PCMan Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ρε παιδια μηπως υπαρχει κανα κολπακι για μας τους non-premium να κατεβαζουμε συνεχομενα χωρις να περιμενουμε 50+ λεπτα για καθε αρχειο; Να κάνεις restart το router σου. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Πω πω η πιο απλη λυση και ουτε καν το σκεφτηκα! Ευχαριστω και καλη χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Από τις 01:00 έως 01:59 ώρα Ελλάδας το rapidshare σας δίνει την δυνατότητα να μετατρέψετε 1000 από τους πόντους σας σε 10.000 επεκτείνοντας έτσι το account σας κατά ένα μήνα. Today we have installed a new logo on our website. We hope you like it. Furthermore we will offer something very nice for the attentive user at New Year's Eve. On 1.1.2007 at 00:00 sharp central european time (CET) you will be able to convert 1000 of your premium points instead of 10000 points. This means you can extend your account for a month by spending only 1000 points. You can also create a new account for only 1000 points. This special offer is only valid for exactly one hour, so from 00:00 to 00:59 am. We wish you all the best and a happy new year! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Καλή πληροφορία! Μόλις έκανα extend το account μου από τον Μάρτιο που κανονικά έληγε...στον Ιούλιο. Και φανταστείτε οτι έχω πληρώσει μόνο 17 ευρώ!!! :up: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik92 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Παιδιά σας παρακαλώ βοηθηστε με!:help: Σκοπεύω να δημιουργίσω έναν λογαριασμό στο rapidshare.com α)μπορείτε να μου πείτε μέσω τραπεζικού λογαριασμού πώς γίνεται? β) Ξέρω οτι το .de είναι άλλη εταιρία αλλά μήπως θα υπήρχε κάποιος τρόπος με τα στοιχεία το com να κατεβάζω από το de? :what: Eυχαριστώ . Please απαντήστε μου. Ή Μήπως να εφαρμόσω το κόλπο με το restart του MODEM? Και να μην γραφτώ σε κανένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Κάποιοι δεν μπορούν να γραφτούν για κάποιους λόγους.. Αν το έχεις ανάγκη γράψου, αλλιώς ξέρεις Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Για τους Free χρηστες (οπως και εγω),μια καλη περιπτωση ειναι το να συνδυασουμε ταυτοχρονο κατεβασμα διαφορετικων αρχειων τα οποια ειναι αποθηκευμενα σε διαφορετικα sites (bandongo,magaupload,sendspace,filefactory etc.) Σε χρονικα διαστηματα που ειμαστε στο pc και ασχολουμαστε και με κατι αλλο,κατεβαζουμε απο rapid κανοντας χρηση την μεθοδο της επανεκκινησης του μοντεμ και το βραδυ που παμε για υπνο κατεβαζουμε ταυτοχρονα απο διαφορετικα sites.Η ταχυτητα θα μοιραστει αναλογα και ετσι στον πρωινο καφε θα ειναι ετοιμα. Αν με ρωτησει κανεις σας,ποσα τετοια αρχεια διαφορετικων sites μπορει να βρει,θα ελεγα,εξαρταται τι θελει να κατεβασει,μια και το 99% ανεβαζει στο rapid:(.Και αυτο γιατι αυτο διαδωθηκε απο στομα σε στομα και mail σε mail. Και φυσικα "ο,τι προλαβεις" μια και ολα τα sites δεν εχουν τον ιδιο χρονο αποθηκευσης.Αλλο 7 μερες,αλλο 30,αλλο 45 εφ`οσον δεν υπαρξει καποιος ενδιαφερομενος για καποιο αρχειο. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Αν με ρωτησει κανεις σας,ποσα τετοια αρχεια διαφορετικων sites μπορει να βρει,θα ελεγα,εξαρταται τι θελει να κατεβασει,μια και το 99% ανεβαζει στο rapid:(.Και αυτο γιατι αυτο διαδωθηκε απο στομα σε στομα και mail σε mail. Και φυσικα "ο,τι προλαβεις" μια και ολα τα sites δεν εχουν τον ιδιο χρονο αποθηκευσης.Αλλο 7 μερες,αλλο 30,αλλο 45 εφ`οσον δεν υπαρξει καποιος ενδιαφερομενος για καποιο αρχειο. Το Rapidshare πιστευω οτι ειναι το πιο ποιοτικο απο αποψη Bandwidth, διαθεσιμοτητας και σταθεροτητας. Γι αυτο και προτιμαται. Τα ποσα που ζηταει η εταιρια ειναι πολυ λογικα αλλα απο τη στιγμη που υπαρχουν εμποδιζουν καθε κακοβουλη χρηση και καταχρηση που γινεται και αυτο ειναι καλο για καποιον που θελει με λιγα ευρω να απολαμβανει ποιοτικες υπηρεσιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 'Eχω ένα Premium Λογαριασμό στο rapidshare.com... Αλλά δε μπορώ να κατεβάσω premium από το rapidshare.de.. Eίναι φυσιολογικό αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ναι επειδη αλλο site ειναι το rapidshare.com και αλλο το .de . Αν θες premium και στο .de αναγκαστικα πρεπει να κανεις συνδομη και σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazos Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ναι επειδη αλλο site ειναι το rapidshare.com και αλλο το .de . Αν θες premium και στο .de αναγκαστικα πρεπει να κανεις συνδομη και σε αυτο. Δεν ισχυει αυτο που ισχυε πριν λιγο καιρο, που αν εκανες στο.de λογαριασμο εκανες τζαμπε και στο.com? Να ξερω γιατι εληξε η συνδρομη μου και πρεπει να ανανεωσω :O Και κατι αλλο, υπαρχει κανενα προγραμματακι που, αν δεν εισαι μελος, να βαζεις μια λιστα και να κατεβαζει, εστω και περιμενοντας 80 λεπτα το ενα απο το αλλο download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Iσχυε οταν πρωτοβγηκε το .com να μπορεις να γραφτεις δωρεαν απο το de με τον ιδιο λογαριασμο, αλλα ηταν προσοφρα, δεν ισχυει πια... Για να τα βαζεις σε μια λιστα και να κατεβαινουν μονα τους, δοκιμασε το Rapget. Δυστυχως δουλευει μονο με το .de τωρα, μπορει σε καποια αναβαθμιση να μπορει να διαβασει και τον κωδικο που ζηταει το .com. Για να δουλεψει πρεπει να εγκαταστησεις και το SSL libraries που εχει στην ιδια σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 και με getright μια χαρα κατεβαζω με premium !:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 εγω παλι με το flashget εχω βρει την υγεια μου..τελειο προγραμμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 paidia to rapidshared.org giati de douleuei?? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 paidia to rapidshared.org giati de douleuei?? Εμενα παντως μου δουλευει !!! :) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 παιδια καλημερα το rapidshare δεν δουλευει με το getright ειναι ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Γενικά οι download managers λειτουργούν όταν έχεις premium account. Διάβασε όμως και τις προηγούμενες σελίδες, όπου έχει αναφερθεί το rapget. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konosbak Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 και με getright μια χαρα κατεβαζω με premium !:rolleyes: τι ρυθμισεισ εχεισ βαλει για να κατεβαζεισ? μπορεισ να μου πεισ αναλυτικα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Δοκιμασε καποιος τελευταια να ανεβασει αρχεια στο rapidshare.com ? Μου βγαζει σφαλμα μολις πατησω το upload! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Δοκιμασε καποιος τελευταια να ανεβασει αρχεια στο rapidshare.com ? Μου βγαζει σφαλμα μολις πατησω το upload! Εμνενα μια χαρα τα ανεβαζει. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Σε premium account μπορω να κατεβαζω ταυτοχρονα απο 2 IP (2 συνδεσεις?):confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 ναι φιλε μου...μονο μην κατεβαζετε πολλα γιγα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 ναι φιλε μου...μονο μην κατεβαζετε πολλα γιγα!! Οταν κατεβαζω παραλληλα να μην κατεβαζω πολλα? Αν κατεβαζω απο μια IP δεν υπαρχει περιορισμος ετσι? Ειναι απεριοριστος ο λογαριασμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Οταν κατεβαζω παραλληλα να μην κατεβαζω πολλα? Αν κατεβαζω απο μια IP δεν υπαρχει περιορισμος ετσι? Ειναι απεριοριστος ο λογαριασμος? Απ' όπου και αν κατεβάζεις ο λογαριασμός είναι ένας.Δεν υπάρχει καμμία διαφορά.Μη φοβάσαι, οι περιορισμοί είναι αρκετά ελαστικοί. Εάν κατεβάσεις 20 γίγα τις πρώτες 3 μέρες θα σε περιορίσει αργότερα σε μάξιμουμ 5 γίγα τη μέρα.Με τις συνδέσεις στην Ελλάδα λίγο δύσκολο να ξεπεράσεις το όριο.Και τι να κατεβάζεις άλλωστε συνέχεια; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts