evoula_ Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ο τρίτος παγκόσμιος θα γίνει με πέτρες, κοντάρια και Samsung Galaxy ασπίδες. :lol: Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 - Αφού έβαλε ο Άδωνις ταρίφα 25 ευρώ στα νοσοκομεία, ας πληρώνουμε τουλάχιστον στην έξοδο. Να έχει και ο γιατρός ένα κίνητρο να μας βγάλει ζωντανούς. - Πήγες στον γιατρό; - Ναι... - Και τί σου είπε ο γιατρός; - 30 EURO παρακαλώ... - Όχι ρε, τί είχες εννοώ... - 20 EURO... - Ρε βλάκα, τί πρόβλημα είχες θέλω να μάθω!!! - Μου έλειπαν 10 EURΟ...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ο Λοχαγός πιάνει το σκοπό να μιλάει στο τηλέφωνο.. -5 μέρες φυλακή,η το κρουασάν που έχω στην τσέπη? -Το κρουασάν κύριε Λοχαγέ.. -Οκ, 7 days.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Βγηκα ραντεβου στα τυφλα...και δεν έβλεπα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2014 Το είδα και μου βγήκε το νερό απ'τη μύτη :p Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Arrow Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=WvitzaA93Mc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnieGR Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Η κότα που θέλει αγκαλιές ζει στο ράντζο Rifle Creek στο Κολοράντο και έχει έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό με τον Mason, ένα εξάχρονο αγοράκι. Βλέποντας το βίντεο αυτό, ένιωσα την επιθυμία να γίνω χορτοφάγος. Εσείς, αγκαλιάσατε την κότα σας σήμερα; :) Δείτε το βίντεο εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_spi Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 (edited) Cortana VS Siri :rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=-iznLyIYzts Edited April 22, 2014 by c_spi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Cortana VS Siri :rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=-iznLyIYzts :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 :rolleyes: Μήπως, λέω μήπως, έκανες κάποιο λάθος στο link ? Ή περιμένεις όντως να καταλάβουμε κάτι ? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 :rolleyes: Σαν κινεζικα μου φαινονται... ;) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Μήπως, λέω μήπως, έκανες κάποιο λάθος στο link ? Ή περιμένεις όντως να καταλάβουμε κάτι ? Όχι δεν έκανα λάθος στο λινκ. Ούτε έβαλα τυχαία σε παράθεση, το μήνυμα του c_spi.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 :rolleyes: Μουφα ειναι το βιντεακι σιγα το γελοιο... :confused: :confused: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 :lol::lol::lol: Κορυφαίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 :lol::lol::lol: Κορυφαίο! Xaxaaxxaxax έλιωσα !!!:lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 -Λοιπον,γιαννη,ειμαστε στην ευθεια.βγαινει στο δρομο μπροστα μας μια κοπελια με τη γιαγια της.τι παταμε; -εεεεε....τη γιαγια;;;; -ποια γιαγια ρε ηλιθιε...το φρενο παταμε!!!!! Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spook4 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 -Λοιπον,γιαννη,ειμαστε στην ευθεια.βγαινει στο δρομο μπροστα μας μια κοπελια με τη γιαγια της.τι παταμε; -εεεεε....τη γιαγια;;;; -ποια γιαγια ρε ηλιθιε...το φρενο παταμε!!!!! Χαχαχα... σα να βλέπω Στάθη από Ράδιο Αρβύλα! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 -Πόσο εχει αυτή η καραμπίνα??? -250€ -Αυτό το πιστόλι??? -150€ ... Θα το αγοράσετε??? -Όχι... -Τότε γιατί ρωτάτε??? -Έτσι.... Για την τιμή των όπλων... :lol::lol::lol: Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ έλιωσα με αυτό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 http://9gag.com/gag/aeNPvPQ?ref=android Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 http://9gag.com/gag/aeNPvPQ?ref=android Υπάρχει θέμα για τις αστείες εικόνες και βίντεο: Funny Photos & Videos. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Thnx δεν το χα πετύχει Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ο Γιαννάκης επιστρέφει από το σχολείο με το αριστερό μάτι μαυρισμένο. -Τι έπαθες παιδί μου; τον ρωτάει ανήσυχος ο πατέρας του. -Να μπαμπά, σήμερα πήγαμε στην εκκλησία. Η δασκάλα μου στεκόταν ακριβώς μπροστά μου. Πρόσεξα πως η φούστα της είχε χωθεί στη σχισμή του πισινού της.Έπιασα τη φούστα και την τράβηξα, αλλά η δασκάλα μου έριξε φάπα! -Αγόρι μου, δεν κάνουν τέτοια πράγματα στις γυναίκες. Μην το ξανακάνεις. Την επόμενη Παρασκευή, ο Γιαννάκης επιστρέφει με το δεξί μάτι μελανιασμένο. -Τι έγινε Γιαννάκη; του λέει ο πατέρας του. Νόμιζα πως σου εξήγησα τι δεν πρέπει να κάνεις. -Μα μπαμπά, δεν έφταιγα εγώ! Σήμερα πήγαμε στην εκκλησία. Η δασκάλα μου στεκόταν ακριβώς μπροστά μου. Πρόσεξα πως η φούστα της είχε χωθεί στη σχισμή του πισινού της. Τότε ο Κωστάκης που στεκόταν δίπλα μου, έπιασε την φούστα της και την τράβηξε. Εγώ, αφού ήξερα πως αυτό την ενοχλεί, την ξαναέχωσα μέσα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Λέει ο ελέφαντας στην καμήλα: Το ξέρεις ότι έχεις δύο βυζια στην πλάτη σου? Καμήλα: Μιλάς και εσύ που έχεις μια Π@@τσα στα μούτρα σου?:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Κάτω από το λευκό πύργο, αργά το βράδυ... -Να σας ρωτήσω έχετε σανά? -Αχ φίλε λυπάμαι όχι... -Εσείς Κύριε έχετε πάνω σας σανά? -Όχι φίλος...τίποτα ................................................. Σανα ζητώ Σαααανααα ζητώ στη Σαλονίκη, ξημερώματα.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 -Τελικά τι πρόβλημα έχει το αμάξι μου; -Κυρία μου τα μπουζί σας χρειάζονται πίπες. -Οκ το'χω, απλά δείξτε μου που είναι τα μπουζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts