Mbokota Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Απαιτώ από την Τένια Μακρή και τον Νίκο Φώσκολο να ζητήσουν αποζημίωση για τα πνευματικά δικαιώματα. Εντελώς μελό και κοινωνικού περιεχομένου. Το γέλιο; Ένας φίλος λέει: Πάμε σε καμια ταινία κοινωνική να χουμε να λέμε. Λέω εγώ με έναν άλλον: Πάμε να δούμε λίγη δράση. Ε, αυτός ικανοποιήθηκε πλήρως. Πήγαμε σήμερα στα Village. Ήταν μετριότατο. Δεν το λέω έσχατο, γιατί το λυπάμαι. 97% συναίσθημα, 2% τίτλοι αρχής και τέλους, 1% καθαρή δράση. Υπήρχε και τόσο προβλέψιμη δράση. Το μόνο καλό ήταν που πήγα στον κινηματογράφο. Είχα καιρό να πάω. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Απαιτώ από την Τένια Μακρή και τον Νίκο Φώσκολο να ζητήσουν αποζημίωση για τα πνευματικά δικαιώματα. Εντελώς μελό και κοινωνικού περιεχομένου. Το γέλιο; Ένας φίλος λέει: Πάμε σε καμια ταινία κοινωνική να χουμε να λέμε. Λέω εγώ με έναν άλλον: Πάμε να δούμε λίγη δράση. Ε, αυτός ικανοποιήθηκε πλήρως. Πήγαμε σήμερα στα Village. Ήταν μετριότατο. Δεν το λέω έσχατο, γιατί το λυπάμαι. 97% συναίσθημα, 2% τίτλοι αρχής και τέλους, 1% καθαρή δράση. Υπήρχε και τόσο προβλέψιμη δράση. Το μόνο καλό ήταν που πήγα στον κινηματογράφο. Είχα καιρό να πάω. Δε νομίζω πως η δράση ήταν περιορισμένη,το αντίθετο μάλιστα. Θυμάμαι τουλάχιστον πέντε σκηνές στις οποίες ο Spiderman μονομαχεί με κάποιον εχθρό,με αποκορύφωμα την τελευταία. Μου άρεσε πολύ η ταινία. Είχε περιπέτεια,δεν έγινε ούτε σε ένα σημείο βαρετή,ενώ πολλές σκηνές ήταν διασκεδαστικότατες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Μα τις σκηνές μετράς; Το θέμα είναι η καθαρή διάρκεια δράσης σε σχέση με τη συνολική διάρκεια της ταινιάς. Το ποσοστό είναι τραγικά μικρό για μια ταινία που πλασάρεται σαν action/adventure κατά κύριο λόγο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Aκριβως. Τοσες σκηνες δρασης ειχε και το My super ex-girlfriend.:lol: Η ατακα που μ'αρεσε παντως ηταν οταν η Μαιρι Τζειν φιλησε τον αλλον...ο διπλανος μου πεταγεται και λεει με σθενος: "Α την κ**ιολα, αυτη ειναι π.....(λογοκρισια) οχι ο Σπιντερμαν(που ειχε φιλησει την ξανθια)" :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μα τις σκηνές μετράς; Το θέμα είναι η καθαρή διάρκεια δράσης σε σχέση με τη συνολική διάρκεια της ταινιάς. Το ποσοστό είναι τραγικά μικρό για μια ταινία που πλασάρεται σαν action/adventure κατά κύριο λόγο... Σ'εμένα πάντως δεν έλλειψε καθόλου η δράση από την ταινία. Δεν ήταν ούτε υπερβολική ούτε ανεπαρκής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Δε νομίζω πως η δράση ήταν περιορισμένη,το αντίθετο μάλιστα. Θυμάμαι τουλάχιστον πέντε σκηνές στις οποίες ο Spiderman μονομαχεί με κάποιον εχθρό,με αποκορύφωμα την τελευταία. Μου άρεσε πολύ η ταινία. Είχε περιπέτεια,δεν έγινε ούτε σε ένα σημείο βαρετή,ενώ πολλές σκηνές ήταν διασκεδαστικότατες. Σ'εμένα πάντως δεν έλλειψε καθόλου η δράση από την ταινία. Δεν ήταν ούτε υπερβολική ούτε ανεπαρκής. ...+1 και από μένα! Μια χαρά ήταν και ακόμα καλύτερα αν το δεις και σε καλό σινεμαδάκι (εννοώ με καλή εικόνα-ήχο) ~ ότι πρέπει να σκοτώσεις λίγο ελεύθερο χρόνο με 2 κιλά ποπ κορν ! P.s. και μόνο που παίζει (έστω για λίγο) και ο master Bruce Campbell:respect: , αξίζει να το δεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 έπαιζε και στο 2 αν δεν κάνω λάθος.. επίσης δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά έπαιξε και ο DAFOE μέσα στην ταινία cameo (όχι σαν τον αρχι-Goblin) σαν ένας απο τους θαμώνες στο bar που τραγουδούσε η Mary Jane καθόταν πίσω από τον Peter και φαινόταν καθαρά Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 to mono pou mou arese apo tin tainia einai i mavri stoli.kata ta alla tha tin xaraktiriza metria san tainia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2007 Πόσο καλά ξέρετε τις ταινίες; USA Today Trivia. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 μονο σε μενα αρεσε το 3 , ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το 2? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 μονο σε μενα αρεσε το 3 , ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το 2? Μαλλον. Βασικα και το 2 στα ιδια επιπεδα ηταν...Το πρωτο σαφως ανωτερο κι απο τα 2.:) Πηγα και το ξαναειδα παντως σε μια κριση βαρεμαρας...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 μονο σε μενα αρεσε το 3 , ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το 2? Όχι, και σε μένα το ίδιο! Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Για όποιον ενδιαφέρεται, η Blue-Ray Trilogy των ταινιών SPIDERMAN έχει και στις 3 ελληνικούς υπότιτλους !! http://www.dvdactive.com/news/releases/spider-man-on-blu-ray.html Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Μάλλον ήταν μέτρια τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Spiderman 1 8/10 Spiderman 2 8.5/10 Spiderman 3 6/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Είμαι θαυμάστρια του Spiderman από πιτσιρίκι ήταν είναι και θα είναι ο αγαπημένος μου ήρωας comic ... περίμενα πώς και πώς την ταίνια αλλά απογοητεύτικα. Επέιδή έβάλε την μαύρη στολή, μέθυσε και έκανε την MJ να ζηλέψει δεν έγινε πιο cool ... μάλλον προς το γελοίο πλησίαζε. Ίσως στην σκηνή που λέει στο μικρό Goblin ότι ουσιαστικά για τον πατέρα του ήταν ένας looser ήταν λίγο πιο dark ... Νομίζω ότι o Spiderman πού έχει πλάσει ο Τόμπι Μαγκουάιρ (τον οποίο το έχω σε υψηλή εκτίμηση) θα παραμένει πάντοτε παιδί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts