sopyster Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 παιδια ενδιαφερομαι και εγω για αυτο το τ/φ και θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το λειτουργικο του εαν υπαρχει σε αναβαθμιση wm6 ελληνικα φυσικα ,και τελος απο ηχο πως παει,,....ειναι δυνατος ?????? γενικα αυτη που το εχουνε δοκιμαση τι λενε αξιζει ..... γιατι ειχα το χ500 και το εχασα και λεω μην δωσω παλι τζαμπα τα λεφτα......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Δημήτρη κάνε τον κόπο να βγάλεις ελληνική έκδοση βασισμένη στην τελευταία του LSVW γιατί η ΤΕ του mUN είναι μαύρο χάλι ενώ η τελευταία του LSVW είναι μακράν η πιο σταθερή ROM που έχω βάλει στο Ρ3600. Φίλε περιμένουμε νέα σου αν αποφασίσεις να μπεις στον κόπο ακόμα μια φορά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 αν και του Δημητρη ειναι καλυτερο γιατι ειναι καθαρα 'δικη' του προσπαθεια το ace hellas πληκτρολογιο, παρτε και αυτο εδω, κανει την ιδια δουλεια. Ειναι απο εκει που ξεκινησε και η ace hellas να 'αναπτυσει' το δικο της πληκτρολογιο:lol: :lol: :lol: http://rapidshare.com/files/35188903/Greek_keyboard.cab.html Πάνο όπως τα είπαμε και τηλεφωνικώς αυτό το πληκτρολόγιο δημιουργεί πρόβλημα στα SMS οπότε καλό είναι να αποφεύγεται στο P3600. Όπως μου είπες είναι για το TyTN οπότε δεν κάνει για το Ρ3600 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Δημήτρη κάνε τον κόπο να βγάλεις ελληνική έκδοση βασισμένη στην τελευταία του LSVW γιατί η ΤΕ του mUN είναι μαύρο χάλι ενώ η τελευταία του LSVW είναι μακράν η πιο σταθερή ROM που έχω βάλει στο Ρ3600. Φίλε περιμένουμε νέα σου αν αποφασίσεις να μπεις στον κόπο ακόμα μια φορά. ;) Σκεφτηκα να περιμενω λιγο ακομα να δω κ την full TE κ μετα αναλογα με το ποια θα ειναι πιο σταθερη να την φτιαξω. Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Δημήτρη καταλαβαίνω απόλυτα και ξέρω πόσο χρονοβόρο είναι αυτό που κάνεις! Όμως ειλικρινά και με τον Πάνο που μίλαγα η τελευταία του LSVW είναι βράχος! Μακάρι να μπεις στον κόπο αν και σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ευχαριστούμε φίλε! Όσο για το πρόβλημα με τα MMS Settings καλύτερα στην επόμενη να βγάλεις το αυτόματο και απλά να τρέχουμε τα απίθανα cabάκια που έφτιαξες! ;) Μόνο με Voda παίζουν σωστά οι αυτόματες ρυθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Πάνο όπως τα είπαμε και τηλεφωνικώς αυτό το πληκτρολόγιο δημιουργεί πρόβλημα στα SMS οπότε καλό είναι να αποφεύγεται στο P3600. Όπως μου είπες είναι για το TyTN οπότε δεν κάνει για το Ρ3600 ;) Τι πρόβλημα δημιουργεί ? Μια χαρά παίζει μέχρι τώρα Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 ρε παιδια το RESCO KEYBOARD PRO 4.37 δουλευει αψογα!ποιο βαλατε εσειs?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrog Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Keyboards san to resco iparxoun polla(kati mou thymizei ayto)...Den iparxei omos kapoio na kanei emulate to pad enos tilefonou (distixos to blimkeys den mou doulevei) kai na grafei 160 xaraktires... Kaka ta psemmata, etsi mathame sxedon oloi na grafoume minimata apo ta palia patroparadota kinita... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Ξέρει κανείς στην rom του mun τι είναι τα άλλα 2 αρχεία που έχει και αν πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε?΅Αναφέρομαι στα update SPL,update GSM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Μην τα χρησιμοποιήσεις γιατι θα βγεις εκτος εγγυησης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 ρε παιδια το RESCO KEYBOARD PRO 4.37 δουλευει αψογα!ποιο βαλατε εσειs?:wacko: Μωρε καλό είναι αλλά δεν έχει καθόλου ορθογράφο Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Μην τα χρησιμοποιήσεις γιατι θα βγεις εκτος εγγυησης....μηπωs μπορειs να μαs πειs τι καλυπτει η εγγυηση εσενα που εχειs wm5 και τη δεν καλυπτει εμαs που βαλαμε wm6??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Wm6 εχω και εγω. Απλα μην αλλαξεις SPL και radio γιατι μετα μπορουν να το δουν στην αντιπροσωπια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Keyboards san to resco iparxoun polla(kati mou thymizei ayto)...Den iparxei omos kapoio na kanei emulate to pad enos tilefonou (distixos to blimkeys den mou doulevei) kai na grafei 160 xaraktires... το blimkeys δουλευει αψογα και σε wm5 και σε wm6 rom. και για 160 sms αψογοτατα. Τι ακριβως δε σου δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Wm6 εχω και εγω. Απλα μην αλλαξεις SPL και radio γιατι μετα μπορουν να το δουν στην αντιπροσωπια φιλε μου εαν παs στο φορουμ τηs ace-hellas στα thread (προβλημα με κλησειs)και (απαιτουμε ενημερωση για το σημα 3G) διαβασα οτι καμια 10αρια χρηστεs εχουν προβλημα με την ληψη σηματοs και τιs κλησειs.και εγω το ιδιο φυσικα και μαλλον υποπτευομαι και ολα τα μηχανακια!απλωs οι περισσοτεροι χριστεs χρησιμοποιουμε πολλεs φορεs δευτερη συσκευη αλληs εταιριαs για κλησειs και δεν εχουμε δει τοσο την σοβαροτητα του προβληματοs! θεωρω απαραδεκτη την σταση τηs ace-hellas!και θα παω εγω εκει λοιπον για καποιο προβλημα τηs συσκευηs μου και θα μου πουνε οτι δεν καλυπτεσαι γιατι εχω την radio 1.41??:lol: γιατι δουλευει με την 1.38 ραιδιο:lol: ακουστε και το κουφο:τουs λενε καντε αλλαγη στην μπαντα σε 2G για να δουλευει καλυτερα:lol: συγνωμη αλλα εμειs 3G συσκευη δεν αγορασαμε?αλλιωs θα ειχαμε ακομα το s100:lol: (αυτα τα ΟΡΓΙΑ μονο στην ελλαδα γινονται....):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Με την επίσημη όμως 1.38.00.11 δεν υπάρχει πρόβλημα....Εγώ ποτέ δεν είχα. Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Γιατί αλλάξατε radio rom? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Δημήτρη κάνε τον κόπο να βγάλεις ελληνική έκδοση βασισμένη στην τελευταία του LSVW γιατί η ΤΕ του mUN είναι μαύρο χάλι ενώ η τελευταία του LSVW είναι μακράν η πιο σταθερή ROM που έχω βάλει στο Ρ3600. Φίλε περιμένουμε νέα σου αν αποφασίσεις να μπεις στον κόπο ακόμα μια φορά. ;) Εφτιαξα κ του LSVW σε Ελληνικα.... Τελικα ο φιλος ο katsj ειχε δικιο απο οτι φενεται.... Η ROM ειναι πολλη πιο σταθερη απο οποιαδηποτε αλλη. Κ των ευχαριστω που μου το ειπε. :) Το απογευμα μαλλον θα την κανω upload.... Αφαιρεσα καποια πραματα... π.χ. Java , Audio manager (Οποιος τα θελει μπορει κ να τα κατεβασει) ;) K προσθεσα Windows autoupdate k customer feedback. Ευχαριστώ Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ελπίζω Δημήτρη να είναι μόνο το λειτουργικό και όχι SPL και Radio ενσωματωμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ελπίζω Δημήτρη να είναι μόνο το λειτουργικό και όχι SPL και Radio ενσωματωμένα. Οχι ειναι μονο το λειτουργικο κ η extended_rom.... :D Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Καλημέρα και από εμένα....τελικά το voip μου δούλεψε αρκετά καλά χρησιμοποιώντας το ενσύρματο ακουστικό. Βέβαια πρέπει να κάνει ησυχία για να ακούσεις. Μόλις το έβγαζα ο ήχος πήγαινε στο πίσω εξωτερικό ηχείο της συσκευής και ακουγόταν πάρα πολύ αχνά!!! (κρίμα όμως γιατί στο Ε65 της γυναίκας μου δουλεύει πολύ καλύτερα το voip και μου έχει κάνει εντύπωση πόσο έχει προοδέψει η ΝΟΚΙΑ.) Τώρα σε απάντηση του φίλου για το 3G, πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι έντονο στην Αθήνα κυρίως και αυτό λόγο του ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση και μικρή παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Έτσι για παράδειγμα η cosmote ρίχνει κολλήματα στις συσκευές όλων των ειδών και όχι μόνο στην δική μας, γιατί δεν έχει διαθέσιμες κυψέλες να ικανοποιήσει όλους τους χρήστες. Στο εξωτερικό σας διαβαβεβαιώ ότι το Ρ3600 δουλεύει άψογα με 3G!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Με την επίσημη όμως 1.38.00.11 δεν υπάρχει πρόβλημα....Εγώ ποτέ δεν είχα. Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο. αν εχειs την δυνατοτητα βρεs μια 3G συσκευη αλληs εταιριαs (νοκια-σονυ ερκ.-μοτορολα)κτλ.και για κανα δυο μερεs συγκρινε το 3G! στο ppc στην πραξη ειναι σχεδον ανυπαρκτο!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Οχι ειναι μονο το λειτουργικο κ η extended_rom.... :D Για το πρόβλημα με την μπαταρία βρέθηκε καμία λύση ? Ξέρεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Για το πρόβλημα με την μπαταρία βρέθηκε καμία λύση ? Ξέρεις ? Τωρα δεν ξερω να σου πω.... Ρωτα καλυτερα τα παιδια που εχουν δοκιμασει τιν ρομ του lvsw. Αν κ δεν νομιζω να βρεθηκε λυση αλλα ???? :rolleyes: Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 για την καταναλωση ενεργειας που ρωτατε, πιστευω οτι η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα απο μια wm5 rom, αλλα χωρις σημαντικες διαφορες που μπορεις να πεις οτι εχει προβλημα. Ιδιως αν δεν χρησιμοποιεις gprs, δεν νομιζω να παρατηρησεις σημαντικη διαφορά. Δημητρη χθες το μεσημερι μιλουσαμε με τον katsj, και λεγαμε ποσο πιο σταθερη ειναι η τελευταια του Lvsw, και πως θα ηταν super να την κανεις ελληνική. ΞΑΝΑ Μπράβο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts