Jump to content

Απεργιακές κινητοποιήσεις σε ΑΕΙ/ΤΕΙ

katsifis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php?p=71058#71058

αυτό είναι η ΑΣΟΕΕ:angry: ... Ισχύει όπως είπες κατάληψη μέχρι τις 26.

Είσαι καινούργιος γι'αυτό σου κάνει εντύπωση...Αυτό ήταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ η ΑΣΟΕΕ :shifty:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είσαι καινούργιος γι'αυτό σου κάνει εντύπωση...Αυτό ήταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ η ΑΣΟΕΕ :shifty:

Ειναι που "ανεκαθεν" αγωνιζονται καποιοι για το καλο ολων...:ninja:

Να δειτε πως ετσι εχουν καταντησει οι περισσοτερες σχολες...

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Ειναι που "ανεκαθεν" αγωνιζονται καποιοι για το καλο ολων...:ninja:

Να δειτε πως ετσι εχουν καταντησει οι περισσοτερες σχολες...

To αστείο είναι στην εξεταστική (που οι αίθουσες είναι γεμάτες, γιατί στις παραδόσεις...άπλετος χώρος...:lol: ) που προσπαθείς να βρεις έδρανο που να μην είναι σπασμένο και δεν βρίσκεις ούτε σκαμπό.

Τρελό γέλιο με μια κοπέλα πέρσι που κατέβηκε το έδρανο πιο κάτω ενώ καθόταν, γλύστρισε και έπεσε ενώ το χέρι της είχε μείνει ακόμα πάνω στο έδρανο και έγραφε....:lol: :lol: Περιττό να πω ότι και η κοπέλα και όλοι οι υπόλοιποι μαζί πεθάναμε στο γέλιο. :) :lol: :lol:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Και αλλο που δεν θελουμε κιολας για να το ριξουμε στο γελιο,να ρωτησουμε και το διπλανο τι εγραψε...:lol:

Εμας στο Πα.Πει. τα εχουν βαλει με τις τουαλετες,ετσι και πας μεσα οταν βγεις σου ακρωτηριαζουν το ποδι για να τη γλυτωσεις.:p Ευτυχως τωρα δεν εγινε καταληψη και δεν τις σπασανε παλι...

Εύγε! Προφανώς σας ενοχλεί που κάνετε αρκετό μάθημα (και ΙΣΩΣ μάθεις πως να γράφεις σωστά και το .."συνηδητοποιημένοι" :lol: , ή τουλάχιστο πως να χρησιμοποιείς έναν spellchecker)

Υ.Γ και το "εξαρτόνται"..αχ το μάτι μου!!!!

Χέρομε που τα επιχειρήματά σου έχουν να κάνουν με τυν ορθωγραφήα μου. Μπράβο σου. Μπορείς επίσης να υποστηρίξεις, πως γι' αυτό φταίει το δημόσιο πανεπιστήμιο.

Στο ΠΑΜΑΚ κάναμε αρκετό μάθημα. Δώσαμε κανονικά την εξεταστική μας και τώρα μπορούμε να ασκήσουμε και εμείς το δημοκρατικό μας δικαίωμα της Συνέλευσης.

Για όσους δεν έχουν καταλάβει τί εννοώ στο post μου, δεν λέω να κατεβεί καποιος να στηρίξει κατάληψη. Λέω να έρθει να ασκήσει το καθήκον του που είναι η ψήφος του στη Συνέλεφση.

Υ.Γ.: Ωχ ξέχασα το spellchecker

Eγώ στη θέση σου δε θα χαιρόμουν που δεν ξέρω να γράφω...η ορθογραφία δεν είναι υπόθεση πανεπιστημίου αλλά ξεκινάει από το σχολείο...το θυμάσαι?...πήγες φαντάζομαι...

Το θέμα δεν ειναι ορθογραφικο και μην τσακώνεστε γιαυτο! Το θέμα ειναι οτι μια ολοκληρη κοινωνική ομάδα (εν προκειμένω οι φοιτητες-σπουδαστες) αντιδρά στα σχέδια καποιων και παρολα αυτα αυτοι οι καποιοι παραμενουν στις αρχικες τους θεσεις και εξακολουθουν να τις προωθουν...

Και το κακο σαυτο ειναι οτι δεν κατανοουν το κόστος που πιθανον να υπάρξει οταν και οι υπολοιπες κοινωνικές ομάδες θα συνταχθουν με τους φοιτητες...

Προσωπικα σπουδαζω στο ΤΕΙ Σερρων και στις 3 τελευταιες συνελεύσεις πήγα με σκοπο να ψηφισω κατα των πλαισίων καταληψης και απο τα νευρα μου με αυτα που άκουσα απο κάτι τσουτσ#κι@ ψήφισα υπερ...

Καταλαβετε οτι δεν ειναι τοσο μικρο θέμα του τυπου οι γονεις πληρωνουν και τα παιδια καθονται και δείτε το εξης: Τι θα γίνει οταν τα παιδια θα κάθονται αλλα επειδη οι γονεις θα πληρωνουν τα παιδια θα παίρνουν πτυχίο?

...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;)

HUAWEI IDEOS X5 PRO

Το θέμα δεν ειναι ορθογραφικο και μην τσακώνεστε γιαυτο! Το θέμα ειναι οτι μια ολοκληρη κοινωνική ομάδα (εν προκειμένω οι φοιτητες-σπουδαστες) αντιδρά στα σχέδια καποιων και παρολα αυτα αυτοι οι καποιοι παραμενουν στις αρχικες τους θεσεις και εξακολουθουν να τις προωθουν...

Και το κακο σαυτο ειναι οτι δεν κατανοουν το κόστος που πιθανον να υπάρξει οταν και οι υπολοιπες κοινωνικές ομάδες θα συνταχθουν με τους φοιτητες...

Προσωπικα σπουδαζω στο ΤΕΙ Σερρων και στις 3 τελευταιες συνελεύσεις πήγα με σκοπο να ψηφισω κατα των πλαισίων καταληψης και απο τα νευρα μου με αυτα που άκουσα απο κάτι τσουτσ#κι@ ψήφισα υπερ...

Καταλαβετε οτι δεν ειναι τοσο μικρο θέμα του τυπου οι γονεις πληρωνουν και τα παιδια καθονται και δείτε το εξης: Τι θα γίνει οταν τα παιδια θα κάθονται αλλα επειδη οι γονεις θα πληρωνουν τα παιδια θα παίρνουν πτυχίο?

Το "μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα" δε νομίζω να πολυστέκει. Αρκετοί φωνακλάδες φοιτητές, ίσως και η πλειοψηφία των φοιτητών, σε καμιά περίπτωση η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών. Δες για παράδειγμα το link που έδωσε ο greek_aeras http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php?p=71058#71058

Άλλωστε υπάρχουν φοιτητές που συμφωνούν με αρκετές από τις ρυθμίσεις του νέου νόμου (όταν γίνει νόμος...)

Και μην θεωρείς ότι θα συνταχθούν "κοινωνικές ομάδες". Δεν υπάρχουν στην εποχή μας κινήματα που να αγκαλιάζουν ολόκληρες κοινωνικές ομάδες παρά τα όσα ευαγγελίζονται κάποιοι που στις εθνικές εκλογές δεν ξεπερνάνε το 10 και το 4%... Χώρια που κάποια σημεία του νέου νόμου βρίσκουν σύμφωνη την πλειοψηφία του κόσμου. Φυσικά δεν μιλάμε για θέματα όπως "πληρωμή των βιβλίων" κτλ. που απλά τα χρησιμοποιούν οι επαναστατικοί ρήτορες για να κινητοποιούν τα πλήθη.

Προσωπικά μου φαίνεται πάντως αστείο που συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες. Ο νέος νόμος πρακτικά δίνει υπερεξουσίες στα πανεπιστήμια, δηλαδή στους "φοιτητικούς συλλόγους" (πρακτικά στους συνδικαλιστές που κάνουν κουμάντο). Ούτε θα σταματήσει η καλή "συνεργασία" φοιτητοπατέρων και καθηγητών. Ούτε κάτι για το λεγόμενο "ακαδημαϊκό άσυλο" πειράχθηκε επί της ουσίας, δε νομίζω ξαφνικά να αρχίσει να εμποδίζει κανείς τις "συνηθισμένες εμπορικές δραστηριότητες" τα βράδια. Με αυτό το νόμο καλύτερα δεν θα γίνουν τα δημόσια πανεπιστήμια.

Read The F...ing Manual First

to nomosxedio katatethike, tha psifistei syntoma.

opote katalipseis telos, ta kefalia mesa ksana.

δεν το νομίζω φίλε μου...τόσοι αγώνες να τους αφήσουν να πάνε χαμένοι χωρίς να καταφέρουν τίποτα

τώρα θα αρχίσει το "σκληρό παιχνίδι"

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

καλως ή κακως και εγω αυτο πιστευω...:O

το κακό είναι πλέον ότι με τόσες ημέρες κατάλληψης έχω βγεί έκτός τόπου,χρόνου,τάξης,ιδεολογίας,προγράμματος ..... (όταν βλέπω java βγάζω σπυράκια)

ΚΑΘΟΛΟΥ όρεξη για διάβασμα

αν τελικά σταματήσουν οι καταλλήψεις θα είναι είναι η πιο χάλια εξεταστική μου

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Σημερα συνελευση στο τει πειραια .....Ξερει κανεισ τι εγινε??

Έλα ντε... Αν μάθεις τίποτα πες!!

To ΤΕΙ θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την επόμενη Τετάρτη όπου θα ξαναγίνει ΓΣ εκ νέου για τη συνέχιση ή μη των κινητοποιήσεων!

Σε 2-2.30 ώρες περίπου ξεκινάει, λογικά, η ψηφοφορία στο ΠΑ.ΜΑΚ.Θα είμαστε εκεί!

Λευτεριά στο ΠΑ.ΜΑΚ!

opoios ma8ei an apofasisthke katalhpsh h oxi as enhmerwsei!

Καταληψη με το ετσι θελω με αποφαση 150 ατομων απο σημερα στο Πα.Πει.

Η "γενικη συνελευση" εγινε αυθαιτερα,χωρις τη συκεντρωση των απαραιτητων υπογραφων[1/8 των φοιτητων] ή απόφαση από το Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών,δεν το ξερα οτι με ολομελειες κλεινονται οι σχολες...:confused: :worry: Ελλας το μεγαλειο σου...

mvagustagm2000 - edw einai to lathos sou. Diladi ta themata tis ugeias einai upothesi twn giatrwn, tis ethnikis amunas twn fantarwn kai tis forologias twn logistwn?

ρε συ, :sorry: αυτο δε το καταλαβα!:wacko:

Τo Γερμανικό ΑΠΘ για μία ακόμη φορά πρωτοπορεί, με 1 (μία) μέρα κατάληψης :lol:

Παρασκευή - Τετάρτη κανονικά τα μαθήματα.:grin:

Τετάρτη 12:30 @ 109 συνέλευση.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

opoios ma8ei an apofasisthke katalhpsh h oxi as enhmerwsei!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ΠΑ.ΜΑΚ χτενίζεται.

Η πλήρης αδιαφορία!

Η πλήρης αποκτήνωση!

Η πλήρης αποχαύνωση!

Οι αυριανοί μανατζαρέοι, οικονομολόγοι και διπλωμάτες(με το νού τους) ξαναχτύπησαν!

Σ.... στο ΠΑ.ΜΑΚ:down:

Πιστεύω να κατάλαβες:shifty:

.

ρε συ, :sorry: αυτο δε το καταλαβα!:wacko:

Stis apantiseis sou les oti einai thema twn foititwn, epeidi einai oi amesa endiaferomenoi.

Apla lew oti de mporei se kathe thema apopsi na exoun MONO oi amesa endiaferomenoi, mias kai kapoia themata aforoun oli tin koinwnia.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ΠΑ.ΜΑΚ χτενίζεται.

Η πλήρης αδιαφορία!

Η πλήρης αποκτήνωση!

Η πλήρης αποχαύνωση!

Οι αυριανοί μανατζαρέοι, οικονομολόγοι και διπλωμάτες(με το νού τους) ξαναχτύπησαν!

Diladi opoios den einai uper tis katalipsis einai adiaforos kai apoxaunomenos????:X :worry:

Diladi opoios den einai uper tis katalipsis einai adiaforos kai apoxaunomenos????:X :worry:

Yπάρχουν και χειρότερα.Κάποιοι είναι συνειδητά υπέρ υου ξεπουλήματος...:rolleyes:

.

Stis apantiseis sou les oti einai thema twn foititwn, epeidi einai oi amesa endiaferomenoi.

Apla lew oti de mporei se kathe thema apopsi na exoun MONO oi amesa endiaferomenoi, mias kai kapoia themata aforoun oli tin koinwnia.

πρωτα απο ολα ομως ειναι θεμα καθαρα και μονο των φοιτητων...

οπως ειπα και νωριτερα, οι αλλοι ειναι εξω απο το χορό!

Τει Πειραια θα ειναι κλειστα μεχρι και την αλλη Τεταρτη στις 28/2!!!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!