Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πήρα το Ρ3600 και ενω με το tom tom μου κλειδώνει σε 2 λεπτά με το destinator 6 λεει πως δεν βρέθηκε κεραία gps. Mπορει κάποιος να βοηθήσει;

Αν εχεις destinator 6 οι ρυθμισεις που πρεπει να βαλεις μεσα στο destinator ειναι com9-57600-Nmea. Αν τωρα εχεις destinator 6.1 οι ρυθμισεις ειναι com9-115700-Nmea....;)

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά,δεν θυμάμαι πού το είχα διαβάσει,αλλά ψάχνω γιά ακουστικό bluetooth που να κάνει σύζευξη με δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα.Έκανα την ερώτηση και στο forum της Ace και μου μίλησαν γιά κάποιο,νομίζω imate λέγεται,το οποίο όμως νομίζω έχει καλώδιο.Ψάχνω γιά κάτι εντελώς ασύρματο.Μου ήρθε πριν από λίγο μία φλασιά γιατί έσπαγα το κεφάλι μου όλο το απόγευμα:Υπάρχει περίπτωση να έχει η Plantronics;Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;Ευχαριστώ πολύ.

Ρε παιδιά,δεν θυμάμαι πού το είχα διαβάσει,αλλά ψάχνω γιά ακουστικό bluetooth που να κάνει σύζευξη με δύο τηλέφωνα ταυτόχρονα.Έκανα την ερώτηση και στο forum της Ace και μου μίλησαν γιά κάποιο,νομίζω imate λέγεται,το οποίο όμως νομίζω έχει καλώδιο.Ψάχνω γιά κάτι εντελώς ασύρματο.Μου ήρθε πριν από λίγο μία φλασιά γιατί έσπαγα το κεφάλι μου όλο το απόγευμα:Υπάρχει περίπτωση να έχει η Plantronics;Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;Ευχαριστώ πολύ.

Ναι, το Plantronics 640 δουλεύει με δύο συσκευές ;)

http://www.plantronics.com/europe_union/en_GB/products/cat1210094/cat1210094/prod29780004

Γιάννης

Μόνο σε εσένα ? Και εγώ 3 έχω σπάσει σε έναν μήνα !!! Τώρα παράγγειλα αυτό

Ταιριάζουν όμως στη θήκη του παλιού?Το πρόβλημα το έγραψα και στο foroum της ace και κάποιοι λένε οτι μπορεί να είναι πρόβλημα παρτίδας.Εγώ αγόρασα κι ένα πακέτο με καινούργια (γνήσια) και σπάνε με την ίδια ευκολία.

Μα δεν τα τεστάρανε πριν τα δώσουν?Νομίζω είναι πολύ κουφό ελάττωμα...Μέχρι στιγμής 4 μου έχουν σπάσει και πάμε για το πέμπτο...

Παιδιά καλημέρα, δύο ημέρες τώρα μου κάνει το εξής περίεργο...όταν κάνω soft reset και ξεκινάει η συσκευή δεν βρίσκει το τηλέφωνο...δηλαδή μου γράφει ότι δεν υπάρχει εφαρμογή τηλεφώνου....αν το ξανακάνω soft reset τότε το βρίσκει....τι μπορεί να είναι αυτό???

eho tin entuposi i ehei pesei dramatika i bataria me tin rom tou ausdim?diladi oute mia mera...to ehete paratirisei?k einai kainourio to kinito mou oute mina...

nai den to ethesa sosta etsi fenete oti ftaei o ausdim eno o anthropos mas dinei ta fota tou...ennoousa tin 6 alla afou esu tin tropopoiises nomizo pos dikaiomatika sou anikei o titlos i rom tou ausdim...lol...mipos ehei k kapoio psiloprovlima me to bluetooth?

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

eho tin entuposi i ehei pesei dramatika i bataria me tin rom tou ausdim?diladi oute mia mera...to ehete paratirisei?k einai kainourio to kinito mou oute mina...

nai den to ethesa sosta etsi fenete oti ftaei o ausdim eno o anthropos mas dinei ta fota tou...ennoousa tin 6 alla afou esu tin tropopoiises nomizo pos dikaiomatika sou anikei o titlos i rom tou ausdim...lol...mipos ehei k kapoio psiloprovlima me to bluetooth?

Δεν εχω δει καποιο προβλημα με το bluetooth.

Δεν λεω βεβαια πως δεν υπαρχει αλλα πες μου σε παρακαλω τι ακριβως παρατηρησες???

Ευχαριστω.. :D

Δεν εχω δει καποιο προβλημα με το bluetooth.

Δεν λεω βεβαια πως δεν υπαρχει αλλα πες μου σε παρακαλω τι ακριβως παρατηρησες???

Ευχαριστω.. :D

το ενεργοποιουσα αλλα δεν ελεγε να ξεκινησει...κ δεν φαινοταν απο τα αλλα κινητα να κανει pair..αλλα εβγαλα το spb pocket κ τωρα το δοκιμασα κ δουλευει..αγνωσται αι βουλαι των ppc..παντως για αλλη μια φορα ευχαριστουμε για τον κοπο που καταβαλεις για ολους μας...

οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Πραγματικα δεν εχω δει κατι τετοιο...

Μαλιστα ωταν τελειωνω την μεταφραση σε μια rom το πρωτο που βλεπω (μετα το boot ;) ) ειναι εαν δουλευουν το wifi , bluetooth , explorer k το τηλέφωνο...

Δεν ειδα πουθενα προβλημα σε τιποτα..

Παντως ευχαριστω για ολα κ εγω, ολους σας... :D

Ναι, το Plantronics 640 δουλεύει με δύο συσκευές ;)

http://www.plantronics.com/europe_union/en_GB/products/cat1210094/cat1210094/prod29780004

Νexus ευχαριστώ πάρα πολύ.Ακριβώς την ίδια απάντηση μου έδωσαν και στο forum της Ace.Μου κάνει εντύπωση ότι δεν το αναγράφει πουθενά ότι κάνει γιά 2 τηλέφωνα ταυτόχρονα.:confused:Πάντως ευχαριστώ και πάλι.

Μόνο σε εσένα ? Και εγώ 3 έχω σπάσει σε έναν μήνα !!! Τώρα παράγγειλα αυτό

Σε μένα συνέβη το χειρότερο...

Το πενάκι μου έπεσε κάτω...

Δεν φάνηκε να είχε πάθει τίποτα και το έβαλα στη θήκη του...

Όταν όμως πήγα να το ξαναβγάλω μου έμεινε το πλαστικό τμήμα του στο χέρι και το μεταλικό μέσα στη θήκη του. Πως να το βγάλω. Ανοιξα το καπάκι έδειχνε από δυο σημεια αλλά επειδή είναι λείο δεν μπορούσα να το σπρώξω. Προς τα κάτω από μονο του δεν επεφτε επιδή μάλλον συγκρατήτε στο άκρο του. Το πήγα σε ενα κατάστημα και το έπρωξαν με μια πολύ λεπτη λαβίδα και βγήκε. Αντε να το έστελνα στην αντιπρωσωπέια και μην το ειχα για καμια βδομάδα κινιτο μόνο 2 ημερών.. Προσοχή μην πάθετε το ίδιο. Αλήθεια σε σας το πενακι όταν το βγαζετε μετα από μια αρχική αντίσταση ελευθερώνετε και τρέχει μόνο του να βγει από τη θήκη του ή εκανα ζημια στην προσπαθειά μου να το βγάλω?

Ευχαριστώ τον Ausdim για τους ήχους των WM5!!!!

jgkvafes

Βγήκε ο νέος χάρτης για το destinator :D :D

ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ???? (ΕΧΩ ΓΝΗΣΙΟ DESTINATOR):worry:

παω να ανοιξω λογαριασμο και κολαειιιιιιιι!!!!μου εσπασε τα νευρα!!!:mad: κανειs αλλοs παιδια να τον κατεβασει και να τον ανεβασει καπου να τον παρω κι εγω???

Καλησπέρα παίδες,

1,

Κατέβασα σε ζιπάκια part1 και part 2 το νέο χάρτη της Γερμανίας για το iGo.

Συγκεκριμένα το κατέβασα από

http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic.php?t=18811

Όταν όμως προσπάθησα να το κάνω copy paste στο φάκελο maps του Ρ3600 δεν περνούσε με τίποτε οπότε έκανα cancel. Έπειτα μου έβγαζε ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί το πρόγραμμα χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή.

Πάντως κατά τον ίδιο τρόπο πέρασα το χάρτη της Τσεχίας έτσι για να δω αν γίνεται κανονικά κι δούλεψε.

Τι να κάνω ρε παίδες?

2,

Το νέο χάρτη της Ελλάδος για το destinator πού θα τον βρούμε?

Περασα και εγώ την ρομ του μέντορα μας στην ΕΛΛΑΔΑ ausdim αλλα έχω ένα πρόβλημα εκτος αυτο της μπαταρίας που ίσως να οφείλεται στην ραδιο 1,41 όπως μου εχει πει και ο φιλος μου ο δημήτρης,ανοίγω τον explorer μου ανοίγει την σελίδα και μολις πάω να μετακινησω τις μπαρες αμέσως μου τον κλείνει τελείως και με πετάει στην today screen.Φίλε ausdim δωσε τα φώτα σου γιατι έχω φάει μεγάλη ήττα:cry:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας,

Έχω και εγω το PAPAGO το οποίο το απόκτησα με ενα ROYALTEK με προσφορά της ελευθεροτυπίας. Τώρα ΄το μετέφερα στο HTC P3600 και όταν το ξεκινάω ζητάει Registration code το οποίο το έχω αλλα το system code που γράφει από πάνω στην οθόνη ενεργοποίησης είναι κάποιο που έχει να κάνει με το HTC και όχι με το ROYALTEK για τον κωδικό του οποίου έχει προκύψει ο Registration code. Καμιά λύση γιατι δεν νομίζω να μου δώσουν άλλο Registration code.

κανενα προβλημα, εγώ είχα κάτι παρόμοιο και η digitalsolutions μου έδωσαν νέο κωδικό... ΕΚΤΟΣ και υπάρχει ειδική συμφωνία - πακέτο με την Ελευθεροτυπία... Τηλεφώνησέ τους, είναι ευγενέστατα τα κορίτσια (!)

Καλημέρα παιδιά....μετά από ακόμα ένα "χάσιμο" της κάρτας μνήμης και καθώς έτρεχα απο εκεί αρκετά προγράμματα, η συσκευή μου χθες έπαθε την πλάκα της και δεν έβλεπε ούτε τηλέφωνο ούτε τίποτα....(το χάσιμο συνέβει όταν απεγκατέστησα τις εφαρμογές pocket world info 2007 & lingvosoft english arabic phrasebook and talking dictionary). Καθώς λοιπόν ήταν μονόδορομος το hard reset, είπα να βάλω την έκδοση του LVSW με τα εξάρια να δω τι διαφορές έχει. Συνοπτικά.....σίγουρα είναι όμορφο το μάυρο που έχουν σαν φόντο, και ο task manager καλή βοήθεια, όπως επίσης η ένδειξη της μνήμης στο HTC Plugin. Ο διαθέσιμος χώρος για αποθήκευση προγραμμάτων έχει αυξηθεί και τελικά δεν τρώει και πολύ μνήμη. Αυτά ως εδώ. Τα προβλήματα τώρα είναι τα εξής....Ναι έχει πρόβλημα το voip ακόμα και σε WiFi με την μέθοδο που πειργράφει ο φίλος εδώ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=308984

Επίσης υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το bluetooth μου δούλεψε μία φορά και δεν λέει να ξεκινήσει ξανά. Η κάρτα μνήμης μετά από soft reset μπορεί να εξαφανιστεί αλλά σιγά σιγά και ψάνοντας με το file exlplorer επανέρχετε κομμάτι κομμάτι. Όταν ενεργοποιώ το WiFi το σήμα της συσκευής τηλεφώνου μειώνετε κάτι που δεν είχε η αρχική έκδοση. Δεν έχει sms 160 χαρακτήρων. Το GPS κλειδώνει πιο δύσκολα και ενώ με την προηγούμενη ROM έπιανε ακόμα και σε εσωτερικό χώρο, τώρα έχει μία μικρή δυσκολία. Τέλος θέλω να ρωτήσω αν η έκδοση του ausdim έχει την επιλογή να τα βλέπεις στα αγγλικά ή στα ελληνικά όπως είναι το plugin που βάζει η ace, ή είναι μόνο στα ελληνικά?

Κλείνοντας να πω την προσωπική μου άποψη ότι ακόμα τα εξάρια δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο να προσφέρουν, παρά μόνο κάποια εφηβικά προβληματάκια. Δηλαδή με ένα theme σε μάυρο, τον task manager και ένα plugin ίσως για για το voip, μπορεί και γίνει η δουλειά ίσως και με τα πεντάρια, (άντε και να βγάλουμε και την σαβούρα που έχουν μέσα και δεν την χρειαζόμαστε...).

Την καλημέρα μου και καλό μήνα!!

Καλησπερα κ καλο μηνα... :)

Τα 6αρια ειναι αρκετα ποιο γρηγορα κ ειναι νεο λειτουργικο...

Τωρα μην ξεχνας πως πριν 2 μηνες περιπου δεν υπηρχαν καν για το Trinity κ ολοι οσοι καταφεραν να μας τα δωσουν ειναι απλοι χρηστες σαν εμενα κ σενα... :)

Σιγα σιγα τα ποιο πολλα bug's διορθονωνται παντώς...

Οσο για την rom που λες οχι δεν υπαρχει αυτη η επιλογη.

Ειναι Ελληνικα ολα τα windows τα αγγλικα αρχεια δεν υπαρχουν καν...

Δεν ειναι καποιο plug-in την extended_rom ειναι μαμισια που λεμε... :)

(Κατι σαν να λεμε Ελληνικα xp ;) )

Φυσικά και η δουλειά μπορεί να γίνει με τα wm5... Ακόμα και στις εκδόσεις με AKU 2.17 οτιδήποτε θέλεις να κάνεις μπορείς να το κανεις είτε με την προσθήκη ενός cab είτε με κάποια tweaks είτε και κάποια extra εφαρμογή. Η μοναδική πραγματική διαφορά (που είναι αντιληπτή από τους περισσότερους) των WM6 είναι η εμφάνιση (πιο όμορφα χρώματα) και φυσικά η μικρή βελτίωση στην ταχύτητα.

Πιστεύω πως η διαδικασία με τις αναβαθμίσεις των rom είναι απλά ένα μεγάλο κόλημα ... Συνέχεια βγαίνουν αναβαθμίσεις (New cooked roms) και συνέχεια θέλουμε να αναβαθμίζουμε... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ? Κανένα! χάσιμο άπειρου χρόνου σε εγκαταστάσεις - απεγκαταστάσεις....

Η προσωπική μου άποψη είναι πως οι ROM με AKU 3.3 που έχετε στα 3600 είναι αρκετά καλές και σταθερές. Αν δεν έχετε όρεξη για αναβαθμίσεις ανα βδομάδα κρατήστε την

Ας επιχειρήσουμε...

Έχω την αίσθηση ότι υπάιτιο για το πρόβλημα με το ΒΤ είναι το spb phone suite, έχει αυτό το δικό του plugin για να το ενεργοποιεί, υπάρχει η δυνατότητα από το wireless plugin της έκδοσης αλλά και από το comm manager, οπότε κάτι εκεί κολλάει. Μήπως κανείς ξέρει αν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο πρόγραμμα για εξάρια??

Ευχαριστώ και καλό ΣΚ

Σ.