FREAK_OF_NATURE Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 την εθνικοτητα απο που την καταλαβε? καλα στα λεωφορεια γινονται πολλα...απο απλα χουφτωματα και τριψιματα μεχρι ...τελους οπως στην περιπτωση της φιλης σου... αλλους επιβατες δεν ειχε να τον δουν να τον κανουν ρομπα? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εγώ θα τράβαγα βίντεο :p Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εγώ θα τράβαγα βίντεο :p και γω το ιδιο θα εκανα!:lol: επισης θα τον εφτυνα και θα τον εδινα 2-3 μπατσες να συνελθει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_evelin Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Παιδιά άκουσα το απίστευτο από φιλη μου..ήταν στο αστικό μεσημέρι και ήταν 2-3 άτομα μέσα, επειδή θα κατέβαινε αμέσως μετά καθόταν όρθια, μπαίνει ένας πακιστανόσ και κάθεται από πίσω της,ντάξει λέει απλά κάθετε πίσω μου,εκείνος είχε βγάλει το πουλάκι του έξω και αυνανιζόταν, και την γέμισε πίσω στη μπλούζα, το κατάλαβε όταν κατέβηκε και της το είπε μια φιλη της,φυσικά τα πέταξε τα ρούχα. Δηλαδή έλεος,που έφτασαν τα πράγματα,έχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο;; γιατί ειναι πραγματικά απίστευτο και μια φίλη μου το έπαθε αυτό πριν λίγες μέρες στο αστικό μέσα.Ήταν 9 η ώρα το πρωί, αλλά ένας παππούς άρχισε να φωνάζει και τον εκανε να κατέβει απ το λεωφορείο... http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1310/1310135q5fto1gp1w.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ήταν ένας παπάς μέσα αλλά δεν έκανε τίποτα,ήταν πιο πίσω λέει και δεν ξέρει αν είδε τι έγινε..τώρα οι πακιστανοί όλοι την ίδια φάτσα έχουν.. Έπρεπε να ήμουν και γω μέσα να έπαιζα φάπες...:) [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Εγώ θα τράβαγα βίντεο :p Τσ τσ τσ ...Τι μυαλό ....Χαραμίζεσαι βρε..Στον Ευαγγελάτο θα έπρεπε να δουλεύεις.. Εγώ σήμερα το πρωί πέφτω πάνω σε μια γνωστή του καλού μου (είναι πρώην ενός φίλου του ο οποίος τα έχει με άλλη τώρα) την οποία κοπέλα δεν πολυσυμπαθώ κιόλας.Άρχισε λοιπόν να με ρωτάει τι κάνω εγώ, τι κάνει ο καλός μου, ότι έμαθε ότι πήγαμε διακοπές και άλλα τέτοια...Σημείωση δεν είχα πιει ακόμα καφέ και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ένα freddo cappuccino γλυκό...Ξαφνικά εκεί που με ρώταγε πως περάσαμε στις διακοπές και γιατί δεν είπαμε ότι πάμε εκεί για να μας πει που να φάμε γιατί είχε πάει εκεί με τον ....(εδώ το όνομα του φίλου του καλού μου)...Ωχ λέω από μέσα μου την κάτσαμε την βάρκα θα με ρωτήσει τι κάνει αυτός και τώρα τι λένε...Δεν με ρωτάει κάτι και φεύγουμε... Κατά το μεσημεράκι και ενώ έχω συναντηθεί με τον καλό μου και του έχω πει όλη την φάση με την κοπέλα μου λέει να δεις που κάτι θα γίνει και θα μπλεχτούμε..Δεν δίνω σημασία και συνεχίζω να πίνω καφεδάκι..Ξαφνικά χτυπάει μήνυμα στο κινητό από αυτήν την κοπέλα η οποία μου γράφει " ο .....(το όνομα του καλού μου) πίνει καφέ με την .... (το όνομα της νέας κοπέλας του φίλου του) εκεί (όνομα μαγαζιού) και είναι οι 2 τους..." Και γυρίζω και του λέω "έχεις δίδυμο αδερφό δεν εξηγείται αλλιώς"..Μου λέει να μην πίνω πολλούς καφέδες γιατί αντί να με πιάσουν τα νεύρα μου χάνω το μυαλό μου..Του δείχνω το μήνυμα και μου λέει κοίτα να δεις που τελικά θα μπλεχτούμε..Δεν προλαβαίνει να τελειώσει την κουβέντα του και τηλεφωνεί ο φίλος του ρωτώντας τον πως γίνεται να πίνει καφέ με την κοπέλα του ενώ είναι αυτός μαζί της..Και απαντάει ο καλός μου " όπως πίνω εγώ καφέ με την κοπέλα σου ενώ είμαι με την δικιά μου"...Βάζουμε τα γέλια και οι 4 ώσπου την στιγμή εκείνη μπαίνει η πρωινή κοπέλα η οποία όταν μας είδε μαζί με τον καλό μου πρέπει να ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί γιατί άλλαξε 1002 χρώματα.. 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Μου εχουν αναφερει τετοιο περιστατικο σε τρενο και η κοπελα το καταλαβε επειδη την πετυχε στο χερι,αρχισε να φωναζει αλλα αυτος προλαβε και κατεβηκε στη σταση. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Μου εχουν αναφερει τετοιο περιστατικο σε τρενο και η κοπελα το καταλαβε επειδη την πετυχε στο χερι,αρχισε να φωναζει αλλα αυτος προλαβε και κατεβηκε στη σταση. Bullseye. Αυτό είναι τέχνη :p Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Παιδιά άκουσα το απίστευτο από φιλη μου..ήταν στο αστικό μεσημέρι και ήταν 2-3 άτομα μέσα, επειδή θα κατέβαινε αμέσως μετά καθόταν όρθια, μπαίνει ένας πακιστανόσ και κάθεται από πίσω της,ντάξει λέει απλά κάθετε πίσω μου,εκείνος είχε βγάλει το πουλάκι του έξω και αυνανιζόταν, και την γέμισε πίσω στη μπλούζα, το κατάλαβε όταν κατέβηκε και της το είπε μια φιλη της,φυσικά τα πέταξε τα ρούχα. Δηλαδή έλεος,που έφτασαν τα πράγματα,έχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο;; γιατί ειναι πραγματικά απίστευτο και μια φίλη μου το έπαθε αυτό πριν λίγες μέρες στο αστικό μέσα.Ήταν 9 η ώρα το πρωί, αλλά ένας παππούς άρχισε να φωνάζει και τον εκανε να κατέβει απ το λεωφορείο... Μου εχουν αναφερει τετοιο περιστατικο σε τρενο και η κοπελα το καταλαβε επειδη την πετυχε στο χερι,αρχισε να φωναζει αλλα αυτος προλαβε και κατεβηκε στη σταση. 'Οχι όλοι μαζί ρε παιδιά.. ένας-ένας.:p Και οι 3 μιλάτε για δημόσιο αυνανισμό?:shock: Για να καταλάβω δηλαδή.. έχει γίνει μόδα?:worry: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Παιδιά άκουσα το απίστευτο από φιλη μου..ήταν στο αστικό μεσημέρι και ήταν 2-3 άτομα μέσα, επειδή θα κατέβαινε αμέσως μετά καθόταν όρθια, μπαίνει ένας πακιστανόσ και κάθεται από πίσω της,ντάξει λέει απλά κάθετε πίσω μου,εκείνος είχε βγάλει το πουλάκι του έξω και αυνανιζόταν, και την γέμισε πίσω στη μπλούζα, το κατάλαβε όταν κατέβηκε και της το είπε μια φιλη της,φυσικά τα πέταξε τα ρούχα. Δηλαδή έλεος,που έφτασαν τα πράγματα,έχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο;; γιατί ειναι πραγματικά απίστευτο lol Της τρελής γίνεται στην Αθήνα!!:lol::lol:!!.Σε λίγο θα κάνουν και Sex μέσα στο λεωφορείο!!!:lol::lol: lol!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 lol Της τρελής γίνεται στην Αθήνα!!:lol::lol:!!.Σε λίγο θα κάνουν και Sex μέσα στο λεωφορείο!!!:lol::lol: lol!! Πιό φυσικό θα 'ταν... :whistle: [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τσ τσ τσ ...Τι μυαλό ....Χαραμίζεσαι βρε..Στον Ευαγγελάτο θα έπρεπε να δουλεύεις.. Εγώ σήμερα το πρωί πέφτω πάνω σε μια γνωστή του καλού μου (είναι πρώην ενός φίλου του ο οποίος τα έχει με άλλη τώρα) την οποία κοπέλα δεν πολυσυμπαθώ κιόλας.Άρχισε λοιπόν να με ρωτάει τι κάνω εγώ, τι κάνει ο καλός μου, ότι έμαθε ότι πήγαμε διακοπές και άλλα τέτοια...Σημείωση δεν είχα πιει ακόμα καφέ και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ένα freddo cappuccino γλυκό...Ξαφνικά εκεί που με ρώταγε πως περάσαμε στις διακοπές και γιατί δεν είπαμε ότι πάμε εκεί για να μας πει που να φάμε γιατί είχε πάει εκεί με τον ....(εδώ το όνομα του φίλου του καλού μου)...Ωχ λέω από μέσα μου την κάτσαμε την βάρκα θα με ρωτήσει τι κάνει αυτός και τώρα τι λένε...Δεν με ρωτάει κάτι και φεύγουμε... Κατά το μεσημεράκι και ενώ έχω συναντηθεί με τον καλό μου και του έχω πει όλη την φάση με την κοπέλα μου λέει να δεις που κάτι θα γίνει και θα μπλεχτούμε..Δεν δίνω σημασία και συνεχίζω να πίνω καφεδάκι..Ξαφνικά χτυπάει μήνυμα στο κινητό από αυτήν την κοπέλα η οποία μου γράφει " ο .....(το όνομα του καλού μου) πίνει καφέ με την .... (το όνομα της νέας κοπέλας του φίλου του) εκεί (όνομα μαγαζιού) και είναι οι 2 τους..." Και γυρίζω και του λέω "έχεις δίδυμο αδερφό δεν εξηγείται αλλιώς"..Μου λέει να μην πίνω πολλούς καφέδες γιατί αντί να με πιάσουν τα νεύρα μου χάνω το μυαλό μου..Του δείχνω το μήνυμα και μου λέει κοίτα να δεις που τελικά θα μπλεχτούμε..Δεν προλαβαίνει να τελειώσει την κουβέντα του και τηλεφωνεί ο φίλος του ρωτώντας τον πως γίνεται να πίνει καφέ με την κοπέλα του ενώ είναι αυτός μαζί της..Και απαντάει ο καλός μου " όπως πίνω εγώ καφέ με την κοπέλα σου ενώ είμαι με την δικιά μου"...Βάζουμε τα γέλια και οι 4 ώσπου την στιγμή εκείνη μπαίνει η πρωινή κοπέλα η οποία όταν μας είδε μαζί με τον καλό μου πρέπει να ήθελε να ανοίξει η γη να την καταπιεί γιατί άλλαξε 1002 χρώματα.. Ο Θεός να σας φυλάει από δ'αυτην Μπισκοτάκι μου :lol: Μιλάμε η κοπέλα έχει ΤΗΝ φαντασία, έλεος! Σκέψου τι κακία έχει μέσα της. Πραγματικά μου σηκώθηκε η τρίχα! Σκέψου όμως πως ένοιωσε όταν σας είδε μαζί. :lol::lol: Αλήθεια, ήρθε και σας μίλησε ή έκανε πως δε σας είδε? Είμαι πραγματικά περίεργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ο Θεός να σας φυλάει από δ'αυτην Μπισκοτάκι μου :lol: Μιλάμε η κοπέλα έχει ΤΗΝ φαντασία, έλεος! Σκέψου τι κακία έχει μέσα της. Πραγματικά μου σηκώθηκε η τρίχα! Σκέψου όμως πως ένοιωσε όταν σας είδε μαζί. :lol::lol: Αλήθεια, ήρθε και σας μίλησε ή έκανε πως δε σας είδε? Είμαι πραγματικά περίεργος. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να ακούσουμε μερικές φορές ακόμα την έκφραση "ο καλός μου". Αυτό για μένα είναι πιο αστείο σ'αυτήν την ιστορία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι να ακούσουμε μερικές φορές ακόμα την έκφραση "ο καλός μου". Αυτό για μένα είναι πιο αστείο σ'αυτήν την ιστορία. Επαναλαμβάνει τη φράση για να συνειδητοποιήσουμε ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός της ιστορίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Παράξενο και αστείο, μου συνέβη εχθές καθώε γύριζα από τριήμερο στην εύβοια. Έχω επιβιβαστεί στο χειρότερο πλοίο της γραμμής, βρώμικο, αργό, χωρίς κλιματισμό κλπ. και πάω στο μπαρ για νερά και αναψυκτικά... εκεί βλέπω έναν αφιονισμένο υπάλληλο να μουρμουράει "τώρα ξεκινά η βάρδια μου" και να το επαναλαμβάνει συνέχεια ενώ μπροστά μου είναι μία μαμά με το παιδί της... ξαφνικά ο νεαρός γυρίζει και κάνει στην γυναίκα "μην βρίζεις μην βρίζεις" όπα λέω κάτι δεν πάει καλά ... η τύπισσα ουρλιάζει "δεν έχεις κλιματισμό, δεν έχεις γεμίσει τα ψυγεία, δεν με νοιάζει θέλω καφέ τώρααα" ο τύπος απαντά "θα φέρω το λιμενικό, μην βρίζεις μην βρίζεις θα πάς μέσα θες να πας μέσα????" έχουμε μαζευτεί πολλοί, έρχεται ο αντράς της κυρίας και της λέει "τι μπλέκεις με αυτούς μην δίνεις σημασία" απαντά αυτή "δεν μπορώ με κάθε μ@@@@α"... Αυτό ήταν ο νεαρός διακτινίστηκε πάνω από τα ΄μπαρ και αποπειράθηκε να σηκώσει χέρι στην γυναίκα μπροστά στα εκπληκτά μάτια του άντρα και του παιδιού της... Ευτυχώς με την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων το επεισόδιο περιορίστηκε σε ατάκες "μην φτύνεις και μην βρίζεις¨από πλευράς νεαρού και "θα σου κανω μήνυση" απ΄οτην πλευρά της κυρίας. Σε δύο λεπτά ο τύπος ήταν πάλι πίσω και σαν μην έτρεχε τίποτα εξυπηρέτησε όλους εμάς που είχαμε μείνει εμβρόντητοι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ημουνα για μπανιο στη θαλασσα και ηρθε μια μανα με το 3.5 μηνων κοριτσακι της,το ειχε αφησει στο καροτσι και αυτη κολυμπουσε μεσα,το 3.5 μηνων βρεφος εκανε συνεχεια γουλιτσες........μανες να σου πετυχουν :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 έχουμε μαζευτεί πολλοί, έρχεται ο αντράς της κυρίας και της λέει "τι μπλέκεις με αυτούς μην δίνεις σημασία" απαντά αυτή "δεν μπορώ με κάθε μ@@@@α"... Αυτό ήταν ο νεαρός διακτινίστηκε πάνω από τα ΄μπαρ και αποπειράθηκε να σηκώσει χέρι στην γυναίκα μπροστά στα εκπληκτά μάτια του άντρα και του παιδιού της... Καλά της έκανε.Έπρεπε να της σκάσει κανά μπουνίδι να μάθει να φέρεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ημουνα για μπανιο στη θαλασσα και ηρθε μια μανα με το 3.5 μηνων κοριτσακι της,το ειχε αφησει στο καροτσι και αυτη κολυμπουσε μεσα,το 3.5 μηνων βρεφος εκανε συνεχεια γουλιτσες........μανες να σου πετυχουν :wacko: Τι είναι οι γουλίτσες; Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Τι είναι οι γουλίτσες; πως λεμε αναγουλα,αναγωγη....παλινδρομηση... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Επαναλαμβάνει τη φράση για να συνειδητοποιήσουμε ποιος είναι ο καλός και ποιος ο κακός της ιστορίας. Ευχαριστώ για την βοήθεια στην επεξήγηση... πως λεμε αναγουλα,αναγωγη....παλινδρομηση... Αλλά σε μικρές μικρές δόσεις στο μέγεθος μιας γουλιάς μας 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Παιδιά άκουσα το απίστευτο από φιλη μου..ήταν στο αστικό μεσημέρι και ήταν 2-3 άτομα μέσα, επειδή θα κατέβαινε αμέσως μετά καθόταν όρθια, μπαίνει ένας πακιστανόσ και κάθεται από πίσω της,ντάξει λέει απλά κάθετε πίσω μου,εκείνος είχε βγάλει το πουλάκι του έξω και αυνανιζόταν, και την γέμισε πίσω στη μπλούζα, το κατάλαβε όταν κατέβηκε και της το είπε μια φιλη της,φυσικά τα πέταξε τα ρούχα. Δηλαδή έλεος,που έφτασαν τα πράγματα,έχει ακούσει κάποιος κάτι παρόμοιο;; γιατί ειναι πραγματικά απίστευτο Αφού το πέταξε, εγώ στην θέση σου θα της χάριζα το παρακάτω μπλουζάκι.....:D http://img175.imageshack.us/img175/6767/tshirtoksicilianoem2.jpg Να έχουν με τι να ασχολούνται τα παλικάρια…:lol::lol::lol: [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 εμένα πάντως μια φορά που κατέβαινα κέντρο με το 14 (γεμάτο όπως πάντα και ο ένας πάνω στον άλλο), ήμουν έτοιμη να κατέβω στην επόμενη στάση και είχε έρθει ένας και κόλλησε από πίσω μου (καταλαβαίνετε με ποιο τρόπο....)...ε λέω εγώ κατά λάθος θα το έκανε....πάω όσο μπροστά μπορώ αλλά αυτός πάλι από πίσω μου....γινόταν ξανά και ξανά οπότε τα παίρνω εγώ και έτσι όπως κρατούσα τη χειρολαβή από πάνω κατεβάζω το χέρι μου "κατά λάθος" και τρώει μια αγκωνιά στη κοιλιά.....περιττό να σας πω ότι τον άκουσε όλο το λεωφορείο...:lol: μια άλλη φορά πάλι, στο 12 αυτή τη φορά, καθόμουνα στις τελευταίες καρέκλες στη πίσω πόρτα. Κάποια στιγμή ανεβαίνει ένας νεαρός και στάθηκε απέναντί μου και με κοιτούσε επίμονα...μετά από λίγες στάσεις στάθηκε στη πόρτα και κρατάει τη χειρολαβή πάνω από το κεφάλι μου....και στην επόμενη στάση κατεβαίνει. Εκείνη τη στιγμή νιώθω κάτι να πέφτει στο κεφάλι μου και βλέπω ένα χαρτάκι να προσγειώνεται στη διπλανή καρέκλα...το κοιτάω περίεργα και μετά από κανένα 2λεπτο το ανοίγω και είχε γραμμένο ένα κινητό....φυσικά εγώ δε πήρα τηλέφωνο, το είπα όμως σε κάτι φίλες μου και η μια από αυτές πήρε...κανόνισαν και συνάντηση και φυσικά αποδείχθηκε ανώμαλος ο άνθρωπος....αυτό συνέβει πριν από κανα δυο χρόνια...τις προάλλες τον είδα πάλι στο λεωφορείο να με κοιτάει αλλά δεν ήθελα να την ξαναπάθω και του γύρισα την πλάτη! ΠΡΟΣΟΧΗ!ΛΙΓΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ :p Ήταν ένα ζεστό βράδυ του Αυγούστου πριν από ένα χρόνο....εγώ ήμουνα στο κρεββατάκι μου και δε μπορούσα να κοιμηθώ, οπότε άκουγα μουσικούλα, με ανοιχτά τέρμα τα παράθυρα για να δροσίζομαι λιγουλάκι...ξαφνικά, σταματάει για 4-5 δευτερόλεπτα η μουσική και ακούω κάτι περίεργους ήχους από έξω...πάει κάπου το μυαλό μου αλλά λέω "μπααα...πολύ πονηρή είμαι απλώς :p". Από περιέργεια (:happy:) βγάζω τα ακουστηκά από τα αυτιά μου και αυτά που άκουσα δεν έχουν προηγούμενο :lol: ....τι κρεββάτια να τρίζουνε, τι η κοπέλα να φωνάζει, τι σφαλιάρες να ακούγονται....τι αααα, τι ουυυυυ...τα είδα όλα μετά από εκείνο το βράδυ νομίζω :lol: P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 ΠΡΟΣΟΧΗ!ΛΙΓΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ :p Ήταν ένα ζεστό βράδυ του Αυγούστου πριν από ένα χρόνο....εγώ ήμουνα στο κρεββατάκι μου και δε μπορούσα να κοιμηθώ, οπότε άκουγα μουσικούλα, με ανοιχτά τέρμα τα παράθυρα για να δροσίζομαι λιγουλάκι...ξαφνικά, σταματάει για 4-5 δευτερόλεπτα η μουσική και ακούω κάτι περίεργους ήχους από έξω...πάει κάπου το μυαλό μου αλλά λέω "μπααα...πολύ πονηρή είμαι απλώς :p". Από περιέργεια (:happy:) βγάζω τα ακουστηκά από τα αυτιά μου και αυτά που άκουσα δεν έχουν προηγούμενο :lol: ....τι κρεββάτια να τρίζουνε, τι η κοπέλα να φωνάζει, τι σφαλιάρες να ακούγονται....τι αααα, τι ουυυυυ...τα είδα όλα μετά από εκείνο το βράδυ νομίζω :lol:α καλα..εμεις ειχαμε εναν στον ημιοροφο της οικοδομης καθε μερα,γυρω στις 3 το μεσημερι ειχε παρασταση.τι βογκητα,ουρλιαχτα,φωνες,κακο..σοτ τελος τον διωξανε... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 α καλα..εμεις ειχαμε εναν στον ημιοροφο της οικοδομης καθε μερα,γυρω στις 3 το μεσημερι ειχε παρασταση.τι βογκητα,ουρλιαχτα,φωνες,κακο..σοτ τελος τον διωξανε... Μα καλά και αυτός ντάλα μεσημέρι μέσα στην ζέστη?!?Πω πω...Αυτό πάντως είναι πρόβλημα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και ειδικά το καλοκαιρί που όλοι μας έχουμε ανοιχτά παράθυρα... 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 μπορει να ειχε κλιματιστικο ρε μπισκοτουλα μου...δεν ρωτησα κιολας :p αλλα λιγο πολυ αν εχει καψες ο ανθρωπος ,το θερμομετρο θα τον σταματησει? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts