nervous Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 anywayz..to apofasisa...simera to pairnw... thx guys :) Good choice .Και εαν το επαιρνες και σε ασπρο (Ελλαδα δεν υπαρχει), ακομα καλυτερα ,να γλυτωσεις τις δακτυλιες :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rossen Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Με την σειρα μου να σας καλησπερισω. Ειμαι και εγω σε τεραστιο διλλημα μιας και ειμαι αναμεσα στο htc p3300 και στο eten x500. Ξερω οτι το eten ειναι σαφως ανωτερο μιας και εχει gps και σε αρκετα καλη τιμη για αυτα που προσφερει αλλα δεν ειναι τοσο αξιοπιστο μιας και ειχαν εμφανιστει ειδικα τον πρωτο καιρο που κυκλοφορισε αρκετα bugs. Απο την αλλη το htc p3300 ειναι αρκετα ομορφο χωρις καποια ιδιαιτερα bugs αλλα no gps και αρκετα ακριβο. Αν μπορει καποιος να μου απαντησει... gps εξωτερικο δεχεται... και αν καποιος που εχει βαλει να μας πει εντυπωσεις... thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Φίλε τα όποια προβλήματα με το Χ500 είναι παρελθόν με την έλευση του patch RILMUX20061212.CAB εδώ και καιρό. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Good choice .Και εαν το επαιρνες και σε ασπρο (Ελλαδα δεν υπαρχει), ακομα καλυτερα ,να γλυτωσεις τις δακτυλιες :) argh...daxtylies???ooox...olh mera dld me mantilaki sto xeri thamai??? den tharthei aspro edw?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 λογικα δεν θα ερθει,δεν μας εχει μαθει σε τετοια η ace,δεν εχει φερει ποτε το ιδιο μοντελο σε 2 χρωματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Σημερα ηρθε η Silicone Case που παραγγειλα απο εδω ,~10€,για να γλυτωσω λιγο απο τις δακτυλιες http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290064378975&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:UK:11 Τελεια εφαρμογη :happy: http://img76.imageshack.us/img76/5707/p1100009uv9.th.jpg http://img265.imageshack.us/img265/433/p1100010fe6.th.jpg http://img265.imageshack.us/img265/9656/p1100011pj9.th.jpg http://img235.imageshack.us/img235/9100/p1100012sq4.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 uuui nervous..fenete poly kalh... apo ebay??edw ellada se kana plaisio, germano tha brw kati paromio? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 uuui nervous..fenete poly kalh... apo ebay??edw ellada se kana plaisio, germano tha brw kati paromio? Ναι καλη ειναι,1η μερα σημερα .Απο e-bay . Δεν εχω βρει Ελλαδα ,δεν ξερω αν θα φερει το play247.gr Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gr Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Καλησπερα σε ολους. Σε καποιες ερωτησεις που ειδα για screen protector καπου διαβασα οτι το p3600 μπορει να 'παρει' screen protector απο το s200 συγκεκριμενα. Πηρα το ρισκο και παρηγγειλα απο expansys ενα ppc techs (που παρολο που ειναι ακριβα ειναι τα καλυτερα στην αγορα). Σημερα ηρθε και οντως ταιριαζει αριστα το p3600. Οσο για την θηκη του nervous κατα τυχη ειχα παρει και εγω την ιδια πριν απο μερικες μερες. Την περιμενω να μου ερθει ακομα.Οταν ερθει θα πω και εγω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 to peira :) *happy* h syndesh tou me to inet...<333 telia...hihi!! agalitsa tha koimithoume...:D hahahaha ti screen protector protinete?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 καλοριζικο:happy: τυχερο το 3600 που θα κανει νανι μαζι σου:D brando ειναι οι καλυτερες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
har1029 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Φίλε τα όποια προβλήματα με το Χ500 είναι παρελθόν με την έλευση του patch RILMUX20061212.CAB εδώ και καιρό. :D Αντε στο δικο σου forum και δωσε χαιρετισματα στον tas1020.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
har1029 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Με την σειρα μου να σας καλησπερισω. Ειμαι και εγω σε τεραστιο διλλημα μιας και ειμαι αναμεσα στο htc p3300 και στο eten x500. Ξερω οτι το eten ειναι σαφως ανωτερο μιας και εχει gps και σε αρκετα καλη τιμη για αυτα που προσφερει αλλα δεν ειναι τοσο αξιοπιστο μιας και ειχαν εμφανιστει ειδικα τον πρωτο καιρο που κυκλοφορισε αρκετα bugs. Απο την αλλη το htc p3300 ειναι αρκετα ομορφο χωρις καποια ιδιαιτερα bugs αλλα no gps και αρκετα ακριβο. Αν μπορει καποιος να μου απαντησει... gps εξωτερικο δεχεται... και αν καποιος που εχει βαλει να μας πει εντυπωσεις... thanks Εχω εγκαταστησει το Destinator 6 με συνδιασμο κεραιας GPS Holux 236.(Στο ΠΛΑΙΣΙΟ την πουλανε 99ευρω μαζι με την βαση αυτοκινητου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Αντε στο δικο σου forum και δωσε χαιρετισματα στον tas1020.:) Ποιό είναι το δικό μου φόρουμ φίλε ? Ολοι στο MyPhone είμαστε. Δεν έχω δικαίωμα να απαντήσω σαφώς σε ερώτηση άλλου εδώ ? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skentos Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Δεν χρειαζεται :rolleyes: Αρκει να πας στις ρυθμισεις του Language switcher και να επιλεξεις αποστολη sms 160 χαρακτηρων Γεια σας παιδια.ειμαι και εγω πλεον ενας ευτυχισμενος κατοχος ενος p3600. Nervous μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ακριβως ειναι αυτη η ρυθμιση γιατι εχω φαει τον τοπο και παπαλα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tas1020 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 καλοριζικο:happy: τυχερο το 3600 που θα κανει νανι μαζι σου:D brando ειναι οι καλυτερες;) EXIM are the BEST!!!:) Παράθεση Προσπαθώ Να Προσαρμοστώ Παράλληλα Στα Δεδομένα Των Εδώ Αγοραπωλησιών ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 που ακριβως ειναι αυτη η ρυθμιση γιατι εχω φαει τον τοπο και παπαλα. ευχαριστω Πας Εναρξη-Ρυθμίσεις-Καρτέλα σύστημα-Επιλέγεις γλώσσα-Καρτέλα κατω που λέει sms. OK φίλε μου?:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 kalisperaaaaa.... ok..loipon...pou the fu** tha brw screen protector..paidiaaaa peira thl sto plaiso...kai den kserane kan ti einai!! o0 eleeeeeeeos...kai ston germano episis..-.- einai asxetoi..grrrrrr!!! kai allh mia erwthsh..giati edw eimai egw h asxeth..pos skata kleinei...shut down???den exei?? xDD (den eimai ksanthia) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 kai allh mia erwthsh..giati edw eimai egw h asxeth..pos skata kleinei...shut down???den exei?? xDD (den eimai ksanthia) Αν κρατήσεις πατημένο το κουμπάκι που το βάζει σε sleep mode για 3-4 δευτερα θα σου βγάλει το μήνυμα οτι αν θέλεις να το κλείσεις.Πατα yes και αυτο ηταν.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skentos Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 που ακριβως ειναι αυτη η ρυθμιση γιατι εχω φαει τον τοπο και παπαλα. ευχαριστω Πας Εναρξη-Ρυθμίσεις-Καρτέλα σύστημα-Επιλέγεις γλώσσα-Καρτέλα κατω που λέει sms. OK φίλε μου?:) Μονο εκει δεν ειχα κοιταξει :confused: Thnks πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skentos Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 kalisperaaaaa.... ok..loipon...pou the fu** tha brw screen protector..paidiaaaa peira thl sto plaiso...kai den kserane kan ti einai!! o0 eleeeeeeeos...kai ston germano episis..-.- einai asxetoi..grrrrrr!!! Ειναι ακριβως στην πισω σελιδα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 kalimeraaa.... thx gia tis apantiseis sas paidia...:) eeeem apo 247play.gr ta JCHS screen protector taxei parei kaneis??lene tpt? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 kalimeraaa.... thx gia tis apantiseis sas paidia...:) eeeem apo 247play.gr ta JCHS screen protector taxei parei kaneis??lene tpt? Brando πάρε είναι τα καλύτερα, έχουν αυτοί που λές. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisa_x Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Brando πάρε είναι τα καλύτερα, έχουν αυτοί που λές. :cool: grafei mono gia Qtek 2020, 2020i, i-mate PPC...kanei gia to 3600? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Shane <3 Love Them And Leave Them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skentos Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Παιδια βοηθεια, εχω το εξης προβλημα. Ενω με ενα mio168 που εχω οταν το συνδεσω στο pc μπαινει κανονικα στο νετ με το p3600 δεν μπορω. Βγαζει στο pc το μηνυμα "υπαρχουν 2 διευθυνσεις με το ιδιο ονομα". Πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις?ξερει κανεις? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts