Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω αποθηκεύσει στα αγαπημένα του Destinator κάποιες διευθύνσεις φίλων. Υπάρχει τρόπος να τις κρατήσουμε έτσι ώστε σε κάποιο μελλοντικό hard reset να μην τις χάσουμε;

Το Destinator τρέχει χωρίς installation.

Δηλαδή μπορείς να κρατήσεις τα πάντα κάνοντας απλά copy όλο τον φάκελο. Μετά όταν τρέξεις ξανά το destinator.exe θα είναι όλα όπως πριν.

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το trafficsam δεν έχω ιδέα.. Το slideplayer είναι το βοήθημα της εφαρμογής, αν δεν το θέλεις μην το εγκαταστήσεις.. Το tcm είναι το σύστημα που σε ειδοποιεί για την κίνηση και ανάλογα το destinator αλλάζει τη διαδρομή.. Δυστυχώς όμως στο ελλαντα δεν λειτουργεί.. :(
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Παρατήρησα ότι στη διαδρομή Ιωάννινα - Μέτσοβο, ο τελευταίος χάρτης 2006Q3 δεν περιλαμβάνει το κομμάτι της Εγνατίας από Περιστέρι έως κόμβο Μετσόβου. ενώ αντίθετα το κομμάτι αυτό φαίνεται στο http://www.driveme.gr. Είναι πιο ενημερωμένο το driveme;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

καλημέρα,αναρωτιέμαι αν γίνετε και αν αξίζει η μετατροπή

ενός pna mio c250 από miomap -igo σε destinator

αν ναι πιο είναι το κατάλληλο destinator ?

Παρατήρησα ότι στη διαδρομή Ιωάννινα - Μέτσοβο, ο τελευταίος χάρτης 2006Q3 δεν περιλαμβάνει το κομμάτι της Εγνατίας από Περιστέρι έως κόμβο Μετσόβου. ενώ αντίθετα το κομμάτι αυτό φαίνεται στο http://www.driveme.gr. Είναι πιο ενημερωμένο το driveme;

Ο χάρτης στο http://www.driveme.gr είναι κατά 2 εβδομάδες πιο νέος. Πάντως σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει ο νέος χάρτη 2007.Q3 αρχικά στο Destinator και μετά στο driveme

καλημέρα,αναρωτιέμαι αν γίνετε και αν αξίζει η μετατροπή

ενός pna mio c250 από miomap -igo σε destinator

αν ναι πιο είναι το κατάλληλο destinator ?

Αξίζει ειδικά με το νέο χάρτη που θα κυκλοφορήσει σύντομα αλλά δε γίνεται ή γίνεται πολύ δύσκολα!

Αξίζει ειδικά με το νέο χάρτη που θα κυκλοφορήσει σύντομα αλλά δε γίνεται ή γίνεται πολύ δύσκολα!

ευχαριστω φιλε...

γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το miomap

μήπως ξέρεις αν και ποτε θα έχει νέο χαρτη και το igo/miomap?

Φίλε αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς http://www.gpspassion.com/forumsen/topic.asp?TOPIC_ID=84734

Από εκεί και πέρα το destinator είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί και μπορείς από την ngi να προμηθευτείς την pna έκδοση του destinator 6.

Εχω το Destinator6.

Θελω να ρωτησω αν πχ θελω να παω απο την Εκαλη στην Καλιθεα πως μπορω να κανονισω αν θα μου σχεδιασει την διαδρομη να παω μεσω Εθνικης Οδου η μεσω Λ. Κηφισιας γιατι καθε φορα μπερδευομαι

Εχω το Destinator6.

Θελω να ρωτησω αν πχ θελω να παω απο την Εκαλη στην Καλιθεα πως μπορω να κανονισω αν θα μου σχεδιασει την διαδρομη να παω μεσω Εθνικης Οδου η μεσω Λ. Κηφισιας γιατι καθε φορα μπερδευομαι

mporeis na tou valeis endiamesous sta8mous ... :) ama 8es na kateveis apo khfisias 8a vlaeis enan endeiameso sta8mo sthn khfisias ... ama 8es apo e8nikh (pou 8a sto proteina k egw) , vale endeiameso sta8mo sthn e8nikh .. :)

N91,7710,A701

http://briefcase.pathfinder.gr/download/398464

Αν κατάλαβα τι εννοείς, η συσκευή σου έχει κάπου επιλογή ώστε να αλλάζει ο προσανατολισμός της οθόνης.. Άλλαξέ τον και μετά τρέξε το destinator.. :)
Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool:

Εντολή μέσα από το destinator δεν υπάρχει.. Ίσως όμως το destinator 7 να έχει.. :cool:

Μπορούμε να βάλουμε κάποιο hardware button να κάνει αυτή τη δουλειά.;)

Συγκεκριμένα στο Χ500 μιας που δεν χρησιμοποιώ τις φωνητικές εντολές από το ρυθμίσεις-κουμπιά έχω αλλάξει τη προκαθορισμένη λειτουργία του με το πρόγραμμα περιστροφής οθόνης (landscape).:)

Αποτέλεσμα? Ανα πάσα στιγμή με το πάτημα ενός πλήκτρου μπαίνω σε landscape mode.:cool:

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Την ώρα που τρέχει το destinator μπορείς να το κάνεις αυτό και να αλλάξει???? :blink:

Ναι, ότι βλέπεις στην οθόνη, πατώντας ένα πλήκτρο γίνεται landscape.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Παιδιά καλησπέρα!

Έχω εδώ και καιρό το Dest6 που τρέχει από την SD κάρτα και όλα είναι μιά χαρά.

Έψαξα λίγο αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά ούτε το Destinator 6.1 ούτε τον καινούριο χάρτη 2007 Q3 για Ελλάδα.Ξέρει κανείς κανένα linkγια να το κατεβάσω μαζί με τον καινούριο χάρτη???

Υπάρχει και σε μορφή για να τρέχει από την SD κάρτα?Ξέρει κανείς??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!!!

Αν το πρόγραμμα που έχεις είναι γνήσιο τότε θα μπεις στο site http://www.ngi.gr και θα βάλεις username k password και θα μπορείς να πάρεις το 6.1 αλλά χάρτες 2007 δεν έχουν ακόμα βγει!

Η τελευταία έκδοση του Destinator λειτουργεί με win mobile 6?

Συγκεκριμένα θέλω να ξέρω αν θα λειτουργεί με το ΕΤΕΝ Glofiish X500+. Γνωρίζει κάποιος;

Η τελευταία έκδοση του Destinator λειτουργεί με win mobile 6?

Συγκεκριμένα θέλω να ξέρω αν θα λειτουργεί με το ΕΤΕΝ Glofiish X500+. Γνωρίζει κάποιος;

Απο οσα διβαζω μια χαρα δολευει το ΕΤΕΝ με τα 6αρια και το destinator επανω

τελικα οι new χαρτες ποτε θα βγουν?

Η NGI λεει το δευτερο 15νθημερο του Μαιου.Δηλαδη σε λιγοτερο απο 6 ημερες.Βεβαια και πριν ηταν να βγουν τελος Απριλιου και πηγαμε Μαιο.Ιδωμεν

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Tα offtopic ποστ των τελευταίων ημερών αφαιρέθηκαν.

Έχω τοποθετηθεί πάρα πολλές φορές επί του θέματος, δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράφουμε τα ίδια αφού δεν αλλάζει η νοοτροπία ορισμένων.

Σίγουρα δεν είστε υποχρεωμένοι να αλλάξετε νοοτροπία, είστε όμως υποχρεωμένοι να σέβεστε το forum που σας φιλοξενεί καθώς και τους κανόνες λειτουργίας του.

Συνέχεια επί του θέματος σεβόμενοι τους Ο.Π.Χ. παρακαλώ.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]