Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως βάρεσε τρελό κανόνι και πραγματικά λυπάμαι όσους είχαν αγοράσει κάτι και δεν το έχουν ακόμα στα χέρια τους. Οι ιδιοκτήτες αποδείχθηκαν τσακάλια και έτσι όπως φαίνεται τωρα πρέπει να πίνουν μοχίτο στην Βενεζουέλα ή απλώς να έχουν καλό δικηγόρο...;)

Τι να πεις! Λαμογια με τα ουλα τους!!!:lol:

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...πηγαίνοντας από τη μαμά rom σε win6 rom,μόνο rom όμως,αλλάζει κάτι με την απόδοση της μπαταρίας.?

κανα εικονικο πληκτρολογιο με μεγαλους αριθμους υπαρχει ρε παιδια που μπορουμε να βαλουμε????????

Γεια σε όλους!

2 ερωτησούλες..

1. Αξίζει πραγματικά να βάλουμε WM6; Τί παραπάνω παρέχει;

2. Τελικά υπάρχει τρόπος να ακούσουμε ράδιο χωρίς wi-fi και χωρίς 3G? Δηλαδή δωρεάν.. :-)

Ευχαριστώ,

Αντώνης

Γεια σε όλους!

2 ερωτησούλες..

1. Αξίζει πραγματικά να βάλουμε WM6; Τί παραπάνω παρέχει;

2. Τελικά υπάρχει τρόπος να ακούσουμε ράδιο χωρίς wi-fi και χωρίς 3G? Δηλαδή δωρεάν.. :-)

Ευχαριστώ,

Αντώνης

1. Είναι πιο γρήγορα σε σχέση με τα 5 και υπάρχουν διαφορές στην εμφάνιση. Δεν γνωρίζω περισσότερα γιατί δεν τα έχω περάσει, ας μας πει κάποιος που τα έχει περάσει.

2. Μόνο εάν αγοράσεις κάποιο handsfree με ραδιόφωνο.

Γιάννης

Παιδια να ρωτησω...μεχρι τι μνημη μπορω να βαλω χωρις να υπαρχουν προβληματα????

Καμια δοκιμασμενη μαρκα?

Guest lagoudakis
μερικοι λεγανε για προβληματα με τα 2 g,οχι ολοι ομως,εγω προσωπικα εχω 1 g-transcend και δεν εχω αντιμετωπιση το παραμικρο,ας μας που και οι αλλοι

Ρωτησα πριν κατι μερες αλλα δε πηρα καμια απαντηση για αυτο:βαζω το cabaki international phonepad το οποιος ειναι ιδιο με αυτο του s100 ωστε να μην χρειαζεται να βγαζω stylus στα μηνυματα με greeklish δουκευει μια χαρα αλλα με το που βαζω ελληνικα και παω να πληκτρολογησω τιποτα....παταω τα κουμπια και δεν βγαζει κανενα γραμμα το εχει και κανενας αλλος αυτο το προβλημα??πως μπορω να το διορθωσω?

Παιδια να ρωτησω...μεχρι τι μνημη μπορω να βαλω χωρις να υπαρχουν προβληματα????

Καμια δοκιμασμενη μαρκα?

Εγώ εχω Kingston 2GB και δεν έχω πρόβλημμα. την έχω 20 μερες και έχω βαλει και εφαρμογές παρόλο που μάλλον ετσι γινονται ποιο αργε΄ς οι εφαρμογες σε σχεση με το να ειχαν μπει στη μνημη της συσκευής.

jgkvafes

Guest lagoudakis
απλα πρεπει να βαζουμε τις εφαρμογες που δημιουργουν εικονιδια στην today στην μνημη για ποιο γρηγορο φορτωμα,γιατι μπορει να μην προλαβουν να ανοιξουν απο την καρτα,για τις αλλες δεν υπαρχει προβλημα

2. Μόνο εάν αγοράσεις κάποιο handsfree με ραδιόφωνο.

Παιδια κανενα τετοιο που βρισκουμε? :(

Καποια προταση? :rolleyes:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=121010

απο τα καλυτερα και με RDS

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...:)

Καλο.....:D

Και ραδιοφωνο στην Trinity λοιπον...:rolleyes:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδιά εγώ που την πάτησα και έκανα update radio σε 1.41 και τώρα έχω διακοπές στην ομιλία μετά από λίγο, τι μπορώ να κάνω; Περίπτωση επιστροφής σε πιο σταθερή παλιά radio υπάρχει;

Ευχαριστώ

Παιδιά εγώ που την πάτησα και έκανα update radio σε 1.41 και τώρα έχω διακοπές στην ομιλία μετά από λίγο, τι μπορώ να κάνω; Περίπτωση επιστροφής σε πιο σταθερή παλιά radio υπάρχει;

Ευχαριστώ

εκει που ""βρηκες "" το ραδιο 1.41 θα βρεις και τις αναλογες οδηγιες ;)

ολοι βρισκετε τις ρομ και τα radios που θελετε αλλα κανεις δεν διαβαζει παρακατω :O στα αναλογα threads .....

συγγνωμη φιλε μου για την κυνικοτητα της απαντησης μου αλλα οι περισσοτεροι αυτο κανετε...βαζετε οτι ρομ και radio βρισκετε και μετα τρεχετε εδω για βοηθεια....

για καθε ρομ η ραδιο υπαρχει και το αναλογο thread που αναφερονται προβληματα και τυχον δυσλειτουργιες (bugs) που παρουσιαζονται ...

αν διαβαζατε πρωτα τα threads και μετα ξεκιναγατε την διαδικασια αναβαθμισης τοτε κανεις δεν θα ειχε προβλημα μετα ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Guest lagoudakis
απλα καλο ειναι τα παιδια που δεν εχουν εμπειρια απο αλλαγες rom-radio να εχουν ετοιμη την εναλλακτικη λυση στην περιπτωση που κατι δεν παει καλα για οποιονδηποτε λογο,γιατι ειναι κριμα να μενουν με μια πανακριβη συσκευη στο χερι και να μην ξερουν τι να την κανουν

Γεια σας,

Είμαι κατοχος του HTC P3600. Στο κιν έβαλα αμέσως τα WM6. Η έλλειψη μετρητή κλήσεων και SMS ήταν πρόβλημμα. Το KDPowerMeters (WM 6.0)από τον kounadisk δίνει τη λύση . Από ότι όμως λέτε στο forum υπάρχει η δυνατότητα και για μετρητή GPRS αλλά εγώ δεν κτάφερα να τη βρω (Πάω αρχειο -- Επιλογές -- Πακέτα χεώσεων -- Νέο αλλα η επιλογή Internet και ΜΜS είναι απενεργοποιημένες) επίσης το άθροισμα των εξερχομένων κλήσεων εμφανίζετε μόνο αφότου πατήσω ενημέρωση κόστους. Αυτό δεν είναι βεβαια ιδιαίτερο πρόβλημμα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το GPRS Επειδή έχω πακέτω Wirless Internet Easy COSMOTE και θέλω να ξέρω το κόστος. Ευχαριστώ

jgkvafes

Πάντως Ζαχαράκη και όσοι άλλοι φωστήρες εδώ μέσα τα χώνεται στον κάθε καινούργιο νομίζεται ότι κάτι κάνετε ειλικρινά λυπάμαι. Πάντως να ξέρετε ότι εσείς είστε υπεύθυνοι που όλο το παλιό team δεν ασχολείται πια με το forum και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να κάνουν αυτό που κάνω εγώ τώρα. Κρίμα γιατί αυτοί οι παλαιοί κάναν φοβερή δουλειά εδώ μέσα και χωρίς να έχουν το υφάκι σας!

Σωστός, ευχαριστώ πολύ

Παιδιά αν περάσει κάποιος την έκδοση mobile 6 υπάρχει περίπτωση με κάποιον τρόπο να ξαναγυρίσει στο παλιό mobile 5 της htc, έτσι ώστε αν πάθει κάτι στο μέλλον το pda να μην βγει εκτός εγγύησης ? Αν μπορεί κάποιος να δώσει το link της τελευταίας έκδοσης του mobile 6 στα ελληνικά.

Αν και δεν είμαι από την ACE , η εγγύηση χάνεται αυτόματα. Είναι να σα να διεκδικήσεις να έχεις εγγύηση στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σου ενώ βάλεις άλλο πρόγραμμα...

Δυσυχώς μαζί με την συσκευή παίρνεις και μια εγγύηση με όρους. Επίσης η συσκευή έρχεται με άδεια χρήσης λειτουργικού. Αν αποφασίσεις να βάλεις WM6 δεν ισχύει η άδεια χρήσης που σου έδωσε η HTC για το λειτουργικό και ΔΕΝ ισχύει η εγγύηση αφού δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ που να διασφαλίζει πως η ROM Που έβαλες είναι συμβατή με την συσκευή , πως δεν επιρρεάζει την εύρυθμη λειτουργία της κτλ

Ας επιχειρήσουμε...

Αν και δεν είμαι από την ACE , η εγγύηση χάνεται αυτόματα. Είναι να σα να διεκδικήσεις να έχεις εγγύηση στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σου ενώ βάλεις άλλο πρόγραμμα...

Δυσυχώς μαζί με την συσκευή παίρνεις και μια εγγύηση με όρους. Επίσης η συσκευή έρχεται με άδεια χρήσης λειτουργικού. Αν αποφασίσεις να βάλεις WM6 δεν ισχύει η άδεια χρήσης που σου έδωσε η HTC για το λειτουργικό και ΔΕΝ ισχύει η εγγύηση αφού δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ που να διασφαλίζει πως η ROM Που έβαλες είναι συμβατή με την συσκευή , πως δεν επιρρεάζει την εύρυθμη λειτουργία της κτλ

και εαν ξαναβαλουμε την original rom της Ace... ποιος ξερει τι ??

και εαν ξαναβαλουμε την original rom της Ace... ποιος ξερει τι ??

ουτε γατα ουτε ζημια :D

αλλα αν μπορουμε να ξαναβαλουμε την οριτζιναλ ρομ ...γιατι να το στειλουμε στο σερβις ??:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ουτε γατα ουτε ζημια :D

αλλα αν μπορουμε να ξαναβαλουμε την οριτζιναλ ρομ ...γιατι να το στειλουμε στο σερβις ??:)

Γιατι μπορει να εχει καποιο μηχανικο προβλημα (οθονη, πληκτρολογιο κλπ).

Γιατι μπορει να εχει καποιο μηχανικο προβλημα (οθονη, πληκτρολογιο κλπ).

εχεις δικιο σορρυ, δεν το σκεφτηκα ετσι :)