Jump to content

Destinator 6

katsj
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο τελευταίος χάρτης για Ελλάδα με λεπτομέρειες ο v2007 Q2 1132 δεν είναι;

Ακριβώς

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν νομίζω ότι ψάχνει ακριβώς αυτό! Απλά ζητάει τους χάρτες της NGi για την Ελλάδα από κάποιον, νομίζω. Φίλε μου έχω τους χάρτες για το PNA και δεν ξέρω αν είναι ίδιοι με την έκδοση σε PDA. Άμα ξέρεις ότι κάνουν στείλε μου pm με το mail σου να στους στείλω.

φιλε exelix δεν σε πολυ πιανω...!!;) τεσπα... μηπως μπορεις να μ πεις αν υπαρχουν καποιοι χαρτες για κινητα.... οι οποιοι να μην ειναι μεσω broswer..απλα μια φωτογραφια που να κανει zoοm!!αυτο ειναι το ωραιο...!! αν υπαρχει, χωρις να πληρωσεις... :O

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

φιλε exelix δεν σε πολυ πιανω...!!;) τεσπα... μηπως μπορεις να μ πεις αν υπαρχουν καποιοι χαρτες για κινητα.... οι οποιοι να μην ειναι μεσω broswer..απλα μια φωτογραφια που να κανει zoοm!!αυτο ειναι το ωραιο...!! αν υπαρχει, χωρις να πληρωσεις... :O
Δέν έχουμε καταλάβει πολύ καλά νομίζω τι ζητάς. Θές πλοήγηση ή μόνο τον χάρτη να τον βλέπεις;
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

Paidia..Thnx gia tis apanthseis..!!Bre8hke kapoios kai mou edwse mia lysh..H8ela Ellhniko xarth alla kai Ellhniko menu..To problhma ly8hke..Thnx..!!

Alla mias kai anafer8hke apo ton tsoump..akougete wraio to sygkekrimeno utility an mporw na to pw etsi..Kati san to google maps alla gia kinhto..! Alh8eia yparxei kati tetoio??

Paidia..Thnx gia tis apanthseis..!!Bre8hke kapoios kai mou edwse mia lysh..H8ela Ellhniko xarth alla kai Ellhniko menu..To problhma ly8hke..Thnx..!!

Alla mias kai anafer8hke apo ton tsoump..akougete wraio to sygkekrimeno utility an mporw na to pw etsi..Kati san to google maps alla gia kinhto..! Alh8eia yparxei kati tetoio??

google maps.. ναι υπαρχει...!!:Dειναι ωραιο και καλο (μαλον:wacko:) το λεω αυτο γτ δεν μπορω να μπω μεσα και να μου εμφαισει ολο τον χαρτη γιατι... δεν εχω σωστα ενεργοποιημενο broswer.. :(!!δεν πειραζει.... παντως υπαρχει και ειναι σαν το google maps του internet...τις ιδιες πολεις και ιδιες χωρες... σαν ...http://maps.google.com/ αυτο!! εχει μερικες χωρες και πολεις!! αλλα ειναι παγκοσμιο!!εχει μεσα και ΗΠΑ κλπ..!!:);)!! αα! μολις βρηκα και το αρχειο java με google maps για κινητα!!http://www.google.com/gmm/gps.html πας εδω και πατας εκει που λεει download σε αυτο:Windows Mobile users: Download the CAB and ActiveSync

(καλο θα τανε αυτο που λεμε...:Dκαι χωρις χρεωση)

παντως εγω θα ηθελα κατι τετοιο..ενα μεγαλο χαρτη της Ελλαδας..ή του κοσμου που να μπορεις να κανεις zοοm σαν java εφαρμογη,να μην ειναι πλοηγος απλα να βλεπεις δρομους κλπ!!!:D:p!!καλο θατανε και δεν θα πληρωνες....!! υπαρχει κατι τετοι?:O

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

παντως εγω θα ηθελα κατι τετοιο..ενα μεγαλο χαρτη της Ελλαδας..ή του κοσμου που να μπορεις να κανεις zοοm σαν java εφαρμογη,να μην ειναι πλοηγος απλα να βλεπεις δρομους κλπ!!!:D:p!!καλο θατανε και δεν θα πληρωνες....!! υπαρχει κατι τετοι?:O

Παίρνεις τον πλοηγό βάζεις τους χάρτες που θέλεις και τον χρησιμοποιείς χωρίς GPS συνεδεμένο απλά να κανεις zoom :);)

Παίρνεις τον πλοηγό βάζεις τους χάρτες που θέλεις και τον χρησιμοποιείς χωρίς GPS συνεδεμένο απλά να κανεις zoom :);)

ωωω καλοο!! χμμ... μου προτεινεις καποιον πλοηγο στον οποιο να ειναι java εφαρμογη, να μπενει στο κινητο μ (motorola v3x) ??:D και να ειναι δωρεαν?? μπορεις να μ στειελεις καποιοα ιστιοσελιδα να το κατεβασω??

Δεν μπορώ να κανω επιλογή χάρτη.

Βλέπει το χαρτη κανονικά αλλα οταν πατάω select map με ροτάει αν θέλω να τον κάνω register επειδή είναι unregister και αυτό ηταν.Δεν συνεχίζει παρακάτω.Ξέρει κανείς τίποτα γιαυτο?Εστω κατι?

ωωω καλοο!! χμμ... μου προτεινεις καποιον πλοηγο στον οποιο να ειναι java εφαρμογη, να μπενει στο κινητο μ (motorola v3x) ??:D και να ειναι δωρεαν?? μπορεις να μ στειελεις καποιοα ιστιοσελιδα να το κατεβασω??
Λοιπόν αν και επείδη το έβαλες στο θέμα destinator 6 δέν είχα καταλάβει πως δεν είχες κινητό που να παίρνει το destinator όριστε ένα link για αυτό που θές: http://www.mobinaute.com/71083-mobile-navigator-logiciel-java-navigation-gps-navi.html . Είναι στα γαλλικά και θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο για αυτήν την εφαρμογή και στα αγγλικά αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το βρώ τώρα αλλά ούτε και χρόνο για μετάφραση. Ούτε το έχω δοκιμάσει αλλά ούτε και ξέρω κανέναν που να το έχει! ;) Δέν λέει για motorolla πάντως. Αλλά αφού είναι java ξέρω γω δεν θα έπρεπε λογικά να δουλεύει; Υποτίθεται πως είναι το βασικό πλεονέκτημα της γλώσσας java!

Λοιπόν αν και επείδη το έβαλες στο θέμα destinator 6 δέν είχα καταλάβει πως δεν είχες κινητό που να παίρνει το destinator όριστε ένα link για αυτό που θές: http://www.mobinaute.com/71083-mobile-navigator-logiciel-java-navigation-gps-navi.html . Είναι στα γαλλικά και θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο για αυτήν την εφαρμογή και στα αγγλικά αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο να το βρώ τώρα αλλά ούτε και χρόνο για μετάφραση. Ούτε το έχω δοκιμάσει αλλά ούτε και ξέρω κανέναν που να το έχει! ;) Δέν λέει για motorolla πάντως. Αλλά αφού είναι java ξέρω γω δεν θα έπρεπε λογικά να δουλεύει; Υποτίθεται πως είναι το βασικό πλεονέκτημα της γλώσσας java!

το εβαλα σε αυτο το θεμα ...που ειναι σχετικο με τους χαρτες κλπ...:happy: γιαυτο....τεσπα.. οσο για την προσπαθεια ευχαριστω αν και δεν βλεπω αν μπορω απο καπου να το κατεβασω.... :worry: αν μπορουσες να μου το κανεις πιο......λιανα!!;) στωω παντως για την προσπαθεια...!!

το εβαλα σε αυτο το θεμα ...που ειναι σχετικο με τους χαρτες κλπ...:happy: γιαυτο....τεσπα.. οσο για την προσπαθεια ευχαριστω αν και δεν βλεπω αν μπορω απο καπου να το κατεβασω.... :worry: αν μπορουσες να μου το κανεις πιο......λιανα!!;) στωω παντως για την προσπαθεια...!!
Τελικά άστο. Λέει πως είναι για smartphone symbian κτλ... και πως είναι και για mobiles java αλλά με κατέβασμα χαρτών από το internet μέσω gprs κτλ.. (συνδέσεων internet δηλαδή) οπότε μάλλον με πληρωμή για τους χάρτες. Είπα και εγώ ;) Το link που έδωσα ήταν preview από τον Μάρτιο για το τι θα γινόταν το καλοκαίρι και έλεγε πως θα βγεί δωρεάν αλλά τελικά δεν βγήκε.

Τελικά άστο. Λέει πως είναι για smartphone symbian κτλ... και πως είναι και για mobiles java αλλά με κατέβασμα χαρτών από το internet μέσω gprs κτλ.. (συνδέσεων internet δηλαδή) οπότε μάλλον με πληρωμή για τους χάρτες. Είπα και εγώ ;)

:lol:!!καλως!! δεν πειραζει ...αλλα αν μπορεις να με εχεις υποψην σου..!! με τον χαρτη...(με zoom) ειναι μια καλη λυση.!!! στω και παλι.!!:happy:

πολυ καλα ....αμα τυχει ποτε.... :) και βρεις αυτο που ζηταω....:)

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο στο destinator pn γιατί έχω χάρτη ελληνικό και δεν μπορώ να γράψω την διεύθυνση που με ενδιαφέρει. Όλα τα άλλα μου τα βγάζει κανονικά στρα ελληνικά. Μόνο το πληκτρολόγιο το ελληνικό δεν υπάρχει.

DANGEROUS POINTS GR

UPDATE ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007 !!

Utility Version Information

Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=-

Update Version.........: October 2007

Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS

Posted on............: 30/10/2007

General Information

Type: Destinator Utility

Platform : Destinator 6.x, Destinator PN, Destinator 6.1 for PNA

(Για να κατεβάσετε τα παρακάτω αρχεία θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ επάνω τους και να επιλέξετε file save as)

Common Users Download: DP_GR_U_11_07.CAB

Expert Users Download: DP_GR_11_07_Experts.rar

PNA Users Guide: PNA_installation_guide61.txt (thanx to: bbbb + grnikolis)

KML Files (including bmp icons) : KML_DP_GR_U_11_07.rar

Support : http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2873

Email : dangerouspoints@gmail.com

Webpage : Dangerous Points Team

Date : 30 October 2007

Changelog:

Προστέθηκαν

Στροφές: 47

Σημεία: 11

Διασταυρώσεις: 3

Δρόμοι: 3

Διαβάσεις_τρένου: 1

Σύνολο:65

--------------------------------

ΣΥΝΟΛΟ: 65 νέα σημεία

Enjoy

MinOtaVrS - HarisG

//ΑΚΥΡΟ

λύθηκε το πρόβλημα μετα από hard reset και 3 ώρες σπάσιμο νεύρων. Το καλό είναι ότι και εγώ και το mio βγήκαμε ζωντανοί!!!!

//ΑΚΥΡΟ

Έχω αυθεντικό το DEST 6 σε mitac mio A 201.

Κάποια στιγμή και ενώ μέχρι τότε δούελευε κανονικά πατάω να ανοίξει το destinator μοθ δείχνει την αρχική οθόνη και ότι κάνει loading και μόλισ τελειώνει το loading "κολάει", δηλαδή πάνω πάνω στην οθόνη δείχνει το πάνω μέρος της αρχικής οθόνης και η υπόλοιπη είναι άσπρη. μετά δε κάνει τίποτα. Όταν βέβαια πατάω τα πλήκτα ανταποκρίνεται ανοιγοντάς μου πχ τις επαφές αλλα το πάνω πάνω μέρος της οθόνης είναι μόνιμα κολημένο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πατήσω να κλείσουν!!!

έχω δοκιμάσει να το εγκαταστήσω απο πάνω απο "κάτω" απο πίσω και κάνει πάντα το ίδιο καμία ιδέα??

katebasa ta dangerous points. Kai meta?

Pos kai pou ta egkathisot re paidia?

An katevases to cab kanto copy sto ppc sou kai trexto apo ekei tha sththoun ola aftomata

an katevases to experts users antikathistass ta dat files me ta palia

Diavase ta readme files gia perisotera edw kai edw

Υπάρχει τρόπος να του δώσεις κατ'ευθείαν συγκεκριμμένες συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος & πλάτος) σαν σημείο προορισμού

Υπάρχει τρόπος να του δώσεις κατ'ευθείαν συγκεκριμμένες συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος & πλάτος) σαν σημείο προορισμού

Θα βρεις και θα εγκαταστήσεις ένα μικρό freeware προγραμματάκι, το OS GPS Convertor. Με αυτό μπορείς να αποθηκεύεις στα αγαπημένα οποιοδήποτε σημείο, μονάχα σημειώνοντας τις συντεταγμένες του. Μετά όλα είναι εύκολα...

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Θα βρεις και θα εγκαταστήσεις ένα μικρό freeware προγραμματάκι, το OS GPS Convertor. Με αυτό μπορείς να αποθηκεύεις στα αγαπημένα οποιοδήποτε σημείο, μονάχα σημειώνοντας τις συντεταγμένες του. Μετά όλα είναι εύκολα...

τις συντεταγμενες τις εχω, με αυτο μπορω να τις μετατρέψω για destinator?

ακυρο

το βρηκα

ευχαριστω

τις συντεταγμενες τις εχω, με αυτο μπορω να τις μετατρέψω για destinator?

Θα βρεις το πρόγραμμα εδώ: http://www.freenetpages.co.uk/hp/barrydavies/osgps_main.html

Βάζεις τις συντεταγμένες στο πρόγραμμα, και αυτό τις αποθηκεύει σαν αγαπημένο του destinator...

Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα

Αγόρασα πρόσφατα το Becker assist traffic highspeed IΙ sto cd του οποίου ο χάρτης της Ελλάδος περιέχει μόνο την Αττική και Θεσσαλονίκη και καθόλοy επαρχιακό δίκτυο. Γνωρίζει κανείς να μου πει εάν μπορώ να βάλω κάποιον άλλο χάρτη και από που; το PNA λειτουργεί με windows ce .Μπορώ να βάλλω Destinator;μπορώ να αλλαξω τα windows;

Αγόρασα πρόσφατα το Becker assist traffic highspeed IΙ sto cd του οποίου ο χάρτης της Ελλάδος περιέχει μόνο την Αττική και Θεσσαλονίκη και καθόλοy επαρχιακό δίκτυο. Γνωρίζει κανείς να μου πει εάν μπορώ να βάλω κάποιον άλλο χάρτη και από που; το PNA λειτουργεί με windows ce .Μπορώ να βάλλω Destinator;μπορώ να αλλαξω τα windows;

Παιδες γνωριζει κανεις με τι στοιχεια εντοπιζει το Destinator 6.1 το εξωτερικο GPS?

Εχω ενα Eten M600+ κι ενα Holux GPSlim 236 κι εχω ξεχασει τα στοιχεια γιατι ειχα καιρο να το δουλεψω..Να σημειωσω οτι στο μενου του BT το βλεπει κανονικα το GPS και το εχω κανει pairing,δεν το βλεπει ομως ουτε στο προγραμματακι της Holux,το GPS Viewer.

ΜΑΧ.