Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε ausdin μήπως θα βγάλεις και rom που να βασιζετε στην LVSW 2.0.1.1

Δεν υπαρχει κανενας λογος να το κανω αυτο,

Αλλωστε ποια η διαφορα μεταξυ τους???

Εαν παρατηρεις τις κινησεις του LVSW απλα περνει τις ROM του Mum_rus (Δηλαδη το Build των windows κ βαζει 5 - 6 προγραμματακια + κ αυτο ειναι ολο.... :rolleyes:

Αν θες ΟΛΑ αυτα τα περνας κ στου mum_rus (Δηλαδη κ στην Ελληνικη)

Εβαλα κ δυο προγραμματακια + στο xda κ ειναι στα Ελληνικα.

Voice Spead Dial Greek...

HTC Zip Greek...

Windows Live Messenger Greek

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1272026&postcount=1

Ευχαριστω...

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την ενημέρωση και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνεις .

Πότε να περιμένουμε πάλι καινούργια rom ;

Stamatis

Ευχαριστώ πολύ φίλε για την ενημέρωση και συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνεις .

Πότε να περιμένουμε πάλι καινούργια rom ;

Σημερα μολις εκανα upload την καινουρια... :blink:

Χε χε βασικα ωταν βγει καλυτερη ROM τοτε πιστευω να φτιαξω αλλη... ;)

kalispera mia erotisoyla pos ginete na kano klisis over voip????mono me to pocket skype h yparxei kai alos tropos????

2 τρόποι

α. SJ phone

b. με WM6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=308984, native αλλά δεν ξέρω αν παίζει ακόμα είναι πολύ νωρίς πιστεύω, εγώ το έβαλα αλλά έχω προβληματάκια και δεν το έχω ψάξει 100%

Kill with Power !!!

thanks firiel tha dokimaso to proto giati wm6 den mpika akoma ston pirasmo na peraso :) 2 minima :file to katevasa gia to pc gia na to dokimaso kai den evgala akri :( an mporeis na me voithis na moy peis pos akrivos doyleuei kai ti xriazete na kano tha me voithisoyes arketa

Πειτε μου ονομαστικα ποιους ηχους θελετε κ θα τους φτιαξω σε ενα cabaki κ θα τους κανω upload εδω...

Αλλα θελω να ξερω ποιους??? :ninja:

Δημήτρη μήπως σου είναι εύκολο να τους ανεβάσεις όλους σε ένα rar ?

Ευχαριστώ ;)

Γιάννης

συγχαριτηρια AUSDIM για την ρομ 2.10GR!!! πολυ καλη δουλεια!!!ΜΠΡΑΒΟ αγορι μου!!!:up: :up: :up:

Πειτε μου ονομαστικα ποιους ηχους θελετε κ θα τους φτιαξω σε ενα cabaki κ θα τους κανω upload εδω...

Αλλα θελω να ξερω ποιους??? :ninja:

Θέλω τους ήχους που είχαν τα WM5 όπως ήταν στην αρχή που αγόρασα το κιν. Ειδικά μου άρεσε ένας που το όνομά του ξεκινουσε απο΄f αλλά δεν το θυμαμε ίσως funky η funny.

Επίσης με τα WM5 που είχε έβγαζε ξεχωριστα διάρκεια εισερχομένων και εξερχομένω κλίσεων. Μήπως μπορεί και στα WM6 να γίνει κάτι παρόμοιο μαζί με ένα μετρητή GPRS. Επειδ'η δεν χρείαζονται τα πάντα που έχει το GPRS monitor Απλά ενα συνολικό μετρητή μεχρι να τον μηδενίσει κάποιος

jgkvafes

Φιλε ausdim εκανα ενα search στην καινουρια ρομ και παρατηρω πως το HTC X Button ειναι η παλια εκδοση 1 και οχι 1.5 υπαρχη καποιος λογος?

Επισης υπαρχει ενας λιγο ενοχλητικος ηχος οταν κανουμε καποιες λειτουριες οπως οταν περνουμε τηλ ενα μπιπ. κλινει η αλλαζει αυτο?

iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina

Θέλω τους ήχους που είχαν τα WM5 όπως ήταν στην αρχή που αγόρασα το κιν. Ειδικά μου άρεσε ένας που το όνομά του ξεκινουσε απο΄f αλλά δεν το θυμαμε ίσως funky η funny.

Επίσης με τα WM5 που είχε έβγαζε ξεχωριστα διάρκεια εισερχομένων και εξερχομένω κλίσεων. Μήπως μπορεί και στα WM6 να γίνει κάτι παρόμοιο μαζί με ένα μετρητή GPRS. Επειδ'η δεν χρείαζονται τα πάντα που έχει το GPRS monitor Απλά ενα συνολικό μετρητή μεχρι να τον μηδενίσει κάποιος

Wm5 Ring's

thanks firiel tha dokimaso to proto giati wm6 den mpika akoma ston pirasmo na peraso :) 2 minima :file to katevasa gia to pc gia na to dokimaso kai den evgala akri :( an mporeis na me voithis na moy peis pos akrivos doyleuei kai ti xriazete na kano tha me voithisoyes arketa

Άσε την έκδοση για το computer βάλε τη έκδοση για wm5 και απλά βάλε τον server και το account σου.

Kill with Power !!!

Αυτά τα κωλο πενάκια γιατί είναι τόσο ευαίσθητα?Μόλις έσπασα το τέταρτο stylus...Μόνο σε μένα συμβαίνει??έχει κανείς καμιά ιδέα?μήπως ταιριάζει από κανένα άλλο?

eho tin entuposi i ehei pesei dramatika i bataria me tin rom tou ausdim?diladi oute mia mera...to ehete paratirisei?k einai kainourio to kinito mou oute mina...
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

eho tin entuposi i ehei pesei dramatika i bataria me tin rom tou ausdim?diladi oute mia mera...to ehete paratirisei?k einai kainourio to kinito mou oute mina...

Δεν ειναι η ROM μου το προβλημα....

Αυτο γενικος εχει παρατηρηθει με ολες τις wm6 rom's....

Σε μερικες ειναι περισσοτερο κ σε αλλες λιγοτερο, παντως τα παιδια στο xda προσπαθουν να το διορθωσουν.. ;)

Πολλα πραματα επιρεαζουν τιν ζωη της μπαταριας.

π.χ. ο Task manager 1.5 που μειωνε αρκετα την ζωη της μπαταριας κ των αφερεσαν (μαζι κ γω ;) ) κ περασαv την εκδοση 1.0.

Ριξε μια ματια αν θες εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=305133&page=102

Ευχαριστω :D

Αυτο το μπιπ που κανει οταν παιρνουμε τηλ στην καινουρια ρομ wm6 ξερει ξανεις πως βγαινει?μου εχει σπασει τα νευρα
iPhone 6 - iPad mini Retina - Apple Watch - MacBook pro Retina

Παιδιά βοήθεια! Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλον. Μόλις πήρα τη συσκευή και γράφτηκα στο forum της htc για να κατεβάζω το update για το GPS και στο site που τσεκάρει το IMEI ή S/N μου βγάζει λάθος!!

Τί γίνεται??

Guest lagoudakis
Παιδιά βοήθεια! Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον άλλον. Μόλις πήρα τη συσκευή και γράφτηκα στο forum της htc για να κατεβάζω το update για το GPS και στο site που τσεκάρει το IMEI ή S/N μου βγάζει λάθος!!

Τί γίνεται??

νομιζω οτι τα 2 τελευταια νουμερα δεν τα βαζεις,για δοκιμασε παλι

Άσε την έκδοση για το computer βάλε τη έκδοση για wm5 και απλά βάλε τον server και το account σου.

firiel den exo idea gia toti milas den exo account se kapoion itsp paroxo h kati ,,,,eimai teleios asxetos me to thema mporeis na me parapepsis kapoy gia na enimerotho gia toti prepei na kano???to mono poy exo einai accoynt sto voipbuster kai sto smsdiscount mporo na xrisimopoiso ena apo ta 2 me to sjphone gia na kano klisis??? *katavsa tin ekdosi SJphone CE .cab for Pocket PC 2003 v.1.60.303c, 10.26.05*

Guest lagoudakis
Το δοκίμασα αλλα τιποτα!! Τι άλλο να κάνω??

Μη μου πείτε οτι δε μπορω να ενεργποιήσω το GPS...

για επικοινωνησε με την ace να τους το πεις,στο φιναλε στην στελνω αμα θελεις;)

πήρα το Ρ3600 και ενω με το tom tom μου κλειδώνει σε 2 λεπτά με το destinator 6 λεει πως δεν βρέθηκε κεραία gps. Mπορει κάποιος να βοηθήσει;