yanastas Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Κάθε φορά που φτιάχνω μία καινούρια επαφή στο p3600, με "Όνομα Εώνυμο", μου αποθηκεύεται σαν "Επώνυμο, Όνομα". Αυτό γίνεται και όταν η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή, άρα δεν συνχρονίζεται με το Outlook. Έτσι και αλλιώς όμως στο Outlook έχω ορίσει να μου αποθηκεύονται οι επαφές σαν "First Last" και όχι σαν "Last, First". Όποιος κατάλαβε, γνωρίζει και θέλει ας δώσει μια βοήθεια... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Κάθε φορά που φτιάχνω μία καινούρια επαφή στο p3600, με "Όνομα Εώνυμο", μου αποθηκεύεται σαν "Επώνυμο, Όνομα". Αυτό γίνεται και όταν η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή, άρα δεν συνχρονίζεται με το Outlook. Έτσι και αλλιώς όμως στο Outlook έχω ορίσει να μου αποθηκεύονται οι επαφές σαν "First Last" και όχι σαν "Last, First". Όποιος κατάλαβε, γνωρίζει και θέλει ας δώσει μια βοήθεια... Ευχαριστώ. φίλε αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα θα λυθεί ως εξής! θα βάζεις κώμα ,,, ανάμεσα στο όνομα κ επώνυμο..:D Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Κάθε φορά που φτιάχνω μία καινούρια επαφή στο p3600, με "Όνομα Εώνυμο", μου αποθηκεύεται σαν "Επώνυμο, Όνομα". Αυτό γίνεται και όταν η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή, άρα δεν συνχρονίζεται με το Outlook. Έτσι και αλλιώς όμως στο Outlook έχω ορίσει να μου αποθηκεύονται οι επαφές σαν "First Last" και όχι σαν "Last, First". Όποιος κατάλαβε, γνωρίζει και θέλει ας δώσει μια βοήθεια... Ευχαριστώ. Ανοιξε το Outlook και διόρθωσε τις επαφές σου στις θέσεις Ονοματεπώνυμο και Καταχώρηση ως, να αναφέρεται πρώτα το όνομα και μετά το επώνυμο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Ανοιξε το Outlook και διόρθωσε τις επαφές σου στις θέσεις Ονοματεπώνυμο και Καταχώρηση ως, να αναφέρεται πρώτα το όνομα και μετά το επώνυμο. :rolleyes: Αυτό έχω κάνει στο Outlook! Το θέμα όμως είναι να γίνεται αυτό που θέλω κατά την εισαγωγή του ονόματος στο PDA και όχι να πηγαίνω εκ των υστέρων να το διορθώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Αυτό έχω κάνει στο Outlook! Το θέμα όμως είναι να γίνεται αυτό που θέλω κατά την εισαγωγή του ονόματος στο PDA και όχι να πηγαίνω εκ των υστέρων να το διορθώσω... Δεν γίνεται, μου έχει γίνει συνηθεια ποιά να τακτοποιώ από το Outlook τις επαφές μου. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 και μια διαπιστωση-επιβεβαιωση: το gpsone του qualcomm ειναι αμεσα συνδεδεμενο με το radio gsm/3g, και δουλευει μονο οταν ειναι ανοικτο το τηλεφωνο, πραγμα το οποιο σημαινει οτι πρεπει να 'βοηθιεται' εμμεσα και απο τους σταθμους βασης που πιανει το κινητο σε μια συγκεκριμενη περιοχη. Για αυτο και πιανει αμεσως δορυφορους, και συνεχιζει να βρισκει 3-4 δορυφορους ακομα και μεσα στο σπιτι, χωρις να εισαι καν κοντα σε παραθυρο. Καντε και σεις το πειραμα. Βγαλτε το simaki, και θα δειτε πως ουτε dest, ουτε igo, ουτε papago πιανουν ουτε ενα δορυφόρο.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Ego pou pira xthes me to palio mou Nokia tin ksaderfi mou gia na mou pei tilefonika pos tha vgo sto spiti tis, metraei afto san built in GPS? :lol::ninja: (eixa k ipovoithisi apo tous perastikous k enan periptera aaaaaaaaaaaaaaaaaxaxa) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 και μια διαπιστωση-επιβεβαιωση: το gpsone του qualcomm ειναι αμεσα συνδεδεμενο με το radio gsm/3g, και δουλευει μονο οταν ειναι ανοικτο το τηλεφωνο, πραγμα το οποιο σημαινει οτι πρεπει να 'βοηθιεται' εμμεσα και απο τους σταθμους βασης που πιανει το κινητο σε μια συγκεκριμενη περιοχη. Για αυτο και πιανει αμεσως δορυφορους, και συνεχιζει να βρισκει 3-4 δορυφορους ακομα και μεσα στο σπιτι, χωρις να εισαι καν κοντα σε παραθυρο. Καντε και σεις το πειραμα. Βγαλτε το simaki, και θα δειτε πως ουτε dest, ουτε igo, ουτε papago πιανουν ουτε ενα δορυφόρο.:happy: Εντάξει με το πείραμα, αλλά από ποιά στοιχεία σου προκύπτει αυτό ? Δηλαδή μας λες οτι αν δεν θέλεις να το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο δεν δουλεύει ουτε σαν GPS ? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εντάξει με το πείραμα, αλλά από ποιά στοιχεία σου προκύπτει αυτό ? Δηλαδή μας λες οτι αν δεν θέλεις να το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο δεν δουλεύει ουτε σαν GPS ? :wacko: κατα πως φαινεται, ναι. απο τη στιγμη που δεν εχει αυτονομο chipset (sirfIII) που εχουν τα χ500,μ700, 3300,a701 και απο την αναφορα εξ αρχης στους xda devs οτι ειναι assisted gps και οτι αν δουλεψει, θα δουλευει με τη βοηθεια του gsm και μονο για location based services, το συμπερασμα ειναι: ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΑΛΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ GPS!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: ειλικρινα τωρα, και το gps upgrade ηταν πανω στη radio rom, πραγμα το οποιο καθιστα radio-gps dependent.(εκτος κι αν εχει μονο το δικο μου προβλημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Δηλαδή αν δεν έχουμε σήμα απο τον πάροχο της κινητής τηλεφωνίας η είμαστε σε σημείο που δεν πιάνει δεν έχουμε και στίγμα από το GPS ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Δηλαδή αν δεν έχουμε σήμα απο τον πάροχο της κινητής τηλεφωνίας η είμαστε σε σημείο που δεν πιάνει δεν έχουμε και στίγμα από το GPS ? :( το σιγουρο ειναι οτι δεν θα εχεις gps αν το radio module ειναι κλειστο,η δεν υπαρχει sim μεσα (και παντα με τη δικη μου συσκευη, ε?) Απο οτι συμπερανα παραπανω πρεπει να βοηθιέται απο τη λειτουργια του gsm, αλλα για να μην δουλευει, πρεπει να ειναι κλειστο το radio. Ας κανουν και οι αλλοι το πειραμα, να δουμε:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 το σιγουρο ειναι οτι δεν θα εχεις gps αν το radio module ειναι κλειστο,η δεν υπαρχει sim μεσα (και παντα με τη δικη μου συσκευη, ε?) Απο οτι συμπερανα παραπανω πρεπει να βοηθιέται απο τη λειτουργια του gsm, αλλα για να μην δουλευει, πρεπει να ειναι κλειστο το radio. Ας κανου:p και οι αλλοι το πειραμα, να δουμε Στο βουνό θα μου πεις αγναντεύεις. Βλέπεις τ' άστρα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 το σιγουρο ειναι οτι δεν θα εχεις gps αν το radio module ειναι κλειστο,η δεν υπαρχει sim μεσα (και παντα με τη δικη μου συσκευη, ε?) Απο οτι συμπερανα παραπανω πρεπει να βοηθιέται απο τη λειτουργια του gsm, αλλα για να μην δουλευει, πρεπει να ειναι κλειστο το radio. Ας κανουν και οι αλλοι το πειραμα, να δουμε:p Συγνωμη αλλα οταν εχεις κλειστο το τηλ και χωρις να εχεις βαλει pin εμενα μου δουλευει κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Λογικα και διορθωστε με αν κανω λαθος, το οτι το Gps update υπαρχει στην Radio Rom αυτο σημαινει πως απλα με κλειστο τηλεφωνο το Gps δεν παιζει. Αλλα ειναι ασχετο απο το αν εχεις το τηλεφωνο ανοικτο χωρις σημα γιατι εισαι π.χ. στο βουνο... @cretaman : Φιλε κανε μια δοκιμη. Βγαλε την sim καρτα και κανε ενα soft reset. Τωρα δοκιμασε να δεις αν παιζει... Παντως η λεξη που χρησιμοποιουν στους xda-developers - "υποβοηθουμενο" Gps απο Gprs - δεν μου αρεσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Λογικα και διορθωστε με αν κανω λαθος, το οτι το Gps update υπαρχει στην Radio Rom αυτο σημαινει πως απλα με κλειστο τηλεφωνο το Gps δεν παιζει. Αλλα ειναι ασχετο απο το αν εχεις το τηλεφωνο ανοικτο χωρις σημα γιατι εισαι π.χ. στο βουνο... @cretaman : Φιλε κανε μια δοκιμη. Βγαλε την sim καρτα και κανε ενα soft reset. Τωρα δοκιμασε να δεις αν παιζει... Παντως η λεξη που χρησιμοποιουν στους xda-developers - "υποβοηθουμενο" Gps απο Gprs - δεν μου αρεσει... Λοιπον για να καταλαβεις πως το λεω! Οταν πας και απενερ/σεις το τηλ απο τις συνδεσεις πως ειναι δυνατον να περνει το gps απο το gprs? Eιναι αναγκη να βγαλεις την sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Λοιπον για να καταλαβεις πως το λεω! Οταν πας και απενερ/σεις το τηλ απο τις συνδεσεις πως ειναι δυνατον να περνει το gps απο το gprs? Eιναι αναγκη να βγαλεις την sim? Βγάλτη χριστιανέ μου να μας λυθεί η απορία. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Βγάλτη χριστιανέ μου να μας λυθεί η απορία. :p Την βγαζω εξω και σας λεω....:X Παντως επιστ/νικα δεν στεκει αυτο!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Βγάλτη χριστιανέ μου να μας λυθεί η απορία. :p Λοιπον ειχα δικιο! Εβγαλα τη sim ετρεξα το destinator 6 και σε 15 δευτερα ειχα 4 δορυφορους! Το 3600 το εχω 2 μηνες σχεδον και την τελευταια εβδομαδα του εβαλα μια δευτερη sim που ειχα σε ενα nokia!;) Ολο τον αλλο καιρο το ειχα μονο σαν ppc και gps! Θα με τρελανετε τωρα? Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος?:wacko: Οι ρυθμισεις συνδεσης του gps ειναι θυρα com 9 και ταχ.δεδομενων 115200!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Λοιπον ειχα δικιο! Εβγαλα τη sim ετρεξα το destinator 6 και σε 15 δευτερα ειχα 4 δορυφορους! Το 3600 το εχω 2 μηνες σχεδον και την τελευταια εβδομαδα του εβαλα μια δευτερη sim που ειχα σε ενα nokia!;) Ολο τον αλλο καιρο το ειχα μονο σαν ppc και gps! Θα με τρελανετε τωρα? Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος?:wacko: Οι ρυθμισεις συνδεσης του gps ειναι θυρα com 9 και ταχ.δεδομενων 115200!! απ όσο θυμάμαι η dopod gps enabled rom κυκλοφορεί περίπου απο τις 18-20 Ιανουαρίου(εμφανίστηκε στους xda 23 Ιανουαρίου) πώς εσύ χρησιμοποιείς το gps εδω και 2 μήνες??? μήπως εννοείς bluetooth gps reciever? Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Παντως εμενα ΔΕΝ επαιξε με απενεργοποιημενο το RADIO...:cry: Μου ελεγε οτι Δεν Υπαρχει Κεραία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 απ όσο θυμάμαι η dopod gps enabled rom κυκλοφορεί περίπου απο τις 18-20 Ιανουαρίου(εμφανίστηκε στους xda 23 Ιανουαρίου) πώς εσύ χρησιμοποιείς το gps εδω και 2 μήνες??? μήπως εννοείς bluetooth gps reciever? :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Παντως εμενα ΔΕΝ επαιξε με απενεργοποιημενο το RADIO...:cry: Μου ελεγε οτι Δεν Υπαρχει Κεραία... αρα δεν ειναι η συσκευη μου μονο που εντοπιζεται αυτο το θεμα. Και σε μενα λεει οτι δεν υπαρχει κεραια, και στο φιλο cretaman ακομα και αν βρισκει 4 δορυφόρους, το θέμα ειναι ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ? θα υποστηριξω αυτο που ειπα και απο την αρχη που εκανα τη διαπιστωση, το gpsone ειναι υποβοηθουμενο, και σαν standalone, η δεν εχει σημα, η δεν κλειδωνει. Καντε ρε παιδια και οι αλλοι το τεστ με radio off, η βγαλτε το σιμακι να δουμε αν ισχυει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Συγνώμη παιδιά αλλά δεν μπορώ... "Βγάλτε την έξω!!!" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Χωρίς SIM με GPS Viewer στο COM9 παίζει μια χαρά. Μάλλον τα άλλα προγράμματα βιάζονται να κάνουν timeout. Το ίδιο καλά παίζει και το PN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 απ όσο θυμάμαι η dopod gps enabled rom κυκλοφορεί περίπου απο τις 18-20 Ιανουαρίου(εμφανίστηκε στους xda 23 Ιανουαρίου) πώς εσύ χρησιμοποιείς το gps εδω και 2 μήνες??? μήπως εννοείς bluetooth gps reciever? Απο την ημερα που βγηκε h rom την εχω! Δεν σου λεω μ.......ες! Μην παιζεις με τις λεξεις και καντε αυτοι που δεν πιστευουν να το δειτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts