Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί καποιος φίλος που έχουν περάσει απο τα χέρια του και το 3300 και το 3600, πιο κατα την γνώμη του ειναι καλύτερο? αν ειναι εύκολο με 2-3 αναφορές, σας ευχαριστώ πολύ.

P3300: Καλύτερο GPS (+χάρτες στην ίδια τιμή).

Ραδιόφωνο

Πιο λεπτό

Πιο ελαφρύ

HTC RollR™ (Trackball and Track Wheel)

External GPS connector

MicroSD

P3600: 3G

Γρηγορότερος επεξεργαστής (400 MHz έναντι 200MHz)

Μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία

Jog Wheel

MiniSD

Infrared (αν σου λέει κάτι αυτό σήμερα)

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γνωρίζει κανείς γιατί ο κατάλογος των Windows κάνει γύρω στα 25 δευτερόλεπτα να ανοίξει είτε με Resco Explorer είτε με τον Explorer των Windows Mobile 5.

Είναι λόγω του πλήθους των αρχείων. Αν θές βάλε στον resco να μην εμφανίζει κρυφά αρχεία και dll... Θα σου μειώσει τρομερά τον χρόνο (πχ 5 sec να ανοίξει τον φάκελο) αλλιώς δοκίμασε τον Total Commander είναι free και γρήγορο
Ας επιχειρήσουμε...

Γνωρίζει κανείς γιατί ο κατάλογος των Windows κάνει γύρω στα 25 δευτερόλεπτα να ανοίξει είτε με Resco Explorer είτε με τον Explorer των Windows Mobile 5.

Ο φάκελλος Windows, τουλαχιστον στο δικό μου PDA ειναι 86,37 Mb και εχει 2104 αρχεια. Τι περιμένεις λοιπόν?

Ακόμα και να μην εμφανίζω τα dll και τα κρυμένα αρχεία πάλι τον ίδιο χρόνο κάνει.

Έχω φίλο που έχει και αυτός P3600 και έχει 50 αρχεία συνολικά μέσα στο φάκελο windows λιγότερα από τα δικά μου (1950 περίπου), αν και εκείνου είναι περισσότερα MBytes και του ανοίγει στα 4-5 δευτερόλεπτα.

Καμία άλλη πρόταση;

Ακόμα και να μην εμφανίζω τα dll και τα κρυμένα αρχεία πάλι τον ίδιο χρόνο κάνει.

Έχω φίλο που έχει και αυτός P3600 και έχει 50 αρχεία συνολικά μέσα στο φάκελο windows λιγότερα από τα δικά μου (1950 περίπου), αν και εκείνου είναι περισσότερα MBytes και του ανοίγει στα 4-5 δευτερόλεπτα.

Καμία άλλη πρόταση;

μηπως ο φιλος σου δεν το χει παρει απο ελλαδα?

γιατι και ενα 3300 που χω εγω αγγλικο σε 2 δευτερα ανοιγει τον φακελο windows και δεν με πιστευε κανενας οταν το ελεγα

Καλησπερα σε ολους.Βοηθειααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Μολις εχασα ολες τις επαφες μου απο το p3600.Yπαρχει τροπος να τις επαναφερω?Θα τρελαθωωωωω:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina

Αμα έκανε συγχρονισμο το 3600 σου αυτόματα οταν το συνδεεις στο Pc, ίσως να βρεις τις επαφές σου στο MS Office Outlook ;).

Επέλεξε αριστερά την καρτέλα που λεει Επαφές.

Καμία άλλη πρόταση;

Ανοίγεις τον φάκελο συχνά?

Ας επιχειρήσουμε...

πως τις εχασες;ξαφνικα;κανενα backup δεν εχεις;ουτε συνχρονισμο ειχες κανει;

Μετα απο Format του PC μου εβαλα το active sync αλλα πριν προλαβει να συνχρωνισει μου εσβησε τις επαφες δεν εχω κανενα backup.Δεν γινετε καμια επαναφορα με κανενα προγραμα?

iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina

χαιρετω τον κοσμο ολο, μια ερωτηση τι πρεπει να κανω για να ακουω ραδιο απο σελιδεσ του internet και πιο αλλο browser μπορω να βαλω? ευχαριστω

Guest lagoudakis
Μετα απο Format του PC μου εβαλα το active sync αλλα πριν προλαβει να συνχρωνισει μου εσβησε τις επαφες δεν εχω κανενα backup.Δεν γινετε καμια επαναφορα με κανενα προγραμα?
δυστυχως νομιζω πως οχι,για κατι τετοιες στιγμες πρεπει να εχουμε ΠΑΝΤΑ backup,ειναι το ποιο βασικο πραγμα στις συσκευες μας

μηπως ο φιλος σου δεν το χει παρει απο ελλαδα?

γιατι και ενα 3300 που χω εγω αγγλικο σε 2 δευτερα ανοιγει τον φακελο windows και δεν με πιστευε κανενας οταν το ελεγα

Ελληνικότατο είναι του φίλου μου.

Ανοίγεις τον φάκελο συχνά?

Μπορεί και να χρειαστεί να τον ανοίξω για κάποιες δουλειές που κάνω.

Το θέμα όμως είναι ότι αργεί ακόμα και στο απλό browsing μέσα στους υποφακέλους. Ανοίγεις Windows αργεί, ανοίγεις Start menu ξαναργεί, γυρνάς στον κατάλογο Windows ξαναματαργεί...

Περίεργο γιατί εμένα αργεί το 9100 που είναι αιώνες πιο αργό από το 3600 μετά τα windows στους υπόλοιπους υποφακέλους δεν καθυστερεί. Ποιον resco explorer χρησιμοποιείς?
Ας επιχειρήσουμε...

Περίεργο γιατί εμένα αργεί το 9100 που είναι αιώνες πιο αργό από το 3600 μετά τα windows στους υπόλοιπους υποφακέλους δεν καθυστερεί. Ποιον resco explorer χρησιμοποιείς?

6.

Αφήστε το, μάλλον δεν είναι bug, είναι feature!

Microsoft...

6.

Αφήστε το, μάλλον δεν είναι bug, είναι feature!

Microsoft...

Για τους υποφακέλους και σε μένα καμιά καθυστέρηση.. Ούτε και για να ανοιξει τον φάκελο Windows όμως αργεί ιδιαίτερα.. Το πολύ μέχρι 4-5 sec.. Και με το Resco και με την Διαχείριση της συσκεύης. Και έχει 2010 αρχεία περίπου..

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Για τους υποφακέλους και σε μένα καμιά καθυστέρηση.. Ούτε και για να ανοιξει τον φάκελο Windows όμως αργεί ιδιαίτερα.. Το πολύ μέχρι 4-5 sec.. Και με το Resco και με την Διαχείριση της συσκεύης. Και έχει 2010 αρχεία περίπου..

Ούτε και μένα αργεί,σχεδόν όπως ανοίγεις καταλόγους από κάρτα μνήμης

AUSDIM?????????? Ο LSVW εβγαλε νεα ROM παίζει να μας κανεις το χατήρι για ακομα μια φορά ή περιμένεις την indigo του mun?

Edit: Μάλλον αστο καλύτερα πολλοί παραπονιούνται για προβλήματα με την καινούργια! Μέχρι στιγμής η 2.15 σου σκίζει σε σταθερότητα και ταχύτητα. Ας περιμένουμε και την indigo του mun μήπως και μας δώσεις τα φώτα σου πάλι. Καλό σαββατοκύριακο Δημήτρη!

AUSDIM?????????? Ο LSVW εβγαλε νεα ROM παίζει να μας κανεις το χατήρι για ακομα μια φορά ή περιμένεις την indigo του mun?

Edit: Μάλλον αστο καλύτερα πολλοί παραπονιούνται για προβλήματα με την καινούργια! Μέχρι στιγμής η 2.15 σου σκίζει σε σταθερότητα και ταχύτητα. Ας περιμένουμε και την indigo του mun μήπως και μας δώσεις τα φώτα σου πάλι. Καλό σαββατοκύριακο Δημήτρη!

Που ειναι η καινουργια ROM?

Δεν την βλεπω πουθενα στο xda..... :blink:

Παρεπιπτοντως εχω ετοιμασει κατι cabakia στα Ελληνικα:

Htc jeodek (Java)

Htc Streaming (New)

Htc Voice Recorder (Απο το Touch)

HTC_Audio_Manager

Blue_Dialer

Θα τα κανω upload πιο μετα ή μπορει κ αυριο.... :D

Ρε Δημήτρη δεν φτιάχνεις και κανένα cab έτσι ώστε να βγάζει το όνομα του παραλείπτη στα μηνύματα και όχι μόνο τον αριθμό του ?

Που ειναι η καινουργια ROM?

Δεν την βλεπω πουθενα στο xda..... :blink:

Παρεπιπτοντως εχω ετοιμασει κατι cabakia στα Ελληνικα:

Htc jeodek (Java)

Htc Streaming (New)

Htc Voice Recorder (Απο το Touch)

HTC_Audio_Manager

Blue_Dialer

Θα τα κανω upload πιο μετα ή μπορει κ αυριο.... :D

Δημήτρη δες στου LSVW 2.0.1.1 λέει οτι είναι καινούργια! Μιλάς καθόλου με τον mun; Ξέρεις πότε θα βγάλει την indigo;