Jump to content

[Επίσημο - παλιό] Sony Ericsson K800i & K790i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε αφου το θες τωρα τι να λεμε....:p :D

Παρ'το θα μεινεις ευχαριστημενος και απο το πληκτρολογιο και απο ολα!!!

Αφου εισαι φαν θα σου αρεσει πιστευω πολυ!!!

Το καλλυμα τι να σου πω... αν αρχισει κιολας μετα απο λιγο καιρο και να "παιζει" δεν θα ειναι οτι καλυτερο!!!

Στην αρχη-αρχη μολις το αγορασεις δεν πιστευω να κουναει καθολου, στιβαρο θα ειναι... οσο ειναι!

Βασικά δεν με απασχολεί η χαλάρωση μηχανισμών("άλλα" χαλαρώνουν και δεν κάνεις τη δουλειά σου όπως πριν:X ),μπορεί και να μην προλάβει να χαλαρώσει(θα το έχω πουλήσει τότε).Η ουσία είναι αν είναι ενοχλητικό στην μεταφορά του(για θήκη ούτε σκέψη-δεν είχα ποτέ θήκη για κινητό),αν εξέχει κάπως πολύ(έτσι φάινεται τουλάχιστον) κλπ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάστηκε αυτή η σχεδιαστική υπέρβαση άστοχης υλοποίησης και αμφίβολης πρακτικότητας αφού δεν βάλανε και CCD module αλλά μόνο CMOS,τι να πώ:confused: .

Τελικά είναι της στιγμής,ή που θα ορμήξω να το πάρω ή που θα πω στον πωλητή που θα με πάρει τηλέφωνο για την άφιξη του Κ800(πλέον γνωστός μου είναι;) )ότι απουσιάζω εκτός Αθηνών και επιστρέφω σε 10 μέρες:rolleyes: :wacko: :cool: ,για να δω τι θα κάνω??Πάντως εσύ το συστήνεις γενικά με τα όσα έχεις δει απ'έξω απ'έξω ?

• Απαντήσεις 587
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βασικά δεν με απασχολεί η χαλάρωση μηχανισμών("άλλα" χαλαρώνουν και δεν κάνεις τη δουλειά σου όπως πριν:X ),μπορεί και να μην προλάβει να χαλαρώσει(θα το έχω πουλήσει τότε).Η ουσία είναι αν είναι ενοχλητικό στην μεταφορά του(για θήκη ούτε σκέψη-δεν είχα ποτέ θήκη για κινητό),αν εξέχει κάπως πολύ(έτσι φάινεται τουλάχιστον) κλπ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάστηκε αυτή η σχεδιαστική υπέρβαση άστοχης υλοποίησης και αμφίβολης πρακτικότητας αφού δεν βάλανε και CCD module αλλά μόνο CMOS,τι να πώ:confused: .

Τελικά είναι της στιγμής,ή που θα ορμήξω να το πάρω ή που θα πω στον πωλητή που θα με πάρει τηλέφωνο για την άφιξη του Κ800(πλέον γνωστός μου είναι;) )ότι απουσιάζω εκτός Αθηνών και επιστρέφω σε 10 μέρες:rolleyes: :wacko: :cool: ,για να δω τι θα κάνω??Πάντως εσύ το συστήνεις γενικά με τα όσα έχεις δει απ'έξω απ'έξω ?

Εγω σου ειπα πως αν τα ΣΕ σε καλυπτουν παρ'το χωρις δευτερη σκεψη!!!

Το καλλυμα οπως κρατας το κινητο οριζοντια, εχει λιγο κενο απο αριστερα-δεξια!!!Αν, λεμε αν πιαστει πουθενα τι γινεται???

Σε τσεπη δεν το εβαλα αλλα δεν πιστευω στην τελικη να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα!!;) :)

Παντως αν ειχε γυρω στα 350€ μπορει να το τιμουσα και εγω!!!

Τωρα παω για 6233 + 512 καρτα στα 310€!!!(για φιλο μου και θα το δω και εγω!Αν μου αρεσει...)

---------

Στο "Λευκο Φυλλαδιο" της ΣΕ λεει πως η 2η καμερα ειναι μονο για βιντεοκληση!!!

Και εγω χθες ξεχασα να το δω,αν και λιγο βιαστικα που επαιξα δεν ειδα τπτ για ενεργοποιηση για την μπροστινη καμερα... αλλα μην το δεσετε κομπο κιολας,δεν ξερω σιγουρα!!!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Εγω σου ειπα πως αν τα ΣΕ σε καλυπτουν παρ'το χωρις δευτερη σκεψη!!!

Το καλλυμα οπως κρατας το κινητο οριζοντια, εχει λιγο κενο απο αριστερα-δεξια!!!Αν, λεμε αν πιαστει πουθενα τι γινεται???

Σε τσεπη δεν το εβαλα αλλα δεν πιστευω στην τελικη να ειναι τοσο μεγαλο προβλημα!!;) :)

Παντως αν ειχε γυρω στα 350€ μπορει να το τιμουσα και εγω!!!

Τωρα παω για 6233 + 512 καρτα στα 310€!!!(για φιλο μου και θα το δω και εγω!Αν μου αρεσει...)

Μάλλον με βλέπω να το παίρνω,πάντως παρόλο που είχα και έχω επιφυλάξεις για το κάλυμμα αυτό,νομίζω ότι δεν πρέπει να δημιουργεί προβλήματα.(και στο 6270 είχα επιφυλάξεις για το εξέχων τμήμα που προεκτείνεται του πληκτρολογίου,μου θύμιζε βατήρα σε μικρογραφία πισίνας-νερό δεν έβλεπα βέβαια:lol: :lol: ,και όντως επιβεβαίωσα οικτρά αυτήν την επιφύλαξη:mad: μακριάάάά και αλάργα;) )Κατά δεύτερον το Κ800 και τα παράγωγα της φωτογραφικής του αξιοποιούνται ποικιλοτρόπως(εκτύπωση,αποστολή ως email,επεξεργασία...),το βίντεο πάλι δεν με απασχολεί καθόλου,εδώ είχα το 6280 που σαφέστατα υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα και σπανίως τραβούσα βίντεο.Είδωμεν λοιπόν,λίγες μέρες μείνανε.....

το βίντεο πάλι δεν με απασχολεί καθόλου,εδώ είχα το 6280 που σαφέστατα υπερτερεί σε αυτόν τον τομέα και σπανίως τραβούσα βίντεο.

Μα για αυτό ακριβώς και η se γενικότερα δεν δίνει βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα.

Ελάχιστους ενδιαφέρει...

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Ελάχιστους ενδιαφέρει...

thejb αυτο δεν ειναι δικαιολογία για αυτο το αχρηστο video.ας εβαζε τουλαχιστον σαν του w900 δηλαδη 240*320 με 30fpss,και οχι 176*144 με 15 fps. αν την ενδιαφερει το video θα εβγαζε με vga.αλλα τουλαχιστον 240*320 με 30 fpss,opos polla montela,w900,v903 ktl.

thejb αυτο δεν ειναι δικαιολογία για αυτο το αχρηστο video.ας εβαζε τουλαχιστον σαν του w900 δηλαδη 240*320 με 30fpss,και οχι 176*144 με 15 fps. αν την ενδιαφερει το video θα εβγαζε με vga.αλλα τουλαχιστον 240*320 με 30 fpss,opos polla montela,w900,v903 ktl.

Μα εφόσον η πλειοψηφία του κόσμου δεν δείχνει ενδιαφέρον για αυτή τη λειτουργία, η se πιθανολογεί ότι αυτή η έλλειψη δεν θα επιδράσει στις πωλήσεις του τηλεφώνου;)

Και στην τελική , δεν νομίζω ότι θα αποδειχθεί λάθος αυτό το σκεπτικό.

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Μα εφόσον η πλειοψηφία του κόσμου δεν δείχνει ενδιαφέρον για αυτή τη λειτουργία, η se πιθανολογεί ότι αυτή η έλλειψη δεν θα επιδράσει στις πωλήσεις του τηλεφώνου;)

Και στην τελική , δεν νομίζω ότι θα αποδειχθεί λάθος αυτό το σκεπτικό.

Δεν νομίζω ότι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο το video,μάλλον το αντίθετο ισχύει. Είναι σαν να λες ότι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο η ανάλυση των φωτογραφιών.

Ελάχιστους ενδιαφέρει...

Σε τελική ανάλυση υπάρχουν και βιντεοκάμερες καλές πλέον με οπτικά/ψηφιακά και παπάδες zoom και βάλε σε αρκετά συμφέρουσες τιμές(όλο και πέφτουν από τον έντονο ανταγωνισμό).Το βίντεο που τραβάνε τα κινητά με τους cmos φακούς καλά είναι για την πλάκα και όχι μόνο,αν προκύψει κάτι(πρόσφατα σε ληστεία στην Πατησίων κάποιος που βρισκόταν εκεί κοντά τυχαία βιντεοσκόπησε με χάλια ποιότητα την όλη φάση και το έδειξαν κάποια κανάλια στις ειδήσεις:lol: :rolleyes: ),οπότε το θέμα βίντεο ακόμα έχει πολλά περιθώρια ανάπτυξης στα κινητά.

Δεν νομίζω ότι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο το video,μάλλον το αντίθετο ισχύει. Είναι σαν να λες ότι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο η ανάλυση των φωτογραφιών.

Όχι , για τις φώτο υπάρχει σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Όπως και να το κάνουμε , το ενδιαφέρον των καταναλωτών δεν είναι ίδιο για όλες τις δυνατότητες.

Άλλωστε , οι περισσότεροι έχουν μια φωτογραφική μηχανή(αναλογική ή ψηφιακή)αλλά πολλοί λιγότεροι έχουν βιντεοκάμερα.Νομίζω ότι αυτό δείχνει και τις προτιμήσεις του κόσμου.

επιτελους μπαινουμε στην κρισιμη βδομαδα,αντε να δουμε παιδια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Όχι , για τις φώτο υπάρχει σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Όπως και να το κάνουμε , το ενδιαφέρον των καταναλωτών δεν είναι ίδιο για όλες τις δυνατότητες.

Άλλωστε , οι περισσότεροι έχουν μια φωτογραφική μηχανή(αναλογική ή ψηφιακή)αλλά πολλοί λιγότεροι έχουν βιντεοκάμερα.Νομίζω ότι αυτό δείχνει και τις προτιμήσεις του κόσμου.

Eτσι ειναι..δεν εχει την ιδια βαρυτητα το βιντεο με τις φωτο...Εγω για παραδειγμα που ειχα καλο βιντεο στο 6280 με εκνευριζε που δεν ειχα τοσο καλη καμερα οπως πχ..το w810 που εχω τωρα..Ενω δεν μπορω να πω οτι μου ελειψε τοσο το βιντεο του 6280.

Καλο video για κινητο πιστευω πως ειναι vga me 30fpps.

μετριο video 240*320 me 30 fpss ειναι ενταξει.

αθλιο video 176*144 me 15fps.

δεν ειναι δικαιολογια αυτο μπορουσε ανετα να βαλει το μετριο video αλλα δεν το κανει,οχι ομως γιατι δεν την ενδιαφερει αλλα για να βαλει στο επομενο μοντελο της και να λεει μετα το κινητο video camera για πχ της SONY.

Εγώ παντως ηθελα να το παρω αυτο το κινητο αλλα με αυτο το video δεν το νομιζω.

εχει τυχει πολλες φορες που θελεις να τραβηξεις ενα video και να σου μεινει,και να μην εχεις video camera εκεινη την στιγμη.τουλαχιστον το video θα εινα σχετικα καλο.

πχ καποια video Που εχω τραβηξει,το εχω συνδεσει το κινητο με τv-out Και βλεπω το video στην τηλεοραση σε πληρη οθονη με πολυ καλη ποιοτητα,απευθειας συνδεω το καλωδιο στο sony dvd recorder Και το γραφω απευθεις σε dvd.γιατι να μην τραβουσε και αυτο εστω 240*320 με 30fpss.

Υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορησει πρωτα με vodafone live οπως ειχε γινει με το k750?

Ρε παιδες μην τσακωνεστε... ενταξει μ@μ@... της ΣΕ να βαλει τετοιο βιντεο!!

Το κινητο ειναι καινουριο και κατα τη γνωμη μου ειναι ηδη ξεπερεσμενο σε πολλα σημεια(μικρη οθονη με λιγα χρωματα-2",ενα ηχειο,0 παραμετροποιηση του μενου, ιδιο μενου με προσθεσεις εντολων τελειως αχρηστες στο 99% του πληθυσμου-RSS,BestiPic-, μικρα πληκτρα, χαλια βιντεο, κα...) αλλα στις φωτος ειναι πολυ καλο!!!

Αυτοι που θα το επιλεξουν για αυτο το σκοπο θα μεινουν ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενοι!!!(εγω σε 1 μηνα θα εχω την Canon IXUS 800 IS-την κορυφαια στο ειδος της που οι καμερες των κινητων ουτε σε 10 χρονια...)

Σαν γενικο συνολο-κινητο ειναι πολυ καλο παντως(οχι κορυφαιο)!!!

Ειπαμε 85% ανεταααααααα!

(Εγω θα περιμενω να δω τα καινουρια S40 που θα παρουσιασει κατα πασα πιθανοτητα τον αλλο μηνα και που θα ειναι S40 3rd Ed. Feature Pack 2 και φημολογειται οτι θα ειναι τα πρωτα με πληρως multitasking ala S60!!!)

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδες μην τσακωνεστε... ενταξει μ@μ@... της ΣΕ να βαλει τετοιο βιντεο!!

Το κινητο ειναι καινουριο και κατα τη γνωμη μου ειναι ηδη ξεπερεσμενο σε πολλα σημεια(μικρη οθονη με λιγα χρωματα-2",ενα ηχειο,0 παραμετροποιηση του μενου, ιδιο μενου με προσθεσεις εντολων τελειως αχρηστες στο 99% του πληθυσμου-RSS,BestiPic-, μικρα πληκτρα, χαλια βιντεο, κα...) αλλα στις φωτος ειναι πολυ καλο!!!

(Εγω θα περιμενω να δω τα καινουρια S40 που θα παρουσιασει κατα πασα πιθανοτητα τον αλλο μηνα και που θα ειναι S40 3rd Ed. Feature Pack 2 και φημολογειται οτι θα ειναι τα πρωτα με πληρως multitasking ala S60!!!)

Η μικρή σχετικά οθόνη (και άρα μέγεθος) δεν είναι καθόλου μειονέκτημα για πολύ κόσμο. Και ειδικά για αυτούς που έχουν συνηθίσει τις διαστάσεις των κινητών του στυλ Κ750. Για να μην πω ότι εμένα μου φαίνεται μεγάλο σε μέγεθος. Και τα χρώματα δεν είναι λίγα.

Απορία. Αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το multitasking στα κινητά γιατί δεν πας κατευθείαν σε S60 ή κάποιο άλλο smartphone?

Η μικρή σχετικά οθόνη (και άρα μέγεθος) δεν είναι καθόλου μειονέκτημα για πολύ κόσμο. Και ειδικά για αυτούς που έχουν συνηθίσει τις διαστάσεις των κινητών του στυλ Κ750. Για να μην πω ότι εμένα μου φαίνεται μεγάλο σε μέγεθος. Και τα χρώματα δεν είναι λίγα.

Απορία. Αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το multitasking στα κινητά γιατί δεν πας κατευθείαν σε S60 ή κάποιο άλλο smartphone?

Μα εχω το Ν80 και μαλλον θα μου κανουν δωρο το S200!!!

Απλως σκεφτομαι πως αν τα Σ40 τα αναβαθμιζει(απο γενια σε γενια) ετσι, τοτε του χρονου τι θα δουμε με τα Σ60(Ν83, Ν95, Ε80)???

Το μεγεθος δεν ειναι μικρο... υπαρχουν και μικροτερα στην αγορα!!!

Η οθονη πρεπει να ειναι χορταστικη σε ενα μοντελο κατα την γνωμη μου, αφου ειναι το μοναδικο πραμα μαζι με το πληκτρολογιο που χρησιμοποιουνται τοσο πολυ απο ολους!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρωγοσαστε. Αν ειχε vga βιντεο και χιλια δυο αλλα που λειπουν, θα ειχε 600 ευρω και μετα θα φωναζατε για την τιμη του.

Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα.

παιδια δεν νομιζω οτι βγαινει πουθενα ολη αυτη η συζητηση,σημασια εχει οτι το κινητο εχει τα ταδε χαρακτηριστικα και δεν αλλαζει αυτο ειτε μας αρεσει αυτο ειτε οχι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πάντως εγώ επέλεξα να μην αντικαταστήσω το K750 μου το οποίο με καλύπτει απόλυτα και δεν βλέπω το Κ800 να προσθέτει κάτι φοβερό.

Τα 400 ευρώ μου τα επένδυσα σε κάτι που θεωρώ ότι ήταν καλή αγορά.

Canon Ixus 800 IS

Πάντως εγώ επέλεξα να μην αντικαταστήσω το K750 μου το οποίο με καλύπτει απόλυτα και δεν βλέπω το Κ800 να προσθέτει κάτι φοβερό.

Canon Ixus 800 IS

Την καλυτερη δουλεια εκανες. Εγω απο την αλλη το σκεφτομαι καθως εχω μεινει με το Κ700.

Την καλυτερη δουλεια εκανες. Εγω απο την αλλη το σκεφτομαι καθως εχω μεινει με το Κ700.

To βρίσκω λογικό να πάς από Κ700 σε Κ800 αν και από αισθητικής απόψεως το Κ750 είναι καλύτερο.

:offtopic: Κορυφαίο design πάντως είχε το T610 :offtopic:

Canon Ixus 800 IS

Ελα ρε τερας... και εγω το ιδιο θα κανω!!!IXUS_800 rulezzzzzzzzz!!!!

@ Viper:

Απο Κ700 σε Κ800 τεραστια η διαφορα στο hardware!!!!;)

Παρε το αν διαθετεις 450€ για σκοτωμα!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

@ Viper:

Απο Κ700 σε Κ800 τεραστια η διαφορα στο hardware!!!!;)

Παρε το αν διαθετεις 450€ για σκοτωμα!:)

450 για σκοτωμα δεν διαθετω:p , τουλαχιστον αυτη την στιγμη.

Απο Σεπτεμβριο, να πεσει η τιμη, και βλεπουμε.

ΥΓ: Τωρα που το σκεφτομαι, εχω και μια επιδοτηση:up: αλλα ειναι απο την Vodafone:down:

Undoubtedly, K800 is an exciting phone to have and use. The feature packed 3G handset would become a market hit and it would develop a strong fan base of people who do not consider the size of their mobile phone that important. The superb display and the high-level still camera functionality are something that many men would fall for. We look forward to see more on how the mobile phone will find its place on the market.

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-review-93.php

Akribws ta idia poy eipa kai egw!!!

Καλο το λεει με δυνατα σημεια αυτα που ανεφερα και εγω-φωτος και οθονη- αλλα θελει να δει και αυτος πως θα παει στις πωλησεις μιας και δεν ειναι απολυτα σιγουρος!!!

Περυσι τετοια εποχη που εβγαινε ολοι λεγανε για το Κ750 Best Seller!!!

Τωρα....

Αφου εκανα τον κοπο και το διαβασα ολο το αρθρο εχω να πω πως θα γινομουν πολυ καλος σχολιαστης κινητων!!!

Λεει ακριβως τα ιδια με μενα-ακομα και για τις δαχτυλιες στην οθονη- απλως σε μερικα σημεια διαφερουμε λιγο-ιδιοσυγκρασια ατομων- οπως στον μωβ χρωματισμο των πληκτρων,που παρεπιπτοντως τα βγαζει απεχαλα και εδω φαινεται οτι εχω δικιο οτι δεν μπορει σε καμια περιπτωση να συγκριθει με ΝΟΚΙΑ,που του αρεσει ενω εγω το βρισκω μπαναλ...θα το βρουν και αλλοι ετσι σιγουρα!!!

Για τον File Explorer λεει οτι ειναι απο τους καλυτερους σε "κλειστο" περιβαλλον αλλα δεν κανει το απλο:

Αποκοπη-Αντιγραφη/Επικολληση ή Αποστολη Φακελων οπως τα τελευταια Νοκια!!!Δεν μπορεις επισης να επιλεξεις συγκεκριμενους φακελους απο αυτους που εχεις δημιουργησει και να τους ανοιξεις να δεις τα περιεχομενα!!!

Επισης στο ΜΠ3 λεει οτι ειναι ιδιο με το w800 και οτι αυτο συνεπαγεται στην οργανωση, αλλα δεν λεει για την ενταση του ηχου ή ακομα και για την ποιοτητα σε σχεση ας πουμε με το w810 ή w900!

Οπως ειπα... αν δεν σε ενδιαφερει η καμερα το κινητο δεν ειναι κατι το καινουριο!!!

Σαφως και το 6233 σαν κινητο ειναι ανωτερο!Πιο επαγγελματικο!!!

Οσοι εχετε το w900 ή w810 μην το αλλαξετε!!!

----------------------------------------

Τωρα μολις συνειδητοποιησα οτι το Κ800 αλλα και τα αλλα ΣΕ δεν εχουν κοινοχρηστο χωρο για Μηνυματα-Ημερολογιο... και ετσι παιρνουν μολις 150 μηνυματα ή 25 σημειωσεις!!!

Α, καλα... τι γυφτιες ειναι αυτες!!!

Στα Νοκια ειναι οσα ειναι τα ενσωματωμενα ΜΒ της συσκευης τοσα μπορεις να βαλεις στις διαφορες λειτουργιες!!!(να γεμισεις 6ΜΒ μηνυματα ας πουμε!!!)

We got to admit that the sound quality during calls was fabulous and we were pleased with the reception at all times. When it comes to the ringing loudness K800 is a bit of an underdog. It might be just our test version but we have seen many louder phones. The vibration alert strength isn't that impressive also.

Αυτο πως σας φαινεται???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγνωμη τοτε ειμαι εγω λαθος.Νομιζα πως το κ750 ειχε βγει καπου στα 380:wacko:

min ksexnate oti to w810 exei sta 425!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

Στην τιμή που είχε το Κ750 όταν κυκλοφόρησε μάλλον δούμε το Κ790.

afou to k790 den tha kykloforisei stin ellada!!!!

kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou

• The title was changed to [Επίσημο - παλιό] Sony Ericsson K800i & K790i
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...