MATZIK Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ MIO A701+DESTINATOR(680 ΕΥΡΩ)ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ????ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ????????:) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ MIO A701+DESTINATOR(680 ΕΥΡΩ)ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ????ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ????????:) :) :)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=100787&page=11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic, απλά είπα να το αναφέρω διότι ...συμφέρει. Οποιος ψάχνει για MiniSD 2GB, προσωπικά πήρα την TopRAM 120x speed από ebay με paypal τελική τιμή €35. Να σημειώσω ότι η καρτούλα έχει τσιπάκι της Samsung. Η ίδια κάρτα branded Samsung - Magu σε γνωστό online ελληνικό κατάστημα (κατα τ'αλλα ΠΟΛΥ αξιόλογο) έχει τιμή 123 euro. Οποιος ενδιαφέρεται στείλτε PM καλύτερα για να μην θεωρηθεί ότι κάνω public διαφήμιση σε συγκεκριμένο ebay seller για τον οποίο έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ σε καμιά περίπτωση να εγγυηθώ (99.6% feedback βέβαια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typas Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Με 120ε παιρνεις 2gb sd, χωραει 2-3ταινιες, 200-300 mp3 και αρκετα προγραμματα+παιχνιδια, μια χαρα δλδ μεχρι να πας παλι σπιτι σου αφου (κυριως αν παρεις το axim x51v) δεν προκειτε να πας και πολυ μακρια χωρις πριζα, οποτε δεν βλεπω λογο να αδειαζεις-γεμιζεις συνεχεια την καρτα στον δρομο. Το usb host ειναι χρησιμο αν πετυχεις καποιον που εχει flashaki, αντι να του παρεις απλα το αδειαζεις στο ppc, αυτο γινετε, επισεις αν εχεις ψηφιακη και θελεις να βλεπεις τις φωτο στο ppc(που εχει μεγαλυτερη οθονη). Για να καταλαβεις και πως δουλευει: http://www.pdagold.com/img/articles/en/large/0000000268_XREb5272215329.jpg Ο τυπος αυτην την στιγμη βλεπει στο acer την μνημη απο το s100 και τον σκληρο 2.5" που μαλιστα ειναι και σε partitions. http://www.pdagold.com/img/articles/en/large/0000000268_jeRo578151517.jpg Τα περιεχομενα της καμερας. http://www.pdagold.com/img/articles/en/large/0000000268_wre456160123346.jpg Kανονικο πληκτρολογιο απο pc. Acer n311 λεγεται δες ολο το review: http://www.pdagold.com/articles/detail.asp?a=268 επειδη εχω παθει ζημια με αυτα που βλεπω!!γιατι ειμαι και νεος στο χωρο με τα ppc θελω να ρωτησω κατι!! το δικο μου ppc εχει καλωδιο μονο για συνδεση στο pc!!! πωσ μπορω να συνδεσω και αλλες συσκευες οπως 1 απλο usb flash?? τι καλωδια χρειαζομαι ή να συνδεσω τι φωτ μηχανη?? υπαρχει μηπως κατι για να συνδεω 2 usb καλωδια(αρσενικα)? Α!!!! και κατι αλλο μπορω να αλλαξω στο ppc τα windows kai apo window mobile 2003 να τα κανω 2005?? ευχαριστω Παράθεση JUST DO IT [sIGPIC][/sIGPIC] Female Body Inspector www poroia.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Όσοι ενδιαφέρονται να συνδέουν το ppc με κάποια συσκευή πχ ενισχυτή ή κανονικά ακουστικά σαν κανονικό mp3 player η λύση είναι η εξής: Από ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη αγοράστε ένα καρφί αντάπτορα από stereo jack 2.5mm σε 3.5mm και συνδέστε το στο κινητό στη θέση για τα hands free. Παίζει μια χαρά και είναι λύση < 1€ ;) Εικόνα: [attach]9297[/attach] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 επειδη εχω παθει ζημια με αυτα που βλεπω!!γιατι ειμαι και νεος στο χωρο με τα ppc θελω να ρωτησω κατι!! το δικο μου ppc εχει καλωδιο μονο για συνδεση στο pc!!! πωσ μπορω να συνδεσω και αλλες συσκευες οπως 1 απλο usb flash?? τι καλωδια χρειαζομαι ή να συνδεσω τι φωτ μηχανη?? υπαρχει μηπως κατι για να συνδεω 2 usb καλωδια(αρσενικα)? Α!!!! και κατι αλλο μπορω να αλλαξω στο ppc τα windows kai apo window mobile 2003 να τα κανω 2005?? ευχαριστω παιρνεις αλλο PPC με 2005 και USB HOST :) :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skikou Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Καλησπέρα. Διάβασα στο FAQ του Muck Smith: "Μodem - Σύνδεση στο Internet ....Τα ppc μπορούν να δεχτούν modem σε μορφή compact flash κάρτας" Μήπως ξέρετε πού πωλείται τέτοιο είδος modem, αν είναι δυνατόν χωρίς να παραγγείλω από σάιτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 iparxun ego iha parei ena palia ke to eho akoma alla to ha parei apo to fleamarket. logika se kana site dimoprasion olo ke vriskeis apo kapoio! na ksereis tin duleia tu tin kanei mia hara!! Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_f Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Καλησπέρα. Διάβασα στο FAQ του Muck Smith: "Μodem - Σύνδεση στο Internet ....Τα ppc μπορούν να δεχτούν modem σε μορφή compact flash κάρτας" Μήπως ξέρετε πού πωλείται τέτοιο είδος modem, αν είναι δυνατόν χωρίς να παραγγείλω από σάιτ; Έχω τέτοιο modem που ζητάς. Το είχα παραγγείλει απο ΗΠΑ νομίζωντας πως είναι για sd card. Άν ενδιαφέρεσαι μπορείς να επικονωνήσεις μαζί μου. foks@in.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Help!!! Παιδια παρακαλω βοηθεια, εχω αυτο το δεκτη Fortuna Clip-On GPS και δεν μπορω να κανω pair μεσω bluetooth με τιποτα, καμια ιδεα;(Βεβαια χρησιμοποιω το 0000 ως password αλλα δοκιμασα και χωρις αυτο):( Ευχαριστω. Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Έχετε υπόψη σας κάποιο screen protector για G100? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Έχετε υπόψη σας κάποιο screen protector για G100? ειχα παρει πριν κανα μηνα απο το play 247 . απο οτι ειδα τωρα δεν το εχουν στον καταλογο τους αλλα μπορεις να τους ρωτησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 To Ultra Screen Protector πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 ναι και ειναι μια χαρα. βεβαια εκανε 16.50 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Δεν το βρίσκω τελικά πουθενά για G100 και μετά απο επικιοινωνία με Plya247.gr μου είπαν πως δεν το έίχαν πριν 2 εβδομάδες που ρώτησα.. Πλέον έχουμε κι άλλο πρόβλημα. Έχασα το penάκι του G100 και δεν βρίσκω πουθενά ανταλλακτικό..! Ξέρετε αν stylous άλλων PPC 'κουμπώνουν' στο G100??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 παιδιαθελω να βαλω μια μεγαλυτερη εξωτερικη καρτα στο g100 μου. πρεπει τα περιεχομενα της παλιας να τα περασω με ενα card reader στην καινουρια???μετα θα εχει κανενα προβλημα με τις εφαρμογες που ειχα στην παλια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 παιδιαθελω να βαλω μια μεγαλυτερη εξωτερικη καρτα στο g100 μου. πρεπει τα περιεχομενα της παλιας να τα περασω με ενα card reader στην καινουρια???μετα θα εχει κανενα προβλημα με τις εφαρμογες που ειχα στην παλια??? Όχι, θα τρέχουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karas_MKII Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Ekana search kai de mporesa na brw kana FAQ p na leei pws na kanw Reset sto Hp IPAQ6910... Giati exw ena problima me tin kamera kai den anoigei.. kai otan bgazw tin mpataria kai to ksananigw, h kamera anoigei alla mono tin prwti fora...an prospathisw na tin ksananoiksw...MPAAAA. praama.. Thx. nikoS./// Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianp15 Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Καλησπερα υπαρχει καμια προταση για εξωτερικη κεραια συμβατη με το ΜΙΟ Ρ350? Για εξωτερικη κεραια συμβατη με το ΜΙΟ Ρ350-550 δες στο megamarket (id:42993) http://www.megamarket.gr/gpsmio-p-42993.html?page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassgal Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Γεια χαρα στην παρεα. Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια θα μου δινει την δυνατοτητα στο νεο μου Ρ3300, καθε φορα που καλω ή δεχομαι κλιση, να μου εμφανιζει την foto της "επαφης" μου, σε ολη την οθονη, καθως & να μπορω να επιλεγω το MP3 που θελω για καθε "επαφη" ξεχωριστα....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Γεια χαρα στην παρεα. Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια θα μου δινει την δυνατοτητα στο νεο μου Ρ3300, καθε φορα που καλω ή δεχομαι κλιση, να μου εμφανιζει την foto της "επαφης" μου, σε ολη την οθονη, καθως & να μπορω να επιλεγω το MP3 που θελω για καθε "επαφη" ξεχωριστα....? Καλοριζικο μιας και εγω το αγορασα εδω και μια βδομαδα! Λοιπον αυτο που ζητας ειναι το Photo contacts pro 5. Κανει οσα λεσ και ειναι απλα τελειο :lol: Θα το βρεισ στο γνωστο μαγαζακι ολοκληρο: http://www.ipmart-forum.com στην κατηγορια pda,pocket pc. Κανε εγγραφη αν δεν εισαι μελος :) Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Γνωριζει κανεις κανενα Bluetooth που να βλεπεις τις επαφες και να ειναι συμβατο με το HTC P3300? Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassgal Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Καλοριζικο μιας και εγω το αγορασα εδω και μια βδομαδα! Λοιπον αυτο που ζητας ειναι το Photo contacts pro 5. Κανει οσα λεσ και ειναι απλα τελειο :lol: Θα το βρεισ στο γνωστο μαγαζακι ολοκληρο: http://www.ipmart-forum.com στην κατηγορια pda,pocket pc. Κανε εγγραφη αν δεν εισαι μελος :) winer, καλοριζικο το "απαικτο" νεο σου P3300 &...... ευχαριστω για την απαντηση...!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Ξέρετε μήπως αν μπορώ να βρω κάπου την κεραία που μπαίνει την πίσω και πάνω πλευρά του s100 όπως και όλων των άλλων κινητών? Υπάρχει ένα πρόβλημα σήματος στο σπίτι βλεπετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Άλλαξε εταιρεία καλύτερα αν κάποια άλλη πιάνει καλύτερα. Αν δεν πιάνει καλά θα τρως πολλαπλάσια ακτινοβολία... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts