panosha Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Μήπως έχει βρεθεί τρόπος να βλέπουμε κατά την πλόηγηση την τρέχουσα ώρα? :( :( :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Gia na apothikefseis ena shmeio den exeis para na klikaris panw se afto (ston xarth tou destinator) kai na to peraseis sta agaphmena. Ena poli kalo tutorial einai edw Gia ta epikindina shmeia mporeis na xekiniseis apo edw oti thes sthn diathesi sou Σε ευχαριστώ πολύ. Μία διευκρίνιση θέλω, έχω περάσει όλα τα τελευταία update, αλλά κάπου πελάγωσα, βλέπω μέσα π.χ. spedcam_r αλλά και ΦΟΡ_ΡΑΝΤΑΡ_ΤΑΧΥΤ_R ποιό από τα δύο πρέπει να κρατήσω, έχουν και τα δύο τα ίδια σημεία; Θα ήθελα να με ενημερώσετε εαν υπάρχουν τα radar αλλά και τα επικίνδυνα σημεία στο διαδίκτυο με περιγραφή (περιοχή,δρόμος) και αναφορά στο χάρτη. Θα ήθελα και εγώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια σας. Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ. Μία διευκρίνιση θέλω, έχω περάσει όλα τα τελευταία update, αλλά κάπου πελάγωσα, βλέπω μέσα π.χ. spedcam_r αλλά και ΦΟΡ_ΡΑΝΤΑΡ_ΤΑΧΥΤ_R ποιό από τα δύο πρέπει να κρατήσω, έχουν και τα δύο τα ίδια σημεία; Θα ήθελα να με ενημερώσετε εαν υπάρχουν τα radar αλλά και τα επικίνδυνα σημεία στο διαδίκτυο με περιγραφή (περιοχή,δρόμος) και αναφορά στο χάρτη. Θα ήθελα και εγώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια σας. Oso afora ta Dangerous points exoume dwsei ektos apo to dat gia to destinator kai kml arxeio gia to google earth to opoio mporei kalista na se bohthisei sto poy yparxei ti . Gia na mhn eimaste offtopic opoia aporia exeis mporeis na thn paratheseis edw opou kai tha sou apanthsw toso egw oso kai o Harisg pou asxoloumaste me ta Dangerous Points. Gia ta speedcams o monos pou mporei na se vohthisei se afto einai o grimak o opoios kai anevazei pleon monos tou ta speedcams . An den sou apanthsei aftos tote meta xaras na to kanw egw h kapoios allos apo edw mesa pou gnwrizei .. enjoy..:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myway Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Kalimera paidia. Exw ena X500 kai xthes ekana anavathmisi tou destinator PN se 6. Sthn arxh den douleue alla meta sta settings tou destinator sto GPS evala COM 7 kai doulepse mia xara. Omos parathrw oti to labaki aristera, tou GPS, otan vgeno apo to destinator sinexizei na anavosvini enw prin (me to PN) stamatouse. Ti prepei na kano gia na stamatisi na anavosvinei otan den xrisimopoio to destinator? Euxaristo gia tin voithia se enan psilo-asxeto:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Kalimera paidia. Exw ena X500 kai xthes ekana anavathmisi tou destinator PN se 6. Sthn arxh den douleue alla meta sta settings tou destinator sto GPS evala COM 7 kai doulepse mia xara. Omos parathrw oti to labaki aristera, tou GPS, otan vgeno apo to destinator sinexizei na anavosvini enw prin (me to PN) stamatouse. Ti prepei na kano gia na stamatisi na anavosvinei otan den xrisimopoio to destinator? Euxaristo gia tin voithia se enan psilo-asxeto:) Μην θέτεις το ίδιο ερώτημα σε πολλά σημεία δεν βοηθάει κανένα. Εχεις αφήσει ανοιχτό το bluetooth. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myway Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Μην θέτεις το ίδιο ερώτημα σε πολλά σημεία δεν βοηθάει κανένα. Εχεις αφήσει ανοιχτό το bluetooth. :D[/QUO To bluetooth einai kleisto. Se ti allo borei na ofeiletai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Μην θέτεις το ίδιο ερώτημα σε πολλά σημεία δεν βοηθάει κανένα. Εχεις αφήσει ανοιχτό το bluetooth. :D[/QUO To bluetooth einai kleisto. Se ti allo borei na ofeiletai? MHPOS TO WIFI???:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ. Μία διευκρίνιση θέλω, έχω περάσει όλα τα τελευταία update, αλλά κάπου πελάγωσα, βλέπω μέσα π.χ. spedcam_r αλλά και ΦΟΡ_ΡΑΝΤΑΡ_ΤΑΧΥΤ_R ποιό από τα δύο πρέπει να κρατήσω, έχουν και τα δύο τα ίδια σημεία; Θα ήθελα να με ενημερώσετε εαν υπάρχουν τα radar αλλά και τα επικίνδυνα σημεία στο διαδίκτυο με περιγραφή (περιοχή,δρόμος) και αναφορά στο χάρτη. Θα ήθελα και εγώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια σας. To speedcam_r κλπ κλπ είναι από την εγκατάσταση του Destinator 6 και προσφέρθηκαν με το πακέτο της Ngi (Έκδοση Δεκέμβριος 2006). Τα ΦΟΡ_ΡΑΝΤΑΡ_ΤΑΧΥΤ_R εφόσον έχεις κατεβάσει το τελευταίο update από εδώ http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=1769#1769 είναι πιο ενημερωμένο (31 Ιανουαρίου 2007) και αυτό πρέπει να κρατήσεις. Δες επίσης και εδώ: http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=1902#1902 Και για kml αρχεία των speedcameras εδώ: http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?p=1920#1920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Μην θέτεις το ίδιο ερώτημα σε πολλά σημεία δεν βοηθάει κανένα. Εχεις αφήσει ανοιχτό το bluetooth. :D[/QUO To bluetooth einai kleisto. Se ti allo borei na ofeiletai? To μπλέ φωτάκι ανάβει από bluetooth & GPS. Tα ερωτήματα σου γιά το Χ500 στην ανάλογη κατηγορία γιατί θα με μαλώσουν πάλι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 To μπλέ φωτάκι ανάβει από bluetooth & GPS. Tα ερωτήματα σου γιά το Χ500 στην ανάλογη κατηγορία γιατί θα με μαλώσουν πάλι. :D DEN LEEI GIA XROMA :( :offtopic: :protest: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Γεια σας παιδιά. Μια βοήθεια,πως ενεργοποιούνται οι φωνητικές οδηγίες στο Destinator 6, γιατί ενω όλα δουλεύουν ρολόι δεν έχω ήχο.Και συγκεκριμένα ενώ όταν ξεκινάω την εφαρμογή ακούω ήχο (π.χ. περί ανεύρεσης του gps ή το οδηγείτε προσεκτικά) στην συνέχεια κατά την διάρκεια της πλοήγησης τίποτα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Και εγω εχω το ιδιο προβλημα με τον mondomio Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Πρέπει να αλλάξετε του ήχους με αυτούς που έχει δώσει ο panosha σε ένα post. Κάντε search σε αυτό το topic.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Γεια σας παιδιά. Μια βοήθεια,πως ενεργοποιούνται οι φωνητικές οδηγίες στο Destinator 6, γιατί ενω όλα δουλεύουν ρολόι δεν έχω ήχο.Και συγκεκριμένα ενώ όταν ξεκινάω την εφαρμογή ακούω ήχο (π.χ. περί ανεύρεσης του gps ή το οδηγείτε προσεκτικά) στην συνέχεια κατά την διάρκεια της πλοήγησης τίποτα. Ευχαριστώ. Oταν λές κατά την διάρκεια της πλοήγησης ενοείς οτι του έχεις πει να σε πάει κάπου έτσι ? Ποιά έκδοση έχεις ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Oταν λές κατά την διάρκεια της πλοήγησης ενοείς οτι του έχεις πει να σε πάει κάπου έτσι ? Ποιά έκδοση έχεις ? :rolleyes: ναι του εχω πει να με πάει κάπου.Εχω την 6.0.00 έκδοση. Περιέργως πως, σήμερα το μεσημέρι δούλεψε για πρώτη φορά και άκουσα την φωνούλα του.Δεν ξέρω πως έγινε αλλά δούλεψε.Παντως θα το ξαναδοκιμάσω και θα σας πώ και θα βάλω και τις φωνες που λέει ο johner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 ναι του εχω πει να με πάει κάπου.Εχω την 6.0.00 έκδοση. Περιέργως πως, σήμερα το μεσημέρι δούλεψε για πρώτη φορά και άκουσα την φωνούλα του.Δεν ξέρω πως έγινε αλλά δούλεψε.Παντως θα το ξαναδοκιμάσω και θα σας πώ και θα βάλω και τις φωνες που λέει ο johner. Ενταξει καμια φορα μπορει να φαει το κολληματακι του!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grioan Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ξέρεις κανείς γιατί δεν μου υπολογίζει διαδρομή το destinator 6 στο MIio 550 μου. Όλα τα άλλα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά. Με το που βάλω ένα σημείο 'μετάβαση εκεί ' κάνει υπολογισμό διαδρομής για λίγο και μετά μου δείχνει ένα σημείο κάπου στη λεωφόρο τατοίου και μετά τίποτα. Με γυρίζει στη τρέχουσα οδό χώρίς να δείχνει διαδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Ξέρεις κανείς γιατί δεν μου υπολογίζει διαδρομή το destinator 6 στο MIio 550 μου. Όλα τα άλλα φαίνεται να λειτουργούν κανονικά. Με το που βάλω ένα σημείο 'μετάβαση εκεί ' κάνει υπολογισμό διαδρομής για λίγο και μετά μου δείχνει ένα σημείο κάπου στη λεωφόρο τατοίου και μετά τίποτα. Με γυρίζει στη τρέχουσα οδό χώρίς να δείχνει διαδρομή. Η οδο που θελεις να πας υπαρχει μεσα? Η μηπως δεν υπαρχει και βαζει ενα δικο του σημειο και δεν μπορει να σου βγαλει διαδρομη? Κανε του και ενα soft reset μηπως φτιαξει!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grioan Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Η οδο που θελεις να πας υπαρχει μεσα? Η μηπως δεν υπαρχει και βαζει ενα δικο του σημειο και δεν μπορει να σου βγαλει διαδρομη? Κανε του και ενα soft reset μηπως φτιαξει!;) Μπα δεν παίζει το soft reset. Μαλλον θα δοκιμάσω hard reset και θα σου πω. Το περίεργο έιναι ότι μέχρι χθες δε είχα πρόβλημα. Λες να παίζει κανα conflict με κάποια απ τα νέα προγράμματα που εγκατέστησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Μπα δεν παίζει το soft reset. Μαλλον θα δοκιμάσω hard reset και θα σου πω. Το περίεργο έιναι ότι μέχρι χθες δε είχα πρόβλημα. Λες να παίζει κανα conflict με κάποια απ τα νέα προγράμματα που εγκατέστησα. Πιθανον!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grioan Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Πιθανον!;) Μετά από hard reset και επανεγκατάσταση του dest 6 αυτή τη φορά στη μνήμη του ΜΙΟ (γιατί αρχικά το είχα στη κάρτα) λειτουργεί άψογα, τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτό που μου έκανε έκπληξη πρίν το reset ήταν ότι απ τη κάρτα έιχαν σβηστεί-εξαφανιστεί πολλά αρχεία προγραμμάτων μεταξύ αυτών και του dest. Λές να παίζει τίποτα με τη κάρτα? Είναι μια twinmos 150x 1GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis1985 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Periergi marka, ""twinmos"" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνεις κάτι άλλο. Άσε τον φάκελο DestinatorApps στην κάρτα όπως είναι, ανέπαφο, με τους χάρτες. Φτιάξε έναν καινούργιο, με άλλο όνομα (για παράδειγμα, Destinator6) και μετέφερε όλα τα αρχεία από την μνήμη\DestinatorApps στο κάρτα\Destinator6. Στην συνέχεια, φτιάξε ένα καινούργιο shortcut (κάρτα\Destinator6\Destinator\Destinator.exe), για να το τρέχεις. Τώρα, μπορείς να απεγκαταστήσεις το Destinator και όλα τα σχετικά του, άμα θέλεις. Μόνο θυμήσου, πριν το κάνεις, να κρατήσεις κάπου τα αρχεία did.txt και licenses.txt στον φάκελο μνήμη\My Documents\HSTC, που περιέχουν το device ID της συσκευής σου και τα κλειδιά των χαρτών της Ελλάδας. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα... :D σωστοτατος ο κυριος το εκανα στο s100 και λειτουργει αψογα, εσβυσα και το εικονιδιο που ειχε δημιουργησει η προηγουμενη εγκατασταση και ολα οκ μονο που δεν εκανα απεγκατασταση γιατι στην προσθαφαιρεση προγραμματων μου βγαζει 4 επιλογες destinator και δεν ξερω πιο να αφαιρεσω πειραζει? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 :D σωστοτατος ο κυριος το εκανα στο s100 και λειτουργει αψογα, εσβυσα και το εικονιδιο που ειχε δημιουργησει η προηγουμενη εγκατασταση και ολα οκ μονο που δεν εκανα απεγκατασταση γιατι στην προσθαφαιρεση προγραμματων μου βγαζει 4 επιλογες destinator και δεν ξερω πιο να αφαιρεσω πειραζει? Με τη σειρά, από πάνω προς τα κάτω, όλες... :) Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xasomerh Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 καλησπερα παιδια ειμαι κατοχοσ ενοσ μιο α701 και θα ηθελα να σασ κανω 2 ερωτησεις . αν μπορειτε και σας ειναι ευκολο να μου πειτε πρωτον που μπορω να βρω αστεια και μη ( σε ελληνικη γλωσσα κυριως ) φωνες πλοηγησης οπως συτη της sapfo απο ngi και δευτερον κανοντας συνδεση με σιρφ ενω βρεισκει το GPS δεν βρεισκει δορυφορους τι πρεπει να κανω οχι οτι με χαλαει αλλα ακουσα και θελω να ξερω αν ειναι πιο γρηγορο σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts