angixa Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Gia spasto ligo kalitera .. Den akous katholou hxous h milas giatous hxous twn speedcameras episis ti mhxanaki exeis kai se poion fakelo (dwse olo to path) exeis ta speex files pou den sou paizoun? Κανένα ήχο. Το μηχανάκι είναι QTEK 2020i. Κάποιες φορές έπαιξε. Προσθέτοντας στον ίδιο φάκελο με τα speex τα wav έχω ήχο από τα wav αλλά χωρίς να παίζουν οι ήχοι των speedcameras. Το path είναι αυτό που πρέπει ..\destinatorapps\destinator\voice\greek :) Μάλλον λύθηκε το πρόβλημα. Έκανα αντιγραφή του sound.dll στο φάκελο των Windows και δουλεύει. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neos11 Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Χαχαχα ΚΑΛΟΟΟΟ! Μια απορία νέος! Γιατί ειδικά στο αριστερά; Πάντως εχει λιγο χρωμα η φωνη της αν ηταν και λιγο νεωτερη θα εσκιζε! :D :lol: Δε ξέρω φίλε μου, αλλά μ' έχω πιάσει να στρίβω αριστερά για να την ακούσω :lol: :lol: Θα ήθελα να ξέρω αν συμβαίνει και σ' άλλους, αλλιώς θα πρέπει να το κοιτάξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 H αληθεια ειναι πως και στο ΡΝ στην πραγματικοτητα υπολογιζει τον εκτιμωμενο χρονο διαδρομης-οπως ανεφερε και ο katsj- απο τα ορια ταχυτητας για τους επαρχιακους-εθνικους δρομους, ενω για τις πολεις προσθετει και μια εκτιμηση με μια μεση κινηση, χωρις ομως να διαφοροποιειται αυτη η εκτιμηση απο την ταχυτητα με την οποια κινεισαι. Αρα και το ΡΝ και το 6 λειτουργουν με τον ιδιο ακριβως τροπο! Σε ποιο μενού τα εχει αυτα ρε παιδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Σε ποιο μενού τα εχει αυτα ρε παιδια? Στην κεντρικη οθονη( απεικονιση χαρτη δηλαδη) αναγραφεται η εκτιμωμενη διαρκεια ταξιδιου και η ωρα αφιξης στον δηλωθεντα προορισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 καπου ειδα οτι θα ειναι δωρεαν η αναβαθμηση PN σε 6 ,ισχυει¨? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 καπου ειδα οτι θα ειναι δωρεαν η αναβαθμηση PN σε 6 ,ισχυει¨? Το D6 κατα τα λεγομενα της NGI που το διανεμει για την Ελλαδα θα δοθει δωρεαν στους κατοχους Destinator PN με χαρτες Q4 2005. Περισσοτερα θα βρεις στο site της NGI καθως και στο σχετικο thread στο forum τους. Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Δε ξέρω φίλε μου, αλλά μ' έχω πιάσει να στρίβω αριστερά για να την ακούσω :lol: :lol: Θα ήθελα να ξέρω αν συμβαίνει και σ' άλλους, αλλιώς θα πρέπει να το κοιτάξω.. Εγώ που την άλλαξα με την παλιά φωνή και τώρα μου έχει λείψει τι να πω! Με την ευκαιρία έχετε παρατηρήσει ένα λάθος στην φωνή που κάνει όταν είναι να σου πει να στρίψεις κάπου και μετά να ξαναστρίψεις; Έχει βρει κανείς καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Εγώ που την άλλαξα με την παλιά φωνή και τώρα μου έχει λείψει τι να πω! Με την ευκαιρία έχετε παρατηρήσει ένα λάθος στην φωνή που κάνει όταν είναι να σου πει να στρίψεις κάπου και μετά να ξαναστρίψεις; Έχει βρει κανείς καμιά λύση; Στην Αγγλία όταν σπούδαζα υπολογιστές και θέλαν να κοροϊδέψουν τους Γάλλους προγραμματιστές λέγανε ότι οι Γάλλοι το Debugging το κάνουν live ακόμα και στα τρένα τους. Ηταν η περιοδος που αλλαξαν την διαχειριση της δρομολόγησης των τρενων τους σε ηλεκτρονικη και λογω των πολλων λαθων ειχανε τρελλαθει στα δυστηχηματα με το TGV.:lol: Στο destinator που ειναι και λιγοτερης σημασιας δεν θα καναν λαθη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Στην Αγγλία όταν σπούδαζα υπολογιστές και θέλαν να κοροϊδέψουν τους Γάλλους προγραμματιστές λέγανε ότι οι Γάλλοι το Debugging το κάνουν live ακόμα και στα τρένα τους. Ηταν η περιοδος που αλλαξαν την διαχειριση της δρομολόγησης των τρενων τους σε ηλεκτρονικη και λογω των πολλων λαθων ειχανε τρελλαθει στα δυστηχηματα με το TGV.:lol: Στο destinator που ειναι και λιγοτερης σημασιας δεν θα καναν λαθη; Για το humor των Άγγλων ας μην το σχολιάσω καλύτερα... :X Θα σε παρακαλέσω μόνο να αλλάξεις την υπογραφή σου διότι δεν ισχύει. :rolleyes: Εδώ και ένα μήνα παρακαλάω για το avatar του Eten G500 και με έχουν γραμμένο! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Για το humor των Άγγλων ας μην το σχολιάσω καλύτερα... :X Θα σε παρακαλέσω μόνο να αλλάξεις την υπογραφή σου διότι δεν ισχύει. :rolleyes: Εδώ και ένα μήνα παρακαλάω για το avatar του Eten G500 και με έχουν γραμμένο! :!: Black xioumor einai gnostoi gia auto alla exoyn ta dikia tous. Ksereis posous nekrous eixan apo bugs tou programmatos! Oso gia tin ypografi exeis dikio an kai o Mythozz den einai ypeuthinos pia gia edo kai ego pou parakalao gia avatar tou N560 grammeno me exoun! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Κυριοι χαιρετε Ενδιαφερομαι, μαζι με μια συγγενη μου την αγορα συστηματος πλοηγησης (ο καθενας ενα δικο του). Μας συστησαν (ενας οδηγος ταξι :D ) το destinator 3 κι αρχισα να το ψαχνω το θεμα. Απαραιτητη προυποθεση ειναι να ειναι ομιλων το προγραμμα. Απ'οτι βλεπω το destinator 6 δε μας κανει, ακομα, καθως ναι μεν εχει ελληνικη γλωσσα αλλα μονο γραπτως. Εγω ξερω αγγλικα και δεν χρειαζεται απαραιτητα να το ακουω κιολας, οποτε θεωρητικα μου κανει εμενα, αλλα για εκεινη ομιλων και ελληνικη ακουστικη ειναι απαραιτητα. Βασει των παραπανω μηπως μια παλαιοτερη εκδοση, σε συνδυασμο με τις αναβαθμισμενες εκδοσεις χαρτων, μας κανει καλυτερα; ισως το 3; Η χρηση θα γινει μονο μεσα στη πολη της Αθηνας. Σημειωτεον, για εκεινη, εγω δε ξερω ακομα που θα το εχω - μπορει και σε smartphone, το προοριζουμε (αν υπαρχει συμβατοτητα) για χρηση σε ενα αχρησιμοποιητο pda της HP του πατερα της. Μονο που δε ξερω ακομα το μοντελο. Μεχρι να το μαθω (και να το ψαξω) μηπως ξερετε εγκυκλοπαιδικα, εαν υπαρχει συμβατοτητα με το εν λογω pda αν υπαρχει κεραια απο default επανω; καποιος της ειχε πει οτι μπορει και σαν κινητο να χρησιμοποιηθει οποτε υποθετουμε πως κατι πρεπει να υπαρχει. Ευχαριστω εκ των προτερων Jim Υ.Γ. Καποιος ειχε ρωτησει σε προηγουμενη σελιδα τη διαφορα PN & 6 και καποιος απαντησε οτι ειναι τα ιδια, ομως σε later posts εβλεπα πως "επεφταν" ερωτησεις σχετικα με συμβατοτητα χαρτων μεταξυ PN και του 6 ή παλαιοτερου. Τελικα ειναι ή οχι τα ιδια;; Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Το Destinator 6 (το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα στην Ελλάδα) και το Destinator PN έχουν κανονικότατα φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά. Θα σε συμβούλευα να αγοράσεις το PN οπότε και θα έχεις αναβαθμίσεις στους χάρτες αλλά και δωρεάν αναβάθμιση στο Detinator 6. Όσον αφορά το H/W δυστυχώς η HP έχει μια τεράστια γκάμα μοντέλων οπότε απάντηση ακριβής χωρίς το όνομα του μοντέλου δεν μπορεί να δωθεί. Για παράδειγμα αν το PPC δεν έχει bluetooth ίσως μπεις σε περιπέτειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Κυριοι χαιρετε Ενδιαφερομαι, μαζι με μια συγγενη μου την αγορα συστηματος πλοηγησης (ο καθενας ενα δικο του). Μας συστησαν (ενας οδηγος ταξι :D ) το destinator 3 κι αρχισα να το ψαχνω το θεμα. Απαραιτητη προυποθεση ειναι να ειναι ομιλων το προγραμμα. Απ'οτι βλεπω το destinator 6 δε μας κανει, ακομα, καθως ναι μεν εχει ελληνικη γλωσσα αλλα μονο γραπτως. Εγω ξερω αγγλικα και δεν χρειαζεται απαραιτητα να το ακουω κιολας, οποτε θεωρητικα μου κανει εμενα, αλλα για εκεινη ομιλων και ελληνικη ακουστικη ειναι απαραιτητα. Βασει των παραπανω μηπως μια παλαιοτερη εκδοση, σε συνδυασμο με τις αναβαθμισμενες εκδοσεις χαρτων, μας κανει καλυτερα; ισως το 3; Η χρηση θα γινει μονο μεσα στη πολη της Αθηνας. Σημειωτεον, για εκεινη, εγω δε ξερω ακομα που θα το εχω - μπορει και σε smartphone, το προοριζουμε (αν υπαρχει συμβατοτητα) για χρηση σε ενα αχρησιμοποιητο pda της HP του πατερα της. Μονο που δε ξερω ακομα το μοντελο. Μεχρι να το μαθω (και να το ψαξω) μηπως ξερετε εγκυκλοπαιδικα, εαν υπαρχει συμβατοτητα με το εν λογω pda αν υπαρχει κεραια απο default επανω; καποιος της ειχε πει οτι μπορει και σαν κινητο να χρησιμοποιηθει οποτε υποθετουμε πως κατι πρεπει να υπαρχει. Ευχαριστω εκ των προτερων Jim Υ.Γ. Καποιος ειχε ρωτησει σε προηγουμενη σελιδα τη διαφορα PN & 6 και καποιος απαντησε οτι ειναι τα ιδια, ομως σε later posts εβλεπα πως "επεφταν" ερωτησεις σχετικα με συμβατοτητα χαρτων μεταξυ PN και του 6 ή παλαιοτερου. Τελικα ειναι ή οχι τα ιδια;; Φιλε Jim, Κατα τα λεγομενα του φιλου ssarl, καλο θα ηταν να προσδιορισεις το ακριβες μοντελο του PDA πανω στο οποιο θα μπει το λογισμικο πλοηγησης, ωστε να μπορεσουμε να σε κατευθηνουμε καλυτερα στα περεταιρω. Αυτο που ανεφερες για δυνατοτητα λειτουργιας ως κινητο, παραπεμπει σε καποια συσκευη PDA/Phone της hp κατι που δεν συνδεεται με το GPS αφου αλλη η κεραια ληψης/εκπομπης δικτυου GSM και αλλο το συστημα προσδιορισμου θεσης GPS. Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Εννοειται, μολις μαθω το μοντελο θα το αναφερω και θα το ψαξω και μονος μου. Γιατι ομως η σελιδα της destinator δεν αναφερει ελληνικα στις φωνητικες οδηγιες;; αναφερει 9 χωρες, εκτος της Ελλαδας. Οχι οτι δε σας πιστευω, αλιμονο, αλλα αμα , πες αυριο, παμε και το παρουμε και δεν εχει, θα μου το φερει στο κεφαλι η αλλη!!! Τελικα, ποια η διαφορα μεταξυ 6 & ΡΝ;;;; Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Εννοειται, μολις μαθω το μοντελο θα το αναφερω και θα το ψαξω και μονος μου. Γιατι ομως η σελιδα της destinator δεν αναφερει ελληνικα στις φωνητικες οδηγιες;; αναφερει 9 χωρες, εκτος της Ελλαδας. Οχι οτι δε σας πιστευω, αλιμονο, αλλα αμα , πες αυριο, παμε και το παρουμε και δεν εχει, θα μου το φερει στο κεφαλι η αλλη!!! Τελικα, ποια η διαφορα μεταξυ 6 & ΡΝ;;;; Και το ΡΝ και το 6 εχουν κανονικα ελληνικες φωνητικες οδηγιες, μην ανησυχεις καθολου για αυτο(για αναλυτικη πληροφορηση για το προγραμμα καλυτερα να συμβουλευεσαι το http://www.ngi.gr κι οχι τη σελιδα της μητρικης Destinator Technologies για να αποφυγεις αυτου του ειδους τις ανακριβειες). Η ουσιαστικη διαφορα του 6 και του ΡΝ ειναι οτι το πρωτο μπορεις να το χειριστεις ακομα και 100% με το χερι(δε χρειαζεσαι γραφιδα δηλαδη) σε αντιθεση με το δευτερο κι απο εκει και περα υπαρχουν αλλες μικροδιαφορες, που εχουν αναφερθει στις προηγουμενες σελιδες. Κατα τα αλλα κι επειδη το ρωτησες, οι χαρτες των 2 εκδοσεων ειναι απολυτως συμβατοι μεταξυ τους. Εννοειται πως πρεπει να αποφυγεις το Destinator 3 για τον απλουστατο λογο πως πλεον οι νεες εκδοσεις των χαρτων(ελληνικων και ξενων) δεν ειναι συμβατοι με αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 http://www.ngi.gr κάλυψη χάρτη: http://www.ngi.gr/?pageid=81&languageid=2 Ο χάρτης "ζωντανός" - 2005.Q4: http://www.driveme.gr Δωρεάν αναβάθμιση Ιουλίου: http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=468&start=75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Εχω ενα μιο 701 με destinator 6 περασμένο,με NMEA βρίσκει κανονικά το gps όλα εντάξει όταω το γυρωάω σε sirf ενώ στην αναζήτηση μου το βρίσκει τo gps μετά λέει ότι δεν βρέθηκε κεραία.Τι βλακεία κάνω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Ωραια, μια χαρα με τη γλωσσα και τις οδηγιες. Μενει να δω τι παιζει με το υπαρχον pda που ειναι το hp ipaq pocket pc h2210 οπου απ'οτι φαινεται ειναι συμβατο. Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Που το βρήκατε το Destinator 6 έχω αγοράσει το PN και θέλω να το δοκιμάσω αλλά δεν βρίσκω κάποιο link για download του 6, καμιά βοήθεια ???? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Ωραια, μια χαρα με τη γλωσσα και τις οδηγιες. Μενει να δω τι παιζει με το υπαρχον pda που ειναι το hp ipaq pocket pc h2210 οπου απ'οτι φαινεται ειναι συμβατο. Το 2210 είναι συμβατό. Αρκεί να πάρεις ένα bluetooth GPS και συμβουλή μου: βάλε τους χάρτες σε Compact Flash και όχι σε SD. Η SD του 2210 είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ και μπορεί να έχεις προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Το 2210 είναι συμβατό. Αρκεί να πάρεις ένα bluetooth GPS και συμβουλή μου: βάλε τους χάρτες σε Compact Flash και όχι σε SD. Η SD του 2210 είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ και μπορεί να έχεις προβλήματα. χμμμ βρηκα οτι ειναι συμβατο και οτι εχει bluetooth επανω και μαλιστα βρηκα κι ειδικο περιφερειακο που λειτουργει σαν gps απο την ιδια τη hp (αλλα δε μας ενδιαφερει...). Εχω μπερδευτει λιγο γιατι ενω εχω επιβεβαιωσει οτι ειναι συμβ. κι εχει bluetooth, δεν εχω βρει αναφορα πχ να υποστηριζει gps λειτουργια (απλα με τη φορτωση του καταλληλου λογισμικου πχ destinator). Τι εννοεις να παρουμε bluetooth GPS; Με λιγα λογια καταλαβαινω οτι ΜΠΟΡΕΙ να λειτουργησει με ντεστ...αλλα κατι λειπει, κατι μου ξεφευγει. Ξερετε...ολα αυτα πρεπει να τα εξηγησω και στην αλλη....;) :wacko: :D Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 bluetooth gps η λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Για να λειτουργήσει ένα PPC σαν πλοηγός θέλει και μια κεραία GPS. Συνήθως αυτή είναι μια bluetooth κεραία. Μερικά PPC όπως το FS T830, το ΜΙΟ Α701, ΜΙΟ Α201, ETEN G500 έχουν ενσωματωμένες κεραίες. Για τη δική σου περίπτωση θα σου έλεγα να πάρεις μια bluetooth κεραία με SiRF3 (γύρω στα 140€). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Για να λειτουργήσει ένα PPC σαν πλοηγός θέλει και μια κεραία GPS. Συνήθως αυτή είναι μια bluetooth κεραία. Μερικά PPC όπως το FS T830, το ΜΙΟ Α701, ΜΙΟ Α201, ETEN G500 έχουν ενσωματωμένες κεραίες. Για τη δική σου περίπτωση θα σου έλεγα να πάρεις μια bluetooth κεραία με SiRF3 (γύρω στα 140€). Ευχαριστω. εμμμ ο ταριφας της ειπε κατι και για εξωτερικη κεραια (ενα μαγνητακι με μια ψιλη κεραιουλα). Ειναι κατι τετοιο απαραιτητο;; ή κατι επιπροσθετο αλλα προαιρετικο; Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts