Jump to content

Soundtracks διαφημίσεων & εκπομπών ΙΙ

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet (20 Σεπ. 2004 , 11:29)

Το houseακι που ακουγεται στην διαφημιση το siemens cx65 με τα 13 τετραγωνικα cm. ενος club το ξερει κανεις?

Nobody??? :cry:

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως ξέρετε πως λέγεται 1 κομμάτι που έπαιζε σε 1 διαφήμιση πριν πολλά χρόνια (8 ίσως )σε μια διαφήμιση του Total (του γιαρτιού)? από τι θυμάμαι έδειχνε κύματα και μετά το εσωτερικό ενός σπιτιού

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 (26 Σεπ. 2004 , 23:23)

Μήπως ξέρετε πως λέγεται 1 κομμάτι που έπαιζε σε 1 διαφήμιση πριν πολλά χρόνια (8 ίσως )σε μια διαφήμιση του Total (του γιαρτιού)? από τι θυμάμαι έδειχνε κύματα και μετά το εσωτερικό ενός σπιτιού

Δύο μου έρχονται στο νου. :)

'Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety'

'Σταμάτης Σπανουδάκης - Κύματα'

Νομίζω πως και τα 2 είχαν ακούστει σε διαφημίσεις του TOTAL. :)

Ένα πασίγνωστο απαλό κομμάτι με πιάνο που έπαιζε και παλιά σε μια διαφήμιση με ένα παιδάκι και κάτι αφύλακτες διαβάσεις, είναι από τη Λίμνη Των Κύκνων;

Αν ναι, πως ακριβώς να το αναζητήσω; :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (27 Σεπ. 2004 , 02:14)

Ένα πασίγνωστο απαλό κομμάτι με πιάνο που έπαιζε και παλιά σε μια διαφήμιση με ένα παιδάκι και κάτι αφύλακτες διαβάσεις, είναι από τη Λίμνη Των Κύκνων;

Αν ναι, πως ακριβώς να το αναζητήσω; :worry:

Δεν θυμάμαι ποιο λες, αλλά αν θες την μουσική της 'Λιμνης των Κύκνων' ψάξε το ως 'Swan Lake'.

Συνθέτης είναι ο Piotr Tchaikovsky. :)

telika vrike kaneis to tragoudaki tis neoset?

exw kollisei mazi touuu!!

"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (27 Σεπ. 2004 , 02:11)

Δύο μου έρχονται στο νου. :)

'Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety'

'Σταμάτης Σπανουδάκης - Κύματα'

Νομίζω πως και τα 2 είχαν ακούστει σε διαφημίσεις του TOTAL. :)

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Cristina θα το ψάξω …

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 (29 Σεπ. 2004 , 01:36)

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου Cristina θα το ψάξω …

Παρακαλώ...

:o :* :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (18 Σεπ. 2004 , 17:53)

Μάλλον θες αυτό. :)

Vre paidia, katevasa olo to album twn Era. Vrika kai to Volare Mezzo alla den einai to idio me th diafimisi tou Mega. Se afto tou mega leei kai Dominos klp mesa.. den einai to idio... Prepei na einai kapoio allo :!: :wacko: :wacko: :wacko:

--

benjamin linus

--

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina ( 1 Οκτ. 2004 , 14:02)

Αποκλείται, διότι έχω το album. :p

Ma akougetai akrivws to idio me afto tou Mega? K egw to album katevasa olokliro, to ehei to kommati sigkekrimena 3 fores, to pio paraplisio einai to track 12, alla kai pali, to akousa kai sto mega x8es to vrady sto trailer. Den einai afto vre!!

--

benjamin linus

--

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος al7 ( 1 Οκτ. 2004 , 14:34)

Ma akougetai akrivws to idio me afto tou Mega? K egw to album katevasa olokliro, to ehei to kommati sigkekrimena 3 fores, to pio paraplisio einai to track 12, alla kai pali, to akousa kai sto mega x8es to vrady sto trailer. Den einai afto vre!!

Το album που έχω λέγεται 'Voice Of Gaia' (Japan Limited Edition) και το τραγούδι 'Enae Volare Mezzo'.

Είναι το 6ο track. :)

Το μόνο που λίγο άλλαζε ήταν πως έμοιαζε κάπως πιο beatάτο και από ότι το συζητούσαμε με έναν φίλο μου, ίσως μας μπέρδευαν οι ήχοι από τις ταινίες. :)

Εκτός και αν έχει κυκλοφορήσει κάποιο remix του που όσο έψαξα τότε, δεν βρήκα κάτι. :worry:

Σε κάποιο σημείο λέει κάτι που μοιάζει να ακούγεται ως 'Domine'.

Βέβαια λέει 'Dorime'. :)

Την λέξη 'Dorime' θα την βρεις κυρίως σε τραγούδια του ERA. Ίσως μόνο σε αυτά.

Το τραγούδι είναι σίγουρα αυτό στο spot που είχα δει τότε που έκανα το post μου. :)

Δεν ξέρω αν άλλαξε από τότε μέχρι τώρα μιας και δεν το έχω πετύχει ξανα. :D

Αυτά. :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina ( 1 Οκτ. 2004 , 15:41)

Το album που έχω λέγεται 'Voice Of Gaia' (Japan Limited Edition) και το τραγούδι 'Enae Volare Mezzo'.

Είναι το 6ο track. :)

Το μόνο που λίγο άλλαζε ήταν πως έμοιαζε κάπως πιο beatάτο και από ότι το συζητούσαμε με έναν φίλο μου, ίσως μας μπέρδευαν οι ήχοι από τις ταινίες. :)

Εκτός και αν έχει κυκλοφορήσει κάποιο remix του που όσο έψαξα τότε, δεν βρήκα κάτι. :worry:

Σε κάποιο σημείο λέει κάτι που μοιάζει να ακούγεται ως 'Domine'.

Βέβαια λέει 'Dorime'. :)

Την λέξη 'Dorime' θα την βρεις κυρίως σε τραγούδια του ERA. Ίσως μόνο σε αυτά.

Το τραγούδι είναι σίγουρα αυτό στο spot που είχα δει τότε που έκανα το post μου. :)

Δεν ξέρω αν άλλαξε από τότε μέχρι τώρα μιας και δεν το έχω πετύχει ξανα. :D

Αυτά. :happy:

Γεγονός, το 06 λέγεται Enae Volare Mezzo αλλά υπάρχει και το 12 "Enae Volare", το οποίο είναι ίδιο με το 6, συν περισσότερο beat, και ξεκινάει και διαφορετικά. Επίσης και το 14, το οποίο είναι σχεδόν ίδιο με το 06. Αλλά και σε ένα άλλο album τους, το "The mass", υπάρχει το "Enae volare" (track 07) το οποίο είναι ίδιο με το 12 του "Voice of Gaia". Λες η μουσική στο Mega να είναι "πειραγμένη" και από τις μουσικές των ταινιών, και να βγαίνει έτσι; :alien: ... Θα το γράψω την επόμενη φορά το trailer (απόψε σίγουρα θα τη βάλει στις διαφημίσεις στο Χρησμό της πεταλούδας!) και θα προσπαθήσω να βγάλω μιά άκρη ....! :wacko:

--

benjamin linus

--

Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το κομματι που παιζεται στην διαφημηση του ανδρικου περιοδικου "MEN"?
blah..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος al7 ( 1 Οκτ. 2004 , 15:54)

Γεγονός, το 06 λέγεται Enae Volare Mezzo αλλά υπάρχει και το 12 "Enae Volare", το οποίο είναι ίδιο με το 6, συν περισσότερο beat, και ξεκινάει και διαφορετικά. Επίσης και το 14, το οποίο είναι σχεδόν ίδιο με το 06. Αλλά και σε ένα άλλο album τους, το "The mass", υπάρχει το "Enae volare" (track 07) το οποίο είναι ίδιο με το 12 του "Voice of Gaia". Λες η μουσική στο Mega να είναι "πειραγμένη" και από τις μουσικές των ταινιών, και να βγαίνει έτσι; :alien: ... Θα το γράψω την επόμενη φορά το trailer (απόψε σίγουρα θα τη βάλει στις διαφημίσεις στο Χρησμό της πεταλούδας!) και θα προσπαθήσω να βγάλω μιά άκρη ....! :wacko:

Το 7ο track του 'The Mess' είναι το ίδιο τραγούδι με το 6ο του 'Voice Of Gaia', αλλά είναι άλλη version. Όπως επίσης, άλλη version είναι και το 12ο track

Αυτό που με έκανε να πω πως είναι το 'Enae Volare Mezzo' ήταν τα γυναικεία φωνητικά και κάποια διαφορά στην μουσική που δεν μπορώ να την περιγράψω. :(

Αυτά τα γυναικεία φωνητικά υπήρχαν μόνο στο 'Enae Volare Mezzo' και στο 'Enae Volare Mezzo (remix)'.

Δεν θυμάμαι γιατί απέρριψα το 2ο. :rolleyes:

Έχω να πετύχω το spot από τότε. :worry:

Πάντως αν μπορείς να το γράψεις, θα μας λυνόταν και η απορία. :)

(Ευτυχώς μου θύμισες πως έχει αυτην ταινία γιατί ήθελα να την δω!) :lol: :*

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exosceleton ( 1 Οκτ. 2004 , 16:55)

Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το κομματι που παιζεται στην διαφημηση του ανδρικου περιοδικου "MEN"?

Δεν είδα την καινούρια διαφήμιση, αλλά απ'όσο ξέρω, το ΜΕΝ χρησιμοποιεί σε όλες τις διαφημίσεις του το:

DUBLEX INC. - Tango Forte

το οποίο, ούτως ή άλλως, είναι πολύ καλό κομματάκι, οπότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

παιδια τα φωτα σας.. :) :)

Στην διαφημηση του nissan micra ακουγεται ενα κομματι, που το πρωτοακουσα πιτσιρικας σε σειρα cartoon (νομιζω ρος πανθηρας).

Ξερει κανεις ποιο ειναι..??

Thanks

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Umts ( 1 Οκτ. 2004 , 21:20)

παιδια τα φωτα σας.. :) :)

Στην διαφημηση του nissan micra ακουγεται ενα κομματι, που το πρωτοακουσα πιτσιρικας σε σειρα cartoon (νομιζω ρος πανθηρας).

Ξερει κανεις ποιο ειναι..??

Thanks

Δεν έχω δει την διαφήμιση που λες...

Αλλά το theme του Ροζ Πάνθηρα το έχει γράψει ο Henry Mancini, αν λες γι αυτή. :)

Hey yo guys,thanx gia to track apo tin diafimisi tou periodikou men.

alli mia erotisi pou me kaiei kiriolektika.eixa akousei ena kommati stin teleti liksis ton olimpiakon agonon pou epeze o dj tiesto (mallon) to opoio exei entono beataki,timpano-toumperlekia kai entono cello.

mallon to epaizan kai stin teleti enarksis kai paizei poli sta radios.

please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blah..

Ο Tiesto δεν ήταν στην τελετή λήξης :worry:

Απ' όσο ξέρω το Adagio for Strings παίζει παντού, αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina ( 1 Οκτ. 2004 , 21:26)

Δεν έχω δει την διαφήμιση που λες...

Αλλά το theme του Ροζ Πάνθηρα το έχει γράψει ο Henry Mancini, αν λες γι αυτή. :)

Χριστινα,

Δεν αναφερομαι στο pink panther theme απο το Herny Mancini.

Αλλο ειναι αυτο το κομματι. Μπορει και να κανω λαθος και να μην ακουγοταν στον ροζ πανθηρα.

Thanks anyway.. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 2 Οκτ. 2004 , 02:03)

Ο Tiesto δεν ήταν στην τελετή λήξης :worry:

Απ' όσο ξέρω το Adagio for Strings παίζει παντού, αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνεις

Aν θυμάμαι καλά είχαν παίξει κάποια κομμάτια του σε κάποια από τις τελετές των Παραολυμπιακών.

Όπως σωστά ανέφερες το Adagio for Strings είναι το τραγούδι.

129026.png?1640591734

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος al7 ( 1 Οκτ. 2004 , 15:54)

[...]

Θα το γράψω την επόμενη φορά το trailer (απόψε σίγουρα θα τη βάλει στις διαφημίσεις στο Χρησμό της πεταλούδας!) και θα προσπαθήσω να βγάλω μιά άκρη ....! :wacko:

Για να μην ψαχνόμαστε... Την πέτυχα προχθές βράδυ και το spot αυτό δεν έχει σχέση με αυτό που είχα δει. :eek:

Προφανώς το άλλαξαν κι έτσι άλλαξε και η μουσική του. Το 1ο είχε και γυναικεία φωνητικά. :)

Παρ' όλ' αυτά και σε αυτό το spot το τραγούδι πρέπει να είναι από ERA.

Αν μπορείς να το γράψεις, θα ήταν πιο εύκολο για να το βρούμε, αν δεν το έχεις ήδη βρει. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Umts ( 2 Οκτ. 2004 , 09:33)

Χριστινα,

Δεν αναφερομαι στο pink panther theme απο το Herny Mancini.

Αλλο ειναι αυτο το κομματι. Μπορει και να κανω λαθος και να μην ακουγοταν στον ροζ πανθηρα.

Thanks anyway.. :)

Την πέτυχα και αυτήν προχθές βράδυ και μπορώ να πω πως καμιά σχέση με Ροζ Πάνθηρα. :p

Αυτό που μου θύμισε πιο πολύ ήταν μουσική από κάποια σειρά '60ς όπως οι 'Επικίνδυνες Αποστολές' (?) ή κάτι τέτοιο.

Αλλά δεν ήταν αυτό... Απλώς μου το θύμισε. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...