Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν φιλαράκι πιστεύω ότι έκανες πολύ καλή επιλογή!

Εγώ το έχω με wm6 και destinator 7 (με φωνητικές οδηγίες απο Σαπφώ Νοταρά)!

Υ.Γ.: Είμαστε κ πατριώτες κ σειρά?

Είμαστε και πατριώτες και σειρά και μπορεί να είμαστε και γνωστοί ποτέ δεν ξερεις! Θελω βοήθεια δεν μου βρίσκει το gps τής συσκευής! Τα χω παρει!Τι να κανω ρε παιδιά? Έβαλα Το 7 και το ξανά έβγαλα και εβαλα το 6 αλλα στο setup ψάχνει για gps αλλα δεν βρισκει! Τωρα κανω install to τελευταιο firmware αν και αυτο ειχε μεσα το τηλεφωνο οποτε το ξαναβαζω μπας και γινει τιποτα!PLEASE HELP!!!ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙΣ pm!

Είμαστε και πατριώτες και σειρά και μπορεί να είμαστε και γνωστοί ποτέ δεν ξερεις! Θελω βοήθεια δεν μου βρίσκει το gps τής συσκευής! Τα χω παρει!Τι να κανω ρε παιδιά? Έβαλα Το 7 και το ξανά έβγαλα και εβαλα το 6 αλλα στο setup ψάχνει για gps αλλα δεν βρισκει! Τωρα κανω install to τελευταιο firmware αν και αυτο ειχε μεσα το τηλεφωνο οποτε το ξαναβαζω μπας και γινει τιποτα!PLEASE HELP!!!ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙΣ pm!

Μεγειά σου !

WM6 θα σου έλεγα να μην βάλεις ακόμα γιατί καταργείς την εγγύηση της συσκευής ;)

Destinator να βάλεις το 6, γιατί το 7 είναι ακόμα beta. Για να παίξει θα πρέπει στις ρυθμίσεις να βάλεις:

Θύρα: Com9

Ταχύτητα: 115200

Πρωτόκολλο: NMEA

Γιάννης

ρε παιδια ξερει κανεις να μου λυσει καποιο προβλημα που παρουσιασε το 3600 βαζω την καρτα 2 gb και δεν μου την αναγνωριζει ενω παλιοτερα μου την αναγνωριζε εχει κανεις να μου προτινει τιποτα

ρε παιδια ξερει κανεις να μου λυσει καποιο προβλημα που παρουσιασε το 3600 βαζω την καρτα 2 gb και δεν μου την αναγνωριζει ενω παλιοτερα μου την αναγνωριζε εχει κανεις να μου προτινει τιποτα

μπορεί να τα έφτυσε! δες αν την καλύβη η εγγύηση να στην αντικαταστήσουν!

Επισης θα ηθελα να ρωτησω και εσας εαν αντιμετωπιζεται το ιδιο προβλημα. Εχω βαλει indigo1 & radio 1.5 και το τηλεφωνο μερικες φορες κολλαει και δεν χτυπαει. Δηλαδη δεν βγαζει ηχο οταν με καλουν. Το εχει παθει κανεις αλλος αυτο? Τωρα ας πουμε χτυπησε, το καταλαβα απο το bluetooth οτι με καλουσαν αλλα το τηλεφωνο δεν εβγαλε ηχο και μολις επιασα το τηλεφωνο να δω ποιος ηταν, στο home δεν εδειχνε καμια ενδειξη αλλα στο κατω αριστερο κουμπι που ειναι το τημερολογιο μου ειχε βγαλει ενδειξη οτι ειχε κλιση, το πατησα να δω και το τηλεφωνο ηταν κολλημενο.

Παρατηρησα λοιπον οτι αυτα τα κολληματα τα δημιουργει το home της htc. Μηπως υπαρχει κανενα καινουργιο cabακι που να μην δημιουργει κολληματα?

καλησπερα.μετα απο hard reset μου παρουσιαστικε το εξης προβλημα.δεν μπορω να λαβω,ουτε να στειλω mms.διαγραφηκαν οι ρυθμησεις απο την συσκευη.κανονικα δεν επρεπε με το που εβαλα ξανα την καρτα,να αποθηκευτουν μονες τους?ουτε αυτο εγινε.πηγα και πηρα και μια καρτοκινητη της wind αλλα παλι τιποτα.μπορει κανεις να με βοηθησει?

ευχαριστω

καλησπερα.μετα απο hard reset μου παρουσιαστικε το εξης προβλημα.δεν μπορω να λαβω,ουτε να στειλω mms.διαγραφηκαν οι ρυθμησεις απο την συσκευη.κανονικα δεν επρεπε με το που εβαλα ξανα την καρτα,να αποθηκευτουν μονες τους?ουτε αυτο εγινε.πηγα και πηρα και μια καρτοκινητη της wind αλλα παλι τιποτα.μπορει κανεις να με βοηθησει?

ευχαριστω

Καλησπερα φηλε μου παρε της ρυθμησεις απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Παιδια εχω το A 701 αλλα δεν ειμαι και τοσο ευχαρηστημενος κυριως λογω service. Τι λεει το p3600? Το ειδα που το ειχε ενας συναδελφος μου και με εντυπωσιασε μπορω να πω. Τι γινεται οσον αφορα το επισημο service και την αποδοση του γενικα? Ποσο παει το μαλλι?

Παιδια εχω το A 701 αλλα δεν ειμαι και τοσο ευχαρηστημενος κυριως λογω service. Τι λεει το p3600? Το ειδα που το ειχε ενας συναδελφος μου και με εντυπωσιασε μπορω να πω. Τι γινεται οσον αφορα το επισημο service και την αποδοση του γενικα? Ποσο παει το μαλλι?

Το μηχανημα λεει πολλά... μαλλον τα περισσοτερα καθώς πιστεύω οτι ειναι η πιο ολοκληρωμένη λύση αν ψάχνεις για κάποιο σοβαρο pda-gps και οταν λεω σοβαρο το λέω γιατί ουτε την καλυτερη κάμερα έχει αλλά ούε και ραδιοφωνο ( πράγμα που δεν θα σε πειράζει αν θες να κάνεις την δουλειά σου)

ειναι ένα πολύ σταθερό και γρήγορο ΠΠΣ, και απο ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ειναι να μην σου τύχει ( δεν γνωρίζω απο προσωπική εμπειρία αλλα απο φίλους εδω μέσα) όσο για ανεπήσιμη υποστήριξη άλλο τίποτα, οτι θες... μονο NOVA δεν το εχουμε κάνει ακομα να πιάνει...

με λίγα λόγια αν εισαι ανάμεσα σε κάποιο παρόμοιο που έχει λίγο λιγότερα χρήματα νομίζω πως η διαφορά αξίζει.

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Ποιο extra προγραμμα χρησημοποιειται για ενδειξη μπαταριας? Νομιζω οτι υπαρχει καποιο που εμφανιζεται στην πανω πανω μπαρα αναμεσα στην ωρα και τισ ρυθμισεις ηχου? Αν ναι μπορειτε να μου το πειτε για να το ψαξω? Ευχαριστω!

Εγω παντως εχω παρατηρησει με την Indigo οτι βαλω να τρεχει στην αρχικη οθονη οπως το home κολλαει το 3600. Το βρισκω κολλημενο καθε πρωι. Αντιθετα οταν του εβγαλα τα παντα απο την αρχικη οθονη δεν κολλαγε και πηγαινε και πιο γρηγορα νομιζω.

Καλημερα φιλοι μου

εχει χρησιμοποιήσει κανεις σας καποιο προγραμμα για να βγαζει τα μηνυματα απο το τηλέφωνο σε κάποια μορφη txt, xls html ή οτι αλλο?

εχει να προτεινει κανεις κάτι?

Σας ευχαριστώ, και καλες διακοπες σε όσους κάνουν.....

Babis

Και στο παρελθον ο φιλος μπαμπης εθεσε το θεμα αυτο αλλα δυστυχως δεν βρηκα απαντηση....Με ολα τα κινητα που ειχα απο το 99 κρατουσα τα sms σαν ενα ειδος ημερολογιου....Με αυτο δεν ξερω αν γινεται και πως....Εχει σημασια για μενα και θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται και πως...Ευχαριστω πολυ και καλημερα!

Και στο παρελθον ο φιλος μπαμπης εθεσε το θεμα αυτο αλλα δυστυχως δεν βρηκα απαντηση....Με ολα τα κινητα που ειχα απο το 99 κρατουσα τα sms σαν ενα ειδος ημερολογιου....Με αυτο δεν ξερω αν γινεται και πως....Εχει σημασια για μενα και θα ηθελα να μου πειτε αν γινεται και πως...Ευχαριστω πολυ και καλημερα!

Δες το Jeyo Mobile Extender.

http://www.jeyo.com/extender.asp

Γιάννης

Λοιπον περασα την indigo 2 αλλα δεν εχει μεσα το αρχειακι που τρεχουμε με τις ρυθμισεις των providers. Μηπως μπορει να μου το στειλει καποιος derizio@yahoo.gr

Ευχαριστω!

Λοιπον περασα την indigo 2 αλλα δεν εχει μεσα το αρχειακι που τρεχουμε με τις ρυθμισεις των providers. Μηπως μπορει να μου το στειλει καποιος derizio@yahoo.gr

Ευχαριστω!

Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287

Γιάννης

Καλημερα παιδες παλι!Επειδη βαζω και βγαζω προγραμματα και δοκιμαζω και εχω κανει το trinity μου οπως να ναι Θα προτεινα ο καθε ενας μας να γραψει τι εχει βαλει στο Ρ3600 του και αν ειναι ευχαριστημενος και γενικοτερα ποιο setup προτεινει με ποια προγραμματα ωστε να δουλεβει καλυτερα!Για εμας τους νεους και για αυτους που θα ερθουν!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Στο δικο μου εχω:

1)Windows mobile 5

2)Destinator 6 με Σαπφω και διαφορα καλουδια (Το 7 τι καλυτερο εχει?)

3)SPB MOBILE SHELL (θεωρω πολυ λειτουργικη την επιφανεια εργασιας και ομορφη)

4)HikeyBoard (τραβαει κοληματα οποτε γραφω sms με λατινικους)

5)Resco Utilities

α)Audio Recorder (Mια μου δουλευει και μια οχι και μου βγαζει error και στην καταγραφη κλησεων ακουγομαι εγω ενω ο αλλος ακουγεται σαν μηλαει απο πηγαδι μεσα και αμα δεν μηλαει δυνατα καθολου)

β)Explorer (Πολυ καλο και βολικο)

γ)Photo Viewer (Πολυ καλο επισης)

δ) Το plug in που ειχε για Τοday Screen το βγαλα γιατι το SPB ειναι καλυτερο

6)Photo Contacts Pro 5 για τον καταλογο (εχω γεμισει τον καταλογο με της φατσες των γνωστων και ειναι και πολυ ευκολο να παρεις τηλ η να στειλεις sms βλεποντας φατσα πατωντας απανω

7)Spb_Mobile_DVD για να βλεπουμε και κανενα λαζοπουλο και κανενα ΟΛΑ7 στο trinity

8)Eορτολογιο για να μην μας βαρανε οι φιλοι που τους ξεχναμε

9)5-6 παιχνιδακια για τις ωρες μοναξιας και βαρεμαρας!

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

Πολύ νέκρα δεν έχει εδώ μέσα τώρα τελευταία????

δεν ειναι νέκρα...

Απλά έχουμε λύσει ΟΛΑ μας τα προβλήματα με το 3600 ;)

http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif

Εγω παντως με την indigo2 δεν εχω προβληματα πλεον! Εχει γινει super το 3600 μου! Σκεφτομουν να το ανταλλαξω με το kaiser αλλα τωρα το αφησα τελειως το θεμα γιατι ολα δουλευουν ρολοι!