Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιμενουμε νεα σου λοιπον!

Το αρχειο που πρεπει να τρεξεις ειναι το RomUpdateUtility.exe

Δοκιμασες αυτο που σου ειπα?Οταν σου βγαλει αυτο το μνμ να ξανατρεξεις το RomUpdateUtility.exe χωρις να πειραξεις το κινητο?

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σας δινω 2 διευθυνσεις, στην πρωτη ειναι η επισημη σελιδα για το Psx emulator for PPC, στην δευτερη διευθυνση υπαρχουν οδηγιες στα ελληνικα

Αν το δοκιμασει καποιος ας μας πει τις εντυπωσεις του.

Παντως αναφερει οτι θελει 400Mhz και 64 ram

http://www.fpsece.net/

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/archive/index.php/t-21330.html

Το αρχειο που πρεπει να τρεξεις ειναι το RomUpdateUtility.exe

Δοκιμασες αυτο που σου ειπα?Οταν σου βγαλει αυτο το μνμ να ξανατρεξεις το RomUpdateUtility.exe χωρις να πειραξεις το κινητο?

Πρώτος!!!Ευχαριστώ πολύ...

Πρώτος!!!Ευχαριστώ πολύ...

Tιποτα φιλε μου!Την πατησα εγς σαν καινουργιος....Κατεβασα και εκανα install απο ενα site το wisbar advance kai to wisbar advance desktop γιατι ειδα κατι απιστεφτα skins!Αποτελεσμα η συσκευη μοθ ανηγει και κολαει στην επιφανεια εργασιας !Δεν μπορω νακανς τιποτα Τςρα που γραφω κανω hard reset!#@$#@!@#$%$@##$:mad::shock::angry::rocket:

Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να αποθηκεύω αυτά που λαμβάνω με Bluetooth στην μνήμη και όχι στην συσκευή?:(:(:(:(:(:(:(:(

Έβγαλες άκρη τελικά?

Αν όχι, κάνε το εξής: πάς ρυθμίσεις/συνδέσεις/bluetooth, και στην καρτέλα ftp αλλάζεις την διαδρομή εκεί που λέει "φάκελος μοιρασμένων αρχείων"!

Τώρα όλα που θα λαμβάνεις θα πηγαίνουν σε αυτόν τον φάκελο!

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Καλημέρα,

τρεις ερωτησούλες θα ήθελα να κάνω στους πιο έμπειρους:

1) wm6 η πιο καινούρια ελληνική, αν δεν κάνω λάθος, είναι η 2.15 του Ausdim, σωστά; Λογικά θα την βρω φαντάζομαι κάπου στο xda-developers....

2) Η radio που έχω είναι η μαμίσια (1.38.00.11). Θα δω διαφορά αν βάλω κάποια ποιο καινούρια; Αν ναι, σε τι; Στη λήψη; Στη διάρκεια της μπαταρίας; Αυτές οι radio είναι "επίσημες"; Δηλαδή τι παίζει με τη εγγύηση;

Επίσης, ποια είναι καλύτερη; η 1.40, 1.46 ή 1.50 ή άλλη;

Τέλος υπάρχει κάπου η μαμίσια μου, να την έχω για παν ενδεχόμενο;

3) Αν πάρω back-up με sprite ή spb contacts,mail, sms κλπ από τα wm5 θα έχω πρόβλημα να το κάνω restore σε wm6;

Guest lagoudakis
Καλημέρα,

τρεις ερωτησούλες θα ήθελα να κάνω στους πιο έμπειρους:

1) wm6 η πιο καινούρια ελληνική, αν δεν κάνω λάθος, είναι η 2.15 του Ausdim, σωστά; Λογικά θα την βρω φαντάζομαι κάπου στο xda-developers....

2) Η radio που έχω είναι η μαμίσια (1.38.00.11). Θα δω διαφορά αν βάλω κάποια ποιο καινούρια; Αν ναι, σε τι; Στη λήψη; Στη διάρκεια της μπαταρίας; Αυτές οι radio είναι "επίσημες"; Δηλαδή τι παίζει με τη εγγύηση;

Επίσης, ποια είναι καλύτερη; η 1.40, 1.46 ή 1.50 ή άλλη;

Τέλος υπάρχει κάπου η μαμίσια μου, να την έχω για παν ενδεχόμενο;

3) Αν πάρω back-up με sprite ή spb contacts,mail, sms κλπ από τα wm5 θα έχω πρόβλημα να το κάνω restore σε wm6;

το 1 και 2 που ρωτας υπαρχει στο xda,υπαρχουν εκει ολες η radio,εμενα η καλυτερη μου φανηκε η 1.46,για το 3 οταν αλλαζουμε λειτουργικο η κανουμε αναβαθμιση σε αυτο που εχουμε ΠΟΤΕ restore θα εχεις προβληματα μετα,μονο επαναφερεις το pim,δηλαδη μηνυματα-επαφες-ημερολογιο-εργασιες

το 1 και 2 που ρωτας υπαρχει στο xda,υπαρχουν εκει ολες η radio,εμενα η καλυτερη μου φανηκε η 1.46,για το 3 οταν αλλαζουμε λειτουργικο η κανουμε αναβαθμιση σε αυτο που εχουμε ΠΟΤΕ restore θα εχεις προβληματα μετα,μονο επαναφερεις το pim,δηλαδη μηνυματα-επαφες-ημερολογιο-εργασιες

Βασικά θα ήθελα να περάσω στο νέο λειτουργικό τα sms/mms...

γι' αυτό μιλάω για backup...

υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει αυτό;

Αλλά δεν είναι απαραίτητο... απλά θα μου άρεσε....

Θενξ! :)

Βασικά θα ήθελα να περάσω στο νέο λειτουργικό τα sms/mms...

γι' αυτό μιλάω για backup...

υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει αυτό;

Αλλά δεν είναι απαραίτητο... απλά θα μου άρεσε....

Θενξ! :)

Μπορεις χρησιμοποιωντας το Spb backup να κανεις backup τσεκαροντας μονο τις 2 πρωτες επιλογες απο τις 4 (contacts και e-mails). Μ αυτο τον τροπο σου σωζει επαφες και sms, mms και τα κανεις μετα restore σε οποιαδηποτε rom. Το χω κανει δεκαδες φορες.

Free your Mind, Live 2 the MAX

Μπορείς με το ΡΙΜbackup να κάνεις αυτό που θες. Δηλαδή backup μόνο σε όσα σου είπε ο φίλτατος lagoudakis πιο πάνω.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Sorry για το πρήξιμο, αλλά μη γίνει καμιά μ@λ@κί@ και τρέχω...

αυτή είναι η rom, το λινκ που λέει INDIGO-2-GR.

σωστά;

και τη radio τη βρήκα από εδώ

οκ, για τα backup κλπ νομίζω ότι καλύφθηκα!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Guest lagoudakis
Σωστος σε ολα!!!!ριχτα,απλα η μπαταρια σου να ειναι πανω απο 50%,παντως αν δεν σε ενδιαφερουν τα ελληνικα υπαρχει και αλλη ρομ πολυ καλη

Σωστος σε ολα!!!!ριχτα,απλα η μπαταρια σου να ειναι πανω απο 50%,παντως αν δεν σε ενδιαφερουν τα ελληνικα υπαρχει και αλλη ρομ πολυ καλη

Στα αγγλικά?

Ποιά?

Για πες να την δοκιμάσουμε!

starfinal

Την έχει ποστάρει μερικές σελίδες πιο πριν...

Για την ακρίβεια σελ. 174, ποστ #3461 :-)

Αλήθεια εσύ βρήκες τον music player που έψαχνες??

Έβαλα το mort player και δουλεύει μιά χαρά, αλλά το πρόβλημα με τα bluetooth το έχω ακόμα!

starfinal

Εγώ δοκίμασα το Pocket Music και μου άρεσε ως προγραμματάκι! Άσε που δίνει διπλάσια ένταση από τον WMP! Τώρα για το ΒΤ θα σε γελάσω αλλά μπορείς να κάνεις μια δοκιμή!

Guest lagoudakis
Στα αγγλικά?

Ποιά?

Για πες να την δοκιμάσουμε!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317690 αλλα την light,και βαζεις εσυ τα προγραμματα που θελεις;)10 μερες δουλευει αψογα και ταχυτατα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=317690 αλλα την light,και βαζεις εσυ τα προγραμματα που θελεις;)10 μερες δουλευει αψογα και ταχυτατα

Ρε συ lagoydaki απο τοτε που εβαλα την indigo-2 και την 1.50 rom εχω μερικα κολληματα εσυ ποια rom εχεις και σε δουλευει τελεια?

Ρε συ lagoydaki απο τοτε που εβαλα την indigo-2 και την 1.50 rom εχω μερικα κολληματα εσυ ποια rom εχεις και σε δουλευει τελεια?

Φιλε μου εγω εβαλα στην αρχη την indigo 2 και κατι δεν μου πηγαινε καλα, εβαλα radio 1.5 και εβαλα την indigo 1 και εκει ειχα κολληματα, μετα ξαναβαλα την 2 και τωρα ολα δουλευουν ρολοι!

Φιλε μου εγω εβαλα στην αρχη την indigo 2 και κατι δεν μου πηγαινε καλα, εβαλα radio 1.5 και εβαλα την indigo 1 και εκει ειχα κολληματα, μετα ξαναβαλα την 2 και τωρα ολα δουλευουν ρολοι!

απλως ειδα οτι σε μερικους η rom 1.50 δημιουργησε προβληματα και με την 1.46 δουλευανε ολα τελεια .Οταν αλλαζεις rom τα προγραμματα σβηνονται?

Με την αλλαγή rom σβήνονται τα πάντα αλλά αυτά που αναφέρεις(έκδοση 1.46 και 1.50) δεν είναι rom, είναι radio.

Guest lagoudakis
εγω εβαλα την ελληνικη indigo 2 αλλα δεν μου αρεσε πολυ συν οτι μερικες φορες απο τον file explorer δεν μου ανοιγε τα βιντεο,η 1.50 δεν μου αρεσε,νομιζω με την 1,46 δουλευει πιο καλα,ρομ εχω αυτη που σου λεω 6 μηνυματα πιο πανω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,radio εχω αλλαξει 2 φορες,την μια μου εκανε hard reset αλλα ειμουνα με την original 5,την αλλη μονο reset με τα 6,καλου κακου παρε ενα backup πριν την αλλαξεις