Giorgos007 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Καλησπερα.Εχω λογαριασμο,Premium account στο Rapidshare.Mηπως υπαρχει καποιος οδηγος που να μας εξηγει πως ανεβαζουμε αρχεια,πως τα μοιραζομαστε μετα με φιλους κ.λ.π.Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 apo internet cafe ginete na kano aposindesi?px apo ta interspot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 apo internet cafe ginete na kano aposindesi?px apo ta interspot? Όχι, μπορείς όμως να αλλάξεις υπολογιστή (αν το κάνεις πάνω από μία φορά θα σπάσεις τα νεύρα του υπαλλήλου, αυτό είναι βέβαιο :lol: ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Όχι, μπορείς όμως να αλλάξεις υπολογιστή (αν το κάνεις πάνω από μία φορά θα σπάσεις τα νεύρα του υπαλλήλου, αυτό είναι βέβαιο :lol: ). Υπάρχει και η περίπτωση να σε βάλει ο υπάλληλος σε PC που πριν καθόταν άλλος που επίσης κατέβαζε από rapidshare και ζήτησε αλλαγή. Σε αυτήν την περίπτωση πρώτα θα σπάσουν τα νεύρα του πελάτη. :lol: Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Υπάρχει και η περίπτωση να σε βάλει ο υπάλληλος σε PC που πριν καθόταν άλλος που επίσης κατέβαζε από rapidshare και ζήτησε αλλαγή. Σε αυτήν την περίπτωση πρώτα θα σπάσουν τα νεύρα του πελάτη. :lol: to exo pathei afto giafto rotao an ginete aposindesi apo net cafe.kai perimena kai perisoteri ora apo afti pou eprepe na perimeno ston proto ipologisti.ase,ase... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 http://www.freerapidaccount.com/free/ Έχει φρρρρρρρρρρρρρρι accounts :D Τρέξτε Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 to exo pathei afto giafto rotao an ginete aposindesi apo net cafe.kai perimena kai perisoteri ora apo afti pou eprepe na perimeno ston proto ipologisti.ase,ase... Εξαρταται απο το πως δινει διευθυνσεις ο εξοπλισμος του Internet Cafe. Συνηθως τα μεγαλα internet cafes (αλυσιδες) εχουν στατικες διευθυνσεις απο τον ISP που συνεργαζονται. Ακομη και στατικες να μην εχουν, δεν μπορεις να εχεις προσβαση στα ρουτερ τους για να κανεις επανεκκινηση και να παρεις αλλη IP οποτε μονο με πριμιουμ σωνεσαι! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 http://www.freerapidaccount.com/ Έχει φρρρρρρρρρρρρρρι accounts :D Τρέξτε Για να στη σπασω θα βγαλω τον referral code απο το url πριν κανω signup. Πονηρουλη! :rolleyes: :happy::p Λοιπον παιδια εγω δεχομαι να τον εχουμε συνεταιρικα τον λογαριασμο μιας και ο πριμιουμ ληγει τελος του μηνα. :cool: Τα λεφτα τους τα βγαζουν οι τυποι! Για να σου δωσουν account περα απο τους 5/12 referrals, πρεπει να παρεις μερος σε μια ερευνα της Nielsen/NetRatings που απαιτει να κατεβασεις και να εγκαταστησεις software που κανει monitoring τη δραστηριοτητα σου στο internet! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Για να στη σπασω θα βγαλω τον referral code απο το url πριν κανω signup. Πονηρουλη! :rolleyes: :happy::p Λοιπον παιδια εγω δεχομαι να τον εχουμε συνεταιρικα τον λογαριασμο μιας και ο πριμιουμ ληγει τελος του μηνα. :cool: Τα λεφτα τους τα βγαζουν οι τυποι! Για να σου δωσουν account περα απο τους 5/12 referrals, πρεπει να παρεις μερος σε μια ερευνα της Nielsen/NetRatings που απαιτει να κατεβασεις και να εγκαταστησεις software που κανει monitoring τη δραστηριοτητα σου στο internet! Ναι ναι, βγάλτο. Βγάλτο και απο το quote σου, εγώ το έβγαλα ήδη. Το link το πήρα απο άλλο forum και δεν πρόσεξα ότι είχε referral code. Δεν κάνω πλάκα, δεν κατεβάζω απο rapidshare, ούτε καν dsl δεν έχω.. Συγνώμη κιόλας... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Ναι ναι, βγάλτο. Βγάλτο και απο το quote σου, εγώ το έβγαλα ήδη. Το link το πήρα απο άλλο forum και δεν πρόσεξα ότι είχε referral code. Δεν κάνω πλάκα, δεν κατεβάζω απο rapidshare, ούτε καν dsl δεν έχω.. Συγνώμη κιόλας... ΟΚ, δεν πειραζει! :) Ελπιζω να μην πηγε κανενας και γραφτηκε! Εντωμεταξυ για την ερευνα που θελουν να ολοκληρωσεις δεν λενε πολλα παρα μονο αφου κανεις registration. Παλι καλα που κυκλοφορουν username και passes "ελευθερα" στο net και δεν γραφτηκα να με σπαζουν με τους σπονσορες τους και τα mail τους! :) Αν καποιος εχει το κουραγιο και δοκιμασει να μας πει αν του δωσαν λογαριασμο ή ακομα περιμενει! :ninja: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 http://www.rapidsharefree.com/ auto edo ti einai?? grafei oti sou deinoun ena free account gia rapidshare.com h .de Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν ξέρει πώς δουλεύει το RapGet. Του έβαλα μερικά λίνκ αλλα απο το πρωί εχει κατεβάσει μόνο 2 τής τάξεως των 50 ΜΒ το καθένα!! Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κατεβάζει πιό γρήγορα?? Να του βάζω ας πούμε 20 λίνκ και να κατεβάζει συνέχεια!! Γίνεται?? Επίσης πώς "ανοίγω" λογαριασμό?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Ρίξτε μια ματιά και στο insomnia. Εχει βγεί ένα καλό προγραμμα για σε non-premium χρήστες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν ξέρει πώς δουλεύει το RapGet. Του έβαλα μερικά λίνκ αλλα απο το πρωί εχει κατεβάσει μόνο 2 τής τάξεως των 50 ΜΒ το καθένα!! Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κατεβάζει πιό γρήγορα?? Να του βάζω ας πούμε 20 λίνκ και να κατεβάζει συνέχεια!! Γίνεται?? Επίσης πώς "ανοίγω" λογαριασμό?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! θα σου τα κατεβάσει το ένα μετά το άλλο αν έχεις λογαριασμό... Τώρα κατεβάζει ένα κομμάτι κάθε 1 ώρα. Για να κάνεις λογαριασμό πας εδώ και διαλέγεις ποιο πακετάκι θες. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Είμαι premium member στο Rapidshare και θέλω να ρωτήσω το εξής. Ενώ κάθε φορά που έμπαινα είτε από το σπίτι είτε από τη δουλειά μου ζήταγε τους κωδικούς τώρα κάθε φορά που βάζω ένα Link για να κατεβάζω με πάει κατευθείαν. Μάλλον και στα δυο pc είχα ξεχάσει να κάνω log out...Πως μπορώ να το αλλάξω και να το επαναφέρω όπως ήταν πριν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Είμαι premium member στο Rapidshare και θέλω να ρωτήσω το εξής. Ενώ κάθε φορά που έμπαινα είτε από το σπίτι είτε από τη δουλειά μου ζήταγε τους κωδικούς τώρα κάθε φορά που βάζω ένα Link για να κατεβάζω με πάει κατευθείαν. Μάλλον και στα δυο pc είχα ξεχάσει να κάνω log out...Πως μπορώ να το αλλάξω και να το επαναφέρω όπως ήταν πριν? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κάπου εκεί πάνω έχει και την επιλογή για logout,αλλιώς κάνεις διαγραφή των cookies και είσαι οκ. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Κάπου εκεί πάνω έχει και την επιλογή για logout,αλλιώς κάνεις διαγραφή των cookies και είσαι οκ.[/quote Μπορείς να μου πεις πως να κάνω διαγραφεί των cookies γιατί είμαι και ψιλοάσχετος? Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. OK το βρήκα. Σε ευαχριστώ πάρα πολύ. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Κάπου εκεί πάνω έχει και την επιλογή για logout,αλλιώς κάνεις διαγραφή των cookies και είσαι οκ.[/quote Μπορείς να μου πεις πως να κάνω διαγραφεί των cookies γιατί είμαι και ψιλοάσχετος? Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. Edit: ok να σαι καλά;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pr_mp Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Ρίξτε μια ματιά και στο insomnia. Εχει βγεί ένα καλό προγραμμα για σε non-premium χρήστες ;) Μήπως μπορείς να μας δώσεις το link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Τώρα χρειάζομαι πολύ την βοήθειά σας. Το πρόβλημα που περιέγραψα πιο πάνω το έλυσα κάνοντας διαγραφή των cookies όπως με συμβούλεψε άλλος φίλος και τώρα βάζοντάς του username και password μου βγάζει οτι το username αναγνωρίστηκε αλλά το password είναι λάθος. Εννοείτε οτι τα βάζω σωστά μιας και τα έχω κρατήσει σε notepad και τα βλέπω από εκεί. Στα faq του Rapidshare το μόνο που γράφει για μια τέτοια περίπτωση είναι να δεις αν στο σύστημά σου έχεις enable τα cookies κάτι που έχω κάνει δηλαδή. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ; Σας ευχαριστώ πολύ για μια ακόμη φορά. Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Και εμένα είχε γίνει αυτό, πήγαινε στο Premium Zone > Forgot your password? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Και εμένα είχε γίνει αυτό, πήγαινε στο Premium Zone > Forgot your password? Ναι το έκανα αυτό, μου ήρθε με e-mail ο κωδικός μου και είναι ο ίδιος. Μπήκα και δουλεύει μια χαρά...Περίεργα πράγματα... Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlady Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 free rsh me altectelecom sindesi Katevazeis ena arxeio,den perimeneis,kaneis aposindesi kai allazeis ton arithmo kliseis. apo 8,35,0 se p8,35 enallax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szion Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Για αναζήτηση αρχείων στο rapidshare μπορείτε να δοκιμάσετε το http://www.filesearch.gr Παράθεση RapidShare Search Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros6600 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Υπαρχει καποιος αποτελεσματικος downloader για speedyshare,mediafire k 4shared? O us downloader κατεβαζει speedyshare αλλα για καποιον λογο δεν το αποθηκευει:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts