Jump to content

Eurovision 2006 @ Greece!

GR.04
 Κοινοποίηση

Ποιά χώρα θέλετε να νικήσει φέτος στην Eurovision;  

43 members have voted

1. 1. Ποιά χώρα θέλετε να νικήσει φέτος στην Eurovision;

• Φινλανδία
    • Ελλάδα
    • Σουηδία
    • Ρουμανία
    • Βοσνία & Ερζεγοβίνη
    • Ρωσία
    • Ηνωμένο Βασίλειο
    • Νορβηγία
    • FYROM
    • Λιθουανία

Recommended Posts

Δηλαδή για εσάς είναι όλα όμορφα και καλά? Και αν διάβασες αυτά που έγραψα εγώ και κάποιοι άλλοι δεν είναι γκρίνια, αλλά σκέψεις και προβληματισμοί. Δηλαδή αν δεν ήταν η Γιουρο-βίζι-ον( βάλε μπιπ στο αν δεν ήταν), δε θα κάναμε κάποια καλή διαφήμιση της χώρας μας αλλιώς? Προσωπικά δεν είμαι εναντίον της Γιουρο-βίζι-ον απλά δεν τη θεωρώ τόσο σημαντική για τη χώρα...

Προσωπικά θα τον δω το διαγωνισμό όπως και πέρσι και πρόπερσι αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα έδινα το μισό προϋπολογιμσό του κράτους για αυτό...

Πάντα φιλικά xpuser :)

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή για εσάς είναι όλα όμορφα και καλά? Και αν διάβασες αυτά που έγραψα εγώ και κάποιοι άλλοι δεν είναι γκρίνια, αλλά σκέψεις και προβληματισμοί. Δηλαδή αν δεν ήταν η Γιουρο-βίζι-ον( βάλε μπιπ στο αν δεν ήταν), δε θα κάναμε κάποια καλή διαφήμιση της χώρας μας αλλιώς? Προσωπικά δεν είμαι εναντίον της Γιουρο-βίζι-ον απλά δεν τη θεωρώ τόσο σημαντική για τη χώρα...

Μμμ... Νέα ονομασία για τους γκρινιάριδες. :lol: :p

Και φυσικά θα υπήρχαν κι άλλοι τρόποι διαφήμισης της χώρας μας (που ακριβώς δεν ξέρω βέβαια, μιας και ο τουρισμός μας πάει κατά διαόλου, αλλά άλλο θέμα αυτό).

Εννοείται πως δεν είναι η μόνη ευκαιρία και ο μόνος τρόπος, αλλά από τη στιγμή που συμβαίνει, γιατί να μην το στηρίξουμε με καλή θέληση;

Εμένα πάλι με προβληματίζει το γεγονός ότι είμαστε τόοοοοοοσο αρνητικοί σε ότι γίνεται σε αυτόν τον τόπο και τα τραγικοποιούμε όλα, λες και θα έρθει η καταστροφή της Ελλάδας από την Eurovision. Λες και αν δεν γινόταν αυτό, θα παίρναμε αύξηση από την δουλειά μας, ή θα μειωνόταν το κρατικό έλλειμα ή θα βελτιωνόντουσαν οι συνθήκες στην Δημόσια Υγεία, ή θα είχαμε καλύτερη Παιδεία.

Και ναι, για μένα είναι κάτι που με σωστές κινήσεις και από πλευράς κράτους και από πλευράς πολιτών, θα ήταν μια καλή επένδυση έστω και μόνο για το 2006. Για το πόσο πολύ θα κρατήσει αυτή η επένδυση, εξαρτάται από όλους μας.

Προσωπικά θα τον δω το διαγωνισμό όπως και πέρσι και πρόπερσι αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα έδινα το μισό προϋπολογιμσό του κράτους για αυτό...

Κι εγώ δεν θα τον έδινα αν δεν έπαιρνα τίποτα πίσω. Αλλά αν έπαιρνα έστω και όσα ξόδεψα γι αυτόν, ναι θα το έκανα. :)

Κι εδώ μιλάμε για έσοδα 3πλάσια των δαπανών (αυτό από δήλωση του κ. Ρουσόπουλου, με κάθε επιφύλαξη, που έκανε πέρσι λίγες μέρες μετά τη νίκη της Ελλάδας).

Εννοείται, πάντα φιλικά :p

Μμμ... Νέα ονομασία για τους γκρινιάριδες. :lol: :p

Και φυσικά θα υπήρχαν κι άλλοι τρόποι διαφήμισης της χώρας μας (που ακριβώς δεν ξέρω βέβαια, μιας και ο τουρισμός μας πάει κατά διαόλου, αλλά άλλο θέμα αυτό).

Καθόλου άλλο θέμα. Αν ρίχναμε λεφτά στο να έρθει ο τουρίστας και να περάσει καλά, αυτό θα βοηθούσε τον τουρισμό για χρόνια...

Και πάντα σε ένα προϊόν η καλύτερη διαφήμισή του είναι η ποιότητά του και όχι το περιτύλιγμα....

Εννοείται πως δεν είναι η μόνη ευκαιρία και ο μόνος τρόπος, αλλά από τη στιγμή που συμβαίνει, γιατί να μην το στηρίξουμε με καλή θέληση;

Βεβαίως και να το στηρίξουμε... Απλά είμαι κατά των υπερβολών...

Εμένα πάλι με προβληματίζει το γεγονός ότι είμαστε τόοοοοοοσο αρνητικοί σε ότι γίνεται σε αυτόν τον τόπο και τα τραγικοποιούμε όλα, λες και θα έρθει η καταστροφή της Ελλάδας από την Eurovision. Λες και αν δεν γινόταν αυτό, θα παίρναμε αύξηση από την δουλειά μας, ή θα μειωνόταν το κρατικό έλλειμα ή θα βελτιωνόντουσαν οι συνθήκες στην Δημόσια Υγεία, ή θα είχαμε καλύτερη Παιδεία.

Έχεις ιδέα πόσο μέσα έχει μπει η χώρα οικονομικά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες? Τρεις δεκαετίες φορολογουμένων θα πληρώνουν τον Καλατράβα λες και δε μπορούσαμε να κάνουμε πετυχημένους Αγώνες χωρίς αυτό......

Και ναι, για μένα είναι κάτι που με σωστές κινήσεις και από πλευράς κράτους και από πλευράς πολιτών, θα ήταν μια καλή επένδυση έστω και μόνο για το 2006. Για το πόσο πολύ θα κρατήσει αυτή η επένδυση, εξαρτάται από όλους μας.

Κι εγώ δεν θα τον έδινα αν δεν έπαιρνα τίποτα πίσω. Αλλά αν έπαιρνα έστω και όσα ξόδεψα γι αυτόν, ναι θα το έκανα. :)

Κι εδώ μιλάμε για έσοδα 3πλάσια των δαπανών (αυτό από δήλωση του κ. Ρουσόπουλου, με κάθε επιφύλαξη, που έκανε πέρσι λίγες μέρες μετά τη νίκη της Ελλάδας).

Αυτά τα θεωρώ παπατζίλίκια του Ρουσόπουλου... Να ναι καλό ο Horseσκούφης που τα υπολόγισε...

Εννοείται, πάντα φιλικά :p

Η ευγένια μας χαρακτηρίζει σαν λαό χρόνια τώρα.:D

εν κατακλείδι... Δεν απορρίπτω το θεσμό της Γιουρο-βίζι-ον (βάλε μπιπ στο θεσμό):p . Απλά, αποψή μου είναι οι υπεύθυνοι πρέπει να καταλάβουν ότι κάνουν παιχνίδι με τα λεφτά που πληρώνεις εσύ, εγώ και όλοι μας. Και οφείλουν να τα δαπανούν πιο φρόνιμα....

Παντα φιλικά :)

xpuser

Τώρα (23/03 23:35) μου βγάζει «Greece (suspended)». :worry:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Τώρα (23/03 23:35) μου βγάζει «Greece (suspended)». :worry:

Suspended γίνεται ένα στοίχημα όταν έχουν αρχίσει να πέφτουν πολλά ποσά πάνω του...:)

PRWTI I ELLADA STO http://www.skybet.com/skybet?action=GoEvType&id=10003474

kserete kanena allo site stixoimatwn?

bravo i ellada mas!!!!

ormate!!! kai ayti i eurovision einai diki mas, den 8a tin afisoume na fygei pote apo ellada!! :p

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Χθες είχε ρεπορταζ στην ΝΕΤ και έλεγαν ότι έχουν αρχίσει οι προεργασίες στο στάδιο. Κατασκευάζουν ένα σκελετό στην οροφή που θα στηριχτεί ο φωτισμός, βάρους 80 τόνων (στην Ουκρανία ήταν 60).

http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg

ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE

Ποιο ειναι το ακριβες Link που εχει τα τραγουδια και τα videoclip απο τις φετινες συμμετοχες; δεν μπορω να το βρω στο site.

[ Aφαιρεθηκαν κάποια μηνύματα. Οσο γίνεται,αφήστε έξω από το θέμα φανατισμούς και υπερβολές! ]

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Η βραδια θα ειναι ολη στα αγγλικα? Δηλαδη Ρουβασ & Μενουνος θα μιλανε αγγλικα? Αν ναι, οι παροντες πως θα καταλαβαινουν τι γινεται?

Eurovision 2006: betting office predict Germany, Greece, Belgium and Romania to win

http://www.oikotimes.com/site/index.php?id=4438

Grand Final Winner:

Germany 7/1

Belgium 7/1

Greece 7/1

Romania 7/1

Bosnia and Herzegovina 8/1

Croatia 8/1

United Kingdom 9/1

Turkey 9/1

Denmark 16/1

Switzerland 16/1

Malta 18/1

Norway 20/1

Estonia 22/1

Cyprus 25/1

Poland 25/1

FYR Macedonia 28/1

Sweden 33/1

Slovenia 33/1

Netherlands 33/1

Ireland 40/1

Monaco 50/1

Israel 50/1

Spain 50/1

Finland 50/1

Lithuania 50/1

Belarus 66/1

Latvia 66/1

Iceland 66/1

Armenia 66/1

Russia 80/1

France 100/1

Moldova 100/1

Ukraine 100/1

Portugal 100/1

Bulgaria 100/1

Albania 100/1

Andorra 100/1

Έχουν αλλάξει τα νούμερα!

Οι 5 πρώτες χώρες είναι οι εξής:

Greece 4/1

Sweden 15/2

Romania 9/1

Belgium 10/1

Bosnia and Herzegovina 10/1

Για να δείτε όλες τις χώρες... http://www.skybet.com/skybet?action=GoEvType&id=10003474

Υ.Γ. Τα αποτελέσματα, αλλάζουν αρκετά συχνά, αν και για την ώρα η Ελλάδα καλά κρατεί! :)

emena re paidia giati apo ola ta tragoudia mou arese tis agglias!? :p

egw to kovo pantws 50/50 na pextei me tin Roumania !(i Ellada i Roumania)

PS. Republic of Macedonia pia xwra einai? pou exei to site pole les pio panw, egw kserw mia xra pou legete FYROM

Αν δεν ειχε αποκλειστεί η Σερβία/Μαυροβούνιο στάνταρ θα πέρνανε μια απο τις τρεις θέσεις αν όχι την πρώτη με τους Flamingosi!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Την περασμενη εβδομαδα ημουν στην Ολλανδια μολις ακουγαν πως ειμαστε Ελληνες κανανε σαν τρελοι για τη eurovision!!!!!Αινθουσιασμενοι αλλα το τραγουδι δεν το εχουν ακουσει και η Βισση τους ειναι αγνωστη,οποτε καταλαβαινετε!!!!!!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Αγνωστη η "Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ" με την περιβόητη "Διεθνή Καριέρα" ΄;;;;;. Με σοκάρεις!!!!!

:lol: :lol: :lol: Και εγω ακομη δεν μπορω να συνελθω!!!!!

Και περιμενουμε και καλη θεση!!!!:p

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Και συνεχίζουμε για πρωτιά!

(από whilliam hill)

Ελλάς 3.00

Ηνωμένο Βασίλειο 9.00

Σουηδία 9.00

Ρουμανία 9.00

Βέλγιο 9.00

Bosnia 13.00

Ελβετία 15.00

Νορβηγία 17.00

Γερμανία 17.00

Εσθονία 17.00

Κροατία 17.00

Ισλανδία 21.00

Φινλανδία 26.00

Δανία 26.00

Τουρκία 34.00

Ρωσία 34.00

Πολωνία 34.00

Μάλτα 34.00

FYROM 34.00

Λετονία 34.00

Ireland 41.00

Ισπανία 51.00

Ολλανδία 51.00

Μονακό 51.00

Λιθουανία 51.00

Κύπρος 51.00

Ουκρανία 67.00

Σλοβενία 67.00

Ισραήλ 67.00

Ανδόρα 67.00

Πορτογαλία 101.00

Μολδαβία 101.00

Γαλλία 101.00

Λευκορωσία 101.00

Βουλγαρία 101.00

Αλβανία 101.00

Αρμενία 101.00

Το πρόσεξα και εγώ, αλλά επειδή είναι ακριβής αντιγραφή της σελίδας το άφησα έτσι. Το άλλαξα.

Πάντως, η ΕΡΤ ετοιμάζει σποτάκια από μουσικές από κάθε περιοχή της Ελλάδας. Χτες το βράδυ, συνεργεία της ΕΡΤ βρίσκονταν σε γνωστό μεζεδοπωλείο των Ιωαννίνων και έπαιρναν πλάνα από Ηπειρώτικη μουσική. Σύμφωνα με ανθρώπους του συνεργείου, τα πλάνα θα προβληθούν είτε στην τελική βραδιά, είτε ως διαφημιστικά σποτ της Eurovision.

Σήμερα και αύριο στις 22:00 στην ΝΕΤ θα δείξουν τα βιντεο κλιπ των τραγουδιών.

Παρουσιαστές θα είναι ο Καπουτζίδης και η Μακρυπούλια.

Θα δώσουν και 30 εισιτήρια για τον τελικό και τον ημιτελικό.

H Kate Ryan (h belgikh symmetohi sth fetinh eurovision) tha brisketai ayrio Pempti 13 Apriliou kai methayrio Paraskeyh 14 Apriliou sthn Ellada symfwna me to promo tour ths!

Tha dwsei polles synedeyxeis se ekpobes opws to megalicius chart ths kyriakhs, sth net to alter kai sto backstage tou mega, sto love radio, sto periodiko lifestyle, tha ginei kai live syndesh me to deltio tou star ayrio to brady. Tha emfanistei ston prwino kafe thn Paraskeyh kai pithanotata kai sto dream show to brady ths Paraskeyhs!

http://img140.imageshack.us/img140/5019/kateryan1453fi.jpg

KATE is just GREAT!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...