simotemplar Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Αν θές να πείς στο control panel, όχι δεν εμφανίζει... Παράθεση άλλο πράκτωρας και άλλο εισπράκτωρας... ΘΟΥΒΟΥ 000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Αν θές να πείς στο control panel, όχι δεν εμφανίζει... και πως θα μπω να βαλω τις ρυθμισεις που εχουν παραθεσει σε προηγουμενα ποστ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=101836&page=109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 και πως θα μπω να βαλω τις ρυθμισεις που εχουν παραθεσει σε προηγουμενα ποστ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=101836&page=109 Μεσα στο Destinator μολις το περασεις. Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 παιδια ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις. εβαλα το δεστινατορ και του περασα και τις ρυθμισεις και τελικα δουλεψε. ειχα καταλαβει λαθος διαβαζοντας τοσες σελιδες οτι πρεπει να περασω τις ρυθμισεις ΚΑΙ στο τηλεφωνο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 απλα το εικονιδιο του gps το εχουν οι συσκευες που ειναι απο ace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 οκ. ειπα και γω λειψο μου το φεραν? ετσι εξηγειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Χωρίς τα μαγικά δάχτυλα του Ausdim τι να την κάνουμε;;; :D χχμμμ....κατεβασε τα ρολα για να αποτοξινωθει:p θα γυρισει φορτσατοs ειμαι σιγουροs φιλε katsj:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 μολις το εκανα παραγγελεια απο μεγαλη αλυσηδα καταστηματων αλλα μου ειπαν οτι θα κανει μεχρι και 10 εργασημες μερες....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 αντε με το καλο!!!αλλα γιατι δεν πηγες πλαισιο που το εχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 παιδια αυτο εδω το μαραφετι ειναι συμβατο με την συσκευη που εχουμε..... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300118023505&ru=http://search.ebay.com:80/300118023505_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40QQfviZ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 μολις το εκανα παραγγελεια απο μεγαλη αλυσηδα καταστηματων αλλα μου ειπαν οτι θα κανει μεχρι και 10 εργασημες μερες....:) Ποια και ποσο ?:cool: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 δεν πηγα πλαισιο γιατι το πηρα μεσο ενος γνωστου μου 600e σε 6 δοσεις!απο κωτσοβολο.¨) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raveripper Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 exo ena mikro provlima exo parei apo to expansys to p3600 kai prospathisa na valo ellinika wondows (i rom einai aggliki) vrika mia lysi apo edo pou allaze ta windows alla to problima mou tora einai oti den mporei to destinator na dei to gps ... an peraso to update tis htc ta windows ginontai pali agglika alla pali gps den yparxei .... ( to gps to kano anazitisi mesa apo destinator kai oxi kapou stin syskevi mou mia kai stin syskevi apo oti diavasa outos i allos den fenete) Παράθεση Will reign, will prevail and Tranquillize the human race:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 exo ena mikro provlima exo parei apo to expansys to p3600 kai prospathisa na valo ellinika wondows (i rom einai aggliki) vrika mia lysi apo edo pou allaze ta windows alla to problima mou tora einai oti den mporei to destinator na dei to gps ... an peraso to update tis htc ta windows ginontai pali agglika alla pali gps den yparxei .... ( to gps to kano anazitisi mesa apo destinator kai oxi kapou stin syskevi mou mia kai stin syskevi apo oti diavasa outos i allos den fenete) μισο...εχειs βαλει την τελευταια ρομ τηs htc και δεν φαινεται το gps?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vourasa Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Καλησπέρα σε όλους, μόλις απέκτησα ένα 3600, με destinator 7 και διάφορα άλλα επάνω και μπορώ να πω ότι έχω χαρεί ιδιαίτερα ...! Έκανα και μία πρώτη δοκιμή, Γιάννενα-Αθήνα με το 7 μία χαρά και στο background να παίζει ένα mp3 playlist με το CorePlayer. Όλα άψογα ! Θα μου δώσετε τα φώτα σας γιατί έχω χάσει λίγο τη μπάλα ; :-) 1) Στο κινητό μέσα έχω μία sim vodafone που βγάζει το "how are you" κάθε φορά μου ενεργοποιείτε το (οποιδήποτε) τηλέφωνο. Γιατί όποτε μπαίνει μπρος το GPS εμφανίζεται ένα "STK service" με το παραπάνω μύνημα, σαν να έβαζα μπρος το τηλέφωνο ; Γίνεται να φύγει αυτό ; 2) Κάποιες φορές το GPS δεν "κλειδώνει" με δορυφόρους και όλο έρχεται και φεύγει η οθόνη με το STK service.... Μήπως υπάρχει κάποια λύση; 3) Γενικά είμαι υπερ του να μην πειράζω ROM κτλ. εκτός εάν διορθώνεται κάποιο πρόβλημα ή προστίθενται νέες λειτουργίες. Είδα ότι κάποια μέλη εδώ φτιάχνουν δικές τους ROM. Υπάρχει κάποιος λόγος σοβαρός να flashάρω σε κάποια από αυτές; Αλήθεια, από που τις κατεβάζω; Τώρα τρέχω με: έκδοση ROM: 1.23.405.2 (03/11/07) έκδοση radio: 1.38.00.11 έκδοση protocol: 32.71.7020.12Η έκδοση extended ROM: 1.23.405.103 Ελπίζω να μην σας ζάλισα πολύ :-) Εάν είναι κανείς εδώ και όχι διακοπές (το απεύχομαι) και έχει όρεξη ας ρίξει καμοιά απαντησούλα! Ευχαριστώ, V. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 μισο...εχειs βαλει την τελευταια ρομ τηs htc και δεν φαινεται το gps?:worry: Εικονιδιο εχουμε για GPS ή μπορουμε να βαλουμε? :O Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 και για οποιους δεν το βλεπουν, ας κανουν τα παρακατω... HKLM\ControlPanel\GPS Settings\ DWORD 'Hide' DEC '0' DWORD 'Group' DEC '2' επαναφέρω απο τον Γιώργο το παρελθοντικό post του ;) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Καλησπέρα σε όλους, μόλις απέκτησα ένα 3600, με destinator 7 και διάφορα άλλα επάνω και μπορώ να πω ότι έχω χαρεί ιδιαίτερα ...! Έκανα και μία πρώτη δοκιμή, Γιάννενα-Αθήνα με το 7 μία χαρά και στο background να παίζει ένα mp3 playlist με το CorePlayer. Όλα άψογα ! Θα μου δώσετε τα φώτα σας γιατί έχω χάσει λίγο τη μπάλα ; :-) 1) Στο κινητό μέσα έχω μία sim vodafone που βγάζει το "how are you" κάθε φορά μου ενεργοποιείτε το (οποιδήποτε) τηλέφωνο. Γιατί όποτε μπαίνει μπρος το GPS εμφανίζεται ένα "STK service" με το παραπάνω μύνημα, σαν να έβαζα μπρος το τηλέφωνο ; Γίνεται να φύγει αυτό ; 2) Κάποιες φορές το GPS δεν "κλειδώνει" με δορυφόρους και όλο έρχεται και φεύγει η οθόνη με το STK service.... Μήπως υπάρχει κάποια λύση; 3) Γενικά είμαι υπερ του να μην πειράζω ROM κτλ. εκτός εάν διορθώνεται κάποιο πρόβλημα ή προστίθενται νέες λειτουργίες. Είδα ότι κάποια μέλη εδώ φτιάχνουν δικές τους ROM. Υπάρχει κάποιος λόγος σοβαρός να flashάρω σε κάποια από αυτές; Αλήθεια, από που τις κατεβάζω; Τώρα τρέχω με: έκδοση ROM: 1.23.405.2 (03/11/07) έκδοση radio: 1.38.00.11 έκδοση protocol: 32.71.7020.12Η έκδοση extended ROM: 1.23.405.103 Ελπίζω να μην σας ζάλισα πολύ :-) Εάν είναι κανείς εδώ και όχι διακοπές (το απεύχομαι) και έχει όρεξη ας ρίξει καμοιά απαντησούλα! Ευχαριστώ, V. η μαλ.... τηs voda φευγει μεσο resco explorer δεν θυμαμαι ακριβωs που θα ψαξω και θα σου πω.τα wm6 γενικα ειναι ποιο γρηγορα και με πολυ λιγοτερα προβληματα. θα τα βρειs σε ελληνικη εκδοση εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925 επισηs μπορειs να βαλειs την καινουργια εκδοση radio-gsm 1.46.30.11 η οποια παρουσιαζει βελτιωση στην ληψη σε σχεση με την 1.38.βαλε active sync 4.5 εαν θα προχωρησειs στην εγκατασταση των παραπανω αναβαθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 επαναφέρω απο τον Γιώργο το παρελθοντικό post του ;) Eυχαριστω φιλε μου...:D Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vourasa Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Ευχαριστώ S_wind! Από ότι κατάλαβα από το site που έγραψες, βάζοντας τα wm6 χάνεις κάποια πράγματα: gps, radio (τηλέφωνο..), έτσι δεν είναι ;; Το radio rom από που το παίρνω; Το φλασαρισμα του είναι απλό ή σβήνονται όλα και ξαναστήνω από την αρχή .. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinos Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Καλημερα φιλοι μου εχει χρησιμοποιήσει κανεις σας καποιο προγραμμα για να βγαζει τα μηνυματα απο το τηλέφωνο σε κάποια μορφη txt, xls html ή οτι αλλο? εχει να προτεινει κανεις κάτι? Σας ευχαριστώ, και καλες διακοπες σε όσους κάνουν..... Babis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theokand Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Καλημέρα σε όλους δε μου λέτε, γιατι δε το αγοράζει ο κόσμος απο το site της expansys? Εγώ απο εκεί το πήρα, 550 euro και μου έκανε εντύπωση που τα μαγαζιά το δίνουν μέχρι και 690... τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Καλημέρα σε όλους δε μου λέτε, γιατι δε το αγοράζει ο κόσμος απο το site της expansys? Εγώ απο εκεί το πήρα, 550 euro και μου έκανε εντύπωση που τα μαγαζιά το δίνουν μέχρι και 690... τι παίζει? Δεν θα έχεις τα Ελληνικά της ACE Hellas! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theokand Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Δεν θα έχεις τα Ελληνικά της ACE Hellas! Μαλιστα...μπορώ να τα περάσω με κάποιο Upgrade όμως έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 sas parakalo apantiste mou opoios evale tin 2.15 tou ausdim..ehei mesa to messenger me to live ? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts