Guest lagoudakis Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 τελος καλο ολα καλα bonito:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Παιδιά έχω πρόβλημα με τις video κλήσεις. Ρυθμίσεις έβαλα με το cab Tim_settings που κυκλοφορεί στο φόρουμ. Και παλιότερα με την original rom τα ίδια μου έκανε (τώρα τρέχω του bepe): Μπορώ να δέχομαι αλλά όταν κάνω κλήση έχω τα εξής: 1. συνδέεται σχεδόν αμέσως, ενώ του άλλου το τηλέφωνο ούτε καν χτυπάει. 2. προφανώς η σύνδεση είναι fake, και φυσικά δεν έχω εικόνα incoming, μόνο outgoing 3. μου έρχεται αμέσως ειδοποίηση για φωνητικό μύνημα από το 122 (έχω wind). Όταν καλώ ακούω έναν τσιριχτό συνεχόμενο ήχο! Μπήκαν εξωγήινοι στο κινητό μου?? Any ideas? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 paidia emena pantos mou elise ta xeria to hibernate me tin ROM tou bepe... to memory leak perioristike kai edo kai 4 meres (xoris soft reset) kai exontas treksi TA PANTA sxedon sto ppc 68% memory full!:p Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου αυτό το hibernate;. Έχω τα 5 ακόμα κι ούτε σκέφτομαι να δοκιμασω τα 6 σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Μήπως θες απλά να πάρεις backup contacts/calendar/tasks με το PIMBackup? Ήθελα να κάνω συγχρονισμό της συσκευής με τον υπολογιστή για να αλλάξω ρομ! Το pc δεν είχε το service pack,με αποτέλεσμα να μην κάνει συχρονισμό μέσω του active sync,έτσι νόμιζα ότι έφταιγε το active sync! Μόλις εγκατέστησα το sp2 επικοινώνησαν αμέσως! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου αυτό το hibernate;. Έχω τα 5 ακόμα κι ούτε σκέφτομαι να δοκιμασω τα 6 σύντομα. http://www.oxios.com/memory/ Κατέβασέ το από εδώ, είναι free:) Περισσότερη μνήμη ελευθερώνει το CloseApps κι όχι το Hibernate, και τα 2 κάνουν καλή δουλειά και είναι πανάλαφρα! Όσο για την διατήρηση της μνήμης γύρω στο 16 (=68%) μετά από 4 μέρες χωρίς soft reset, μόνο αν τρέχεις κάτι ελαφρύ γιατί με απαιτητικά προγράμματα και browsing έχω τις ενστάσεις μου!!!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 καλημερα σε ολους, η ερωτηση μου ειναι η ιδια με καποιες σελιδες πιο πισω, οταν ανοιγω το comm manager πανω μου γραφει με τετραγωνακια τις επιλογες τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 an 8eoris to GPS navigator elafri...ok then!:p Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 καλημερα σε ολους, η ερωτηση μου ειναι η ιδια με καποιες σελιδες πιο πισω, οταν ανοιγω το comm manager πανω μου γραφει με τετραγωνακια τις επιλογες τι μπορω να κανω?εχεις βαλει καποιο λεξικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 an 8eoris to GPS navigator elafri...ok then!:p Θεωρώ πω στις 2 μέρες ήταν στο 14, σήμερα με λίγη πλοήγηση έπεσε στο 12 και ξανανέβηκε στο 13+ και επίσης θεωρώ ότι βελτιώνει την κατάσταση αλλά 4 μέρες με 68% full και βαριά χρήση δεν παίζει ούτε για αστείο. Εκτός αν εννοείς να τρέχεις το Οxios μετά από οποιαδήποτε κίνηση στη συσκευή σου.Επίσης αν ξεκινάς με 27+ μνήμη οπότε το συζητάμε:p Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosthem Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Μολις το πηρα στα χερια μου... κουκλι! Και αρχιζουν οι ερωτησεις λοιπον... 1) Η ROM version που εχω η 1.23 (δεν εχω gps ετσι?), εχω βρει την official rom που ενεργοποιει το gps, αναφερει ομως noSPL, noIPL, no Radio, sspl loader, αυτο σημαινει οτι δεν χρειαζεται να του βαλω Hard SPL? Απλα τρεχω το Romupdater απο τον υπολογιστη? 2)Tη Radio να την περασω πριν ή αφου του βαλω την καινουρια ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 1) Λογικά έχεις GPS. Πήγαινε Έναρξη-Ρυθμίσεις-Σύστημα και δες αν έχει εικονίδιο GPS. Αν 1% δεν έχεις και έχεις κατεβάσει την official τότε ναι, την τρέχεις κατευθείαν αλλά με φορτσμένη μπαταρία (πάνω από 60%) 2) Δεν περνάς καμιά radio εκτός αν μιλάς για ανεπίσημη. Καλορίζικο και να το χαρείς!:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosthem Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ευχαριστω! Οχι δεν εχει, εχω διαβασει οτι υπαρχει περιπτωση οτι ακομα και αν εχεις gps δεν εμφανιζεται μεχρι να βαλεις καποιο gps software π.χ. Destinator εχω την αισθηση ομως οτι η Rom ειναι αρκετα παλια και δεν εχει gps ή κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 δεν εχει να κανει με το αν θα βαλεις προγραμμα η οχι,αν δεν εχεις το εικονιδιο gps κανεις αυτο που σου ειπε η eltsele,την ρομ αυτη που λες που την βρηκες;στο επισημο site τις ΗΤC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Μπορεί να κάνεις λάθος!!!!!:) 1.23.405.2 είναι η τελευταία έκδοση αν δεν απατώμαι!! Αλλά αν πας να τρέξεις το update κάποια στιγμή πριν ξεκινήσει σου λέει ποιά είναι η current version που έχεις και ποιά αυτή του update οπότε μπορείς να τσεκάρεις αν είναι ίδια πριν προχωρήσεις.:) Edit: Ήθελα κι εγώ να σε ρωτήσω από που τη βρήκες, όπως ρώτησε κι ο προνοητικός lagoudakis! Ελπίζω κι εγώ να είναι από επίσημη πηγή! Για το GPS σου τα είπε! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosthem Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Παιδια επειδη κατεβαζω τα κερατα μου δεν ειμαι σιγουρος... Εχω την εντυπωση οτι ανεβασε καποιος που τη τη βρηκε στη Dopod, και οτι ειναι η ιδια ακριβως για το π3600. Δεν ξερω αν ειναι τα WM6 ή οχι. Περασα το destinator 7 και δεν το βλεπω... Η Rom που εχει ειναι η 1.38 Μολις το πηρα απο Expansys αν αυτο βοηθαει EDIT: τη βρηκα, στο rapidshare, ριξτε μια ματια http://rapidshare.com/files/42197129/p3600_d810_m700_noSPL_noIPL_noRadio_offical_rom_sspl_loader.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 το 1.38 ειναι το ραδιο,μην περασεις κατι αν δεν ξερεις τι ειναι.πηγαινε στο επισημο site htc και κατεβασε την επισημη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosthem Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Δεν μπορω! Εχω κανει κανονικα register και ειμαι μελος του Htc e-club. Μου λεει να διαλεξω κινητο απο τη λιστα και αφου το κανω μου ανακοινωνει ξανα οτι ειμαι μελος του Htc e-club. Ξερετε κανενα αλλο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 την συσκευη σου την δηλωσες με το νουμερο που γραφει κατω απο την μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosthem Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ναι κανονικα. Οταν λεει λιστα εννεοει απο τα Products? Γιατι δεν βλεπω αλλη λιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Ναι κανονικα. Οταν λεει λιστα εννεοει απο τα Products? Γιατι δεν βλεπω αλλη λισταναι καπου λεει να δηλωσεις το προιον με το sn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosthem Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 τα εχω κανει ολα κανονικα. Μου δειχνει το π3600 ως your phone, στο registration history φαινεται κανονικα και οταν παταω phone software support μου λεει να διαλεξω απο τη λιστα, που δεν υπαρχει! δεν καταλαβαινω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 φιλε lagoudakis καποια στιγμη ειχα βαλει ενα αγγλοελληνικο λεξικο το οποιο απεγκαταστησα, απο πληκτρολογιο εχω keyboard gr letter recognizer resco keyboard transcriber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 φιλε lagoudakis καποια στιγμη ειχα βαλει ενα αγγλοελληνικο λεξικο το οποιο απεγκαταστησα, απο πληκτρολογιο εχω keyboard gr letter recognizer resco keyboard transcriberτα κολολεξικα συνηθως κανουν τετοιες @@@@@ και το κακο ειναι οτι και με την απεγκατασταση τους σου αφηνουν αρχεια στην συσκευη:mad:εμενα μου την ειχε δωσει με το slovoed που εκανα hard reset για να γλυτωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 τα εχω κανει ολα κανονικα. Μου δειχνει το π3600 ως your phone, στο registration history φαινεται κανονικα και οταν παταω phone software support μου λεει να διαλεξω απο τη λιστα, που δεν υπαρχει! δεν καταλαβαινω...περιεργο!!!!μηπως εχει καποιο προβλημα το site;δοκιμασε αργοτερα εκτος εαν εχει καποιο παιδι να σου δωσει σε rabbitshare την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts