filiatrinos Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 γεια..θελω να κανω μια συνδρομη στο rapidshare..εχω γραψει το e-mail μου κλπ...τα χρηματα σε ποια τραπεζα πρεπει να τα καταθεσω? (αθηνα μενω) και επισης μετα πρεπει αν στειλω e-mail κλπ αν ξερει κανενας ας μου πει..δε ξερω καλα αγγλικα για να καταλαβω τελειως τισ οδηγιες του site..(μονο τις τραπεζες credit suisse kai zuerich λεει το rapidshare ομως δε νομιζω να εχουμε τετιες τραπεζες στη χωρα μας) thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 @filiatrinos: Πιστωτική κάρτα δεν έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 @filiatrinos: Πιστωτική κάρτα δεν έχεις; Basika kai gw dn exw credit card kai xreiazomai ena rapid acc kai dn kserw pos na kanw:(Vlepete eimai 17 etwn:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 @filiatrinos & @Scottas: Στη σελίδα 19 αυτού του thread πάνω-πάνω, έχω δώσει πλήρεις οδηγίες απαντώντας σε αντίστοιχη ερώτηση, για το πως μπορεί κανείς να κάνει αυτό το πράγμα με ασφάλεια - ακόμα και αν είναι κάτω από 18. ;) Update για τις χρεώσεις της Αττικής: Από €30 - €200 είναι €3 την πρώτη φορά & €1 η κάθε επαναφόρτιση, από €201 - €599 είναι €5 & €2 αντίστοιχα και τέλος από €600 - €3000 είναι €9 & €4 αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filiatrinos Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 οκ εγω εβγαλα στη τραπεζα αττικης την gift card..αυριο που θα ενεργοποιηθει θα κανω την συνδρομη...στο rapidshare!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igetis Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 paidia na rwthsw,poios kserei kana site pou na exei link gia na katevazw apo rapid?gia ksena endiaferomai pio polu,,egw kserw mono to ellinadiko!thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 έχεις pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Παιδια θέλω να κάνω μια συνδρομή στο rapidshare,αλλα δεν θέλω να μπλέκω με πιστωτικες κτλ. Θελω κατι πολυ απλο,γρήγορο και ασφαλές. Μπορειτε να μου προτεινετε κάτι? τραπεζα,κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Παιδια θέλω να κάνω μια συνδρομή στο rapidshare,αλλα δεν θέλω να μπλέκω με πιστωτικες κτλ. Θελω κατι πολυ απλο,γρήγορο και ασφαλές. Μπορειτε να μου προτεινετε κάτι? τραπεζα,κτλ.Ρίξε μια ματιά εδώ :) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Μπορείς να βγάλεις χρεωστική giftcard από την Τράπεζα Αττικής (από €30 και μέχρι 2 με 3 χιλιάρικα), η οποία είναι πενταετούς διάρκειας. Την πρώτη φορά θα πληρώσεις €3 προμήθεια, αλλά μετά υπάρχουν 3 κλίμακες στην προμήθεια ανάλογα με το ποσό της επαναφόρτισης. Το καλό είναι ότι αυτό το προϊόν φτιάχτηκε και για παιδιά (δώρα κλπ), οπότε στην αίτηση μπορείς να βάλεις στοιχεία του πατέρα σου όπου αυτά ζητηθούν. Μετά μπορείς να φτιάξεις λογαριασμό στο paypal βάζοντας στην κάρτα τα στοιχεία σου και να πληρώσεις χαλαρά & άνετα το rapidshare. Παίζει το σύστημα κανονικά - το λέω γιατί μόλις πριν μια βδομάδα ξεχρέωσα τις πιστωτικές και έβγαλα giftcard (σε συμβουλεύω να μην μπλέξεις ποτέ με αυτές και να μην υποκύψεις στα τηλέφωνα που μας έχουν ζαλίσει όλους τον έρωτα). Πρέπει να πηγαίνεις στο κατάστημα κάθε φορά, αλλά έτσι έχεις απόλυτο έλεγχο στα λεφτά & στα έξοδά σου. Πες στον πατέρα σου ότι πρόκειται για την καλύτερη περίπτωση για ελεγχόμενες on-line αγορές. Και κάτι τελευταίο αν το κάνεις όλο αυτό - πρώτα να πάρεις την κάρτα στα χέρια σου και μετά να ανοίξεις λογαριασμό στο paypal. Αυτό γιατί έρχεται pre-defined το επώνυμό σου στην κάρτα αυτόματα από τη μηχανογράφηση της εταιρείας με την οποία συνεργάζεται η Αττικής και δεν αλλάζει παρά μόνο αν κάνεις αίτηση για ακύρωση της κάρτας. Άρα, αν έχεις μπει πρώτα στο paypal και έχεις φτιάξει ένα account με το όνομά σου σε λατινικούς χαρακτήρες - στο περίπου πάντα - αυτό πολύ πιθανόν να μη συμφωνεί με αυτό της κάρτας. Μικρό το κακό θα πεις, μόνο που το επώνυμο στο paypal δεν αλλάζει - είναι αυτό που λέμε εμείς οι Πληροφορικάριοι (sic!!!) - το πεδίο READ ONLY. Προφανώς έχω πάθει γι' αυτό κι έχω μάθει - tutorial και γι' άλλα υποψήφια θύματα της παραπάνω διαδικασίας. Οντως πολύ καλό,θα το κάνω,θα παω σε ενα κατάστημα και θα βγάλω. ok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. June 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2007 Από το http://www.atticabank.gr/index.asp?a_id=311 Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικώς στο 210- 3667299 ή στο 801-11-00008, e-mail: credit@atticabank.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Παιδια καλημερα!!! Επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει αν γινεται να ανοιξω ενα λογαριασμο με ενα φιλο μου και να ον χρησιμοποιουμε ταυτοχρονα;; Υπαρχει κυνδινος για μπλοκαρισμα απο την εταιρεια;; Αν διαβασα καλα μονο τα 25ΓΒ ειναι ενα οριο που υπαρχει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Παιδια καλημερα!!! Επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω ολες τις σελιδες, μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει αν γινεται να ανοιξω ενα λογαριασμο με ενα φιλο μου και να ον χρησιμοποιουμε ταυτοχρονα;; Υπαρχει κυνδινος για μπλοκαρισμα απο την εταιρεια;; Αν διαβασα καλα μονο τα 25ΓΒ ειναι ενα οριο που υπαρχει... Μπορείς να το μοιραστείς με τον φίλο σου, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Όπως αναφέρεις και εσύ, αυτό που θα προσέχετε είναι το όριο που είναι στα 25gb. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 ginete na katevaso sinexeia apo to rapidshare,xoris na eimai "melos"? giati mou vgazei sinexeia na perimeno 2-3 ores. thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Ο μόνος τρόπος να μην περιμένεις, είναι με αποσύνδεση και επανασύνδεση. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Ο μόνος τρόπος να μην περιμένεις, είναι με αποσύνδεση και επανασύνδεση.[/QUOτ Τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Τι εννοείς? Na allazeis IP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 kano aposindesi kai meta epanasindesi k den ginete tpt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Tα έχουμε πει πολλές φορές αυτά. Δεν είναι απαραίτητο ότι με μια αποσύνδεση θα αλλάξει η ip. Είναι κάτι που εξαρτάται από τον provider και όχι από τον συνδρομητή. Επομένως δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά. Αν χρησιμοποιείτε τόσο πολύ το rapidshare, αγοράστε ένα account, δεν είναι ακριβό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 kano aposindesi kai meta epanasindesi k den ginete tpt. Κανε αποσυνδεση και περιμενε κανα λεπτο, και μετα ξανακανε συνδεση..... Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 kano aposindesi kai meta epanasindesi k den ginete tpt. Με off-on το modem θα πρεπει να περιμενεις περιπου 8 λεπτα μεχρι να κατση η νεα IP.Με επανεκκινηση του pc ο χρονος μειωνεται στα 3 λεπτα περιπου,αλλα εκει πλεον να ξερεις οτι ισως και να ρισκαρεις το τροφοδοτικο σου λογω των συνεχων επανεκκινησεων. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Μαλλον η προσφορα εληξε ετσι παιδια? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Παιδιά θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει πως δουλεύει το FlashGet για το Rapidshare; Κοίταξα και τα προήγούμενα posts αλλά δεν έβγαλα άκρη. Πρέπει να κάνω και κάποιες ρυθμίσεις στο Rapid; Ευχαριστώ πολύ. Ok βρήκα την άκρη μάλλον. Aν έχω κάποιο πρόβλημα θα ξαναενοχλήσω... Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costastsak Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Και όμως όποιος βιάζετε σκοντάφτει τελικά. Ενώ έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο FlashGet και στο Rapid έβαλα να τα κατεβάζει όλα, ξεκίνησα να κατεβάζω από το FlashGet. Έδειχνε οτι κατέβαζε κανονικά με κανονικές ταχύτητες, αλλά αυτά που μου κατέβασε είναι αρχεία explorer και με το που τα ανοίγω με πάνε σε σελίδα του RapidShare. Mπορεί να με βοηθήσει κάποιος και να μου πει τι φταίει; Παράθεση I LOVE MY BABIES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffseriespower Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Και εγώ το ίδιο έπαθα με το flashget και το getright και έβαλα rapget και δουλεύει μια χαρά! Για την ακρίβεια πρέπει στο rapget να πας στις ρυθμίσεις και να βάλεις τα στοιχεία του premium account σου την πρώτη φορά που θα το ανοίξεις και έπειτα θα σου τα κατεβάζει κανονικά. Παράθεση ==>www.wiinews.gr<== The best GREEK wii blog [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts