eNeRGy Δημ. October 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2006 αυτο με το απενεργοποιημενο gps chip τελικα ισχυει? diskolo mou fenete giati einai to pio akrivo GPS chip to sirf III... na to exoun se oles tis siskeves kai na to energopoioun simfona me tis apaitiseis ton etairion tha itan kaki kinisi kai afksisi tis timis kataskevis tis HTC xoris apolaves! to pio pithano einai na iparxei stin plaketa i "thesi", alla na leipei to chip... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. October 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2006 γεια σας παιδια επειδη με ενδιαφερει και εμενα ποτε θα ειναι διαθεσιμο για αγορα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 γεια σας παιδια επειδη με ενδιαφερει και εμενα ποτε θα ειναι διαθεσιμο για αγορα ? Φίλε μου απο οτι ξέρω μάλλον κατα τον Νοέμβριο θα έρθει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 η συσκευη υπηρχε στο περιπτερο της htc στην dte και μαλιστα σε μαυρο χρωμα και ηταν πανεμορφη.. τα παιδια στο περιπτερο της εταιριας ειπαν οτι θα κυκλοφορησει απο την αρχη σε μαυρο χρωμα αρχες νοεμβριου στα 754 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Εντυπώσεις από το P3600 στην dte: Το κινητό είναι αρκετά όμορφο (είχε το μαύρο εκεί)! Το εξωτερικό είναι γυαλιστερό (σαν το O2 XDA) σε αντίθεση με το S200 που είναι ματ. Σε μέγεθος είναι σχεδόν έως ακριβώς ίσα με το S200 (μετά από άμεση σύγκριση). Εντύπωση ΤΕΡΑΣΤΙΑ, μου έκανε ο επεξεργαστής, καθότι άνοιγε τα πάντα σφαίρα!! Όμως, η τιμή που μου είπαν (750 ευρώ), μου άφησε μία πικρή αίσθηση... :confused: :( :mad: Τη θεωρώ αδικαιολόγητα υψηλή και δεν νομίζω πως προσφέρει τίποτα παραπάνω, από το Eten M600+, που έχει πλέον 500 ευρώ... Γιατί άραγε τόσο υψηλά?? Όμορφη συσκευή, αλλά για τόσα χρήματα όχι!! Σε αυτή την τιμή, είναι μάλλον καταδικασμένη να αποτύχει.. :X Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 ...δεν νομίζω πως προσφέρει τίποτα παραπάνω, από το Eten M600+, που έχει πλέον 500 ευρώ... Αν δεν κάνω λάθος, το Ρ3600 είναι 3G, πώς το συγκρίνεις με το ΕΤΕΝ Μ600+; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aXe Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Αν δεν κάνω λάθος, το Ρ3600 είναι 3G, πώς το συγκρίνεις με το ΕΤΕΝ Μ600+; :confused: Χίλια συγγνώμη, έκανα λάθος και μου ξέφυγε αυτό... :( Βέβαια, και πάλι, το 3G προσωπικά δεν μου λέει τίποτα... ;) Σίγουρα, για κάποιους άλλους όμως, μπορεί να είναι σημαντικός και καθοριστικός παράγοντας! :O Παράθεση Mobiles: Samsung Galaxy Nexus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Τελικα ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα εχει η Trinity το GPS ενσωματωμενο??:worry: Σε μερικα sites, ακομα γραφει οτι θα εχει και GPS, εκτος κι αν ειναι παλια! Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 H Orange version του Trinity θα έχει GPS: http://www.gpsandco.com/articles/newsitem.php?id=4639 http://www.gpsandco.com/articles/newsitem.php?id=4640 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 ξερει κανεις φλας εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Δεν εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Δεν εχει. κλασσικα οπως και στο 3300. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 παιδια το ειδα στο site τις qtek σε μαυρο και ειναι ολα τα λεφτα. πληκτρολογιο εχει οπως το htc??:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 παιδια το ειδα στο site τις qtek σε μαυρο και ειναι ολα τα λεφτα. πληκτρολογιο εχει οπως το htc??:rolleyes: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 mallon o aris tha ennoei to tytn.to trinity pantos dn exei pliktrologio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ζητω συνγνωμη ο φιλος EliMiNaToR εχει δικιο απο την βιασυνη μου εγραψα htc και οχι tytn.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Τελικά τι γίνεται με το Ρ3600?Έρχεται?Κανένα νέο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 Τελικά τι γίνεται με το Ρ3600?Έρχεται?Κανένα νέο? Μαλλον μετα τις 20 του μηνα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 H Orange version του Trinity θα έχει GPS: http://www.gpsandco.com/articles/newsitem.php?id=4639 http://www.gpsandco.com/articles/newsitem.php?id=4640 manos πως γινεται αυτο; Τελικα ειναι αυτο που ακουγεται οτι υπαρχει μεσα το κινητο και ειναι απενεργοποιημενο ; Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 manos πως γινεται αυτο; Τελικα ειναι αυτο που ακουγεται οτι υπαρχει μεσα το κινητο και ειναι απενεργοποιημενο ; Δεν έχω ιδέα! Απλά εγώ μετέφερα ότι η έκδοση της Orange θα το ενσωματώνει ή θα το ενεργοποιεί. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Στο Handit υπάρχει η συσκευή στα 549 euros, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι διαθέσιμη. http://handit.de/index.php?fuseaction=detail&produktid=4286 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Στο Handit υπάρχει η συσκευή στα 549 euros, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι διαθέσιμη. http://handit.de/index.php?fuseaction=detail&produktid=4286 Θα είναι διαθέσιμο από 27/11 στο μαγαζί τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savaoth Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Παιδιά το p3600 ΔΕΝ εχει gps ενσωματωμένο.Το p3300 μονο έχει. Θα το φέρει το Πλαίσιο λογικά σε καναδυό βδομάδες. Παράθεση Eli Eloim Lama Astagna Savaoth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Στο Handit υπάρχει η συσκευή στα 549 euros, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι διαθέσιμη. http://handit.de/index.php?fuseaction=detail&produktid=4286 Προσοχη Παιδια ειναι στη Γερμανικη γλωσσα και δεν φερνουν στα Αγγλικα οπως μου απαντησαν. (Παει το παλιο καλο Handit στα Αγγλικα με Αγγλικες συσκευες αλλα και με πολυ μεγαλυτερη ποικιλια) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Παιδιά το p3600 ΔΕΝ εχει gps ενσωματωμένο.Το p3300 μονο έχει. Θα το φέρει το Πλαίσιο λογικά σε καναδυό βδομάδες. Τελικά άκυρο για Ρ3600 απογοητεύτικα. Πάω για Χ500. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts