jiannisk Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 O χάρτης 2006.Q3 (κάλυψη: http://www.ngi.gr/?pageid=85&languageid=2) είναι διαθέσιμος από εδώ: http://www.ngi.gr/page.php?pageid=44&languageid=2 Για οσους εχουν συνθηματικό Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 αν και εχω το αυθεντικο pn καταχωρημενο, επειδη το πηρα μεταχειρισμενο με την συσκευη δεν ξερω τα στοιχεια του προηγουμενου ιδιοκτητη...στο emule τι εκδοση να ψαξω???:) Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Whiteye Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ρε παιδιά, μόλις έβαλα to destinator 6 και έβαλα τον χάρτη της Eλλάδος και έχει μόνο την Αθήνα πολύ αναλυτητικα.Τα άλλα μέροι μόνο κεντρικούς και αν...5mb χάρτης μονο..αίσχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ρε παιδιά, μόλις έβαλα to destinator 6 και έβαλα τον χάρτη της Eλλάδος και έχει μόνο την Αθήνα πολύ αναλυτητικα.Τα άλλα μέροι μόνο κεντρικούς και αν...5mb χάρτης μονο..αίσχος.. Ή κατι λαθος μας λες ή κατι λαθος εχεις κανει. Ποιους χαρτες εβαλες ? Οι χαρτες της NGI εχουν τρομερη καληψη σχεδον ολη την Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. August 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Ρε παιδιά, μόλις έβαλα to destinator 6 και έβαλα τον χάρτη της Eλλάδος και έχει μόνο την Αθήνα πολύ αναλυτητικα.Τα άλλα μέροι μόνο κεντρικούς και αν...5mb χάρτης μονο..αίσχος.. Απλά δεν έχεις τον χάρτη της NGI που είναι 24ΜΒ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Διόρθωση: 37 ΜΒ - το zip είναι 24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. August 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Διόρθωση: 37 ΜΒ - το zip είναι 24 Ναι ναι συγνώμη Zepellin! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Να πω και εγω να πατε να το αγορασετε??:rolleyes: Εχουμε πει οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ παρανομα λογισμικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OUMADS Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Εγκατέστησα το dest 6 στο S 200 με BT GPS HAICOM και ενω βρίσκει 7,8 δορυφόρους χάνεται το σήμα και επανέρχεται για λίγο μόνο του μέχρι να ξαναχαθεί και πάλι σε λίγα δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να ακούω την κοπέλα να διακόπτει συνέχεια και να μου λέει ασθενές σήμα. (Αττική οδό Κηφισσό κ.λ.π.( Τις περισσότερες φορές δείχνει 8 και 10 δορυφόρους χωρίς όμως να δείχνει άλλα στοιχεία (συντεταγμένες ταχύτητα υψόμετρο( Λογικά δεν πρέπει να φταίει η συσκευή GPS γιατί το ίδιο πρόγραμμα με το ίδιο GPS το δουλεύω και στο S100 χωρίς κανένα πρόβλημα. Καμμιά βοήθεια Παράθεση Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoverik Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Ρε παιδια εχω σβησει καταλαθος το forlinks.cab και δεν μου εμφανιζει τον δακτυλιο.Τι μπορω να κανω?Destinator 6 E-mail : geoverikios2@yahoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psilos2000 Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 υπάρχει patch για Hp 6515? γιατι έχει 240X240 οθόνη ! :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Υπάρχει ειδική έκδοση Destinator PN για το 6515 (240Χ240 + αυτόματη διαχείριση GPS - com7) http://www.ngi.gr/page.php?pageid=52&languageid=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 ξερουμε ποτε περιπου θα γινει αναβαθμιση απο pn σε 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. September 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2006 Σε ένα μήνα περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beba4 Δημ. September 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2006 Καλημερα παιδια.Μετα απο καιρο ξαναποσταρω στο forum.Ειπα να δοκιμασω τους καινουριους χαρτες και εγω,αλλα εμεινα με την ορεξη.Αφου εγκατεστησα το Destinator 6 με τους καινουριους χαρτες του εδωσα μια διαδρομη και οσο και αν περιμενα κολλησε και μονο με soft reset ξεκολλησε.Το pda μου ειναι το Acer n30b.Λετε να φταει ο επεξεργαστης;Περιμενω βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 kalimera beba4 xanadokimase pali kai an kollisi stin idia leitoyrgia kati den pige kala me to installation exis kani install to destinator stin sd karta ? ti size einai h sd karta ? ektos destinator soy paroysiazi problimata? Παράθεση Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 παιδια βοηθηστε με λιγο στο παρακατω...οταν παω να βρω πολη ή διευθυνση και βαζω το 1ο γραμμα πχ Α δεν μου βγαζει κανενα αποτελεσμα ενω υπαρχουν δεκαδες πολεις απο Α, το ιδιο συμβαινει και με αλλα γραμματα, ενω καποια αλλα βγαζουν κανονικα αποτελεσμα...τι συμβαινει? Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 παιδια βοηθηστε με λιγο στο παρακατω...οταν παω να βρω πολη ή διευθυνση και βαζω το 1ο γραμμα πχ Α δεν μου βγαζει κανενα αποτελεσμα ενω υπαρχουν δεκαδες πολεις απο Α, το ιδιο συμβαινει και με αλλα γραμματα, ενω καποια αλλα βγαζουν κανονικα αποτελεσμα...τι συμβαινει? Ψάξε για το keyboard.ini που έχει ανεβάσει ο katsj σε αυτό το topic. Αυτό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 thanx ακομα μια φορα johner, παντα αμεσος! Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Bρήκα κάποιες αναφορές για VGA Skin για το Destinator. Έχετε κάτι υπόψην σας; Μόνο αυτό έχω βρει, αλλά δεν υπάρχει dl link ενεργό. Edit: Το βρήκα: http://rapidshare.de/files/31125187/Destinator_VGA.zip.html Εdit2: Πρέπει να περιμένω 100+ λεπτά μέχρι να μπορώ να κατεβάσω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Bρήκα κάποιες αναφορές για VGA Skin για το Destinator. Έχετε κάτι υπόψην σας; Μόνο αυτό έχω βρει, αλλά δεν υπάρχει dl link ενεργό. Edit: Το βρήκα: http://rapidshare.de/files/31125187/Destinator_VGA.zip.html Εdit2: Πρέπει να περιμένω 100+ λεπτά μέχρι να μπορώ να κατεβάσω!:p Είναι επειδή το έχεις γονατήσει το rapi....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Είναι επειδή το έχεις γονατήσει το rapi....:lol: Εντάξει το κατάφερα επιτέλους!:D Αισχρό το skin. Χάλια φαίνονται όλα. Μην το κατεβάσετε, δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2006 Δείτε και μερικά screenshots να απογοητευτειτε και εσείς!:p http://img230.imageshack.us/img230/8387/pccapture9tp2.jpg http://img230.imageshack.us/img230/303/pccapture10ac2.th.jpg http://img230.imageshack.us/img230/3613/pccapture11kq5.th.jpg Στο τρίτο screenshot είμαι σε full zoom-in.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaraks Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Η ουσιαστική διαφορά από το άλλο είναι τα διάφανα εικονίδια, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Η ουσιαστική διαφορά από το άλλο είναι τα διάφανα εικονίδια, σωστά? Όχι, διάφανα είναι και στο κανονικό. Η διαφορά είναι οτι δεν υπαρχει το "+" & "-" για το zoom, το menu είναι αλλαγμένο, ο δείκτης που δείχνει το στίγμα επίσης. Γενικά όλα έχουν σχεδιαστεί ώστε να φαίνονται και να είναι λειτουργικά σε οθόνη VGA. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts