HaVai Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2006 Ποιες ειναι οι απαιτουμενες ενεργειες για την αντικατασταση διπλωματος οδηγησης ΙΧ λογω κλοπης ? Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 παντως το μονο σιγουρο,αν τυχει και βρεθει και αλλος σ'αυτη τη θεση,αν το εχεις σε φωτοτυπια στο σπιτι σου για ωρα αναγκης(οπως τωρα) γλιτωνεις ολη τη ταλαιοπωρια και γραφειοκρατια,και στο αντικαθιστουν αμεσως. και καθε αλλο εγγραφο,ταυτοτητα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HaVai Δημ. February 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Χορήγηση αντιγράφου άδειας οδήγησης Ελληνικής ή άλλου κράτους - μέλους της Ε.Ε. λόγω απώλειας, κλοπής, φθοράς Παρολο που ειχα φωτοτυπια του κλεμμενου διπλωματος, μου εδωσαν προσωρινο διπλωμα για ενα (1) μηνα !!! Παράθεση ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη Διαχείριση Πολυκατοικίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Αγαπητά μέλη, θα ήθελα να ρωτήσω για το δίπλωμα οδήγησης που μου έχει κλαπεί. Κατ΄αρχήν τι διαδικασία θα πρέπει να κάνω στο Υπ. Συγκοινωνιών (και το κυριότερο πόσο θα μου κοστίσει); Να σημειώσω εδώ ότι τη βεβαίωση από το αστυνομικό τμήμα που έκανα τη κλοπή την έχω ήδη στα χέρια μου. Θα μπορώ, δηλαδή να έχω την ίδια μέρα, αν πάω τη Δευτέρα το πρωί ή έστω ένα προσωρινό χαρτί στα χέρια μου; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Αγαπητά μέλη, θα ήθελα να ρωτήσω για το δίπλωμα οδήγησης που μου έχει κλαπεί. Κατ΄αρχήν τι διαδικασία θα πρέπει να κάνω στο Υπ. Συγκοινωνιών (και το κυριότερο πόσο θα μου κοστίσει); Να σημειώσω εδώ ότι τη βεβαίωση από το αστυνομικό τμήμα που έκανα τη κλοπή την έχω ήδη στα χέρια μου. Θα μπορώ, δηλαδή να έχω την ίδια μέρα, αν πάω τη Δευτέρα το πρωί ή έστω ένα προσωρινό χαρτί στα χέρια μου; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας, Καλησπέρα... Εάν το χάνεις για πρώτη φορά τότε δεν επιβαρύνεσαι τίποτα...Εάν όμως είναι δέυτερη φορά υπάρχει "χρέωση" Χαρτί παίρνεις για αρκετό διάστημα στα χέρια σου μέχρι την επανέκδοση του διπλώματος...:wacko: Τώρα εξαρτάται την "όρεξη" και την διάθεση που θα έχουν οι αρμόδιοι για να πάρεις αυθημερόν ένα χαρτί...:O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Εμένα πάντως που μου το έκλεψαν πρόπερσι (μαζί με το αυτοκίνητο), πλήρωσα κανονικότατα, ασχέτως αν ήταν η πρώτη φορά που το έχανα. Βεβαίως δεν ίδρωσε το αυτί τους παρόλο που τους έδειξα τη δήλωση κλοπής που έκανα στην αστυνομία και που αναφερόταν ξεκάθαρα ότι μέσα στο όχημα υπήρχε και το δίπλωμα οδήγησης. Όπως και να'χει, μου είπαν, θεωρείται απώλεια και πρέπει να πληρώσετε. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Εμένα πάντως που μου το έκλεψαν πρόπερσι (μαζί με το αυτοκίνητο), πλήρωσα κανονικότατα, ασχέτως αν ήταν η πρώτη φορά που το έχανα. Βεβαίως δεν ίδρωσε το αυτί τους παρόλο που τους έδειξα τη δήλωση κλοπής που έκανα στην αστυνομία και που αναφερόταν ξεκάθαρα ότι μέσα στο όχημα υπήρχε και το δίπλωμα οδήγησης. Όπως και να'χει, μου είπαν, θεωρείται απώλεια και πρέπει να πληρώσετε. Και εμένα απο κλοπή χάθηκε το δίπλωμα αλλά δεν χρεώθηκα...:blink: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 ...άρα δεν απομένει παρά να δούμε τι θα πούνε στον φίλο μας teitzis αυτή τη φορά. :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 ...άρα δεν απομένει παρά να δούμε τι θα πούνε στον φίλο μας teitzis αυτή τη φορά. :) Σωστά... Αν και στην Ελλάδα πάντα και απο παντού κοιτάνε να φάνε...:lol: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Να ρωτήσω παιδιά, είχατε πάει στα κεντρικά, δηλαδή στο υπ. συγκοινωνιών (στάση εθνική άμυνα)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Λογικά εκει θα βρείς πιο εύκολα άκρη... Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 παρε χαπια και μπαστουνι (κατα προτιμηση απο ξυλο κεδρου) και αμα σου μιλησουν με τουπε και μλκιες ριξε μια φωνη και θα καταλαβουν(αμα πεσεις στην γυναικα τομεαρχη ριξε μπινελικια και απο εμενα αν θες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 Το θέμα του teitzis με τίτλο " Κλοπή & αντικατάσταση διπλώματος αυτοκινήτου " ενώθηκε με το ήδη υπάρχον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Εμενα παντως μια φορα που μου καψανε την μηχανη και ειχα ολα τα χαρτια μεσα,οταν πηγα να βγαλω νεο διπλωμα...αν θυμαμαι καλα πληρωσα 12000 δρχ,μονο την αδεια κυκλοφοριας μου βγαλανε δωρεαν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 sto υπουργ.Συγκοινωνιων που ανηκει η περιοχή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glompos21 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Πηγαινε στο πιο λοντινο ΚΕΠ(πρεπει να ειναι στο δημαχρειο της περιοχης σου).Θα τους πας τα δικαιολογιτικα ενα χαρτοσημο τον 20 euro(ςιμαι 99% συγουρος).Θα σε παρουνε τηλ οταν ειναι ετοιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Χμ, ξεθάβω ένα παλιό τόπικ γιατί έχω κι εγώ αυτή την απορία. Θέλω να αντικαταστήσω το παλιό μου δίπλωμα, γιατί έχει φθαρεί αρκετά... Να δηλώσω ότι είναι φθαρμένο (να τους το δείξω δηλαδή) ή να δηλώσω καλύτερα κλοπή γιατί κατά 99% θα μου πούνε «έλα μωρέ, καλό είναι, θες και αντικατάσταση...» :p Υπάρχει κάποια διαδικασία που τηρείται; Δεν έχω βρει κάτι στο Υπουργείο Συγκοινωνιών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Απαντάω μόνος μου. :p Βρήκα κάτι μέσω ΚΕΠ... http://www.kep.gov.gr/PDFDocuments/0132v4.pdf Δεν διευκρινίζει βέβαια αν για φθορά πληρώνεις μόνο τα 9,02€ ή + τα 30€ παράβολο στην Εθνική Τράπεζα για κλοπή ή απώλεια... Είναι τα δικαιολογητικά 3 και 4. Θα πάρω να ρωτήσω στο ΚΕΠ. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν είχε κάποιος την εμπειρία αυτή, της αντικατάστασης δηλαδή του διπλώματος λόγω φθοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Απαντάω μόνος μου. :p Βρήκα κάτι μέσω ΚΕΠ... http://www.kep.gov.gr/PDFDocuments/0132v4.pdf Δεν διευκρινίζει βέβαια αν για φθορά πληρώνεις μόνο τα 9,02€ ή + τα 30€ παράβολο στην Εθνική Τράπεζα για κλοπή ή απώλεια... Είναι τα δικαιολογητικά 3 και 4. Θα πάρω να ρωτήσω στο ΚΕΠ. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν είχε κάποιος την εμπειρία αυτή, της αντικατάστασης δηλαδή του διπλώματος λόγω φθοράς. Βαλτο στο παντελονι σου,βαλε το παντελονι στο πληντυριο και μετα παρε το διπλωμα και πηγαινε το και δειξτο.θα σου πουνε για αντικατασταση μονοι τους.αλλιως δηλωσε κλοπη(ειχε γινει σε εμενα και απλα πληρωσα 40 ευρω και πηρα καινουργιο.μετα βεβαια βρεθηκε το παλιο και τωρα εχω 2 χεχε).και αμα τυχει και χαναζητησεις αντικατασταση αργοτερα νομιζω πληρωνεις 80 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inSync Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 ενημερώνω το topic επειδή προχθές μου έκλεψαν μαζί με άλλα και το δίπλωμα και σήμερα μάζεψα τα χαρτιά τα οποία είναι: 1. 2 παράβολα των 30€ από την Εθνική Τράπεζα 2. 1 διπλότυπο των 9,02€ από την εφορία 3. 2 φωτογραφίες για διαβατήριο 4. Φωτοτυπία της ταυτότητας και από τις 2 όψεις. Αυτά τα πηγένετε είτε στο κοντινότερο ΚΕΠ είτε (όπως στην περίπτωσή μου) στη σχολή που βγάλατε το δίπλωμα. Σημειώσεις: 1. Τις φωτογραφίες που θα πάρετε από τον φωτογράφο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τις αγγίξετε από την μπροστά μεριά. 2. Σε περίπτωση που σας έκλεψαν πακέτο και την ταυτότητα, βγάζετε πρώτα την νέα ταυτότητα και όταν θα πάτε να πάρετε το διπλότυπο ενημερώνετε την εφορία με το νέο αριθμό ταυτότητας, διότι αν δεν την ενημερώσετε θα το τσεκάρουν στο σύστημα επάνω θα δουν την παλιά δημιουργώντας σας πρόβλημα (καθυστερήσεις) 3. Σε οποιαδήποτε περίπτωση (κλοπή - απώλεια) έχετε πάντα μαζί σας στο αυτοκίνητο είτε τη δήλωση σας στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας ότι χάσατε ή σας εκλάπη το δίπλωμα. Αυτό φυσικά προϋποθέτει να το έχετε δηλώσει στην αστυνομία, πράγμα που ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε. my 2 cents Παράθεση http://www.we-blog.gr/ we Blog... για επιστήμες, εκπαίδευση, τεχνολογία, για τη ζωη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=866&id=&tid=885 Νομίζω ότι αυτό θα λύσει ΟΛΕΣ τις απορίες:) Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts