derizio Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Να ρωτησω και εγω κατι ως νεος χρηστης? Μπορει καποιος να μου πει με τι προγραμμα κανουμε backup ολο το τηλεφωνο γιατι σκεφτομαι να του κανω μια ναβαθμιση. Εχω την 1.23.405.2. Η 1.46.30.11 ειναι επισημη της HTC? Τι πρεπει να ναβαθμισω και που το βρισκω? Δωστε τα φωτα σας αδερφια! Ευχαριστω? Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Να ρωτησω και εγω κατι ως νεος χρηστης? Μπορει καποιος να μου πει με τι προγραμμα κανουμε backup ολο το τηλεφωνο γιατι σκεφτομαι να του κανω μια ναβαθμιση. Εχω την 1.23.405.2. Η 1.46.30.11 ειναι επισημη της HTC? Τι πρεπει να ναβαθμισω και που το βρισκω? Δωστε τα φωτα σας αδερφια! Ευχαριστω? οτι αναβαθμιση βγαβει επισημα το λεει εδω http://www.qtek.gr/ για backup καλο ειναι το spb backup.:) αυτη που λες δεν ειναι δικια μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Να ρωτησω και εγω κατι ως νεος χρηστης? Μπορει καποιος να μου πει με τι προγραμμα κανουμε backup ολο το τηλεφωνο γιατι σκεφτομαι να του κανω μια ναβαθμιση. Εχω την 1.23.405.2. Η 1.46.30.11 ειναι επισημη της HTC? Τι πρεπει να ναβαθμισω και που το βρισκω? Δωστε τα φωτα σας αδερφια! Ευχαριστω? Κι εγώ καινούργια είμαι αλλά αν δεν κάνω λάθος αν αλλάξεις ρομ δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το backup που έχεις πάρει όταν είχες άλλη ρομ στο τηλ. για να το επαναφέρεις...:O Επίσης η ρομ που αναφέρεις δεν είναι επίσημη για εμάς τους... Ευρωπαίους!:X Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Κι εγώ καινούργια είμαι αλλά αν δεν κάνω λάθος αν αλλάξεις ρομ δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το backup που έχεις πάρει όταν είχες άλλη ρομ στο τηλ. για να το επαναφέρεις...:O Επίσης η ρομ που αναφέρεις δεν είναι επίσημη για εμάς τους... Ευρωπαίους!:X Τώρα εγώ γιατί δεν πιστεύω ότι είσαι καινούργια και μάλιστα υποψιάζομαι συγκεκριμένο άτομο; Και αν είσαι αυτό που νομίζω πως και γράφεις και στο myphone που έχεις κατακεραυνώσει; Πήραμε αυξησούλα; :p :lol: Εύχομαι να κάνω λάθος μόνο! Αυτό για το backup δεν το ξέρουν συνήθως οι καινούργιοι! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Κι εγώ καινούργια είμαι αλλά αν δεν κάνω λάθος αν αλλάξεις ρομ δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το backup που έχεις πάρει όταν είχες άλλη ρομ στο τηλ. για να το επαναφέρεις...:O Επίσης η ρομ που αναφέρεις δεν είναι επίσημη για εμάς τους... Ευρωπαίους!:Xακριβως ελενη,μπορεις απο το backup να επαναφερεις μονο mail-sms-επαφες και ημερολογιο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Τώρα εγώ γιατί δεν πιστεύω ότι είσαι καινούργια και μάλιστα υποψιάζομαι συγκεκριμένο άτομο; Και αν είσαι αυτό που νομίζω πως και γράφεις και στο myphone που έχεις κατακεραυνώσει; Πήραμε αυξησούλα; :p :lol: Εύχομαι να κάνω λάθος μόνο! Αυτό για το backup δεν το ξέρουν συνήθως οι καινούργιοι! ;) μην δινειs σημασια φιλε!διπροσωποι ανθρωποι υπαρχουν παντου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 kalispera.endiaferomai gia agora htc 3600 elafros metaxirismeno:) an kapoios....as steilei ena pm:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 kalispera.endiaferomai gia agora htc 3600 elafros metaxirismeno:) an kapoios....as steilei ena pm:) :) μπορεις να βαλεις αγγελια εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 για να το δουμε ποιο πολυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 evala tin teleutaia rom tou ausdim...tin aggliki...i mpataria epitelous veltiothike..lol..ena periergo..oti munima anoigo mou emfanizetai o apostoleas k i imeronia se katakorufo eno to munima kanoniko meta 6 9 3 6 ...... ehete idea ti einai? epeidi epsaksa alla den to vrika pou einai to cab me tis ruthmiseis internet k mms pou eihe vgalei o ausdim? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 μην δινειs σημασια φιλε!διπροσωποι ανθρωποι υπαρχουν παντου!μα καλα τι λετε ρε παιδια;:blink: ποιος ειναι διπροσωπος;εχετε αποδειξεις για κατι;την κοπελα την γνωριζω προσωπικα,φαντασματα βλεπετε;η ιδια κωστα γραφει στο φορουμ τις ace με το ιδιο username Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 μα καλα τι λετε ρε παιδια;:blink: ποιος ειναι διπροσωπος;εχετε αποδειξεις για κατι;την κοπελα την γνωριζω προσωπικα,φαντασματα βλεπετε;η ιδια κωστα γραφει στο φορουμ τις ace με το ιδιο username Lagoudakis μακάρι όντως να την γνωρίζεις προσωπικά και να μην είναι η γνωστή ακατονόμαστη και να της ζητήσουμε και συγνώμη μάλιστα! Αλλά είναι σαν την ταινία με τον Κωνσταντάρα και τον Βέγγο :lol: "Μα ποιον μου θυμίζεις ρε παιδάκι μου;" :lol: Πάντως αν όταν λες ότι την γνωρίζεις προσωπικά εννοείς ότι την έχεις δει live από κοντά τότε πάω πάσο! Αλλά "τέτοια ομοιότης βρε παιδί μου" Λεκτική τουλάχιστον! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 καταλαβα για ποιο ατομο λες γιατι ξερω και την αντιδικια σας,live δεν την εχω δει γιατι η κοπελα ειναι απο θεσσαλονικη και μου πεφτει λιγο μακρυα,αλλα εχουμε συνεχως επικοινωνια,δεν θα μιλαγα ποτε αν δεν ειμαι 100% σιγουρος για κατι δεν ειναι η Ι.:Dαλλωστε εχεις προσβαση στο φορουμ τις ace μπες και θα καταλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 καταλαβα για ποιο ατομο λες γιατι ξερω και την αντιδικια σας,live δεν την εχω δει γιατι η κοπελα ειναι απο θεσσαλονικη και μου πεφτει λιγο μακρυα,αλλα εχουμε συνεχως επικοινωνια,δεν θα μιλαγα ποτε αν δεν ειμαι 100% σιγουρος για κατι δεν ειναι η Ι.:Dαλλωστε εχεις προσβαση στο φορουμ τις ace μπες και θα καταλαβεις οχι δεν ειναι 100% αν και ειναι κολλητεs απ'οτι διαβαζω!την συγνωμη μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 οχι δεν ειναι 100% αν και ειναι κολλητεs απ'οτι διαβαζω!την συγνωμη μου! Και την δική μου συγνώμη! :) Στα δικά μας τώρα! Είδε κανείς πουθενά τον Δημήτρη;;; (Ausdim) Στο τέλος τον βλέπω καταζητούμενο! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 αφηστε το ρε παιδια τον ανθρωπο:p σε παραλια ειναι και θα βλεπει μωρα,σιγα μην ψαχνει ρομ:Dη επισημη της dopod τι λεει;την εβαλε κανενας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 αφηστε το ρε παιδια τον ανθρωπο:p σε παραλια ειναι και θα βλεπει μωρα,σιγα μην ψαχνει ρομ:Dη επισημη της dopod τι λεει;την εβαλε κανενας; Ναι ναι καπου θα ξεκουραζεται και θα ειναι με την απορια αν βγηκε η νεα ROM! :) Εγώ την έβαλα! Καλή δεν λέω αλλά προτιμώ την 2.15 του Δημήτρη μόνο και μόνο γιατί ούτε η νεα ROM πέρνει το ελληνικό πληκτρολόγιο της ACE. Θα περιμένω τον Δημήτρη πριν την κανω για διακοπές! :) Πάντως η Radio ROM δείχνει να δουλεύει απίστευτα καλά! Αν και δεν την δοκίμασα σε καμμία Αθήνα ή θεσσαλονίκη για να ξέρω πως συμπεριφέρεται στο μπάχαλο των ελληνικώ δικτύων των μεγαλοπούλεων!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 οντως το θεμα με το πληκτρολογιο ειναι βασικο κατα την γνωμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiannop Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 ΕΠΙΣΗΜΗ WM6 ROM ΤΗΣ HTC!!! http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=60&t=25475 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 ΕΠΙΣΗΜΗ WM6 ROM ΤΗΣ HTC!!! http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=60&t=25475 Δεν είναι της HTC είναι της Dopod και βγήκαν στις 10 Ιουλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Ναι ναι καπου θα ξεκουραζεται και θα ειναι με την απορια αν βγηκε η νεα ROM! :) Εγώ την έβαλα! Καλή δεν λέω αλλά προτιμώ την 2.15 του Δημήτρη μόνο και μόνο γιατί ούτε η νεα ROM πέρνει το ελληνικό πληκτρολόγιο της ACE. Θα περιμένω τον Δημήτρη πριν την κανω για διακοπές! :) Πάντως η Radio ROM δείχνει να δουλεύει απίστευτα καλά! Αν και δεν την δοκίμασα σε καμμία Αθήνα ή θεσσαλονίκη για να ξέρω πως συμπεριφέρεται στο μπάχαλο των ελληνικώ δικτύων των μεγαλοπούλεων!:( Εγώ έχω ακόμα τη "μαμίσια" radio... για πες αξίζει να βάλω άλλη;; Εσύ ποια ακριβώς έχεις βάλει (κυκλοφορούν ένα σωρό στο xda-developers :O ) edit: Εμένα η καινούρια μου κάνει boot πολύ πιο γρήγορα απ'ότι η 2.15GR και γενικότερα πάει πολύ καλύτερα από άποψη ταχύτητας... Τώρα για το ελληνικό πληκτρολόγιο ας είναι καλά η Resco και τα παιδία του myphone για τα map τους!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Βάλε την 1.46.30.11. Είναι κορυφή !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 ΕΠΙΣΗΜΗ WM6 ROM ΤΗΣ HTC!!! http://forum.ppcwarez.org/viewtopic.php?f=60&t=25475 OMG κάντο γρήγορα edit μην πάθει κανείς εγκεφαλικό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Βάλε την 1.46.30.11. Είναι κορυφή !!! Έχει και καλύτερο GPS?? Γιατί είναι λίγο gtp με το 1.38 radio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 evala tin teleutaia rom tou ausdim...tin aggliki...i mpataria epitelous veltiothike..lol..ena periergo..oti munima anoigo mou emfanizetai o apostoleas k i imeronia se katakorufo eno to munima kanoniko meta 6 9 3 6 ...... ehete idea ti einai? epeidi epsaksa alla den to vrika pou einai to cab me tis ruthmiseis internet k mms pou eihe vgalei o ausdim? Εμένα δεν μου το κάνει αυτό... :( Το cab ήταν στην ελληνική έκδοση 2.15 μέσα στο MyDocuments... Στην καινούρια δε νομίζω να τό έχει αλλά δε νομίζω να το χρειάζεσαι... Δε σου δουλεύουν τα SMS-MMS κτλ. ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Βάλε την 1.46.30.11. Είναι κορυφή !!! που μπορω νΑ την βρω και γω ρε παιδια να την βαλω .........εχω την 1.41.00.11 αυτη που λετε ειναι καλυτερη οσον αφορα το GPS και συνδεση με τα δυκτια :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts