Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο rapidshare, στη σελίδα στο Settings χρειάζεται να κάνουμε κάποιες ρυθμίσεις?

Δεν ειναι απαραιτητο να κανεις καποιες ρυθμισεις πρωτα για να κατεβασεις. Εξαρταται τι θες να αλλαξεις τωρα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν θέλεις να κατεβάζεις μέσω download manager, πρέπει πρώτα να πας να ενεργοποιήσεις την επιλογή direct downloads από τις ρυθμίσεις του rapidshare.

Έκανα χθές "Free Account" στο RapidShare αλλά δεν θυμάμαι το "Username" και το "Password" και στο mail που έδωσα δεν μου έστειλαν μήνυμα εγγραφής που να λέει κάπου το "Username" και το "Password" και επίσης δεν βρίσκω πουθενά να κάνω επαναφορά του "Password".:(:cry:

Έκανα χθές "Free Account" στο RapidShare αλλά δεν θυμάμαι το "Username" και το "Password" και στο mail που έδωσα δεν μου έστειλαν μήνυμα εγγραφής που να λέει κάπου το "Username" και το "Password" και επίσης δεν βρίσκω πουθενά να κάνω επαναφορά του "Password".:(:cry:

ανοιξε αλλο..εφοσον ξεχασες τους κωδικους! αλλωστε δεν εχεις να χασεις τιποτα :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ανοιξε αλλο..εφοσον ξεχασες τους κωδικους! αλλωστε δεν εχεις να χασεις τιποτα :cool:

Είχα "ανεβάσει" ένα αρχείο και το είχα δώσει στο internet και θέλω από περιέργεια να δω πόσα "Views" έχει κάνει :p.Τέλος πάντων.Έχω κάνει ήδη 2 λογαριασμούς στο RapidShare και πάω και για τρίτο...:D Πάντως πρέπει κάποτε να δοθεί η δυνατότητα ανάκτησης κωδικού.:)

εφοσον δεν σου ηρθε μαιλ επιβεβαιωσης δυσκολα θα μπορεσεις να βγαλεις ακρη

ανοιξε αλλο (με διαφορετικο e-mail account) και παρατηρησε αν θα σου ερθει μαιλ επιβεβαιωσης καλου κακου (τσεκαρε και το spam folder)

• 2 weeks later...

Το rapidshare κανει και δωρακια?

Εκει που ειχα καπου 11GB και κατεβαζα κανω ενα refresh να δω ποσο εμεινε και βλεπω Traffic left: 17 458 MB (+0 GB)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μεχρι ποσους users μπορει να 'αντεξει' ενα premium?δε μιλαω γ ταυτοχρονο downloading aλλα αν βλεπει στο traffic διαφορετικες ip μηπως μπλοκαρει ο λογαριασμος..

Εγώ μπαίνω από πάρα πολλες διαφορετικές ips και ποτέ δεν είχα θέμα.

Μιλας για ταυτοχρονο downloading?

Σε εμενα ετυχε να κατεβαζω απο 2 διαφορετικες Ip και την επομενη μου εστειλαν email προειδοποιησης για κλεισιμο λογαριασμου την επομενη φορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εκει που ειχα καπου 11GB και κατεβαζα κανω ενα refresh να δω ποσο εμεινε και βλεπω Traffic left: 17 458 MB (+0 GB)

Τι να πω κι εγώ που μπήκα στο λογαριασμο και βλεπω το κουφο Traffic left:24 333 MB:lol::lol::lol::lol:
Υπογραφή....

sorry το διαβασα γρηγορα.

αν ειναι ετσι τοτε οχι δεν υπαρχει προβλημα

δλδ μπορω να το μοιραστω με πολλους αλλους το ac?

Οσοι πιο πολυ εχουν το ιδιο account τοσο πιο πιθανο ειναι να το κλεισουν λογω των πολλων ip που θα φαινονται(ειδικα να κατεβασουν κατα λαθος δυο ατομα μαζι)

Οσοι πιο πολυ εχουν το ιδιο account τοσο πιο πιθανο ειναι να το κλεισουν λογω των πολλων ip που θα φαινονται(ειδικα να κατεβασουν κατα λαθος δυο ατομα μαζι)

Κοιτα αν δε κατεβαζουν ταυτοχρονα δε νομιζω να του πουν τιποτα.

Πιο πολυ κοιτανε το ταυτοχρονο που σημαινει σιγουρα και μοιρασμα του account

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοιτα αν δε κατεβαζουν ταυτοχρονα δε νομιζω να του πουν τιποτα.

Πιο πολυ κοιτανε το ταυτοχρονο που σημαινει σιγουρα και μοιρασμα του account

δεν το καταλαβαίνω αυτό...

πχ το έχω αγοράσει εγώ και ένας ξαδερφός μου για να μην περιμένουμε τα όρια κλπ

δηλαδή πρέπει να χωριστεί η οικογένια στα 2 (τρόπος του λέγειν:p) για να μην μας το κλείσουν;

ήμαρτον ρε παιδιά...

:cool:

Για το rapidshare ο λογαριασμος θεωρειται αυστηρα προσωπικος και δεν μπορεις να τον μοιραζεσαι. Τωρα αν δεν κατεβαζετε ταυτοχρονα δεν εχεις προβλημα.

Σε αντιθετη περιπτωση το πολυ πολυ να σου στειλουν προειδοποιητικο email (οπως ειχαν κανει σε μενα που ετυχε να κατεβαζω μια φορα ταυτοχρονα) οτι θα στον κλεισουν .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περίπου εδώ και 4 χρόνια μοιράζομαι τον λογαριασμό μου με τον αδερφό μου και την μικρή αδερφή της γυναίκας μου χωρίς κανένα πρόβλημα. :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Τι να πω κι εγώ που μπήκα στο λογαριασμο και βλεπω το κουφο Traffic left:24 333 MB:lol::lol::lol::lol:

Πρέπει να έχει αλλάξει και πάλι το ανώτατο όριο Traffic share. Εμένα έφτασε μέγιστο 25GB. Και όχι μόνο αυτό. Χθες κατέβασα κάμποσα GB και είχα φτάσει λίγο πάνω από τα 20GB. Κι ενώ κανονικά θα έπρεπε να μου προσθέσει κανονικά 2,66GB και να μου δείχνει κοντά στα 23GB, μου δείχνει και πάλι 25GB. Μήπως αυξήθηκε και το ημερήσιο όριο; :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πρέπει να έχει αλλάξει και πάλι το ανώτατο όριο Traffic share. Εμένα έφτασε μέγιστο 25GB. Και όχι μόνο αυτό. Χθες κατέβασα κάμποσα GB και είχα φτάσει λίγο πάνω από τα 20GB. Κι ενώ κανονικά θα έπρεπε να μου προσθέσει κανονικά 2,66GB και να μου δείχνει κοντά στα 23GB, μου δείχνει και πάλι 25GB. Μήπως αυξήθηκε και το ημερήσιο όριο; :what:

Ναι λογικα αλλαξε χωρις να εχουν βγαλει επισημα ανακοινωση στο News για το αν ειναι πιλοτικο ή μονιμη η ευχαριστη αυτη αλλαγη.

Εκανα αρκετα DL την Κυριακη και login on monday και το παρατηρησα και εγω αυτο :):)

Οσο για το premium τα εχουμε ξαναναφερει.

Ο λογαριασμος αλλα και οι κωδικοι ειναι προσωπικος για την εταιρεια RapidShare AG και καλο θα ηταν να μην γινεται ταυτοχρονη χρηση του απο 2 και πλεον χρηστες αλλα απο 1 και μοναδικο χρηστη. Εξαλλου το μηνιαιο ποσο για premium δεν ειναι τραγικο ειδικα αν επιλεξετε το ετησιο αφου ενα 70-80% των uploads που βρισκονται στο διαδικτυο ανεβαινουν στο rapid.

Όντως συμφέρει πολύ το premium account, ακόμα και χωρίς paypal. Εγώ ανανέωσα την προηγούμενη βδομάδα. Χρησιμοποιώ paysafecard. Μπορεί να είναι αρκετά πιο πάνω η χρέωση αλλά το προτιμώ. Έβαλα εξάμηνη. Μια χαρά, ιδίως τώρα με την αύξηση του Traffic. Αποθηκευτικό χώρο να έχουμε μόνο να κατεβάζουμε. :D
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και επισημα πλεον... ;)

More traffic for our Premium customers

April 29, 2009

In addition to the Premium HappyHours, RapidShare is glad to announce another good news for Premium customers.

Our latest upgrade enables us to permanently raise the traffic credit to 5 GB per day. Up to 25 GB of traffic can be collected.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καιρός ήταν...Αρκει βέβαια να μην το πάρουν πισω σε κανένα μήνα και αρχισουν παλι τα παλιά ανανεώνουμε το συστημα μας κτλ κτλ
Υπογραφή....

Μπα δεν το νομιζω αφου το λεει κιολας permanently . Σοβαρη εταιρια ειναι δεν κανει τετοια.. οχι σαν καποιες αλλες ονοματα δεν λεμε.. :p
[sIGPIC][/sIGPIC]