John_Locke Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 τι 60 χρονων ρε παιδια;; γυρω στα 30 ηταν ο Λεωνιδας οταν εγινε η μαχη! οσον αφορα το μουστακι,στην Σπαρτη εχουν βρεθει δυο αγαλματα του Λεωνιδα και τα δυο χωρις μουστακι ενω εχει διατυπωθει απο τον Ηροδοτο και τον Πλουταρχο (οχι τον Γιαννακη :p ) πως οι Σπαρτιατες δεν ειχαν μουστακι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Γι'αυτο ειπα οτι ελπιζω το σχολιο για το μουστακι να ειναι ειρωνικο...Γιατι θα ασχολιομαστε με τριχες...Ελεος...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Τίποτα το ίδιαίτερο για μένα. Μια εντυπωσιακή (από πλευρά εφφέ κτλ) αμερικανιά,που το μόνο που επιτυγχάνει είναι να τονώνει φαινόμενα εθνικισμού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Έχει αναφερθεί ξανά αυτό το θέμα σε αυτό το...θέμα. :p Σύμφωνα με αυτό και αυτό, o Λεωνίδας γεννήθηκε το 508 π.Χ. και η μάχη των Θερμοπυλών έγινε το 480 π.Χ. Mόνο 28 εε? :p Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 guys ότι είχε στην ταινία, έχει και στο κόμικ... μουσάτοι στο κόμικ, μουσάτοι και στην ταινία.. γιατί αναφέρεστε στην ΙΣΤΟΡΙΑ ? Δεν πάει ιστορικά το πράγμα, έτσι όλα όσα αναφέρετε είναι κάπως άκυρα.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 η ταινια ηταν παρα πολυ καλη και μπραβο τους που την εβγαλαν,πραγματικα αξιζε,ο λεωνιδας αψογος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 αρκετα καλή η ταινία μου αρεσε σαν σύνολο, ιδιαίτερα η φωτογραφία της Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Οφειλω να ομολογήσω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες ταινιες του ειδους της-αν οχι η καλυτερη-που εχω δει ever. Η φωτογραφια της ειναι οντως καταπληκτικη, οι σκηνες των μαχων ΑΨΟΓΕΣ και γενικα ηταν μια πιστη αποδοση του κομικ του Μιλερ. Ο Λεωνιδας αποδοθηκε πολυ καλα και ολη η υποθεση γενικοτερα. Το σιγουρο ειναι οτι εφυγα απο την αιθουσα "φουσκωμενη" σαν παγωνι, με εντονη εθνικιστικη διαθεση:rolleyes: και ενα υψηλοτατο αισθημα πατριωτισμου. Το κακο ειναι οτι ολα αυτα τα νιωθουμε σαν Ελληνες μονο οταν παιρνουμε κανενα κυπελλο ή οταν εξυμνειται ο ελληνισμος μας απο το χολλυγουντ...;) Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Καλη ταινια, με πολυ καλη μουσικη υποκρουση και φωτογραφια! Η σκηνοθεσια επισης ηταν καλη, το ιδιο και οι ερμηνειες! Το στορυ κλασσικο και νομιζω πως περαν του κομικ, θα μπορουσε να ειναι και φανταστικο (αν δεν υπηρχαν αυτοι οι 300 οντως). Με καθηλωσε και παροτι ειχε αρκετο αιμα, ηταν δοσμενο καρτουνιστικα και δεν με ενοχλησε! Πολυ καλη προσπαθεια στο συνολο της και ευχομαι να μην θυμομαστε ποιων απογονοι ειμαστε μονο ενεκα μιας κομιξ μεταφορας μερους της ιστοριας μας (με αρκετες ανακριβειες) στο πανι. Υγ. Απαιχτη η σκηνη που "δηθεν" υποτασσεται ο Λεονάιντας και ξαμολιεται ο αλλος και γινεται της Πυθειας το θολο αναγνωσμα!!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRIBIZA Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Πολυ καλη η ταινια !!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 αρκετα καλή η ταινία μου αρεσε σαν σύνολο, ιδιαίτερα η φωτογραφία της Συμφωνώ.:) Και η σκηνοθεσία μου άρεσε πολύ.Μου θύμισε videogame, κάτι που ήταν καλό κατά τη γνώμη μου(ρεαλιστικό). Kakiasmeno: Αυτή η σκηνή (στο τέλος εννοείς φαντάζομαι) έγινε όντως και στην ιστορική πραγματικότητα.Γενικά η ταινία, με εξαίρεση μερικές υπερβολές ήταν πολύ κοντά στα πραγματικά ιστορικά γεγονότα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 το ειδα και εγω.Ενταξη δε λεω καλη ταινια αλλα το περιμενα καλυτερο:sorry: :sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Αυτή η σκηνή (στο τέλος εννοείς φαντάζομαι) έγινε όντως και στην ιστορική πραγματικότητα.Γενικά η ταινία, με εξαίρεση μερικές υπερβολές ήταν πολύ κοντά στα πραγματικά ιστορικά γεγονότα. εισαι σιγουρος;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 εισαι σιγουρος;; Ε, δεν ήμουν και παρών:p, αλλά το θυμόμουν αχνα σαν περιστατικό.(οπότε κάπου θα το είχα διαβάσει πολύ παλιότερα). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Η ταινία ήταν εξαιρετική σε ότι αφορά τα εφέ αλλά μ’ έκανε να ντραπώ που ανήκω στο ανθρώπινο είδος…:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Η ταινία ήταν εξαιρετική σε ότι αφορά τα εφέ αλλά μ’ έκανε να ντραπώ που ανήκω στο ανθρώπινο είδος…:down: Τι θα προτιμούσες να ήσουν?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Τι θα προτιμούσες να ήσουν?? Γκολουμ! Γιατι ντραπηκες Freewayn;;;:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Locke Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Ε, δεν ήμουν και παρών:p, αλλά το θυμόμουν αχνα σαν περιστατικό.(οπότε κάπου θα το είχα διαβάσει πολύ παλιότερα). δεν εχει καταγραφει ιστορικα αυτο..μαλλον το διαβασες στο κομικ... ιστορικα η μοναδικη προσωπικη επιθεση στον Ξερξη,ηταν ενα ομαδικο ντου στην σκηνη του με σχεδον μηδαμινο αποτελεσμα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Forza Ferrari! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 δεν εχει καταγραφει ιστορικα αυτο..μαλλον το διαβασες στο κομικ... ιστορικα η μοναδικη προσωπικη επιθεση στον Ξερξη,ηταν ενα ομαδικο ντου στην σκηνη του με σχεδον μηδαμινο αποτελεσμα... Χ, το κόμικ αποκλείεται να το έχω διαβάσει, δεν ήξερα καν την ύπαρξή του, μέχρι να μάθω για τους 300. Θα το ψάξω περισσότερο, αν έχω χρόνο.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Παααρα πολύ καλή ταινία.. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το διάβασα στο κόμικ έτσι και στην μεγάλη οθόνη! Πήγα σπίτι και άνοιξα το κόμικ για να ξανασυγκρίνω ενώ τα είχα φρέσκα ακόμα στο μυαλό μου. Τώρα θέλω ακόμα πιο πολύ να δώ το extra πάνω στο DVD που θα μας βάζει τις σελίδες απο το βιβλίο δίπλα από κάθε σκηνή στην ταινία! Η μεταφορά έγινε με 100% ακρίβεια.. ΜΠΡΑΒΟ τους! edit: μόνο μια απορία έχω για τον τρόπο με τον οποίο ο Λεονίδας "απέριψε" τον Εφιάλτη.. στο βιβλίο τον σπρώχνει στον γκρεμό νομίζω ενώ στην ταινία τον αφήνει να φύγει.. αν θυμάται κάποιος άλλος ας δώσει τα φώτα του! Η ταινία αρχίζει επίσημα τις προβολές της αύριο στα σινεμά της Κύπρου. Μην γελαστεί κανείς και το πάρει σε πειρατικό dvd.... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 edit: μόνο μια απορία έχω για τον τρόπο με τον οποίο ο Λεονίδας "απέριψε" τον Εφιάλτη.. στο βιβλίο τον σπρώχνει στον γκρεμό νομίζω ενώ στην ταινία τον αφήνει να φύγει.. αν θυμάται κάποιος άλλος ας δώσει τα φώτα του! Στο κομικ ο Λεωνίδας τον απορρίπτει, αλλά δεν τον πετάει στο γκρεμό. Πέφτει μόνος του. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Στο τελος επρεπε ο Λεω να καθαρισει τον εφιαλτη ,να του κοψει την καμπουρα στα δυο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Γκολουμ! Γιατι ντραπηκες Freewayn;;;:confused: Γιατί εσένα όλη αυτή η βία και αγριότητα σε άφησε παγερά αδιάφορη; Δεν σε προβλημάτισε καθόλου;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Στο κομικ ο Λεωνίδας τον απορρίπτει, αλλά δεν τον πετάει στο γκρεμό. Πέφτει μόνος του. σωστα!!:happy: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Γιατί εσένα όλη αυτή η βία και αγριότητα σε άφησε παγερά αδιάφορη; Δεν σε προβλημάτισε καθόλου;:worry: o tempora o mores.. Για να μαστε στο στυλ της υπογραφής σου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts