Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ssarl said:
Μόνο αν έχεις τζάμια με επίστρωση που δεν επιτρέπουν στα σήματα των δορυφόρων να εισέλθουν.

Kala pas kala?????

Έχω εγκαταστήσει το 6 , όλα καλα , ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το interface (αν και με χαλάει λιγο ο χάρτης στην vga μου..) . Πολύ καλή η δυνατότητα να βλέπεις ταυτόχρονα το δρόμο που πρέπει να στρίψεις αλλά και αυτόν που βρίσκεσαι!

Έχω δύο ερωτήσεις , Η πρώτη αφορά ένα bug μάλλον , μία στις δύο φορές που τρέχω το πρόγραμμα αντί για φωνητικές οδηγίες ακούγεται απλά ένα μπιπ κάθε φορα που πρέπει να μιλάει η κοπέλα. Χρειάζεται να κάνω soft reset για να λειτουργήσει κανονικά η φωνη. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?

Δέυτερον ενω έχω εγκαταστήσει τπ πρόγραμμα στην sd έχουν δημιουργηθεί στην main memory καποιο φάκελοι destinator με κάτι αρχειακια μέσα , πχ preloader , μπορώ να τους σβήσω αυτους τους φακέλους?

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

johner said:

Στο δικό μου PPC φαίνεται κάπως έτσι:

http://img84.imageshack.us/img84/1351/screen0053im.jpg

Πως έκανες το πλαίσιο με τα στοιχεία να εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης?

Εμένα μου το βγάζει στη μέση.

psaraks said:
Πως έκανες το πλαίσιο με τα στοιχεία να εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης?

Εμένα μου το βγάζει στη μέση.

Και εμένα έτσι ήταν στη αρχή αλλά τώρα έφτιαξε χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο…

y4

psaraks said:
Έχεις κάνει "vga brute force"?

Όχι δεν έχω κάνει. Όταν το πρωτοέβαλα κάτω που λέει ‘waiting for GPS signal’ φαινόταν το μισό. Το μόνο που έχω κάνει είναι να αλλάξω το keyboard για τα ελληνικά και να παίξω λίγο με το χάρτη. Δεν με ενδιέφερε το θέμα αλλά τώρα που το άνοιξα τα δείχνει όλα. Sorry που δεν μπορώ να βοηθήσω αν θυμηθώ κάτι θα σου πω.

EDIT: Μόλις δοκίμασα με brute force. Τα μενού βγαίνουν στο ¼ της οθόνης όπως και με το 5 (χωρίς το hack).

EDIT 2: Και θα το πω ‘for the record’. Είναι ξεφτίλα αν η τελική έκδοση δεν είναι optimized για vga. Όσο μικρός και αν είναι ο αριθμός των χριστών αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες… Μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι είναι power users που ασχολούνται και επηρεάζουν πολλούς χρήστες. Όλοι ξέρουμε γιατί στηρίζετε αυτό το πρόγραμμα στην χώρα μας. Σε ξένα forum δεν βλέπω και κανένα τρελό ενδιαφέρον και τα πράγματα καλώς (για εμάς) ή κακώς αλλάζουν γρήγορα.

y4

Παιδια, οσον αφορα το δικο μας μοντελακι, κανονικα εχει βαση που μπαινει στο ρευμα και φορτιζεται ωραια;; στο αυτοκινητο, παιρνει κανα φορτιστη ειδικο; ή πρεπει να το βγαζουμε συνεχεια και να το φορτιζουμε σπιτι;
Kala pas kala?????

troublefun said:
Όχι δεν έχω κάνει. Όταν το πρωτοέβαλα κάτω που λέει ‘waiting for GPS signal’ φαινόταν το μισό. Το μόνο που έχω κάνει είναι να αλλάξω το keyboard για τα ελληνικά και να παίξω λίγο με το χάρτη. Δεν με ενδιέφερε το θέμα αλλά τώρα που το άνοιξα τα δείχνει όλα. Sorry που δεν μπορώ να βοηθήσω αν θυμηθώ κάτι θα σου πω.

EDIT: Μόλις δοκίμασα με brute force. Τα μενού βγαίνουν στο ¼ της οθόνης όπως και με το 5 (χωρίς το hack).

EDIT 2: Και θα το πω ‘for the record’. Είναι ξεφτίλα αν η τελική έκδοση δεν είναι optimized για vga. Όσο μικρός και αν είναι ο αριθμός των χριστών αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες… Μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι είναι power users που ασχολούνται και επηρεάζουν πολλούς χρήστες. Όλοι ξέρουμε γιατί στηρίζετε αυτό το πρόγραμμα στην χώρα μας. Σε ξένα forum δεν βλέπω και κανένα τρελό ενδιαφέρον και τα πράγματα καλώς (για εμάς) ή κακώς αλλάζουν γρήγορα.

Είναι τελική έκδοση, μιας και πωλείται έτσι στη Γερμανία!

Ελπίζω μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα να έχει φτιαχτεί (δεν είναι όμως δική μας απόφαση).

Οι φράση σου "φτηνές δικαιολογίες" νομίζω ότι είναι προσβλητική για μένα!

"Όλοι ξέρουμε γιατί στηρίζετε αυτό το πρόγραμμα στην χώρα μας." Μήπως γιατί προσπαθούμε να βελτιώνουμε και να επεκτείνουμε το χάρτη μας, με επιθετική επενδυτική πολιτική? Κάτι που δε κάνουν κολοσοί όπως η Navteq & Teleatlas?

Η τελευταία πρότασή σου είναι απειλή?

Savvasblue said:
Το D6 κατα τα λεγομενα της NGI που το διανεμει για την Ελλαδα θα δοθει δωρεαν στους κατοχους Destinator PN με χαρτες Q4 2005. Περισσοτερα θα βρεις στο site της NGI καθως και στο σχετικο thread στο forum τους.

εχω την 5.1.172,που θα δω αν ειναι η Q4 2005 στο PDA η στο cd του DESTINETOR PN?

Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει βρει κάτι, πάντως σε μένα το "6" φαίνεται ψιλοαπαράδεκτο.

Χωρίς "vga brute force" η ανάλυση είναι χάλια, και ο χάρτης φαίνεται τεράστιος, δεν μπορείς να δεις ούτε 3 διασταυρώσεις μπροστά.

Με "vga brute force" o χάρτης φαίνεται μια χαρά αλλά έχεις τα εικονίδια μες στη μέση.

Δεν βλέπω τον λόγο να κρατήσω το "6". Το ΡΝ έχει ελαφρώς πιο αργό rerouting, so what? Ούτε η οθόνη έκλεινε με το ΡΝ σε μένα. Ίσως για χρήστες χωρίς vga να αξίζει τον κόπο, εγώ πάντως θα περιμένω το "7".

@zepelin, ο troublefun αναφέρθηκε στη μη υποστήριξη των vga χρηστών από τη "destinator technologies", δε νομίζω να στράφηκε κατά της NGI που κάνει ,για μένα, υποδειγματική δουλειά στον τομέα της.

easytarget said:
Έχω εγκαταστήσει το 6 , όλα καλα , ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το interface (αν και με χαλάει λιγο ο χάρτης στην vga μου..) . Πολύ καλή η δυνατότητα να βλέπεις ταυτόχρονα το δρόμο που πρέπει να στρίψεις αλλά και αυτόν που βρίσκεσαι!

Έχω δύο ερωτήσεις , Η πρώτη αφορά ένα bug μάλλον , μία στις δύο φορές που τρέχω το πρόγραμμα αντί για φωνητικές οδηγίες ακούγεται απλά ένα μπιπ κάθε φορα που πρέπει να μιλάει η κοπέλα. Χρειάζεται να κάνω soft reset για να λειτουργήσει κανονικά η φωνη. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?

Δέυτερον ενω έχω εγκαταστήσει τπ πρόγραμμα στην sd έχουν δημιουργηθεί στην main memory καποιο φάκελοι destinator με κάτι αρχειακια μέσα , πχ preloader , μπορώ να τους σβήσω αυτους τους φακέλους?

1)Το μπιπ ακούγονταν και σε μένα, μερικές φορές (μάλλον φταίει ότι έχω τη "φθηνή" έκδοση..). Τελευταία έχω βάλει την ελληνική ομιλία από το dest3 σε .wav μορφή και έχει στρώσει, ίσως όμως να είναι και τυχαίο.

2)Τα αρχεία στην main, χρειάζονται μόνο αν σκοπεύεις να αλλάξεις κάτι μελλοντικά μέσω console. Στο δικό μου ppc, μετά από hard-reset, δούλευε κανονικά το dest6 από την κάρτα. Συνεπώς ότι αρχεία του dest στην main μπορούν να φύγουν, πλήν του /Windows/destcore.dll

zepelin said:
Είναι τελική έκδοση, μιας και πωλείται έτσι στη Γερμανία!

Ελπίζω μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα να έχει φτιαχτεί (δεν είναι όμως δική μας απόφαση).

Οι φράση σου "φτηνές δικαιολογίες" νομίζω ότι είναι προσβλητική για μένα!

Με συγχωρείς μάλλον με παρεξήγησες και δεν καταλαβαίνω γιατί, μιας και τόσο καιρό βλέπω να δείχνεις τεράστια ανοχή στα ‘πάντα’. Τυχαίνει να παρακολουθώ το forum από πολύ παλιά (από τις αρχές της συζήτησης για το 3) και εκτιμώ την δουλειά σας πάρα πολύ. Έχω επίσης αγοράσει το destinator 3. Δεν νομίζω να έχετε εσύ και η εταιρία που δουλεύεις/εκπροσωπείς /σου ανήκει (δεν ξέρω ακριβώς και δεν έχει σημασία) την δυνατότητα η την άδεια να κάνετε το destinator συμβατό με vga. Φυσικά δεν το περιμένω από εσάς και δεν απευθύνομαι σε εσάς. Το thread λέγεται destinator 6 και βεβαία αναφέρομαι στους υπευθύνους του development του προγράμματος ή μάλλον στο management της κεντρικής εταιρίας. Έχεις πει και άλλη φορά ότι δεν εξαρτάται από εσάς παρόλα αυτά προσπαθείτε να τους μεταφέρεται από την θέση σας τις απόψεις μας.

Με λίγα λόγια δεν έχεις να δικαιολογηθείς εσύ για κάτι. Και οι ‘φτηνές’ ή ‘ακριβές’ δικαιολογίες δεν σε αφορούν.

zepelin said:
"Όλοι ξέρουμε γιατί στηρίζετε αυτό το πρόγραμμα στην χώρα μας." Μήπως γιατί προσπαθούμε να βελτιώνουμε και να επεκτείνουμε το χάρτη μας, με επιθετική επενδυτική πολιτική? Κάτι που δε κάνουν κολοσοί όπως η Navteq & Teleatlas?

Φυσικά και είναι αυτός ο λόγος 100%. Είναι από τα ελάχιστα προγράμματα που έχω αγοράσει και με διαφορά το ακριβότερο. Ο μοναδικός λόγος είναι ότι εκτίμησα την δουλειά σας και τις προσπάθειες σας. Επίσης όπως και όλοι οι άλλοι χρήστες του myphone είναι το μόνο πρόγραμμα που προτείνω σε γνωστούς και φίλους, όπως και σε χρήστες του εξωτερικού που ζήτησαν χάρτες Ελλάδας σε ξένα forum.

zepelin said:
Η τελευταία πρότασή σου είναι απειλή?

Απειλή, ευχή ή κατάρα, όπως νομίζεις. Η destinator αδιαφορεί για μια μερίδα χρηστών που ανήκω και εγώ. Όλοι οι χρήστες από την μεριά τους και εσείς ως συνεργάτες της (αν είναι σωστή η λέξη) αφού έχουμε την τύχη να σας έχουμε δίπλα μας ελπίζω να της δώσουμε να καταλάβει ότι αυτό που κάνει είναι λάθος και δεν την συμφέρει για τον λόγο που ανέφερα και πριν.

y4

cfotis13 said:
εχω την 5.1.172,που θα δω αν ειναι η Q4 2005 στο PDA η στο cd του DESTINETOR PN?

Ανοιξε το Destinator και κοιτα μεσα στο μενου εκει που λεει "Εναλλαγη χαρτων". Στον τρεχων χαρτη θα δεις την εκδοση που εχεις.

Carpe Diem...:hypno:

@troublefun

Συγνώμη που νόμισα ότι τα έχεις με την NGi. Μη ξεχνάς όμως ότι ο μόνος σοβαρός κατασκευαστής λογισμικού πλοήγησης που έχει γύρισει να κοιτάξει την Ελλάδα με έναν τοπικό Map Provider όπως η NGi είναι η Destinator Technologies! (Paradigm όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία το 2003 - HSTC αργότερα)

Αυτό λοιπόν είναι ένα ισχυρό κριτήριο για να κρίνεις μια πολυεθνική όταν θα έρθει να πουλήσει και στη χώρα σου!

cybernec said:
1)Το μπιπ ακούγονταν και σε μένα, μερικές φορές (μάλλον φταίει ότι έχω τη "φθηνή" έκδοση..). Τελευταία έχω βάλει την ελληνική ομιλία από το dest3 σε .wav μορφή και έχει στρώσει, ίσως όμως να είναι και τυχαίο.

2)Τα αρχεία στην main, χρειάζονται μόνο αν σκοπεύεις να αλλάξεις κάτι μελλοντικά μέσω console. Στο δικό μου ppc, μετά από hard-reset, δούλευε κανονικά το dest6 από την κάρτα. Συνεπώς ότι αρχεία του dest στην main μπορούν να φύγουν, πλήν του /Windows/destcore.dll

Ευχαριστώ θα δοκιμάσω να τα σβήσω! :)

Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia...

Hi paidia... Kserei kaneis ti einai ta *.xtm files? Exw to Destinator to 6 kai einai se mia tetoia morfi kai den mporw na katalabw ti prepei na kanw...

Destinator6.zip.001.xtm

exei auti ti morfi... Xreiazetai unzip? Kai an nai, kserei kaneis pws na to kanw?

Thanks.

Tritonas7 said:
Hi paidia... Kserei kaneis ti einai ta *.xtm files? Exw to Destinator to 6 kai einai se mia tetoia morfi kai den mporw na katalabw ti prepei na kanw...

Destinator6.zip.001.xtm

exei auti ti morfi... Xreiazetai unzip? Kai an nai, kserei kaneis pws na to kanw?

Thanks.

Δεν εχω ιδεα, αλλα ξερω που να ψαξω, αν μπορει να σε βοηθησει αυτο που βρηκα.

http://www.filext.com/detaillist.php?extdetail=xtm&Search=Search

http://www.ihmc.us/

http://cmap.ihmc.us/

Υ.Γ. Εμ, μπορει να μου απαντησει καποιος στο δικο μου προσφατο ερωτημα;; (με τους φορτιστες). Ευχαριστω:O

Kala pas kala?????

Dimitris25 said:

Υ.Γ. Εμ, μπορει να μου απαντησει καποιος στο δικο μου προσφατο ερωτημα;; (με τους φορτιστες). Ευχαριστω:O

Τι μηχανάκι έχεις?

Dimitris25 said:
Παιδια, οσον αφορα το δικο μας μοντελακι, κανονικα εχει βαση που μπαινει στο ρευμα και φορτιζεται ωραια;; στο αυτοκινητο, παιρνει κανα φορτιστη ειδικο; ή πρεπει να το βγαζουμε συνεχεια και να το φορτιζουμε σπιτι;

Θα σου πω τι έχω κάνει εγώ, μια και έχουμε το ίδιο PDA :)

Αρχικά, έχεις εναν μετατροπέα που συνδέεται στο pda και μπορεί να τροφοδοτηθεί από απλό βύσμα τροφοδοσίας (ξέρεις αυτό που είναι κυλινδρικό και κούφιο στοι κέντρο)

Τον μετατροπέα αυτόν τον έχεις μαζί με το PDA σου (σε εμένα βρισκόταν πιασμένος με ένα λαστιχο πάνω στο καλώδιο που παίρνει ρεύμα η βάση φόρτισης)

Εγώ αγόρασα ένα bluetooth GPS και συγκεκριμένα ένα Fortuna Slim (καταπληκτικό, με φοβερή ευαισθησία)

Στην συσκευασία του είχε φορτιστή αυτοκινήτου με δυο εξόδους. Την μία για το GPS και την άλλη (μέσω του μετατροπέα) για το PDA

Έτσι στο αυτοκίνητο έχω ρεύμα και στις δύο συσκευές.

Εναλακτικά μόνο για φόρτιση του PDA μπορείς να πάρεις έναν μετατροπέα για αναπτήρα αυτοκινήτου που να δίνει 5 volt (και 4,5 κάνει) και να μπορεί να δώσει 1 amper.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Για ότι αλλο χρειαστεις εδώ είμαστε... :D

Δημήτρης.

'Εχω βάλει το keyboard.ini στο αντίστοιχο κατάλογο όπως γράφουν οι οδηγίες αλλά ακόμα βλέπω το αγγλικό πληκτρολόγιο κάθε φορά που θέλω να ψάξω για μια οδό. Μήπως κάνω κάτι λάθος η πρέπει να πατήσω κάτι ;

Παιδιά εγκατέστησα το D6 πάνω από το D PN , (το D 6 είναι σπασμένο και τον ελληνικό χάρτη που έχω βάλει μου βγάζει τα ονόματα τον δρόμων στα αγγλικά ) μήπως χρειάζεται να κάνω κάτι ? η ξέρει κάποιος που θα βρω τον χάρτη με τα ελληνικά ? Ένα αρχείο dll σαν ***** που το βάζουμε ? το ξέρει κάποιος . ευχαριστώ