Jump to content

Τι περίεργο ή αστείο σας έτυχε σήμερα;

genia_81
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol:Τί της απάντησες?:p

Ευχαριστώ της είπα και πήγα να ψηφίσω γιατί το στομάχι μου και το κεφάλι μου μαζί με τα πόδια μου δεν είχαν όρεξη για κουβέντα..:)

2 hearts are beating together,

I'm in love I'm in love

Is this forever and ever ??

I'm in love I'm in love

• Απαντήσεις 680
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

για 18 λεπτα ξανθια κυρια προσπαθουσε να παρκαρει το αυτοκινητο της σε αδειο πεζοδρομιο!!!εφερε το αμαξι καθετα στο δρομο,λοξα,οπως μπορειτε να φανταστειτε,τελικα πρακαρε ετσι που η μουρη ηταν μες στο δρομο!!!κατεβηκε απο το αμαξι 2 φορες,τελικα εκρινε πως μπορει να αφησει το αμαξι το μισο σωστα παρκαρισμενο και το αλλο μισο μες στο δρομο,και εφυγε με ενα χαμογελο επιτυχιας!!
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

για 18 λεπτα ξανθια κυρια προσπαθουσε να παρκαρει το αυτοκινητο της σε αδειο πεζοδρομιο!!!εφερε το αμαξι καθετα στο δρομο,λοξα,οπως μπορειτε να φανταστειτε,τελικα πρακαρε ετσι που η μουρη ηταν μες στο δρομο!!!κατεβηκε απο το αμαξι 2 φορες,τελικα εκρινε πως μπορει να αφησει το αμαξι το μισο σωστα παρκαρισμενο και το αλλο μισο μες στο δρομο,και εφυγε με ενα χαμογελο επιτυχιας!!

Δεν πιστεύω όλα αυτά τα 18λεπτά να μην τράβηξες ούτε ένα βίντεο? :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

οχι...

1ον θα με εβλεπε

2ον να το κανω τι;;

3ον επρεπε να βγω εξω απο τον χωρο που ειμαι,κατι το οποιο δεν ηταν δυνατο εκεινη την ωρα..

αν εισαι τυχερος και την πετυχω στο ξε-παρκαρισμα,θα το επιχειρησω!

1)Μάλλον όχι λόγω του 3ον σου

2)Να το ανεβάσεις στο youtube και να ψυχαγωγήσεις κόσμο

3)Αν την έβλεπες εσύ την έβλεπε και το κινητό σου

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

οχι αγαπητε.ο χωρος που βρισκομουν εκεινη την στιγμη ηταν τετοιος που εγω δεν θα ειχα καλη ληψη λογω γωνιας και φωτισμου,εν αντιθεση με την κυρια που θα με εβλεπε πιο καθαρα..(λες να μη το δοκιμασα;;)

Χθες είχαμε πάει βόλτα με το αμάξι και βρισκόμασταν στο κεντρικό προς Γαλάτσι όπου οι πιο πολλοί κάνανε τη βόλτα τους καθώς κανείς δε πήγαινε με πάνω από 50.Ε εμείς λοιπόν είπαμε στην ευθεία να κάνουμε δυο τρεις προσπεράσεις (εκεί που μας έπερνε βέβαια)και σε ένα σημείο μας πιάνει φανάρι.Όλα καλά μέχρι εδώ! Λέγαμε και τα αστειάκια μας και μόλις ανάβει πράσινο ακούω ένα θόρυβο που μου έκοψε τη χολή με το που γυρνάω τι να δω?:blink::blink::blink:Ένα τύπο που είχε σταματήσει το αμάξι μες στη μέση :ninja: του δρόμου προφανώς εκνευρισμένος που τον είχαμε προσπεράσει (ή τρελός ή και τα δύο)και είχε αρχίσει να ρίχνει κλωτσιές και μπουνιές στο αμάξι μας!Τι να κάνεις να βγεις και να του ζητήσεις και τα ρέστα άντε να σε αρχίσει κι εσένα στις μπουνιές..........Γκαζώσαμε και φύγαμε.Τι άλλο να πω τα σχόλια δικά σας;)
Hip Hop.

Κατι τετοιο δηλαδη...?

Μια που το θυμήθηκα:

Πριν τις εκλογές έπαιρναν διάφοροι τηλέφωνο σπίτι για διάφορες συγκεντρώσεις που έκαναν βουλευτές.

Μιά φορά το σήκωσα εγώ και ακολουθεί ο διάλογος:

Ντριν ντρίν

-Εγώ: Παρακαλώ

-Κατσίκα: Γεία σας.

-Εγώ: Γειά σας.

-Κατσίκα: Είμαι απο το γραφείο του κύριου "σφιχτοκώλη" μπλα μπλα μπλα μπλα, θέλω να σας ενημερώσω για την ομιλία που θα γίνει στις μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μλπα μπλα. Μπορειτε να έρθετε στις μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα (ούτε θυμάμαι τι ακριβώς έλεγε. Είπε πολλά όμως)

-παυση...

-Κατσίκα: Με ακούσατε?

-Εγώ: Ναι. Τελειώσατε?

-Κατσίκα: Ναι.

-Εγώ: Γειά σας!

Τουτ τουτ τουτ...

:lol:

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

Χθες είχαμε πάει βόλτα με το αμάξι και βρισκόμασταν στο κεντρικό προς Γαλάτσι όπου οι πιο πολλοί κάνανε τη βόλτα τους καθώς κανείς δε πήγαινε με πάνω από 50.Ε εμείς λοιπόν είπαμε στην ευθεία να κάνουμε δυο τρεις προσπεράσεις (εκεί που μας έπερνε βέβαια)και σε ένα σημείο μας πιάνει φανάρι.Όλα καλά μέχρι εδώ! Λέγαμε και τα αστειάκια μας και μόλις ανάβει πράσινο ακούω ένα θόρυβο που μου έκοψε τη χολή με το που γυρνάω τι να δω?:blink::blink::blink:Ένα τύπο που είχε σταματήσει το αμάξι μες στη μέση :ninja: του δρόμου προφανώς εκνευρισμένος που τον είχαμε προσπεράσει (ή τρελός ή και τα δύο)και είχε αρχίσει να ρίχνει κλωτσιές και μπουνιές στο αμάξι μας!Τι να κάνεις να βγεις και να του ζητήσεις και τα ρέστα άντε να σε αρχίσει κι εσένα στις μπουνιές..........Γκαζώσαμε και φύγαμε.Τι άλλο να πω τα σχόλια δικά σας;)

Μήπω ήταν κενάνα από κείνα τα ωραία προσπεράσματα που κλείνεις τον άλλον και κοντεύει να σκοτωθεί, και τα πήρε ο άνθρωπος στη κράνα? :O

Μήπω ήταν κενάνα από κείνα τα ωραία προσπεράσματα που κλείνεις τον άλλον και κοντεύει να σκοτωθεί, και τα πήρε ο άνθρωπος στη κράνα? :O

:lol: Αυτό το κάνω όταν ο άλλος πάει όπως νά ναι στον δρόμο. Αν πάει πχ. μες την μέση περνάω σύριζα λες και του γλύφω τον καθρέφτη. Χεζετ@ι ο άλλος και βζούπ στην άκρη :p Αντε να δούμε, το ξανακάνεις? :lol:

Δεν μου έχουν κλωτσίσει το αμάξι ποτέ όμως :p

Είπα ρε παιδιά όποτε μας έπερνε.........και σε κεντρικό ανοιχτό δρόμο!;)

:lol: Αυτό το κάνω όταν ο άλλος πάει όπως νά ναι στον δρόμο. Αν πάει πχ. μες την μέση περνάω σύριζα λες και του γλύφω τον καθρέφτη. Χεζετ@ι ο άλλος και βζούπ στην άκρη :p Αντε να δούμε, το ξανακάνεις? :lol:

Δεν μου έχουν κλωτσίσει το αμάξι ποτέ όμως :p

Καλά τους κάνεις:lol::lol:πράγματι πολύ εκνευριστηκό:shifty:

Hip Hop.

Kala ekane o typos. Ama eisai ec kagkouras kai tou poulas tsampouka ti 8es na kanei o allos?

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Kala ekane o typos. Ama eisai ec kagkouras kai tou poulas tsampouka ti 8es na kanei o allos?

+1,σκέψου πως ΕΣΕΙΣ νομίζατε οτι σας έπερνε...να χαίρεσαι που δεν πέταξε το γρύλο έξω...τέλος.

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Τι καλά έκανε; Με ποιο δικαίωμα; Μην τρελαθούμε...

Πάντως αν βρεθεί ποτέ στην Κρήτη καλά θα κάνει να το σκεφτεί σοβαρά πριν κάνει κάτι τέτοιο. Μπορεί να έχει άσχημες επιπτώσεις...:X

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Τι καλά έκανε; Με ποιο δικαίωμα; Μην τρελαθούμε...

Πάντως αν βρεθεί ποτέ στην Κρήτη καλά θα κάνει να το σκεφτεί σοβαρά πριν κάνει κάτι τέτοιο. Μπορεί να έχει άσχημες επιπτώσεις...:X

+100000000000 :D

δλδ εσενα αμα σε προσπερασει καποιος οταν αυτος σταματησει βγαινεις και κλωτσας το αμαξι τ? :blink:

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω

κοιτα αν σταματαγε διπλα μου και με εκραζε το πολυ πολυ να του ζηταγα συγνωμη αν και δεν νομιζω οτι ειναι κακο να προσπερασεις καποιον η θα τον εκραζα και εγω αλλα να βγει και να μου βαρεσει το αμαξι!!! αντε γεια θα του ειχα κοψει τα ποδια δεν εχει το δικαιωμα να σου σπασει τιποτα που εχεις αγορασει με κοπο και δουλεια(οσο αφορα εμενα τουλαχιστον)εμενα το χομπι μου ειναι τα αυτοκινητα και δουλευω απο 15 χρονων για να αποκτησω οσα αμαξια εχω και τα προσεχω σαν τα ματια μου και θα ερθει ο καθε ψυχακιας να μου το σπασει γιατι τον προσπερασα
Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.

+1,σκέψου πως ΕΣΕΙΣ νομίζατε οτι σας έπερνε...να χαίρεσαι που δεν πέταξε το γρύλο έξω...τέλος.

SORRY ρε παιδιά αλλά μιλάμε για μεγάλο δρόμο δύο λωρίδων.Επιπλέον ο πατέρας μου είναι 60 και χρονών δεν είναι κανένα παλαβιάρικο απ αυτούς που είναι κάπου 18-25 που σκοτώνονται στις προσπεράσεις και περνάνε σύριζα απ΄τα άλλα αμάξια όσο για το καλά έκανε σκέψου ένα ντερέκι να σταματάει στη μέση του δρόμου και να έρχεται να κλωτσάει και να βαράει το αμάξι σου που εσύ με κόπο έχεις αποκτήσει!!!ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ είναι αντίδραση αυτή:mad:όσο για το φίλο πιο πάνω που είπε για τη Κρήτη συμφωνώ απόλητα!!!;)

Hip Hop.

Ένα μικρό ευτυχώς βαθούλομα το οποίο όμως μας το έφτιαξε ένας φίλος μας που έχει φανοποιείο δωρεάν;)
Hip Hop.

Η εμπειρία μου δεν είναι και ιδιαίτερα πρωτότυπη και όλοι λίγο πολύ την έχουμε ζήσει,αλλά επειδή συμβαίνει τώρα και έχω σκάσει στο γέλιο είπα να τη μοιραστώ:p...εκεί που κάθομαι λοιπόν ήσυχη σπιτάκι μου και χαλαρώνω,ακούω μια καθάρα...λέω ο διπλανός θα ακούει μουσική!αλλά πριν ολολκηρώσω τη σκέψη να σου η φωνάρα του να τραγουδάει rock!...μιλάμε αίσχος!!...α!από ό,τι ακούω γύρισε τώρα ρεπερτόριο και νέο θύμα του το "ρίτα ριτάκι"...ε ρε βάσανο αυτές οι πολυκατοικίες ώρες ώρες!ευτυχώς δε γράφω αύριο και μπορώ να τον "απολαύσω" με την ησυχία μου:p:lol::lol:
Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...