγω ολα αυτα; :confused: Εσυ επιμενεις να μη καταλαβαινεις τι γραφω και προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις. Τελος παντων, το ξεσκισαμε παλι. Η ουσια ειναι οτι (ευτυχως) σιγα σιγα μπαινει μια σειρα ειτε το θελουν μερικοι ειτε οχι. Αυτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ειναι επιπεδου Γενικης Συνελευσης "φοιτητων" :lol: :p ελπιζω να μη πεσουμε τοσο χαμηλα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Nrg βαζω ενα στοιχημα κι δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Μηπως μπορει καποιος να μου πει γιατι αν καταργηθει το "ασυλο" οι φοιτητες θα ειναι ανισχυροι και δε θα εχουν μεσο πιεσης; Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 μα δεν εχουν ολες οι βιβλιοθηκες πανεπιστημιακα συγγραματα, τουλαχιστον της δικης μου σχολης τα βιβλια δυσκολα τα βρισκω ακομη και σε αλλες "σχετικες" σχολες. και αν πας να κανεις καμμια επεμβαση τι θα κανεις? θα παρεις και καποιον μαζι σου για να κανει ο γιατρος πανω του τη δοκιμη και να ελεγξεις το μεταεγχειρητικο σταδιο?:p πλακιτσα... παντως καταλαβες τι εννοω.;) μακαρι να ηταν ετσι αλλα κατι τετοιο δεν εχει ακουστει (τουλαχιστον απο μερους μου, αν κανω λαθος ας διορθωθω, εκτος να χρωστας ενα-δυο μαθηματα και πεσεις σε καλο καθηγητη και ευνοηθεις απο την καλοσυνη του... και παλι καταλαβες τι λεω.;) Το ίδιο λέμε. Ότι δεν υπάρχει τρόπος να κρίνεις οτι κάποιος είναι καλύτερος/χειρότερος από το αν έχει τελειώσει δημόσια/ιδιωτική σχολή. Το να μου λες πως αυτός που σπούδασε στη Ρουμανία είναι χειρότερος είναι τελείως άτοπο. Δε σημαίνει απολύτως τίποτα. gkr καλο μου δεν ισχυει αυτο που λες οι βιβλιοθηκες ειναι απαραιτητες.Πρεπει να να ναι πληρως εφαδιασμενες.Δεν ειναι ετσι τα πραγματα ας παει καπου αλλου να διαβασει:lol: Κι οχι τα βιβλια αυτα σαφως κι δεν υπαρχουν στις δημοσιες:lol: :lol: .Τα βιβλια χρειαζονται για εργασιες ,μελετη κι πολλα αλλα.Κι αλλο σχολειο κι αλλο πανεπιστημιο δεν ειναι ιδιο το ευρος των σπουδων ενος πα νεπιστημιου με το να μαθεις να μιλας λιγα κουτσοαγγλικα. Καλό μου, όποιος ΘΕΛΕΙ και ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να μάθει, να είσαι σίγουρη οτι θα το κάνει. Σίγουρα θα δυσκολευτεί, αλλά θα το κάνει. Τα υπόλοιπα είναι αερολογίες γι' αυτούς που ζητάνε βιβλία αλλά δεν τα ανοίγουν ποτέ. Όπως είπε και ο Nrg, σίγουρα καλό είναι να υπάρχουν βιβλία, συγγράματα κτλ, αλλά δεν είναι πανάκεια. Και στην τελική μιλάμε για ιδιωτικά και πάει εκεί πάει να πει οτι τα έχει, οπότε με λίγο χρήμα και τα συγγράματα θα βρει από τα άγνά και καθαρά κατά τ' άλλα, δημόσια Πανεπιστήμια. :rolleyes: Γκατι ενα παιδι με οιονομικα προβληματα πλυν ολων των αλλων να εχει κι περιορισμους κι αγχος για το πως θα τελειωσει την σχολη του?Ποσα να αντεξει ενα 18,20χρονο παιδι κι πρεπει να ακουλουθει ειδικες προυποθεσεις?Κι ποιοι ειναι οι εκαστοτε πολιτικοι για να το δυσκολεψουν περαιτερω? Είπαμε, το μέτρο θα ισχύει για τους ΞΥΣΤΕΣ. Αυτό έλειπε να τους παίρνει όλους η μπάλα. Είναι αυτονόητο σε βαθμό αηδίας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Το ίδιο λέμε. Ότι δεν υπάρχει τρόπος να κρίνεις οτι κάποιος είναι καλύτερος/χειρότερος από το αν έχει τελειώσει δημόσια/ιδιωτική σχολή. Το να μου λες πως αυτός που σπούδασε στη Ρουμανία είναι χειρότερος είναι τελείως άτοπο. Δε σημαίνει απολύτως τίποτα. βρε, δε σου λεω ποιος ειναι καλυτερος, σε ρωταω ποιον θα εμπιστευοσουν ευκολοτερα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 βρε, δε σου λεω ποιος ειναι καλυτερος, σε ρωταω ποιον θα εμπιστευοσουν ευκολοτερα. ;) Ρε συ δεν καταλαβαίνεις; Αν έρθουν 2 και μου πουν οτι τέλειωσαν ο ένας δημόσιο και ο άλλος ιδιωτικό Πανεπιστήμιο, δε θα εμπιστευώ κανέναν περισσότερο από τον άλλο για τους λόγους που ανέλυσα παραπάνω. Μην ξαναρωτήσεις, δε θα απαντήσω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Παιδια θα το πω για πολλοστη φορα εχω σπουδασει σε δημοσιο κι τα βιβλια ειναι απαραιτητα.Δεν τα ζηταμε απο μαζοχισμο στην δικη μου την σχολη τουλαχιστον χρειαζονται 1000/100. Αν ειναι ετσι δεν χρειαζονται τα πανεπιστημια ας παμε να κανουμε μαθημα οπου να ναιΤι διαφορα εχει ενα πανεπιστημιο χωρις βιβλιοθηκη κι εργαστηρια απο οποιοδηποτε κτηριο?Ας μην ασχολουμαστε λοιπον κι ας κανουμε μαθημα οπου να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ρε συ δεν καταλαβαίνεις; Αν έρθουν 2 και μου πουν οτι τέλειωσαν ο ένας δημόσιο και ο άλλος ιδιωτικό Πανεπιστήμιο, δε θα εμπιστευώ κανέναν περισσότερο από τον άλλο για τους λόγους που ανέλυσα παραπάνω. Μην ξαναρωτήσεις, δε θα απαντήσω :p ωραια, κατσε τωρα να ξαναρωτησω... αν ερθει ενα γιατρος που κ.ο.κ ...:lol: Μηπως μπορει καποιος να μου πει γιατι αν καταργηθει το "ασυλο" οι φοιτητες θα ειναι ανισχυροι και δε θα εχουν μεσο πιεσης; για τον ιδιο λογο που το ασυλο κανει "χώρο" σου και το σπιτι σου.;) το ασυλο προστατευει κατι ιερο, την ελευθερη διακινηση ιδεων, ο,τι ιδεα και αν ειναι αυτη. δυστυχως μερικοι τραμπουκοι ολων των παραταξεων καταφεραν με τα χρονια να ρημαξουν την εννοια του ασυλου, αλλα για αυτο το λογο η αρση του ασυλου δεν ειναι τροπος αντιμετωπισης τετοιων θλιβερων φαινομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Παιδια θα το πω για πολλοστη φορα εχω σπουδασει σε δημοσιο κι τα βιβλια ειναι απαραιτητα.Δεν τα ζηταμε απο μαζοχισμο στην δικη μου την σχολη τουλαχιστον χρειαζονται 1000/100. Αν ειναι ετσι δεν χρειαζονται τα πανεπιστημια ας παμε να κανουμε μαθημα οπου να ναιΤι διαφορα εχει ενα πανεπιστημιο χωρις βιβλιοθηκη κι εργαστηρια απο οποιοδηποτε κτηριο?Ας μην ασχολουμαστε λοιπον κι ας κανουμε μαθημα οπου να ναι. Παρεκτρέπεσαι και υπερβάλλεις χωρίς λόγο. Κανείς δεν είπε πως είναι άχρηστα τα βιβλία. Απορώ πως βγάζεις τέτοια συμπεράσματα. Και γενικά νομίζω πως είναι άτοπο όλο αυτό. Καθόμαστε και συζητάμε τόση ώρα για τα βιβλία, λες και είμαστε σίγουροι πως δε θα έχουν καλές βιβλιοθήκες :alien: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πήγαινα στο Κολλέγιον Αθηνών, νομίζω κάτι παραπάνω από ιδιωτικό σχολείο (σαν στυλ μιλάω, για την ακρίβεια είναι δημοσίου δικαίου). Είχα Μ.Ο. εξαμήνων στα μαθήματα πανελληνίων 17, και έβγαλα πανελλήνιες χωρίς καμία απολύτως επιφοίτηση και χωρίς πολύ διάβασμα 18κ μόρια. Δηλαδή μου έτυχε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ από αυτό που περιγράφεις! Η πελατειακή σχέση για τα τρία εκατομμύρια που έδινα το χρόνο δούλεψε τρομερά, έχεις δίκιο. Που θέλω να καταλήξω? Αν θέλεις το επίπεδο είναι υψηλό και αν θέλεις γίνεται σωστή δουλειά. Συμφωνώ πως υπάρχουν μερικά ιστορικά ιδιωτικά που κάνουν καλή δουλειά. Δες το όμως σαν σύνολο. Αυτός που έχει ιδιωτικό μέσης εκπαίδευσης θέλει επίπεδο ή να βγάλει κέρδος? Καθένας με μερικά μύρια στην άκρη ανοίγει ένα ιδιωτικο Δημοτικό-Γυμνάσιο-Λύκειο και πάρε άέρα βαθμούς για να μείνει ο μαθητής. Διαφωνεί κανείς?? - Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια περιμένουμε για να γίνουν οι βαθμοί αντικείμενο συναλλαγής;:worry: Αυτό συμβαίνει ήδη κατά κόρον στα δημόσια. :rolleyes: - Εξίσου αρνητική είναι η ανομοιομορφία που υπάρχει ανάμεσα στους βαθμούς. Σε κάποιες σχολές για να βγάλεις ένα 6.5 φτύνεις αίμα, ενώ σε κάποια άλλη κανείς δε βγάζει κάτω από 8. - Ακόμα και στο ίδιο μάθημα υπάρχει πολλές φορές τεράστια ανομοιομορφία στη βαθμολόγιση από μάθημα σε μάθημα, από φοιτητή σε φοιτητή στο ίδιο μάθημα ή από εξεταστική σε εξεταστική πάλι στο ίδιο μάθημα. - Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, η κατάσταση είναι ούτως ή άλλως μπ**ρδέλο και ο βαθμός πτυχίου δε σημαίνει τίποτα. Συμβαίνει και στα δημόσια με τις παρατάξεις. Τώρα όλοι όσοι θα πληρώνουν θα είναι πελάτες. Δεν πιστεύω να υπάρχουν τρομακτικές διαφορές στους βαθμούς πτυχίων σε μια σχολή από το αποτέλεσμα 2, 3, 5, 7 μαθημάτων. Οπότε υπάρχει μια αξιοπιστία στο βαθμό που βγάζεις από ένα δημόσιο ίδρυμα. Για τις διαφορετικές σχολές, υπάρχει μια αναγνώριση στην αγορά εργασίας. Η χ πληροφορική δεν έχει την ίδια βαρύτητα με τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κ Μηχανικό ΗΥ του Πολυτεχνείου;) Μη λέμε ό,τι θέλουμε Ο βαθμός πτυχίου δεν σημαίνει τπτ. Το εξής απλό: Ίδια σχολή με 5 χρόνια διαφορά αποφοίτησης. Εγώ 5,5 εσύ 7,5. Εσύ λες πως έχω τις ίδιες πιθανότητες με σένα. Χμμμ:blink: Με το συμπάθιο...οι μεταρυθμιστές χ3στικαν για τα 30 άτομα ανά σχολή που κάθοντια και την κρατάνε κλειστή...ο νόμος θα περάσει, απλά μερικοί δεν λένε να το καταλάβουν, και το μόνο λάθος της κυβέρνησης ήταν που δεν τον πέρασε το καλοκαίρι μετά το πρώτο κύμα καταλήψεων. Βαρέθηκα να ακούω τα 30 40 50 άτομα που κλείνουν τη σχολή. Ας σηκωθεί η πλειοψηφία και ας τις ρίξει τις καταλήψεις. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε πιά?? Αν το σκεφτείς και ανάποδα, γιατί να είναι καλύτερος ο γιατρός που πήρε όπως πήρε το πτυχίο του στην Ελλάδα (με τους γνωστούς τρόπους), από έναν που πραγματικά κόπιασε για να το πάρει στη Ρουμανία; Απλά ΈΛΕΟΣ. Με ποιους γνωστούς τρόπους? Για πες μας. Αμα συγκρίνεσαι με τη Ρουμανία φίλε... όταν θα κάνεις εγχείρηση καρδιάς να πας σε γιατρό απο το Πανεπιστήμιο της Πρίστινα και του Βουκουρεστίου. Τί άλλο θα ακούσουμε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Δεν παρεκτρεπομαι ουτε υπερβαλω απλα επιμενω οτι τα βιβλια δεν ειναι καλο να υπαρχουν ειναι απαραιτητο να υπαρχουν.Κι αυτο μας ελειπε να ταν κι αχρηστα:lol: . Τα ποσα που χρειαζονται για τις βιβλιοθηκες κι τα εργαστηρια πχ της ιατρικης ειναι πολυ πολυ μεγαλα.Κι δεν καλυπτονται απο τα διδακτρα μερικων μαθητων.Αρα η θα ζητησουν τεραστια ποσα η θα κανουν εκπτωσεις σε βιβλια κι υλικο.Ειναι πανακριβα λεμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts