panosha Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Δεν νομίζω να σου ειπε τιποτα για beta rom :rolleyes: Παίζει και με τη ROM της ACE τη μαμίσια ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Παίζει και με τη ROM της ACE τη μαμίσια ? :blink: Οχι .... Μακαρι αλλα δοκιμασα τα παντα τι reg τι drivers περασα τι dump εκανα κ τα δυο firmware τιποτα :mad: Τα εβλεπε ολα κανονικα αλλα δεν μπορουσε να ξεκινιση σαν services τον εναν απο τουσ δυο drivers. Καλα να σου πω την αληθεια δεν περιμενα να παιξει κιολας :lol: Αλλα νομιζα πως ο φίλος πιο πανω μπερδευτηκε κ νομιζε για τιν εκδοση rom ενω εσυ ελεγες για το destinator. Αν εκανα καπου λαθος sorry :X Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 :( μα δεν έχω beta rom αλλά ότι έχει από ACE :O Αρα εσύ θέλεις και ROM γιά να έχεις πλοήγηση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Αρα εσύ θέλεις και ROM γιά να έχεις πλοήγηση. :p Μπορει να εχει κανα Bluetooth εγω βασικα μια χαρα ειμαι με τιν πιο πανο εκδοση αλλα με dopod rom ;) Να σε ρωτήσω panosha ισχύει αυτο που λες πιο πανο περι του *****ed destinator πως εχει απώλειες? Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Μπορει να εχει κανα Bluetooth εγω βασικα μια χαρα ειμαι με τιν πιο πανο εκδοση αλλα με dopod rom ;) Να σε ρωτήσω panosha ισχύει αυτο που λες πιο πανο περι του *****ed destinator πως εχει απώλειες? Πιό καθαρά δεν μπορώ να το γράψω. Εχω δοκιμάσει σε 4 συσκευές επισταμένα όλες τις εκδόσεις που κυκλοφορούν. Μπορώ να σε βεβαιώσω αντίθετα οτι με το Χ500 που έχω τώρα με απενεργοποίηση του static navigation έχω στην πλοήγηση πεζού παντού και πάντα ακρίβεια μέτρου (ενοείται με αγορασμένη την τελευταία έκδοση) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Μπορει να εχει κανα Bluetooth εγω βασικα μια χαρα ειμαι με τιν πιο πανο εκδοση αλλα με dopod rom ;) Να σε ρωτήσω panosha ισχύει αυτο που λες πιο πανο περι του *****ed destinator πως εχει απώλειες? Pate re na agorasete to programma, aksizei. Pou to xoun oloi spameno k mas exoun priksei "mou doulevei teleia, mou doulevei teleia" eno tous deixnei 35 metra pio piso! Pote den eina arga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasphone Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΡΟΜ ΜΕ ΤΟ GPS KΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΤΟ 1 Η ΤΗΝ # Η * ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. :ninja: ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Παράθεση KOSTAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Ma kala, eksafanizetai to pliktrologio tilefonou otan milas? (an katalava kala?) Dhladh, den grafei kato aristera pliktrologio, sto aristero softkey? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasphone Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Ma kala, eksafanizetai to pliktrologio tilefonou otan milas? (an katalava kala?) Dhladh, den grafei kato aristera pliktrologio, sto aristero softkey? ΟΧΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΦΕΣ (που απο εκει δεν ανοιγουν δηλαδη το κατω αριστερα δεν δουλευη) Παράθεση KOSTAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 ΟΧΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΦΕΣ (που απο εκει δεν ανοιγουν δηλαδη το κατω αριστερα δεν δουλευη) Πηγαινε βαλτα αρχικα στα αγγλικα... Μετα παρε αυτο το αρχειακι κ πηγεναι κ πετατο μεσα στον φακελο τον windows. Θα σου ζητησει αντικατασταση. πατα yes. Μετα πηγεναι κ γυρνατο παλι στα ελληνικα κ λογικα θα εισαι ok Πες μου αν σου δουλεψε.... http://rapidshare.com/files/16913872/tapres.dll.0408.mui Δεν υπαρχει περιπτωση αμα το κανεις σωστα να μην δουλεψει.. Κ αν οχι τοτε πας απλα για hard-reset. Κ στο λεο αυτο γιατι ειχα το ιδιο προβλημα γραφει επαφες παντα κ ωταν το πατας ουτε οι επαφές ανοιγουν :wacko: Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Oraio bug! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL331 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Αν διαβάσεις τι γράφω 5 πόστ πιό πάνω θα διαπιστώσεις οτι με αυτή την έκδοση του Destinator δεν γίνεται τίποτα, πρέπει να πάς πιό πίσω. :( Καταρχήν έχο εξωτερικό BT GPS 2ον δεν έχω πρόβλημα μόνο με Dest 6.1 αλλά και με άλλα προγράμματα. Το Dest παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα και χωρίς τα 15 μέτρα απόσταση. Απλά κάποιες φορές 2 στο Dest, 1 με το Skype και άλλη μια που δεν θυμάμαι τι πρόγραμμα έτρεχε, πάγωσε η οθόνη και δεν κάνει τίποτα το p3600. Σαν να έχει μείνει από μνήμη το σύστημα ή η κάρτα γραφικών. Κάπου είχα δει κάποιες επιλογές για την ΑΤΙ, ΄νιμίζω σε κάποιο player...... Anyway, θα δοκιμάσω hard reset...... μάλλον να δω τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Παιδιά αν το πάρω το P3600 απο Ελλάδα, πως θα γίνει να μην έχω ελληνικά windows; :worry: (Δεν με ενδιαφέρει ακόμα να βάλω άλλες rom... αγγλικές κλπ - οι ανησυχίες μου έχουν περισσότερο σχέση με τις επαφές μου που είναι σε greeklish) BTW τελικά το έχουμε βρει σε λευκό σε ελληνικό κατάστημα ή e-shop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Τελικά η νέα rom με το gps αν εγκαταστήσουμε το mls destinator παίζει αψογα? αξιζει να χάσουμε την εγκύηση?(που ετσι και αλλιως δεν υφισταται φαντάσου να τους το παμε με αλλαγμένη rom θα μας ζητήσουν 500 euro οτι και αν εχει) υπάρχουν αλλα προβλήματα στην λειτουργία? εγώ ετσι και αλλιώς στα αγλικά το εχω τα ονόματα των δρόμων θα τα βλέπω σε greek eglise :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Τελικά η νέα rom με το gps αν εγκαταστήσουμε το mls destinator παίζει αψογα? αξιζει να χάσουμε την εγκύηση?(που ετσι και αλλιως δεν υφισταται φαντάσου να τους το παμε με αλλαγμένη rom θα μας ζητήσουν 500 euro οτι και αν εχει) υπάρχουν αλλα προβλήματα στην λειτουργία? εγώ ετσι και αλλιώς στα αγλικά το εχω τα ονόματα των δρόμων θα τα βλέπω σε greek eglise :!: Αν ρίξεις μιά ματια στις προηγούμενες σελίδες θα βρείς όλες τις απαντήσεις που ζητάς. Τα ονόματα δρόμων θα τα βλέπεις Ελληνικά. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Sorry εχω κοιτάξη ολες την απαντήσεις αλλα ενα συμπέρασμα δεν εχω βγάλη κάποιος λεει δουλεύει τέλεια κάποιος αλλος με απόκλιση 15 μετρα, κολλάει το τηλ. κ.α εχω μπερδεύτη παιδία sorry και για να μην ζαλήζουμε τα παιδιά εδω αs μου κάνη κάπoιος p.m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Sorry εχω κοιτάξη ολες την απαντήσεις αλλα ενα συμπέρασμα δεν εχω βγάλη κάποιος λεει δουλεύει τέλεια κάποιος αλλος με απόκλιση 15 μετρα, κολλάει το τηλ. κ.α εχω μπερδεύτη παιδία sorry και για να μην ζαλήζουμε τα παιδιά εδω αs μου κάνη κάπoιος p.m Αρα ανάλογα με το ποιός θα σου απαντήσει θα πάρεις άλλη γνώμη. Υπάρχουν πάντως στα ερωτήματα σου κάποια κοινά συμπεράσματα νομίζω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Εχει καταφέρει κανεις να βάλει την rom της ace μετα απο upgrade? και να το επαναφερει στης εργοστασιακες ρυθμήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Εχει καταφέρει κανεις να βάλει την rom της ace μετα απο upgrade? και να το επαναφερει στης εργοστασιακες ρυθμήσεις? Ναι εγώ αλλα δεν υπαρχει νομιζω κανενας λογος να το κανεις αυτο. Κ εγώ που το εκανα το εκανα απλα για να testaro καποια πραματα. Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Παιδιά αν το πάρω το P3600 απο Ελλάδα, πως θα γίνει να μην έχω ελληνικά windows; :worry: (Δεν με ενδιαφέρει ακόμα να βάλω άλλες rom... αγγλικές κλπ - οι ανησυχίες μου έχουν περισσότερο σχέση με τις επαφές μου που είναι σε greeklish) Καμιά βοήθεια στο παραπάνω; Υπάρχει περίπτωση να πάω στην Ace Hellas μόλις το πάρω και να μου περάσουν χωρίς πρόβλημα την αγγλική έκδοση; Η βασική μου ανησυχία είναι στη γλώσσα του phone pad (λόγω των επαφών που με βολεύει να τις έχω στα greeklish) δηλαδή θέλω όταν πατάω ένα "πλήκτρο" στην touch screen να ξεκινάει με τους αγγλικούς χαρακτήρες. Π.χ. 2 = abc κι όχι 2= αβγ (ή μήπως αυτό γίνεται και με άλλο τρόπο ανεξάρτητα από την γλώσα του OS ; ) :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasphone Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 http://rapidshare.com/files/16913872/tapres.dll.0408.mui Δεν υπαρχει περιπτωση αμα το κανεις σωστα να μην δουλεψει.. Κ αν οχι τοτε πας απλα για hard-reset. Κ στο λεο αυτο γιατι ειχα το ιδιο προβλημα γραφει επαφες παντα κ ωταν το πατας ουτε οι επαφές ανοιγουν :wacko: ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.:happy: Παράθεση KOSTAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Οκ εβαλα την rom με το gps το προβλημα ειναι πως δεν μου βγαζει πουθενα το εικονιδιο για gps Ελληνικα κτλ δεν θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasphone Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 :worry: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΜ ΜΕ ΤΟ GPS, ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.:) Παράθεση KOSTAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 :worry: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΜ ΜΕ ΤΟ GPS, ΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.:) Αυτα: http://rapidshare.com/files/16394408/Greek.rar Πες μου εαν εχεις καποιο προβλημα αν κ δεν νομιζω γιατι ειναι δοκιμασμενα. :D Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Παιδιά μετά από εκτεταμένες δοκιμές με το 3600 επανέρχομαι και αναφέρω. Με οποιοδήποτε πρόγραμα επισκόπησης GPS σήμα δορυφόρων ικανοποιητικό γιά πλοήγηση, μέτριο - καλό με απόλυτες τιμές. Δηλαδή σε περιοχή χωρίς κτίρια η οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να εμποδίζει τη σωστή λήψη σήμα από 7-10 δορυφόρους 3-4 στο 40-50%. Με αυτά τα δεδομένα και τις ίδιες ενδείξεις από το iGo πλοήγηση χωρίς κανένα πρόβλημα. Δίπλα δίπλα με το Χ500 (σημείο αναφοράς γιά μένα) το ΕΤΕΝ ίδιους η +1 δορυφόρους με +30-40% καλύτερη ισχύ σήματος. Μέχρι εδώ όλα άψογα. Με Destinator 6 και χρησιμοποιώντας όλες τις γνωστές εκδόσεις και τα γνωστά DestCore.dll το ίδιο κακό αποτέλεσμα. Εξηγούμαι. Σήμα από τον ίδιο αριθμό δορυφόρων αλλά στους μισούς μηδενικό σχεδόν και σε 3-4 5-30%. Πέρα από αυτό και πιθανώς λόγω της κακής έντασης του σήματος (αλλά και σε άλλους ανεξήγητους γιά μένα λόγους γιατί έχω δει μηχανάκια με τέτοιο σήμα να πλοηγούν ικανοποιητικά) συχνά με πέταγε στο διπλανό δρόμο και ξανά πίσω με αποτέλεσμα να προσπαθεί διαρκώς να κάνει επαναυπολογισμό διαδρομής. Θεωρώ οτι με αυτά τα δεδομένα είναι αδύνατον να πλοηγηθείς με 3600 και Destinator 6 εκτός κι αν χρησιμοποιήσεις εξωτερικό GPS. Mε το iGO κανένα πρόβλημα. Διαπίστωσα γιά άλλη μιά φορά την ικανότητα του να βλέπει δορυφόρους και να κλειδώνει πανεύκολα σε εσωτερικούς χώρους έστω και με ανύπαρκτη ποιότητα σήματος, αλλά αυτό μάλλον άχρηστο είναι. Αυτά είδα και μην με βαράτε που τα γράφω, να ενημερώσω θέλω και περιμένω από ανθρώπους που είναι στην ίδια κατάσταση να γράψουν κι αυτοί αναλυτικά τις εμπειρίες τους. Η ROM μιά χαρά δείχνει, χωρίς προβλήματα, γρήγορο, όμορφο μηχανάκι με καλή οθόνη και καταπληκτικό ήχο από το εξωτερικό ηχείο, με κανένα περαιτέρω πρόβλημα. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts