Nexus Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Γνωρίζει κανείς αν θα βγεί κάποια στιγμή επίσημο update WM6 ? Όχι, δεν θα βγει. :mad: Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Γνωρίζει κανείς αν θα βγεί κάποια στιγμή επίσημο update WM6 ? Η Dopod εχει ανακοινωσει οτι θα βγάλει επίσημο update σε WM6. Πιθανόν να βγάλει και η HTC. Θα δείξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Βγήκε Official ROM WM6 από την DOPOD. Δεν της κάνουμε μία μετάφραση ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=314674 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerigo Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Αληθεια, τι ειναι ολες αυτες οι νεες ROM που κυκλοφορησαν σημερα? ( Artemis, Trinity, Hermes, Athena, etc ) ειναι οπως λες Dopod? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 παιδια πως γινεται να αντιγραψω τις επαφες μου απο το τηλεφωνο στην καρτα σιμ......εχω wm6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Για την ώρα πρόκειται μάλλον για leaked εκδόσεις beta της Dopod. Μάλλον η Dopod χρειάζεται την βοήθεια του xda-developers για να βγάλει πιο γρήγορα τις τελικές εκδόσεις. Δημήτρη νομίζω πως είναι νωρίς ακόμα να μπεις στον κόπο να μεταφράσεις μιας και η έκδοση που κυκλοφόρησε για το Ρ3600 μας χρειάζεται πολλά tweaks ακόμα. Οι εκδόσεις που διέρευσαν είναι μόνο OS και όχι extended kai radio. Σε αναμονή λοιπόν εκτός αν ο Δημήτρης αποφασίσει να κάνει όλα τα απαραίτητα tweaks από μόνος του! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htcfun Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 kalispera xerei kaneis kanena programa poy na metarepei to p3600 se tilkontrol gia tv, dvd ktl .kapoio dikimasmeno poy na doyleyei sosta?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 τζαμπα ο κοπος φιλε μου,κανενα δεν παιζει απο οσα εχω δει σωστα,αν ειναι να δουλευει απο τους 10 ποντους αστο να παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htcfun Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 thanks gia tin apantisi ena poy vrika kai ekana mia domimi kati ginete doyleuei apo ta 3 metra peripoy to remote control 2 alla den mporo na to vro *****ed tsp thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 αν σου δουλευει σε τετοια αποσταση μια χαρα ειναι!!!ποιο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Παιδιά πολύ μπόμπα η καινούργια rom και καλύτερα που δεν είναι φορτωμένη για να βάλει ο καθένας ότι θέλει 1. Λύθηκαν τα προβλήματα υπερβολικής καταναλωσης της μπαταρίας 2. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ SIP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Ο ausidm μαγείρεψε πάλι : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=314972 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Εγώ πάντως μετά από 1 μήνα σχεδόν με wm6 επέστρεψα στα WM5. Είναι πολύ πιο γρήγορα και σταθερά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htcfun Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 αν σου δουλευει σε τετοια αποσταση μια χαρα ειναι!!!ποιο ειναι; einai to novii remote deluxe 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 ωραια ισως σου εχω νεα το βραδακι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 να έχεις, να έχεις νέα lagoudakis! Μας ενδιαφέρουνε!!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 να έχεις, να έχεις νέα lagoudakis! Μας ενδιαφέρουνε!!!;)θα υπαρξει ανακοινωθεν (προσωπικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Μετά το Upgrade με την ρομ WWE 2.10 του φίλου Ausdim Και ενώ όλα είχαν πάει καλά. το τηλέφωνο μετά το 3ο reboot δεν ξανανέβηκε ποτέ. παραμένει κολλημένο στο boot logo της htc χωρίς καμία άλλη αντίδραση... προγράμματα έβαλα μονάχα το resco explorer και copy του destinator 7 folder. Προσπαθώ να φλασάρω εκ νέου με την mUn 2.01 TE αλλά χωρίς επιτυχία. βοηθήστε παιδιά γιατι τον ήπια... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 παρεπιπτόντως, ουτε hard reset Μπορώ να κάνω.... :cry: ξεκινάει το Upgrade, Και στο 1% Κάνει restart το τηλέφωνο απο το bootloader Mode Που το χω λέγοντας για corrupted rom... Μετά απο πολλές προσπάθειες και με την κατεύθυνση του φίλου Geovass, το Ppc Μου δουλεύει. το πρόβλημα εντοπίστηκε στα Ελληνικά εκδόσεων 3.3.0 και 3.3.1 της ace hellas. προσοχή λοιπόν! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAMATIOS Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Ο ausidm μαγείρεψε πάλι : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=314972 Δεν έχει Ελληνικά ; :( Παράθεση Stamatis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 παιδια αλλη μια ερωτηση για να εγαταστησω εφαρμογες java στο κινητο πως το κανω?παταω πανω στην εφαρμογη και μου λεει οτι δεν υποστηριζεται απο το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Και σου λέει την αλήθεια... Δεν έχει πλατφόρμα java.. Αν δεν απατώμαι είχε πει ο ausdim πως θα ανέβαζε κάποιο cabaki που θα περιελάμβανε και τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.. Δεν το έχω ψάξει σε βάθος το ζήτημα, αλλά δεν κάνεις κάτι λάθος! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Κάποιες φορές όταν πάω να πάρω τηλ και παταω το πράσινο για την κλήση δεν την πραγματοποιεί και λέει τέλος κλήσης.Έχω τα WM5.Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Κάποιες φορές όταν πάω να πάρω τηλ και παταω το πράσινο για την κλήση δεν την πραγματοποιεί και λέει τέλος κλήσης.Έχω τα WM5.Τι μπορεί να φταίει? ασε parginos μιλαμε για x-files κατασταση το θεμα των κλησεων!λενε οτι παιζει ρολο το radio αλλα...καθε φορα που αλλαζω ρομ ανταποκρινεται διαφορετικα στιs κλησειs!!!τωρα που εβαλα την τελευταια ρομ του Δημητρη περασανε 24 ωρεs χωριs κανενα προβλημα στιs κλησειs...φτου-φτου-φτου:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L3f Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Και σου λέει την αλήθεια... Δεν έχει πλατφόρμα java.. Αν δεν απατώμαι είχε πει ο ausdim πως θα ανέβαζε κάποιο cabaki που θα περιελάμβανε και τη συγκεκριμένη πλατφόρμα.. Δεν το έχω ψάξει σε βάθος το ζήτημα, αλλά δεν κάνεις κάτι λάθος! Tι λε ρε παιδι δεν εχουν κανει προβλεψη για java εφαρμογες?αλλο και αυτο ημουν σιγουρος οτι θα κανω κατι λαθος γιατι λεω μια τετοια συσκευη να μην παιρνει java εφαρμογες και να παιρνει το nokia 6100 που που ειναι κινητο κατι χρονων....θα μου πεις η java εφαρμογες δε μπορουν να συγκριθουν με τιποτα με αυτες τις εφαρμογες που μπορει να παρει το p3600 αλλα ενταξει βρε παιδι τοσα πραγματα εχει πανω θα μπορουσαν να εχουν προσθεσει και ενα προγραματακι για να ανοιγει τις java εφαρμογες...τελος παντων ευχαριστω πολυ για τιν απαντηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts